nie jesteśmy święte - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej?
pychy 115 16,57%
chciwosci 117 16,86%
nieczystosci 147 21,18%
zdardy 42 6,05%
lakomstwa 262 37,75%
gniewu 271 39,05%
lenistwa 479 69,02%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-22, 22:09   #2821
cerisecerise
BAN stały

Dot.: nie jesteśmy święte

przyjde do was pozniej, bo teraz wchodze do pracy. poczytam sobie

calkiem spoko, wielkie dzieki za zaspokojenie mojej plotkraskiej duszy. ze tez ja tak nie umiem mieszac
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 23:53   #2822
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
A to prawda ze jak się to załatwia to trzeba oddać próbkę kupy? Bo mi tak kolezanka mówiła, bo załatwiała....
ja kiedy chodziłam do szkoły to musiałam oddawać kupę trzy razy.wkłada się ziarenko grochu do pojemniczka
Cytat:
Ja jestem na niewidocznym. A reszta to nie wiem co to za ludzie
ha,ha ,ale mamy widownię.ponoć miało być zniesione "niewidoczny"-tak czytałam na wątku od agiz
Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
ej to co ona pisala ze sobie soboty zamieniala, ze tesciowa przesunela z czw na sobote. boze moze margo znowu sobie pomieszala??:d bedzie numer

a tak w ogole, to mnie jeden koles rozmieszyl. nazwalam go cwaniakiem, a on sie obruszyl, ze jest mu mnie zal bo ja to poczucia humoru chyba nie mam.

a tak juz poza wszytskim to oglada nas kupa ludzi i jest niewidoczna. no szpiedzy sie znalezli z bozej laski
już jestem .mam iść dwa rzay.tz dziś i w sobotę
Cytat:
jaki pieprzony komputer!!! nie chcial mi cytowac pol godziny temu, za to teraz usiluje cos zacytowac, to mi wciska tamte posty

wiec tylko napisze do lapusa ze durny leb mozesz mu sama obic, po co niszczyc motor?
poza tym czeska margo to chyba w sobote szla na impreze geriatryczna? co?
a latoya, mnie moj net doprowadza do szalu rowniec. dziekuje

a wiecie co tz powiedzial na interwiev jak sie go spytali czy jest cierpliwy? ze ma zaciazona kobiete w domu i to chyba wszytsko na ten temat! jak on smial!

co benito zakończyła swą działalność na forum?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 00:38   #2823
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Ale dziś mnie wrukwiła koleżanka... Jak można być taką ścierą dwulicową. Zreszta ja się zaraz uzewnętrznię dokładnie na blogu, będę mogła wyrzucić z siebie wszystko co mnie w niej wrukwia.

edit: teraz to ja się na maxa zeźliłam.....
Przykro mi ze jakaś panna ci humor dziś zjechała.. w sumie nie wiem o co biega ale mam nadzieję, ze już czujes się lepiej

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 00:56   #2824
cerisecerise
BAN stały

dobra, przebrnelam przez watek o beniu i tej modce

wiecie ze jak sie tak rozwodzilam przed tz o tym, to on sie zdziwil - ze modzi to sa od moderowania a nie od dyskusji. ale widocznie na tym forum jest inaczej

nic to, mnie pozstaje apel do tych bardziej rogorzalych zeby mi dawaly znac jak afera wybuchnie, bo ja to sobie lubie poczytac. tylko zeby watek nie byl zamkniety, bo popisac tez lubie
Stary 2008-05-23, 05:58   #2825
architekt80
Zakorzenienie

