![]() |
#1741 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
No i super ze juz w domku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak tak czytam Wasze posty to popadam w panikę. Jestem taka nieogarnięta 😕Niczego nie jestem pewna. Najpierw planowałam prywatnie cc, ale się rozmyśliłam.Teraz okazało się, że w szpitalu, w którym chcę rodzić nie ma zzo...Już nie wiem co robić.Mam doła...Jedynie powoli udaje się nam kompletować wyprawkę.Mamy łózeczko, materac, wózek i trochę ubranek, ale wszystko jakoś powoli idzie.
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;76126756]Mnie ostatnio naszły obawy że nie będę umiała dziecka ubrać... przecież ja nigdy nie zajmowałam się takim niemowlakiem..... No może 13 lat temu jak mój brat się urodził ale to bardziej patrzyłam, nawet nie pamiętam tego. Rączki mu powyginam ![]() Też o tym myślałam😁 ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny...zaufajcie sobie!na pewno dacie radę z kapielami, kupami i zbieraniem. To jest wlasnie ten instynkt macierzyński, którym nas matka natura obradowała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapiekanki jemy gdzie popadnie - ale najczęściej chyba w Na Maxa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juka, lilka, super że już do domku ![]() Za to ja dzisiaj byłam na wizycie i dostałam... skierowanie do szpitala. Te ostatnie spinanie i bóle brzucha jednak nie były tylko przepowiadaczami. Zrobiło mi się rozwarcie prawie na dwa palce i jutro rano muszę się stawić na Patologii na podanie sterydów na płuca. Pechowy 33 tc, bo z poprzednią córką też wtedy trafiłam na oddział też na to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie po wizycie. Nic się nie dzieje, wszystko się trzyma, nic nie puszcza. 36t0d - 2644g ma mała. Myślałam że może te kłucia w szyjce chociaż ją skrócą - teraz wiem na pewno że przenoszę. Skoro ani skurcze ani kłucia jej nie ruszają to nie powątpiewam i geny stalowej szyjki mam i ja ![]() Znowu przytyłam 4 kg. Mam już 18,5 kg do przodu. Jak miałam miesiąc jedzenia owoców to praktycznie przytyłam tyle co mała przybrała, a tu znów miesiąc słodkości.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-08-08 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;76126756]Mnie ostatnio naszły obawy że nie będę umiała dziecka ubrać... przecież ja nigdy nie zajmowałam się takim niemowlakiem..... No może 13 lat temu jak mój brat się urodził ale to bardziej patrzyłam, nawet nie pamiętam tego. Rączki mu powyginam ![]() To była moja największa obawa przed pierwszym dzieckiem. Jak ubrać, czy nic nie połamię , nie wykręcę? Otóż nie!!! Zobaczysz, że ta wiedza bierze się nie wiadomo skąd, ale po prostu wiesz i już!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie nic nowego. Mam stres przed piątkową wizytą, bo wtedy się okaże jak i kiedy będę rodzić. Piorę ostatnią partię rożków, śpiworków, pieluch itp. Muszę jeszcze spakować torbę i będę zwarta i gotowa do porodu. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
maluchna - oby tak było, tamopn w nos i do dzieła
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- aaaaa i żeby tego było mało moja fryzjerka miała jakiś wypadek i dziś ma zabieg na nogę. Odwołała wizytę na farbowanie i nie będę taka ładna jak być miałam po porodzie. Nie wie też ile potrwa rehabilitacja. Nowej fryzjerki nie chcę bo u niej w końcu ogarnęłam kolor. I chyba wrócę do swojego naturalnego koloru ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Maluchna, ostatnio urodziłam dokładnie w terminie, ale od tego 33 tc byłam na Fenoterolu chyba do końca 37 tc (jeszcze wtedy dostępny). Teraz pewnie no-spę dostanę albo coś innego rozkurczowego.
