Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-13, 12:28   #901
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

ziz a to u mnie nie ma nigdy przedterminów. Mam nadzieję, że będziemy mieli ten egzamin jakoś na samym poczatku sesji i będę miała spokój...

Nic mi się nie chce, a już na pewno nie uczyć.
Dobrze, że w czwartek mamy dzień rektorski, a w przyszły czwartek święto
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:29   #902
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Ja mam i 06 i 01 (ten drugi w roli brązera oczywiście ). W 01 nie widzę ani odrobiny różu, czysty beż, ale ciemny, dla mnie mega bladolicej to brązer na lato właśnie. Choć wszystko zależy od cery, jedni nawet w przepięknej neutralnej szósteczce widzą różowość

BTW- baby niedobre, przez Was już drugi dzień z kolei robię muffinki
Właśnie siedzą w piekarniku
heh chyba jako jedyna NK nie robilam jeszcze muffinek

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:40   #903
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Aga no to biegiem do kuchni
Muffinki są pyszniaste, ale ja wolę o nich nie myśleć narazie, bo przecież słodkiego nie jem

Pomijam fakt, że wczoraj zeżarłam kawałek sernika Ale to był mały kawałeczek tylko

ziz ta burza idzie tera do mnie chyba, bo się ściemniło za oknem
Stary 2008-05-13, 12:41   #904
AsikS
Zakorzenienie

Mam dzisiaj lenia, dzień w pracy dłuży się niemiłosiernie, a mam do przerobienia tonę papierów.

Muffinki lubię i piekę.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:42   #905
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ziz ta burza idzie tera do mnie chyba, bo się ściemniło za oknem
no i dopsz bo sie umowilam z kumpelami na szlajanke po knajpach na kazimierzu [a mialam sie uczyc ]
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 12:47   #906
snowqueen
Zakorzenienie

ziz, co Ty się chcesz uczyć jak za 2 tygodnie najwcześniej możesz mieć egzamin. Trzeba korzystać z życia póki się da przed sesją

Asiu mnie też się dłuży, a dodatkowo mam dziś zajęcia od 17 do 21
Stary 2008-05-13, 12:49   #907
zizou
Zakorzenienie

snow no bo sterta kserowek wala sie po biurku, mam do przeczytania tone lektur a ja tego anwet patykiem nie tknelam tyle co skserowalam, rzucialm w kat pokoju i tak lezalo do wczoraj gdy wzielam sie za segregacje boje sie, ze po prostu nie zdaze ze wszystkim

wzielam sie za ocenianie w KWC

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 12:51   #908
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
ziz, co Ty się chcesz uczyć jak za 2 tygodnie najwcześniej możesz mieć egzamin. Trzeba korzystać z życia póki się da przed sesją

Popieram
Mi jak się zacznie sesja tak do października nie wyhamuje(na 100% znów będę na wrześniowej poprawkowej - to już tradycja niemalże ).

ziz ja się burzy bojęeee W mieście jakoś się nie boję nawet, ale na wsi to o wiele bardziej strasznie jest, bo każdy grzmot echo tak niesie...
Narazie nie grzmi i oby tak zostało
Stary 2008-05-13, 13:00   #909
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
snow no bo sterta kserowek wala sie po biurku, mam do przeczytania tone lektur a ja tego anwet patykiem nie tknelam tyle co skserowalam, rzucialm w kat pokoju i tak lezalo do wczoraj gdy wzielam sie za segregacje boje sie, ze po prostu nie zdaze ze wszystkim

wzielam sie za ocenianie w KWC
Jeśli chodzi o stertę kser, to ja znalazłam na to sposób - w tym semestrze nic nie kserowałam Zazwyczaj było tak, że kserowałam tony (mam trzy pudła kser z lat studiów 1-3, chyba je wywalę, bo po co mi to...), a potem i tak przeczytałam połowę albo max 2/3.

To teraz nie kseruję

Ale czekają na mnie 4 grube książki do pracy mgr i , nie tknęłam ani jednej.