No więc napiszę co myśle

Moderator to osoba która moderuje forum . Czyli pilnuje żeby nie było kłutni , sporów , awantur itp. Osobiście podoba mi się to jak to jest rozwiązane na forum GW gdzie moderator NIE UDZIELA się w dyskusji , on ją jedynie moderuje. Nie wiem dlaczego na Wizażu panują inne zasady , skoro ktoś decyduje się na bycie moderatorem to niech nie próbuje na siłe być także zwykłym , szarym użytkownikiem. Coś za coś Przecież to nie jest jakiś przymus więc jak ktoś woli się udzielać to nikt go na siłę moderatorem nie zrobi. Pozatym uważam że tutaj moderatorów jest za dużo aż tak wielu użytkowniczek nie ma . Rozumiem podfora takie jak Biochemia czy Wizażystka gdzie moderatorki są jednocześnie ekspertkami ale czy na plotkowym nie wystarczyłby jeden góra dwoch Modów?Aż tak się tutaj nie kłucimy żeby cale stadko było potrzebne a wtedy każdy zajolby się tym co do niego należy . Jakoś nigdy nie spotkalam LV na plotkowym , myślę że ma tyle pracy na Biochemii że już jej wystarczy.

Co do Benito to nie powinna odchodzićz powodu tych kłutni . Rozumiem że pewnie ma dość ale forum jest dla NAS nie dla Moderatrów czy właścicieli. Bez nas ono upadnie i nie ma sensu dawać się prowokować do takich zachowań. Nigdy chyba z nią nie gadałam ani nie pisałam w jednym wątku więc nie mam do niej osobistego stosunku ale akurat w wątku który czytałyśmy uważam że miała racje . Zresztą to nie o to chodzi kto miał racje ale o to czemu ją zaatakowano bez wyraznego jak dla mnie powodu. Bo bzdury na forum też można wypisywać i nie jest to powód żeby komuś dawać punkty wg mnie

Chyba nie tylko Benito odeszła ale 2 inne dziewczyny też. Bezsensu.

Czesia co to kupy to prawda.

Latoyu ja to napewno lat 14 nie mam .Jeśli o mnie chodzi to wylewaj swoje żale bez skrempowania

Ceri fajnie że wruciłaś , zrób coś z tym internetem.

Kulbit może napisz coś o sobie.

Podglądają nas mówiciemoże to nasz kolega , ze dwie Moderatorki pewno ......może Fresa

Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-05-23 o 08:44
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 09:19   #2826
cerisecerise
BAN stały

internet bedzie dzialal moja droga archi jak moj chlop nie wetknie palcow tam po raz kolejny. bo bedzie cos ulpeszal psia jego mac

ide spac, potem polozna. a potem bede z wami caly dzien bo mam wolne, a od 4 nie ma prezesa (tak wolam na tatusia mojego dziecka) bo pracuje. wiec hulaj dusza
Stary 2008-05-23, 10:03   #2827
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
No więc napiszę co myśle

Moderator to osoba która moderuje forum . Czyli pilnuje żeby nie było kłutni , sporów , awantur itp. Osobiście podoba mi się to jak to jest rozwiązane na forum GW gdzie moderator NIE UDZIELA się w dyskusji , on ją jedynie moderuje. Nie wiem dlaczego na Wizażu panują inne zasady , skoro ktoś decyduje się na bycie moderatorem to niech nie próbuje na siłe być także zwykłym , szarym użytkownikiem. Coś za coś Przecież to nie jest jakiś przymus więc jak ktoś woli się udzielać to nikt go na siłę moderatorem nie zrobi. Pozatym uważam że tutaj moderatorów jest za dużo aż tak wielu użytkowniczek nie ma . Rozumiem podfora takie jak Biochemia czy Wizażystka gdzie moderatorki są jednocześnie ekspertkami ale czy na plotkowym nie wystarczyłby jeden góra dwoch Modów?Aż tak się tutaj nie kłucimy żeby cale stadko było potrzebne a wtedy każdy zajolby się tym co do niego należy . Jakoś nigdy nie spotkalam LV na plotkowym , myślę że ma tyle pracy na Biochemii że już jej wystarczy.