A bierzesz też potas? Bo skurcze to właśnie brak magnezu i potasu. Mi się zdarzają w nocy, ale takie łagodne. Za to oprócz witamin dla ciężarnych biorę magnez plus potas i prawie codziennie pomidory i rukolę (takie mam smaki już od dawna). |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Dziewczyny , jakie macie sposoby na skurcze łydek? Co noc mnie męcząMagnez i potas nie pomagają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
migotek u mnie 6tabletek magnezu dziennie(asmag forte), inaczej skurcze wracają. do tego ciągle jem pomidory (takie smaki) i wmuszam w siebie banany.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zadomowienie
|
Mnie też ostatnio codziennie zaczęły łapać skurcze łydek..magnez i potas nic nie dają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
a jeśli czuje ze ma skurcz nadejść to palce u stóp wyginam tak jakbym ciągnęła je do siebie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
Pomidorów na działce cała masa, muszę zacząć jeść ich więcej, chociaż i tak ostatnio mam wrażenie, że jem non stop pomidory z cukinią, czasem fasolkę szparagową, pomijając oczywiście słodkie, bo to mogę jeść non stop od zawsze. ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ja niestety po pomidorach i bananach mam meeega zgagę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam jakiś szał ma pomidory ( jem 3 duże malinowe dziennie) i kiełki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Hej. Cały dzień telefon leżał w samochodzie. Wypoczęłam na maksa. Z wody nie chciało się wychodzić 😍
Zaraz was ponadrabiam. Blonde , Poli na bank będziesz świetną mamą. Marta nie martw się kupka swojego dziecka nie przeszkadza. Schmetterling hehe też się bałam, że nie będę umiała ubrać maleństwa. W szpitalu jak mi po kąpieli ją położyli to prawie się poryczalam że stresu. Ale dałam radę i potem już na spokojnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Juka super. Ile waży? Marta super. Kiedy ruszacie? Lilka dobre wieści. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Migotka u mnie też nie ma zzo. Aniołek o kurcze, kolejna do szpitala. Współczuję. Marta super, że wizyta udana. Ładna waga u maleństwa . Maluchna trzymam kciuki za wizytę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ufff nadrobiłam 😁 Mnie jeszcze skurcze nie męczą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeesc 😙
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
madzialenka - chcielibyśmy jeszcze w tym roku, no ale życie pokaże
![]() już przed 4 wstałam i nie zasnęłam. Wczoraj to samo. Chyba zegar się przestawia na czuwanie ![]() Mam dziś takiego nerwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Marta my też się budujemy . Mamy stan surowy otwarty. Ostatnio położyliśmy dach. Ale niestety na resztę trzeba poczekać. Zostało nam jeszcze do spłacenia sporo kredytu na mieszkanie które kupiliśmy. Jak spłacimy, to wtedy się weźmie kredyt na wykończenie domu i sprzeda mieszkanie. Na szczęście mieszkanko mamy spore 80m2 więc aż tak się nie spieszymy
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Oj to pewnie. Lepiej spłacać swój kredyt, niż komuś za wynajem.
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Magda ;)
|
Hejo
![]() Ja wstaję codziennie na siku o 2:30, a później mały szaleje. Jak już zaśniemy to kolejna pobudka jest koło 5 i potem już całkiem nie mogę zasnąć. Powiem wam, że miałam te nogi spuchnięte, a wczoraj cały dzień latałam w adidasach i wieczorem wyglądały całkiem normalnie ![]() ![]() Wcześniej chodziłam w sandałach i puchły ![]() Marta ładna waga małej ![]() ![]() Juka, Lilka gratuluję powrotów do domu ![]() Właśnie piorę obicie fotelika i wózka ![]() Zostanie mi jeszcze jedno małe pranie z ciuszkami, które się znalazły nie wiadomo skąd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Blond jejku, ty już tak niedługo masz termin. Czujesz jakieś przepowiadacze?
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie przenoszę. Czekam na tą wizytę w przyszłym tygodniu, to będzie 37t4d i jak wszystko będzie ok to zacznę okna szorować i męża zagonię do działania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
Blond hehe my z mężem też mamy post. Czekam na 38 tydzień
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
A ja dzis chyba poczułam skurcz. Taki ból całej góry brzucha. To chyba to... a wczoraj takie kłucie tam na dole. Jak chodzę to czuję małego tak nisko...
Z prania zostały mi kocyki i rożek oraz obicia wózka i fotelika. No i muszę kupić biustonosze!😯 Ja mogę rodzić dopiero po 27 sierpnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.