KWC też się dziś zajmuję, mam wenę - póki co 10 recenzji
Stary 2008-05-13, 13:02   #910
zizou
Zakorzenienie

isa ja burze uwielbiam, ale w nocy gdy widac pioruny

snow
ja kseruje, bo przynajmniej mam wrazenie, ze COS robie

ja splodzilam dwie recenzje, kosztowalo mnie to sporo wysilku
Stary 2008-05-13, 13:05   #911
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ja z tego powodu mam książki - wiesz, wydaje mi się, że wiedza z nich paruję, a ja póki co nieświadomie sobie ją przyswajam, aż w końcu zasiądę do pisania i samo się napisze
Taka będę napromieniowana wiedzą

U mnie jakiś czas temu była niesamowita burza. Takich piorunów już dawno nie widziałam. Aż było widac iskry od błyskawic, a niebo było tak zasnute chmurami, że było ciemno jak w nocy, a było ok. 19-20 (a jest jeszcze jasno o tej porze).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 13:08   #912
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję. Pogoda letnia, to nie chce się siedzieć w murach. Zamiast tego marzy się o plaży, palemkach i wodzie.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:10   #913
isa666
Zakorzenienie

Ja notatek wogóle nie kseruję, bo nie umiem się uczyć z czyichś bazgrołów Wolę sama na wykłady iść albo w necie szukać informacji, ewentualnie przepisuję od kogoś notatki "po swojemu"
Dziś i wczoraj przerabiałam na "po swojemu" 2 ustawy z prawa gospodarczego I od razu się czytelniejsze zrobiły(nienawidzę tego urzędowego języka ).
Stary 2008-05-13, 13:12   #914
zizou
Zakorzenienie

ulewa
Stary 2008-05-13, 13:19   #915
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Współczuję. Pogoda letnia, to nie chce się siedzieć w murach. Zamiast tego marzy się o plaży, palemkach i wodzie.
Dokładnie tak jak piszesz. Jeszcze mój budynek to taki stary jest, mury jak w klasztorze (który zresztą chyba kiedyś tam był, parę wieków temu ). W dodatku dzisiejsze zajęcia nie są najciekawsze. Ech ech

Cytat:
Ja notatek wogóle nie kseruję, bo nie umiem się uczyć z czyichś bazgrołów Wolę sama na wykłady iść albo w necie szukać informacji, ewentualnie przepisuję od kogoś notatki "po swojemu"
Dziś i wczoraj przerabiałam na "po swojemu" 2 ustawy z prawa gospodarczego I od razu się czytelniejsze zrobiły(nienawidzę tego urzędowego języka ).

Ja też nie kseruję notatek, chyba nigdy mi się nie zdarzyło, miałam raczej na myśli pojedyncze rozdziały książek albo jakieś ciężko dostępne artykuły Generalnie literaturę do zajęć...
Stary 2008-05-13, 13:27   #916
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
zizou sesja Ci się już zbliża ? Moja się zaczyna 24.06! Tzn będę miała tylko dwa egzaminy w sesji (jeden ze wszystkich przedmiotów - znowu i z angielskiego, którym się w ogóle nie martwię), ale i tak wolałabym skończyć semestr wcześniej..

Za to do 11.06 muszę oddać całą część teoretyczną mojej pracy mgr. Nie napisałam jeszcze ani jednego zdania...
Skąd ja to znam , do egzaminów uczyłam się dzień przed, prace zaliczeniowe (co semestr min. 2) też dzień przed -najczęściej kończyłam pisanie jeszcze na wykładach w dniu oddania (całe szczęście, że studiowałam w czasach, kiedy prace zaliczeniowe pisało się odręcznie), a pracę mgr zaczęłam pisać na tydzień przed terminem, oddawałam kilka dni przed obroną .

Cytat:
Ja też jeszcze nie piekłam, także jest nas sztuk dwie .

Przed chwilką dzwoniłam do aptecusa, moje zamówienie z 29.04 zostanie zrealizowane najwcześniej 15.05 i do tego czasu jestem bez wysokiego filtra . Mam tylko nadzieję, że dotrzymają terminu bo 17.05 jadę do rodziców, stamtąd 20.05 znów na Słowację (tym razem z rodzinką w góry ).