Co do Benito to nie powinna odchodzićz powodu tych kłutni . Rozumiem że pewnie ma dość ale forum jest dla NAS nie dla Moderatrów czy właścicieli. Bez nas ono upadnie i nie ma sensu dawać się prowokować do takich zachowań. Nigdy chyba z nią nie gadałam ani nie pisałam w jednym wątku więc nie mam do niej osobistego stosunku ale akurat w wątku który czytałyśmy uważam że miała racje . Zresztą to nie o to chodzi kto miał racje ale o to czemu ją zaatakowano bez wyraznego jak dla mnie powodu. Bo bzdury na forum też można wypisywać i nie jest to powód żeby komuś dawać punkty wg mnie

Chyba nie tylko Benito odeszła ale 2 inne dziewczyny też. Bezsensu.

Czesia co to kupy to prawda.

Latoyu ja to napewno lat 14 nie mam .Jeśli o mnie chodzi to wylewaj swoje żale bez skrempowania

Ceri fajnie że wruciłaś , zrób coś z tym internetem.

Podglądają nas mówiciemoże to nasz kolega , ze dwie Moderatorki pewno ......może Fresa
moje zdanie jest podobne,lecz z małym haczykiem.
dla mnie moderator powinien być od pilnowania porządku.jego praca powinna przypominac pracę dziennikarza,który nie pochodzi emocjonalnie in osobiście do tematu,ale komentuje fakty.kiedy mod chciałby wypowiedzieć się jako zwykły urzytkownik,powinien miec inne konto.nie szczuje się swoim nickiem innych wypowiadających i nikt nie miałby do niej pretensji.fakt ten musiałby być anonimowy.mod to pracownik,drugi nick -prywata
Cytat:
dobra, przebrnelam przez watek o beniu i tej modce

wiecie ze jak sie tak rozwodzilam przed tz o tym, to on sie zdziwil - ze modzi to sa od moderowania a nie od dyskusji. ale widocznie na tym forum jest inaczej

nic to, mnie pozstaje apel do tych bardziej rogorzalych zeby mi dawaly znac jak afera wybuchnie, bo ja to sobie lubie poczytac. tylko zeby watek nie byl zamkniety, bo popisac tez lubie
ja osobiscie miałam małą wymianę zdań z benito.nie pamiętam czy to na wątku o homoseksualistach,czy na wątku mężczyźni na wizażu.było troszkę gorąco,lecz wyjątkowo łagodnie.śmiać mi się chciało,bo jako początkująca wizażanka nie znałam temperamentu benito.później czytając jej posty włosy stawały mi dęba.chyba mnie oszczedziła.
co do szpiegostwa,to myślę,ze fresa napewno była,bo odwiedziła mój profil.związane jest to ze sprawą BENI,bo osobiście ujęłam się za nią,a fresa ciekawa była kto j a tak wspiera na PW.ja podniosłam rękę do góry.i o to skutek.

mam nadzieję,że benito ochłonie i wroci.tak szybko się nie wyleczy z uzależnienia od wizażu
Stary 2008-05-23, 10:13   #2828
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Heh, to mogłam być ja, bo też jestem na niewidocznym
Moderator nie ma takiej opcji, a Fresa jest widoczna, więc raczej nie ma opcji, że podgląda.

architekt, i chyba mylisz się trochę z tym, że forum jest dla nas, a nie dla moderatorów i właścicieli. Wiele razy spotkałam się ze zwyczajną arogancją Złośliwca, który nawet kiedyś nie raczył odpowiedzieć na mój PW, gdy miałam wątpliwości co do przyznania mi punktów karnych. Albo odpowiada na zadane pytania: "Chyba żartujesz"...czy EOT. Że już nie wspomnę o wybiórczości w przyznawaniu punktów karnych.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240964

Dla mnie forum generalnie nie ma jasnych zasad co do moderowania i karniaków. Regulamin jest sformułowany tak, że czasem nie wiadomo co pod niego podpada, wskutek czego moim zdaniem często mamy do czynienia z samowolką admina. To jest za duże forum i za dużo użytkowników, żeby regulamin był tak słabo ułożony, bo to rodzi konflikty i poczucie niesprawiedliwości. Na szczęście głosem rozsądku jest AgaZ, która cofnęła mi przyznane przez Złośliwca punkty karne za słowo "z**apieprz**" (specjalnie wykropkowałam). Ale żeby Złośliwiec napisał "No sorry, w sumie trochę zbyt pochopnie karniaki przyznałem" - to już chyba po moim trupie.

Sorry, że wam wątek zaśmiecam, ale na technicznym nawet nie mam po co o tym pisać...
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 10:15   #2829
Cześka
BAN stały

No dla mnie ten wyświechtany zwrocik EOT to jest śmiech na sali.
Jak się nie ma argumentów to najłatwiej napisać EOT i koniec. Phi.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 10:18   #2830
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
No dla mnie ten wyświechtany zwrocik EOT to jest śmiech na sali.
Jak się nie ma argumentów to najłatwiej napisać EOT i koniec. Phi.
Można jeszcze po EOT, z którym się nie godzisz, wlepić karniaki za "ignorowanie poleceń moderatora"...Przerabiała m
Stary 2008-05-23, 10:21   #2831
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Można jeszcze po EOT, z którym się nie godzisz, wlepić karniaki za "ignorowanie poleceń moderatora"...Przerabiała m
Ja też miałam jakies ostrzeżenia, ale to dawno było. Od kilku miesiecy o dziwo nic się nie dzieje. (zaraz Złośliwiec to przeczyta i mi wlepi karniaka "na zachetę" skoro się tak za nimi stęskniłam).
Stary 2008-05-23, 10:37   #2832
architekt80
Zakorzenienie

Moja droga Całkiem -spoko forum jest dla nas ponieważ bez nas nie byloby reklamodawców.Myślę że się rozumiemy w tej kwesti.

Dziś pierwszy raz od lat 8 ??7?? wyszłam bez makijażu. Przez upały wszystko.

Moderatorzy już chyba mają taką opcje.

Teraz wątek przegląda 6 osób z czego widać tylko mnieA czemu się ukrywacie dziewczyny?Bo może tak jest lepiej a ja o czymś nie wiem.

Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-05-23 o 10:52 Powód: ważny dopisek:)
Stary 2008-05-23, 10:54   #2833
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Heh, to mogłam być ja, bo też jestem na niewidocznym
Moderator nie ma takiej opcji, a Fresa jest widoczna, więc raczej nie ma opcji, że podgląda.

architekt, i chyba mylisz się trochę z tym, że forum jest dla nas, a nie dla moderatorów i właścicieli. Wiele razy spotkałam się ze zwyczajną arogancją Złośliwca, który nawet kiedyś nie raczył odpowiedzieć na mój PW, gdy miałam wątpliwości co do przyznania mi punktów karnych. Albo odpowiada na zadane pytania: "Chyba żartujesz"...czy EOT. Że już nie wspomnę o wybiórczości w przyznawaniu punktów karnych.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240964

Dla mnie forum generalnie nie ma jasnych zasad co do moderowania i karniaków. Regulamin jest sformułowany tak, że czasem nie wiadomo co pod niego podpada, wskutek czego moim zdaniem często mamy do czynienia z samowolką admina. To jest za duże forum i za dużo użytkowników, żeby regulamin był tak słabo ułożony, bo to rodzi konflikty i poczucie niesprawiedliwości. Na szczęście głosem rozsądku jest AgaZ, która cofnęła mi przyznane przez Złośliwca punkty karne za słowo "z**apieprz**" (specjalnie wykropkowałam). Ale żeby Złośliwiec napisał "No sorry, w sumie trochę zbyt pochopnie karniaki przyznałem" - to już chyba po moim trupie.

Sorry, że wam wątek zaśmiecam, ale na technicznym nawet nie mam po co o tym pisać...
nie zaśmiecasz na wątku.tu gadamy o wszystkim.dobrze wymienić się pogladami,zeby nie było niejasności.ja jestem tu od pół roku i też mam wiele pytań np. wklejanie PW na froum jak to miało miejscenie znalazałam tego w regulaminie,a dwie moderatorki miały odmienne zdanie.jedna mówiła ,że nie wolno ,druga ,że nie ma przeciwskazań.
Cytat:
Moja droga Całkiem -spoko forum jest dla nas ponieważ bez nas nie byloby reklamodawców.Myślę że się rozumiemy w tej kwesti.

Dziś pierwszy raz od lat 8 ??7?? wyszłam bez makijażu. Przez upały wszystko.

Moderatorzy już chyba mają taką opcje.
upały? archi ja tu lodem pluję.siedzę w łóżku a polarze i wskarpetkach.JA CHCĘ LATO!!!

impreza się udała.wój śmieszny jest i boli mnie dziś głowa od śmiechu.kurczę flaczuszek bedę mieć zmarszki.gorsza bedzie sobota .przyjeżdżają drętwi ,bogaci ludzie
Stary 2008-05-23, 11:27   #2834
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość

impreza się udała.wój śmieszny jest i boli mnie dziś głowa od śmiechu.kurczę flaczuszek bedę mieć zmarszki.gorsza bedzie sobota .przyjeżdżają drętwi ,bogaci ludzie

Nie przejmuj się

Stary 2008-05-23, 11:55   #2835
kulbit
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Architekt zazdroszczę upałów U mnie szaro buro i ponuro na dworze Wczoraj nasadziłam na balkonie stosy kwiatów, żeby było weselej Ale strasznie chce SŁOŃCA!!!

Cytat:
Myślę, że powoli będę o sobie pisała, ale może bardziej wyniknie to z kontsktu prowadzonych rozmów bo tak to nie wiem jak zacząć Bo co: "Dzien dobry nazywma sie ..... mam lat.... mieszkam w ... itp itd"

Na razie czuje się troszkę obco..

Stary 2008-05-23, 12:03   #2836
architekt80
Zakorzenienie

Słuchajcie mam pytanie kosmetyczne :czy na upały dobry będzie podkład w kompakcie?potrz ebuje czegoś lekkiego co nie spłynie mi z twarzy

Stary 2008-05-23, 12:03   #2837
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Architekt zazdroszczę upałów U mnie szaro buro i ponuro na dworze Wczoraj nasadziłam na balkonie stosy kwiatów, żeby było weselej Ale strasznie chce SŁOŃCA!!!

Myślę, że powoli będę o sobie pisała, ale może bardziej wyniknie to z kontsktu prowadzonych rozmów bo tak to nie wiem jak zacząć Bo co: "Dzien dobry nazywma sie ..... mam lat.... mieszkam w ... itp itd"

Na razie czuje się troszkę obco..
Aj tam Każda z nas jakoś tu zaczynała i potem poszłoooo. No i jesteśmy chyba jednym z najpopularniejszych wątków na społecznociach. Tylko raczej nikt nowy się nie dopisuje rzadko. Boją się nas!
Stary 2008-05-23, 12:08   #2838
architekt80
Zakorzenienie

Kulbit super aniołki

A Całkiem-spoko coś zamilkła.

Stary 2008-05-23, 12:12   #2839
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tam Każda z nas jakoś tu zaczynała i potem poszłoooo. No i jesteśmy chyba jednym z najpopularniejszych wątków na społecznociach. Tylko raczej nikt nowy się nie dopisuje rzadko. Boją się nas!
Myślisz, że takie z Was Jędze, że się boją? A ja się Was nie boję
Masz rację poczatki bywają trudne ale dzięki za zachętę

Cytat:
Kulbit super aniołki

Dzięki Architekt! Miło, że zajrzałaś

Stary 2008-05-23, 12:15   #2840
Cześka
BAN stały

No, a co! PRzeca my takie zue jesteśmy i grzeszne
Stary 2008-05-23, 12:21   #2841
TmargoT
Zakorzenienie

