|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ♡Mamusie Lutowe 2018 cz. 2♡
Shelby, nie łudzę się - K jest zazdrosny nawet o nie swoich rodziców
![]() Ale w końcu się przyzwyczai, byle tylko nie cierpiał za bardzo, a w tym już moja głowa ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Shelby, nie łudzę się - K jest zazdrosny nawet o nie swoich rodziców ![]() Ale w końcu się przyzwyczai, byle tylko nie cierpiał za bardzo, a w tym już moja głowa
|
|
|
|
#212 |
|
luckygirl
|
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez nie czuję jeszcze ruchów, dwa razy coś mnie posmyrało pod pępkiem ale nie wiem czy to to
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez jeszcze nie czuje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Mój syn zrobił pierwszy raz od nie pamietam kiedy normalną kupę
|
|
|
|
#216 |
|
luckygirl
|
Czyli jest Nas więcej, a juz sie bałam, ze tylko ja nie czuje. Czyli to normalne. Moja mama i babcia mówiły mi, ze jak nie czujesz, jak juz w 4 miesiącu czuć. Ni chyba jednak nie.
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Z koleżanką ostatnio rozmawiałam, mówiła, że czuła ruchy dopiero w 21 tygodniu. Myślę, że nie mamy się czym martwić
Ja się nie martwię, tylko po prostu już nie mogę się doczekać hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#218 |
|
luckygirl
|
Ja tez sie nie moge doczekać. I mówię im, ze niektóre kobiety czuja ruchy po 20tc.
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jeszcze nie czuję. Ale w 18t to się nie bardzo spodziewam.
U mnie nikt nie przepowiada płci, ja cały czas czuję dziewczynkę, a i śniło mi się to ostatnio Śniło mi się też raz że poszłam na imprezę i się ostro narąbałam (w ciąży), a potem udawałam, że wszystko pamiętam. Ale takie miałam wyrzuty sumienia...! Masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#221 |
|
luckygirl
|
To czekamy wszystkie razem, bo ja juz bym taaaaaaaaaaak chciała
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Wam dziewczyny ze ja wcale sie nie spodziewała ze tak wcześnie cos poczuje. Nawet moja mama ostatnio skarcila mojego tate jak zapytał czy juz cos czuje. Mysle ze w 20 t to juz większość bedzie czuła.
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak jestem u rodziców i mama dotyka mój brzuch, to twierdzi, że czuje
My z narzeczonym nie czujemy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Musimy czekać cierpliwie 😉 ja też bym strasznie chciała już być pewna, że to ON 😍
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie czuję
I nie łudzę się nawet, że szybko poczuje. No ale ja z tych co jak kopa nie dostaną, to nie będą wiedziały, że to to ![]() Co do wózków to powiem Wam, że ja sama się męczyłam z tymi 2w1. Spacerówkę mam niewiele lżejszą, ale inny mechanizm składania i dla mnie to robi różnice. Łatwiej mi się wkłada np. do bagażnika. Potrafię złożyć i włożyć do auta trzymając córkę na ręcę, przy tych 2w1 to nie było możliwe. |
|
|
|
#227 |
|
Konto usunięte
|
No ja mam teraz yoyo (choć prawie nie korzystamy) to potrafię na biodrze z moim dwulatkiem na piętro wnieść. Dlatego chce tego cameleona choć wizualnie wypada słabo do Mimy
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Ja gadalam z moim chrzestnym i mowil ze nie mamy wydawać kupe kasy na wózek bo potem sie tego i tak nie używa za często. Generalnie to on nie ma doświadczenia w tych tematach no ale ja tez...
Byliśmy tez ostatnio w sklepie z wózkami żeby sie rozejrzec co jest i sprzedawca powiedzial ze zrezygnowali z adamexa bo siedziska były za krótkie pod głową czy cos takiego. Chcialam barlette a teraz to juz nic nie wiem co i z jakiego źródła brac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Wozka sie nie uzywa za często?
dziwna teoria, wg mnie najczesciej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie leciutki, 9 kg stelaż z gondolą to malutko. Mnie facet w sklepie straszył, że mając dziecko w gondoli ciężko jest natrafić na stelaż aby go zamontować
|
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Jej ja też tak czekam na te ruchy chociaż ostatnio mi się zdaje że tak bardzo nisko na samym dole brzucha coś poczułam , i może faktycznie to było to bo lekarka powiedziała że łożysko poszło w górę ( mam na przodzie) to może na dole coś poczułam ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Jestem od 2 dni sama z dziećmi i dopiero jutro wieczorem mąż wraca. Dzisiaj jestem tak padnięta ,a raczej tak mnie już bolał brzuch i kręgosłup że położyłam dzieci o 19.30 bo potrzebowałam i ja już poleżeć Chyba za dużo dziś porobilam Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejuuu ja tez juz mam katar ehhhh😰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Jeśli nie masz dzieci, to tak, jakby część twojego serca nigdy nie czuła. Jakby została na zawsze odłączona..."Gillian Flynn – Ostre przedmioty Edytowane przez novakia Czas edycji: 2017-09-16 o 20:43 |
|
|
|
|
#234 | |
|
Konto usunięte
|
Karska dwie mamy z mojego poprzedniego wątku miały obyły zachwycone, chociaż teraz ta jedna wymieniła na Donkeya i jest jeszcze lepszy
Ale Buffalo jednak nie dla kogoś kto nie ma windy ![]() Wozek u mnie to priorytet Shelby, na przynajmniej 1,5 roku to najczęściej używana rzecz z wyprawki w moim przypadku - dzień w dzień po kilka godzin Plus jest taki, ze jak się nie trafi, można sprzedać i kupić coś innego ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A ja mimo, ze mam jedno dziecko to tak jak Wy w niektórych przypadkach jestem "dzika" bo kompletnie nie wiem co to znaczy urodzić dziecko zimą i czy nie będę przegrzewać przez przypadek, albo czy nie będzie mu zimno Nigdy nie miałam kombinezonu zimowego, tylko jesienne, potem już kurtkę, teraz nie wiem czy kupować kombinezon czy olać skoro będzie śpiwór itd - jeśli o to chodzi to jestem świeżakiem Tak samo jak przy pierwszym dziecku kupiłam i NIGDY nie użyłam rożka - a dziś tak myślałam ze może jednak się przyda do szpitala taki rożek skoro to zima ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Doczekacie się tez dziewczyny już niebawem!😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#236 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
my się do leżącej przesiadłyśmy na 5 miesięcy i teraz też tak planuje albo i szybciej jeśli bedzie ciepło ![]() Cytat:
Cytat:
Też o rożku myśle.... dla O nawet nie kupowałam ale właśnie teraz jednak zima i nie wiem sama |
|||||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szpitalu w zimie było mega gorąco i duszno. Do tego ciężko było z wietrzeniem, bo dzieci z sali nie mogą wyjść...
Ja to się teraz zastanawiam czy nie wziąć body na krótki rękaw jakbym miała znowu trafić w wieloosobowa sale. Melduję, że jeszcze w południe narzekałam na brak ruchów a wieczorem już mnie dziec pokopal aż było widać ![]() Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- U mnie wózek przy starszej do czasu aż zaczęła chodzić zaraz obok chusty to była najpotrzebniejsza rzecz. Młodsza od urodzenia anty wozkowa i antychustowa. A od kiedy zaczęła chodzić to wózek służy mi głównie do wozenia torebki i zakupów ![]() Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
O booze konam, wszystko mnie boli, nos zawalony, gardlo boli, mixtura nie pomaga
jaka jest max dawka paracetamolu dziennie dla nas? I mozna jakies krople brac? Bo zatoki tez pekaja mi aaa masakraWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy nie dwie tabletki. A co do kropli to tylko sól fizjologiczna albo woda morska. Ja używałam wodę morską. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie po 500g?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

Ja się nie martwię, tylko po prostu już nie mogę się doczekać hehe

My z narzeczonym nie czujemy 

05.07.2008