EDIT: zapomniałam się pochwalić, dorwałam dziś rano w lumpku pod blokiem fantastyczną koszulkę DKNY (nowa jeszcze z metką) i Koszulę DH dla TZta

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:28   #917
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
To już tak szybko? Mam nadzieję, że wkleisz jakąś fotkę w sukni ślubnej .
Wkleję jak dostaniemy foty od fotografa
Cytat:
dostalam nowy katalog sephory, ale kupa w nim, nic nie ma. nie wiecie, czy bedzie jakas promocja na dzien matki? chociaz sephorowe 2+1 i tak mnie nie ratuje, bo nic sephorowego nie poczebujem

dzizias, jaki dzis upal. uf jak goraco
A mnie podobają się tam kosmetyczki Marc Jacobs i nowe lakiery, i to tyle
Cytat:
Olenko, u kogo? Ja chcę kupić fixator i nie wiem czy czekac na targi (pewnie będzie Kryolan0 czy raczej na allegro
Kupiłam tu (a raczej koleżanka mi kliknęła):
http://www.allegro.pl/item363502607_...at_poznan.html
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Tru, a gdzie ten vacu?
Jej, to już za 12 dni? Chlip chlip, ostatnie chwile panieństwa, trzeba korzystać
Vacu jest na Białostockiej, w takich domkach bliźniakach, gdzie Tele Pizza, tylko od tylca. 10 wejść po pół godziny w karnecie kosztuje 250zł, ale efekt wart pieniązków Ty tez masz tam chyba rzut beretem? (no może dwa rzuty)
Dziwnie mi, chodzę rozkojarzona...wczoraj wjechałam facetowi w tyłek z tego wszystkiego jadac na przymiarkę sukni właściwie lekko go dotknęłam i rozjechalibyśmy się, ale facet chciał sobie spisać namiary na moje ubezpieczenie na wszelki wypadek, a tam okazało się, że mój przegląd techniczny wygasł pół roku temu no i oczywiście wezwał policję.. szykowały mi się dwa mandaty więc-za kolizję i za brak badania technicznego. Na szczęście trafiłam na miłych policjantów i dostałam tylko 1 na 100 zł no, ale co się najadłam nerwów... oczywiście na przymiarkę już nie dojechałam, bo na samą policję czekaliśmy godzinę w skwarze
Kilka godzin później babcia TZ została okradzona więc mimo, że 13 jest dzisiaj to ja wczoraj miaam straaaaaszny dzień!

Isa, a jak tam Twój ząb?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 13:40   #918
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

witam trochę wypadłam z tematu jak zaczęłyście pisać o balsamach brązujących itp, bo ja się od tego raczej trzymam z daleka jeden mam balsam delikatnie brązujący coby czasem nogi posmarować, ale do tej pory posmarowałam raz i okazały się sporo ciemniejsze od reszty więc sobie odpuściłam, ale balsam dalej mam

dostałam dzisiaj 2 cienie IsaDory w tym oczywiście Sandy Sky i.. padłam, jak przeczytałam adresata... kupiłam od kolesia ze Skierniewic i nawet się nie zorientowałam mogłam iść sobie w weekend odebrać osobiście, a tak to mnie na poczte w Wawie z avizem ciągneli...

też mi się nie chce uczyć... teoretycznie sesja zaczyna się pod koniec czerwca, ale w najbliższy poniedziałek mam zaliczenie z najgorszego przedmiotu, gdzie co tydzień na zajęcia babka nas męczyła o szczegóły za każdym razem innego rozdziału książki i robiła z nas idiotów musze zrobić 2 prace (na religioznawstwo o jazydyźmie i na socjologię kultury o... jutro się dowiem o czym ale chciałabym o striptizie, zapytam jutro kolesia czy może być )
czeka mnie okropny egzamin z Ochrony Własności Intelektualnej nie żeby to był przedmiot z prawa, a ja go mam na psychologii egzamin ma polegać na interpretowaniu przepisów o czym ja nie mam zielonego pojęcia, z resztą tak samo jak większość... może któraś z Was studiuje prawo w Wawie..? i miala ten przedmiot i wie o co chodzi?
Stary 2008-05-13, 13:48   #919
isa666
Zakorzenienie