HA znalazłam ten wątek i ta stronę.to wtedy się poznałyśmy.oh,chyba wkleję sobie do pamiętnika.to takie romantyczne

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...iza%BFu&page=2
Stary 2008-05-23, 12:24   #2842
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
HA znalazłam ten wątek i ta stronę.to wtedy się poznałyśmy.oh,chyba wkleję sobie do pamiętnika.to takie romantyczne

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...iza%BFu&page=2

Trochę się znacie

Stary 2008-05-23, 12:34   #2843
Cześka
BAN stały

Archi, na upały kup sobie krem tonujacy lub jakiś lekki podkład. A najlepiej to kładź samą bazę. Bedziesz matowa i nic Ci nie będzie spływać. Kompakty sa za cięzkie na upały.

Margo - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...za%BFu&page=14
od tej strony to było, potem reszta stron nalezy już do nas
Jeeszcze była wątek dziewczyna-dziewczyna gdzie puszczałyśmy wodze fantazji jakto by było... gdyby....

Tam poxniej pisałysmy ze jedziemy na slask do margo na seks grupowy i szynke domową.
Stary 2008-05-23, 12:50   #2844
TmargoT
Zakorzenienie

czesia pamiętam (wstydzi się-rumieni)
powiedz mi ,czy mnie widać ,czy nie .dałam sobie niewidoczna i ja mam czerwony guzik (tak siebie widzę),a u ciebie jest szary.jak ty mnie widzisz?
Stary 2008-05-23, 12:56   #2845
Cześka
BAN stały

Cytat:
czesia pamiętam (wstydzi się-rumieni)
powiedz mi ,czy mnie widać ,czy nie .dałam sobie niewidoczna i ja mam czerwony guzik (tak siebie widzę),a u ciebie jest szary.jak ty mnie widzisz?
No ja Cię widzę na szaro. U mnie też jest czerwony guzik (skojarzyło mi się... ). Ale dla innych jestes niewidoczna.
Stary 2008-05-23, 12:59   #2846
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
A Całkiem-spoko coś zamilkła.
No cóż, wbrew pozorom, nie siedzę na forum 24 godziny na dobę tropiąc zadymy i awantury
Stary 2008-05-23, 12:59   #2847
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No ja Cię widzę na szaro. U mnie też jest czerwony guzik (skojarzyło mi się... ). Ale dla innych jestes niewidoczna.
to dobrze.czasem mam dość otwartości.chciałam być fer dla innych ,a coś mi się widzi,że szczerość nie popłaca.nie wiem,jak ty ,ale na moim profilu rekordy bije oglądalność.wczoraj miałam ponad 150 odwiedzin. chyba należę do okazów z ZOO.zacznę sprzedawać wejściówki po 1,55 z vat za SMS-a
Stary 2008-05-23, 13:01   #2848
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze.czasem mam dość otwartości.chciałam być fer dla innych ,a coś mi się widzi,że szczerość nie popłaca.nie wiem,jak ty ,ale na moim profilu rekordy bije oglądalność.wczoraj miałam ponad 150 odwiedzin. chyba należę do okazów z ZOO.zacznę sprzedawać wejściówki po 1,55 z vat za SMS-a

Widać jesteś popularna

Stary 2008-05-23, 13:02   #2849
Cześka
BAN stały

ja mam 144 odwiedziny.
Stary 2008-05-23, 13:02   #2850
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
.ja jestem tu od pół roku i też mam wiele pytań np. wklejanie PW na froum jak to miało miejscenie znalazałam tego w regulaminie,a dwie moderatorki miały odmienne zdanie.jedna mówiła ,że nie wolno ,druga ,że nie ma przeciwskazań.
11. Nie zamieszczamy na forum publicznym, ani na BO prywatnej korespondencji bez zgody autora. Chyba, że dotyczy to wyzwisk, rasistowskich odzywek, pogróżek, spamu, czy wyraźnego łamania prawa;

Cytat:
ja mam 144 odwiedziny.
Ja mam 286...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości