|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymiana perfumowa - zapraszam!
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany: -Roma Biagiotti, 85-90/100 ml, woda toaletowa, kartonik -Celine Oriental Summer, 100 ml, woda toaletowa, tester z korkiem DOKŁADKA: -Bezalkoholowy tonik matujący do cery tłustej i mieszanej Biotherm Biopur, nowy, zapieczętowany. Data produkcji grudzień 2006, ważny 3 lata. -Arden Green Tea 13/15 ml, EDP, kartonik -nowy zestaw 4 miniatur JPG Classique 4 x 3,5 ml = 14 ml, bezalkoholowa EDT w ślicznych sezonowych "sukienkach" i pudełeczkach NIEAKTUALNE -nowa miniatura Paco Rabanne Pour Elle, EDT, 5 ml, kartonik NIEAKTUALNE -miniatura Venice Yves Rocher, 7/7,5 ml -elegancki, oryginalny długopis renomowanej firmy Waterman, o wzorze zielonego marmuru (model Phileas Green Marble), użyty kilka razy (bez widocznych śladów użytkowania), w oryginalnym, firmowym granatowym pudełeczku. NIEAKTUALNY -srebrny (próba 925) pierścionek z warszawskiej galerii biżuterii artystycznej, z ażurowym wzorem w kształcie wierzby, rozmiar 17 -wisior z brązu, emalii i szklanych "brylancików", w kształcie dużego kwiatu, średnica ok. 6 cm. Powinnam gdzieś mieć do niego część "naszyjną" w kolorze turkusowym - poszukam jeśli ktoś będzie zainteresowany. -asymetryczny wisiorek stalowy w kształcie kluczyka, długość 4 cm -oryginalny notes w oprawie z prawdziwych (impregnowanych oczywiście) liści i gałązki - nowy. Wewnątrz rubryki na adresy i telefony. Wymiana tylko na zapachy! Mile widziane: Borsari Violetta di Parma, Ogródek Nilowy, Elle YSL, Hiris, Aigner In Leather, AA Anisia Bella, Trussardi Jeans... ...ale nie tylko. Piszcie co macie Chętnie uwolnię kogoś również od niszowców (Villoresi, Diptyque, Rosine i innych).
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2008-05-31 o 00:21 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana perfumowa - zapraszam!
Zapraszam!
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam, dokładka!
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W zamian najchętniej widziałabym jakiś zapach
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Włoska firma L'Aura Blu, we wzory beżowo-brązowo-oliwkowozielone (trudno opisać, zobaczysz na zdjęciu).
Co do zapachu nie chciałabym być strasznie wybredna, chętnie się pozbędę tego kostiumu, bo nie mam z niego pożytku, tylko mi w szufladzie zalega
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Muciu, na zdjęciach kostium wygląda tak. A, jeszcze sprostuję że się pomyliłam, miska z metki to C, ale jest to co najmniej 85-90 C, jest naprawdę spora
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co bym chciała - najchętniej jakiś zapach. Najbardziej mnie interesuje C. Herrera lub DKNY, jak się na to zapatrujesz?
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam:
-nowy zestaw 4 miniatur JPG Classique 4 x 3,5 ml = 14 ml, bezalkoholowa EDT w ślicznych sezonowych "sukienkach" i pudełeczkach -nowa miniatura Paco Rabanne Pour Elle, EDT, 5 ml, kartonik |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piszę PW z adresem
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka, zapraszam!
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za duzo sa dla mnie "warte" zebym ryzykowala.boje suie ze bedzie maly.sroki za litterowki ale dzis jestem eghem wczorajsza
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Chętnie uwolnię kogoś również od niszowców (Villoresi, Diptyque, Rosine i innych).