snow mi się książek nie chce kserować, bo i tak nie czytam Zresztą u mnie głównie na egzaminach są zagadnienia z wykładów i jak coś poszperam w necie jeszcze dodatkowo to mi starcza, książki są na szczęście zbędne
Choć np. na I roku z socjologii facet na wykładach tylko podał strony z książki, które trzeba znać i nic więcej nie powiedział ciekawego

tru ząb dobrze się miewa, w końcu nie byłam na prześwietleniu, ale nic się nie dzieje, więc może już mu przeszły te dziwne zachcianki z puchnięciem i bólem
A Twój dzień wczorajszy to faktycznie jakiś fatalny był

Myślę nadal jaki balsam do opalania kupić, po lekturze KWC chyba zdecyduję się na mleczko Garniera Ambre Solaire(mają stabilne filtry wg. biochemiczek) tylko nie wiem jeszcze jaki faktor Nie chcę za wysokiego, bo trochę bym się chciała przybrązowić(a leżeć na słońcu plackiem nie lubię), więc chyba ten SPF 8 lub 12 wystarczy. Najwyższy i tak jest chyba SPF 20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-13, 13:52   #920
zizou
Zakorzenienie

isa z kim mialas socjologie?
Stary 2008-05-13, 13:58   #921
truheart
Zakorzenienie

Cytat:

tru ząb dobrze się miewa, w końcu nie byłam na prześwietleniu, ale nic się nie dzieje, więc może już mu przeszły te dziwne zachcianki z puchnięciem i bólem
A Twój dzień wczorajszy to faktycznie jakiś fatalny był

Myślę nadal jaki balsam do opalania kupić, po lekturze KWC chyba zdecyduję się na mleczko Garniera Ambre Solaire(mają stabilne filtry wg. biochemiczek) tylko nie wiem jeszcze jaki faktor Nie chcę za wysokiego, bo trochę bym się chciała przybrązowić(a leżeć na słońcu plackiem nie lubię), więc chyba ten SPF 8 lub 12 wystarczy. Najwyższy i tak jest chyba SPF 20
A może jednak trzaśnij sobie takie prześwietlenie dla świętego spokoju?
Co do balsamów-to ja polecam Nivea i Iwostin 8 to chyba takie nic, raczej sugeruję Ci 12,a na twarz to 20 minimalnie!
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:05   #922
isa666
Zakorzenienie

ziz z panem dr. Bogusławem Blachnickim
Za I terminem uwalił równe 50% roku, za II terminem znów 50% z tej połowy a za III razem już zdali wszyscy

tru na razie nie boli to nie ruszam, ale muszę inne zęby zrobić(zaplombować) to może przy okazji wtedy pójdę na fotkę.

Na twarz to ja mam Avenkę SPF 50 a na skórę mi nie trza za wysokiego faktora, bo ja siedzę w ciągu dnia z godzinę na słońcu góra(i to z przerwami co chwilę, bo mi gorąco ). Więc mnie opala powoli nawet jak się niczym nie smarnę
Stary 2008-05-13, 14:35   #923
zabula87
Wtajemniczenie

Wybrałam się dzisiaj specjalnie do Rossmanna po serum Eveline, które było w promocji i tak zachwaliany samoopalacz Rossmanna Sunozon, ale ani tego ani drugiego nie było wyprzedane wrr. A specjalnie sie po nie wybrałam. W Naturze też widziałam Eveline ale droższe. Widać nie miałam kupić. Może polecacie jakieś inne specyfiki ujędrniające w dogonej cenie?

Balsamu do opalania używam z Kolastyny i bardzo lubię. Ostatnio też używam balsamu z oriflame ujędrniający i jestem zadowolona. Na ogół na początku sezonu używam z filtrem 12, a póżniej 6.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 14:59   #924
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Wybrałam się dzisiaj specjalnie do Rossmanna po serum Eveline, które było w promocji i tak zachwaliany samoopalacz Rossmanna Sunozon, ale ani tego ani drugiego nie było wyprzedane wrr. A specjalnie sie po nie wybrałam. W Naturze też widziałam Eveline ale droższe. Widać nie miałam kupić. Może polecacie jakieś inne specyfiki ujędrniające w dogonej cenie?

Balsamu do opalania używam z Kolastyny i bardzo lubię. Ostatnio też używam balsamu z oriflame ujędrniający i jestem zadowolona. Na ogół na początku sezonu używam z filtrem 12, a póżniej 6.
zajrzyj tu na pewno więcej osób będzie umiało Ci pomóc w doborze
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253702

tylko 6 używasz? ojjj, niezdrowo niezdrowo

a ja się poważnie zastanawiam nad Lucidity ;D 01 się pojawił na Tru, ale jak ma być różowy... 06 będzie dla mnie za jasny w sezonie wiosna-lato
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:33   #925
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
nad krakowem niesmiala burza, troche popadalo. a ja nie wiem co ze soba zrobic sesja sie zbliza a ja nie mam glowy do nauki
U mnie ta burza całkiem śmiała była. Oczywiście mnie złapała akurat w drodze do centrum. Ale wyjątkowo wzięłam z domu parasol.

Też nie mam głowy do nauki. Planowałam do 16.05 być już po 3 egzaminach, a jestem po jednym. To, co na czerwiec, leży wciąz nie tknięte lub nawet nie leży, bo nie zostało nabyte/skserowane. Depresja naukowa mnie dopadła.

Cytat:
isa ja burze uwielbiam, ale w nocy gdy widac pioruny
Ja też uwielbiam burze, ale wtedy, kiedy a) jestem w domu, b) w dzień - jeżeli burza jest w nocy, to mój pies nie daje mi spać (biedactwo boi sie burzy i nie wiedzieć czemu czuje się bezpieczniej akurat jak ja nie śpię).

---

Spłukałam się dzisiaj na pielęgnację - pół litra Sensibio, żel Avene Cleanance, peeling cukrowy Garnier, żel Gilette do golenia. O mały włos nie wzięłam balsamu brązującego Nivea - akurat był w promocji i kremu do twarzy brązującego Nivea, ale na ten do twarzy jakoś nie mogłam się zdecydować - wersja na noc miała fajniejszy skład ale była jedna dla wszystkich odcieni skóry i bałam się piorunującego efektu. A jak już nie wzięłam do twarzy to i do ciała sobie podarowałam. I dobrze, bo trzeba testować L'oreala.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:42   #926
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Umieram . Gotowałam na obiad rosół, ale zgłodniałam nim doszedł i postanowiłam zrobić naleśniki z nadzieniem serowo-śmietanowo-cynamonowo-nutellowym . Zjadłam dwa i zaraz mi żołądek pęknie

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 15:46   #927
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Umieram . Gotowałam na obiad rosół, ale zgłodniałam nim doszedł i postanowiłam zrobić naleśniki z nadzieniem serowo-śmietanowo-cynamonowo-nutellowym . Zjadłam dwa i zaraz mi żołądek pęknie
nic więcej nie mów
Stary 2008-05-13, 15:48   #928
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Aga no to biegiem do kuchni
Muffinki są pyszniaste, ale ja wolę o nich nie myśleć narazie, bo przecież słodkiego nie jem
jakos mnie pieczenie nie kręci, co innego jakie mięcho

Cytat:

Ja też jeszcze nie piekłam, także jest nas sztuk dwie .

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Kupiłam tu (a raczej koleżanka mi kliknęła):
http://www.allegro.pl/item363502607_...at_poznan.html

Ale miałaś dziś pechowy dzień

Isda, idź co lepiej prześwietlic, zrób pojedyńcze zdjecie zębowe. Może byc zmiana okołowierzchołkowa

