![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: ♡Mamusie Lutowe 2018 cz. 2♡
Shelby, nie łudzę się - K jest zazdrosny nawet o nie swoich rodziców
![]() Ale w końcu się przyzwyczai, byle tylko nie cierpiał za bardzo, a w tym już moja głowa ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Shelby, nie łudzę się - K jest zazdrosny nawet o nie swoich rodziców ![]() Ale w końcu się przyzwyczai, byle tylko nie cierpiał za bardzo, a w tym już moja głowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
luckygirl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Tez nie czuję jeszcze ruchów, dwa razy coś mnie posmyrało pod pępkiem ale nie wiem czy to to
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez jeszcze nie czuje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
Mój syn zrobił pierwszy raz od nie pamietam kiedy normalną kupę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
luckygirl
|
Czyli jest Nas więcej, a juz sie bałam, ze tylko ja nie czuje. Czyli to normalne. Moja mama i babcia mówiły mi, ze jak nie czujesz, jak juz w 4 miesiącu czuć. Ni chyba jednak nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Z koleżanką ostatnio rozmawiałam, mówiła, że czuła ruchy dopiero w 21 tygodniu. Myślę, że nie mamy się czym martwić
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
luckygirl
|
Ja tez sie nie moge doczekać. I mówię im, ze niektóre kobiety czuja ruchy po 20tc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
Ja też jeszcze nie czuję. Ale w 18t to się nie bardzo spodziewam.
U mnie nikt nie przepowiada płci, ja cały czas czuję dziewczynkę, a i śniło mi się to ostatnio ![]() Śniło mi się też raz że poszłam na imprezę i się ostro narąbałam (w ciąży), a potem udawałam, że wszystko pamiętam. Ale takie miałam wyrzuty sumienia...! Masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
luckygirl
|
To czekamy wszystkie razem, bo ja juz bym taaaaaaaaaaak chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam dziewczyny ze ja wcale sie nie spodziewała ze tak wcześnie cos poczuje. Nawet moja mama ostatnio skarcila mojego tate jak zapytał czy juz cos czuje. Mysle ze w 20 t to juz większość bedzie czuła.
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Jak jestem u rodziców i mama dotyka mój brzuch, to twierdzi, że czuje
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Musimy czekać cierpliwie 😉 ja też bym strasznie chciała już być pewna, że to ON 😍
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie czuję
![]() ![]() Co do wózków to powiem Wam, że ja sama się męczyłam z tymi 2w1. Spacerówkę mam niewiele lżejszą, ale inny mechanizm składania i dla mnie to robi różnice. Łatwiej mi się wkłada np. do bagażnika. Potrafię złożyć i włożyć do auta trzymając córkę na ręcę, przy tych 2w1 to nie było możliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
No ja mam teraz yoyo (choć prawie nie korzystamy) to potrafię na biodrze z moim dwulatkiem na piętro wnieść. Dlatego chce tego cameleona choć wizualnie wypada słabo do Mimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Ja gadalam z moim chrzestnym i mowil ze nie mamy wydawać kupe kasy na wózek bo potem sie tego i tak nie używa za często. Generalnie to on nie ma doświadczenia w tych tematach no ale ja tez...
Byliśmy tez ostatnio w sklepie z wózkami żeby sie rozejrzec co jest i sprzedawca powiedzial ze zrezygnowali z adamexa bo siedziska były za krótkie pod głową czy cos takiego. Chcialam barlette a teraz to juz nic nie wiem co i z jakiego źródła brac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Wozka sie nie uzywa za często?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#230 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie leciutki, 9 kg stelaż z gondolą to malutko. Mnie facet w sklepie straszył, że mając dziecko w gondoli ciężko jest natrafić na stelaż aby go zamontować
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Jej ja też tak czekam na te ruchy ![]() ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Jestem od 2 dni sama z dziećmi i dopiero jutro wieczorem mąż wraca. Dzisiaj jestem tak padnięta ,a raczej tak mnie już bolał brzuch i kręgosłup że położyłam dzieci o 19.30 bo potrzebowałam i ja już poleżeć ![]() Chyba za dużo dziś porobilam Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejuuu ja tez juz mam katar ehhhh😰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Jeśli nie masz dzieci, to tak, jakby część twojego serca nigdy nie czuła. Jakby została na zawsze odłączona..."Gillian Flynn – Ostre przedmioty Edytowane przez novakia Czas edycji: 2017-09-16 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
Karska dwie mamy z mojego poprzedniego wątku miały obyły zachwycone, chociaż teraz ta jedna wymieniła na Donkeya i jest jeszcze lepszy
![]() ![]() Wozek u mnie to priorytet Shelby, na przynajmniej 1,5 roku to najczęściej używana rzecz z wyprawki w moim przypadku - dzień w dzień po kilka godzin ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A ja mimo, ze mam jedno dziecko to tak jak Wy w niektórych przypadkach jestem "dzika" bo kompletnie nie wiem co to znaczy urodzić dziecko zimą i czy nie będę przegrzewać przez przypadek, albo czy nie będzie mu zimno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Doczekacie się tez dziewczyny już niebawem!😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Też o rożku myśle.... dla O nawet nie kupowałam ale właśnie teraz jednak zima i nie wiem sama |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
U mnie w szpitalu w zimie było mega gorąco i duszno. Do tego ciężko było z wietrzeniem, bo dzieci z sali nie mogą wyjść...
Ja to się teraz zastanawiam czy nie wziąć body na krótki rękaw jakbym miała znowu trafić w wieloosobowa sale. Melduję, że jeszcze w południe narzekałam na brak ruchów a wieczorem już mnie dziec pokopal ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- U mnie wózek przy starszej do czasu aż zaczęła chodzić zaraz obok chusty to była najpotrzebniejsza rzecz. Młodsza od urodzenia anty wozkowa i antychustowa. A od kiedy zaczęła chodzić to wózek służy mi głównie do wozenia torebki i zakupów ![]() Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
O booze konam, wszystko mnie boli, nos zawalony, gardlo boli, mixtura nie pomaga
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy nie dwie tabletki. A co do kropli to tylko sól fizjologiczna albo woda morska. Ja używałam wodę morską. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dwie po 500g?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.