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:07   #929
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Pakosto Czytałam o Twoim makijażu Shiseido i z Twoich opisów wynika, że bardzo byłaś zadowolona z tej bazy brązującej? Kusi mnie ta baza, powiedz, czy Spokojnie się nada do jasnej cery? Nie jest pomarańczowa ? Czy makijażysta nałożył Ci na nią podkład? Cena za truskawie zachęcająca i tak myślę, czy sobie nie sprawić prezentu
Nie jest absolutnie pomarańczowy
Jest cudnie jasny, wymieszany z kremem wyglądał na mojej buzi bardzo naturalnie (ale ja nie jestem bladolica bardzo - sypki clinique 03 jest dla mnie ok, podkład supermoisture 04 - mam nadzieję że Ci coś to podpowie). Nie kładł żadnego podkładu, a mimo tego baza ukryła rozszerzone pory i zaskórniki. Pięknie rozświetla, nawet mi się podobało, mimo że nie lubię złota na twarzy. Naprawdę, zrobił na mnie ogromne wrażenie.
Sama się zastanawiam nad zakupem, patrz:
http://allegro.pl/item362632581_shis...ase_30_ml.html

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Skusiłyście mnie na Lucidity Waham się tylko jeśli chodzi o odcień. WIem, że większość z Was ma 06, a czy ktoś może się wypowiedzieć o 01 i 02? Aha, nakładacie pędzlem czy puszkiem ?
Też najchętniej wybrałabym ten puder... Boję się efektu otynkowanej ściciany która przewija się w opisach Chanel.

Cytat:
Aga ja jakoś kostiumów triumpha nie lubię. Niby są ładne, fajne, ale jakoś mi nie leżą... Lubię za to Calzedonię

Uwielbiam Calzedonie Już w tym roku wypatrzyłam 2 kostiumy, a nawet chyba letni katalog nie wszedł
BTW - nie wiecie, czy gdzieś można kupić zeszłoroczne kostiumy C.?

Cytat:
zizou sesja Ci się już zbliża ? Moja się zaczyna 24.06! Tzn będę miała tylko dwa egzaminy w sesji (jeden ze wszystkich przedmiotów - znowu i z angielskiego, którym się w ogóle nie martwię), ale i tak wolałabym skończyć semestr wcześniej..

Za to do 11.06 muszę oddać całą część teoretyczną mojej pracy mgr. Nie napisałam jeszcze ani jednego zdania...
Ja mam 1 egz. 19 maja, czyli za 6 dni Pracy mgr mam plan, nieźle

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Vacu jest na Białostockiej, w takich domkach bliźniakach, gdzie Tele Pizza, tylko od tylca. 10 wejść po pół godziny w karnecie kosztuje 250zł, ale efekt wart pieniązków Ty tez masz tam chyba rzut beretem? (no może dwa rzuty)
Dziwnie mi, chodzę rozkojarzona...wczoraj wjechałam facetowi w tyłek z tego wszystkiego jadac na przymiarkę sukni właściwie lekko go dotknęłam i rozjechalibyśmy się, ale facet chciał sobie spisać namiary na moje ubezpieczenie na wszelki wypadek, a tam okazało się, że mój przegląd techniczny wygasł pół roku temu no i oczywiście wezwał policję.. szykowały mi się dwa mandaty więc-za kolizję i za brak badania technicznego. Na szczęście trafiłam na miłych policjantów i dostałam tylko 1 na 100 zł no, ale co się najadłam nerwów... oczywiście na przymiarkę już nie dojechałam, bo na samą policję czekaliśmy godzinę w skwarze
Kilka godzin później babcia TZ została okradzona więc mimo, że 13 jest dzisiaj to ja wczoraj miaam straaaaaszny dzień!

Biedna Ola
Tyż mam rzut beretem, półtora A skąd wiesz że efekt wart? Już jesteś po

Cytat:
Mniam

---
Dzisiaj dzwonię do mamy, pytam czy jest obiad w domu. Mama na to:
-Tak Martuś, zrobiłam Ci obiadek, masz barszcz w papierku i kup sobie do niego paszteciki

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 16:14   #930
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
---
Dzisiaj dzwonię do mamy, pytam czy jest obiad w domu. Mama na to:
-Tak Martuś, zrobiłam Ci obiadek, masz barszcz w papierku i kup sobie do niego paszteciki
to by pasowało do mojej Mamy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości