Rossmann cz. XXX - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-17, 18:58   #3661
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
To skoro Ecocera nie bieli to może się skusze

Dobrze wiedzieć

No właśnie gdzieś czytałam że wibo ogólnie niewydajny

A gdzie wogóle można dostać Ecocere stacjonarnie bo do tej pory byłam nastawiona na ezebre?

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Nowa promocja od środy
https://rossmann.gazetki-promocyjne....-2017/12136/1/
Ja niestety stacjonarnie nie widziałam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 22:07   #3662
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A czy ktoras z was uzywala tego serum z bielendy, ale zoltego? Mialyscie po nim zaczerwieniona skore?

Ja dopiero będę używać, czeka na swoją kolej. Kwas L- askorbinowy ma niskie pH i może powodować podrażnienia np. rumień. Po 4 dniach wit. C też może się w skórze skumulować i potem wystarczy rzadziej używać.

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77204686]U mnie ono nic nie robiło... Przyjemnie się używało bo zapach, konsystencja, ale efektów brak. Nie miałam zaczerwienionej skóry, ale u mnie zielone też się nie sprawdziło. Takie stężenia nie robią na mojej twarzy wrażenia niestety [/QUOTE]

Jeśli chodzi o sera z wit. C to wyższe stężenia niekoniecznie są lepsze, 15% jest najbardziej optymalne dla skóry.

Cytat:
Napisane przez Hiyori Pokaż wiadomość
Też nie, wszystko z kosmetykami było ok oprócz trwałości. A udało mi się znaleźć w komentarzach pod tym filmem Adrianny, że SinSkin to tez od Eris. Jakiegoś normalnego info o tym nie znalazłam, ale miała serię kosmetyków, która tak się nazywała. Do tego można zerknąć na te perfumy i szatę graficzną, bardzo podobną do tych kosmetyków
http://www.luxlux.pl/artykul/perfumy...rena-eris-7792
Nie jestem przekonana, że to to samo. Eris ma siedzibę w Piasecznie i jest S.A., natomiast Sinskin ma siedzibę w Warszawie i jest Sp. z o.o. Gdyby Sinskin było marka Eris to chyba osobnej spółki by nie tworzyli

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość

Nidy się nie spotkałam chyba z tą marką.

Wiesz co, dodawałam tę markę do kwc i jak weszłam na stronę producenta to nic nie było o Eris, ale Eris ma serię 'sinskin' do twarzy (kremy, kremy pod oczy, sera)i nawet literka ''n'' jest odwrócona jak w tej nowej marce, także bardzo możliwe, ze to od Eris

Fixing
Do tłustej najlepiej ryżowy, ja bym wybrała ecocera ( cena prawe ta sama, ale spójrz na pojemność, ecocera ma 15g a wibo 5g )
Kiss widziałam tylko w regulaminach jak były promocje. Teraz mam w jednym R.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 23:01   #3663
lillianne_91
Wtajemniczenie

[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;77213721]Na ezebrze mają teraz weekend darmowej dostawy paczką w ruchu,
jeżeli by ktoś był zainteresowany.........
[/QUOTE]
Dzięki za info, promo na kolorówkę w Rosku chyba odpuszczę

lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 23:07   #3664
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ja dopiero będę używać, czeka na swoją kolej. Kwas L- askorbinowy ma niskie pH i może powodować podrażnienia np. rumień. Po 4 dniach wit. C też może się w skórze skumulować i potem wystarczy rzadziej używać
Dzieki za informacje, dokladnie tak to wyglada, ale najbardziej wyszlo to za pierwszym razem. Z dbia na dzien jakby mniej tych zaczerwienien.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-17, 23:37   #3665
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
A gdzie wogóle można dostać Ecocere stacjonarnie bo do tej pory byłam nastawiona na ezebre
W Let's Beauty widzialam
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 00:47   #3666
anekania
Zakorzenienie

Zanim zapytam - czytałam opinie na kwc.
Użyłam teraz na spontaniczność tej czarnej maski detoksykujaco- rozświetlającej czarnej Loreal. Dałam jej nie za dużo , ale więcej niż mniej. Generalnie przy kolorowych maskach zawsze mam kropki z sebum mokre jak maski zastygają na twarzy , a tu nie minęło 5 minut i takie mi kropki wyszły ze myślałam ze padnę. Maska zaschnięta i mokre kropki na masce większe niż zawsze.
Może moje pytanie jest kretyńskie, ja zawsze uważałam ze to dobrze ze to tak wychodzi, ale to dobrze czy nie ?
Bo w moim mniemaniu wtedy twarz się oczyszcza zmylam maskę twarz jest ładnie ściągnięta i pory mimalnie ale ładnie podniesione płytsze. Pewnie to efekt na 3 godziny ale jednak

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-09-18, 12:13   #3667
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Użyłam teraz na spontaniczność tej czarnej maski detoksykujaco- rozświetlającej czarnej Loreal. Dałam jej nie za dużo , ale więcej niż mniej. Generalnie przy kolorowych maskach zawsze mam kropki z sebum mokre jak maski zastygają na twarzy , a tu nie minęło 5 minut i takie mi kropki wyszły ze myślałam ze padnę. Maska zaschnięta i mokre kropki na masce większe niż zawsze.
Może moje pytanie jest kretyńskie, ja zawsze uważałam ze to dobrze ze to tak wychodzi, ale to dobrze czy nie ?
Bo w moim mniemaniu wtedy twarz się oczyszcza zmylam maskę twarz jest ładnie ściągnięta i pory mimalnie ale ładnie podniesione płytsze. Pewnie to efekt na 3 godziny ale jednak

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podsuszasz cerę to się broni. Moja się już tak nie tłuści, teraz mam nawet wrażenie że matująca Barwa na dzień daje mi zbytnie ściągnięcie, więc żel aloesowy pod nią kładę. Na noc akurat krem Biodermy Hydrabio Creme, albo sam albo na serum zielone z Bielendy.
Stary 2017-09-18, 12:58   #3668
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Pytanie od znajomej, czy w Rossie są dostępne lakiery termiczne? Ja nigdy nie używałam takowego, więc nawet nie wiem, na stronce nie widzę.
Stary 2017-09-18, 13:01   #3669
I am Rock
lokalna gwiazda

Pytanie odnośnie termometru Ideenwelt wewnętrzno - zewnętrznego, który pokazuje mi jakąś durną temperaturę. Niestety kupiłam kilka miesięcy temu, paragon wyblakł, więc nie mam dowodu zakupu. Pewnie nie mam szansy na wymianę? Dobrze działał 2 dni.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 13:09   #3670
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Pytanie odnośnie termometru Ideenwelt wewnętrzno - zewnętrznego, który pokazuje mi jakąś durną temperaturę. Niestety kupiłam kilka miesięcy temu, paragon wyblakł, więc nie mam dowodu zakupu. Pewnie nie mam szansy na wymianę? Dobrze działał 2 dni.
Nie trzeba mieć paragonu żeby złożyć reklamację, weź ten wyblaknięty czasem pod światło da się zobaczyć. :P To jest ich własna marka wiec nie powinni robić problemu. A z innymi bateriami też tak? :P
Stary 2017-09-18, 14:28   #3671
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Pytanie od znajomej, czy w Rossie są dostępne lakiery termiczne? Ja nigdy nie używałam takowego, więc nawet nie wiem, na stronce nie widzę.
Nie ma czegos takiego. Moze poszukać na Allegro albo u majfrendow. Z hybryd NeoNail ma termiczne lakiery.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 14:48   #3672
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Kiedyś chciałam sobie kupić to patrzyłam w hurtowni kosmetycznej.

Zaczęłam używać balsamu z AA murumuru. Fajny. Łatwo się rozprowadza, dobrze wchłania, dobrze nawilża i ładnie, delikatnie pachnie, tak świeżo trochę tropikalnie. Polecam.
Stary 2017-09-18, 15:02   #3673
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Nie jestem przekonana, że to to samo. Eris ma siedzibę w Piasecznie i jest S.A., natomiast Sinskin ma siedzibę w Warszawie i jest Sp. z o.o. Gdyby Sinskin było marka Eris to chyba osobnej spółki by nie tworzyli

Właśnie też mnie to zastanawiało bo producent jest inny, ale czcionka się zgadza na tych nowych kosmetykach i kremach eris...przypadek ? Może Eris nie chcę się podpisać pod tymi, żeby ne było jak wyżej- z góry zakładane, że może byc słabe itp

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość

Ja ją nie dawno otworzyłam i też mam zawsze takie kropki. Szczególnie na nosie i brodzie, bo tam mam czarne zaskórniki
Maska tak jakby 'wchodzi' w te zanieczyszczone miejsca, ale czy jakoś to wyciąga ne zauważyłam póki co

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
W ogóle przy okazji promocji i regulaminu o tylu fajnych rzeczach się idzie dowiedzieć co na sklepie nie ma. Pamiętam, ze nawet jakieś pędzle z lovely były w regulaminie na -49 ,a o pędzlach ani widu ani słychu
Stary 2017-09-18, 15:05   #3674
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Nie trzeba mieć paragonu żeby złożyć reklamację, weź ten wyblaknięty czasem pod światło da się zobaczyć. :P To jest ich własna marka wiec nie powinni robić problemu. A z innymi bateriami też tak? :P
Spróbuję z nową baterią, ale skoro pokazuje czas i datę bez problemu... A na termometrze 7° więcej niż jest.
Stary 2017-09-18, 15:34   #3675
chochliczka2
Raczkowanie

Moje odkrycie z promocji 2+2 deo Dove różowy- pięknie pachnie i spełnia swoje zadanie doskonale
chochliczka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 15:39   #3676
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też mnie to zastanawiało bo producent jest inny, ale czcionka się zgadza na tych nowych kosmetykach i kremach eris...przypadek ? Może Eris nie chcę się podpisać pod tymi, żeby ne było jak wyżej- z góry zakładane, że może byc słabe itp

Ja ją nie dawno otworzyłam i też mam zawsze takie kropki. Szczególnie na nosie i brodzie, bo tam mam czarne zaskórniki
Maska tak jakby 'wchodzi' w te zanieczyszczone miejsca, ale czy jakoś to wyciąga ne zauważyłam póki co
[/SIZE]

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

W ogóle przy okazji promocji i regulaminu o tylu fajnych rzeczach się idzie dowiedzieć co na sklepie nie ma. Pamiętam, ze nawet jakieś pędzle z lovely były w regulaminie na -49 ,a o pędzlach ani widu ani słychu
http://wirtualnekosmetyki.pl/-newsy-...-w-rossmannie- ich własna strona mi się nie otwiera.

Dla mnie to jednak inna firma. Eris ma swoją markę wyrobioną, wg mnie nie uciekali by się do takich praktyk. Tak się wstydzić swoich produktów, żeby otwierać inną spółkę, byle ludzie ich nie łączyli ze sobą? eeee nie Ktoś ploty rozpuszcza.

Cytat:
Spróbuję z nową baterią, ale skoro pokazuje czas i datę bez problemu... A na termometrze 7° więcej niż jest.
Ja mam czasem różnicę 7 st. miedzy zachodnią, a wschodnią stroną mieszkania na termometrze tradycyjnym.
Stary 2017-09-18, 16:32   #3677
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

[/SIZE]

Cytat:
http://wirtualnekosmetyki.pl/-newsy-...-w-rossmannie- ich własna strona mi się nie otwiera.

Dla mnie to jednak inna firma. Eris ma swoją markę wyrobioną, wg mnie nie uciekali by się do takich praktyk. Tak się wstydzić swoich produktów, żeby otwierać inną spółkę, byle ludzie ich nie łączyli ze sobą? eeee nie Ktoś ploty rozpuszcza.

Ja mam czasem różnicę 7 st. miedzy zachodnią, a wschodnią stroną mieszkania na termometrze tradycyjnym.
Jedynym wspólnikiem spółki Sinskin Sp. z o.o. jest spółka Laboratorium dr Irena Eris Sp. z o.o. Czyli jednak Eris.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 16:50   #3678
merryem

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Jedynym wspólnikiem spółki Sinskin Sp. z o.o. jest spółka Laboratorium dr Irena Eris Sp. z o.o. Czyli jednak Eris.
Czyli jest coś na rzeczy jednak
Stary 2017-09-18, 16:52   #3679
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Faktycznie Szymański Sławomir Grzegorz jako Prezes Zarządu Sinskin i jest członkiem zarządu Laboratorium dr Irena Eris Sp. z o.o. czyli spółka córka
Stary 2017-09-18, 16:55   #3680
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Faktycznie Szymański Sławomir Grzegorz jako Prezes Zarządu Sinskin i jest członkiem zarządu Laboratorium dr Irena Eris Sp. z o.o. czyli spółka córka
Ciekawa jestem, co zrobili z resztkami Provoke - u mnie szafa wyczyszczona, zostały testery, nie było CND a marka wzięcia nie miała
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 16:59   #3681
dmii
.

Mam pytanie - był tu jakiś czas temu polecany nowy puder do twarzy, nie pamiętam właśnie marki, Maybelline? Rimmel? Kojarzy może któraś?
Stary 2017-09-18, 17:01   #3682
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:

Czujnik od temperatury zewnętrznej wyciągnęłam zza okna. Na obu wyświetlaczach mam teraz 25°. A siedzę w koszulce z długim rękawem i swetrze. Jest góra 18°. To nie kwestia umieszczenia czujnika i stron świata.
Zapisz
Stary 2017-09-18, 17:19   #3683
Make4Up
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77238386]Ciekawa jestem, co zrobili z resztkami Provoke - u mnie szafa wyczyszczona, zostały testery, nie było CND a marka wzięcia nie miała
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez.[/QUOTE]

Ja widziałam tylko całą w żółtych cenówkach, ale kosmetyków w niej było, no fakt wzięcia nie miała. Ale podobno ten matujący podkład był lubiany, tylko że ciemne kolory. Z Hebe już dawno znikła, może tylko podkłady zostały na osobnych półkach. Mnie na szczęście do niej nie ciągnie.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez dmii Pokaż wiadomość
Mam pytanie - był tu jakiś czas temu polecany nowy puder do twarzy, nie pamiętam właśnie marki, Maybelline? Rimmel? Kojarzy może któraś?
O różnych pudrach pisałyśmy. Masz na myśli sypki? Ja kupiłam nowy z Maybelline, ale mogę napisać tylko tyle, że testowałam go w sklepie i był bardzo pod palcami gładki i na dłoni wygładzał skórę. Liczę że będzie fotoszopował
Cytat:
Czujnik od temperatury zewnętrznej wyciągnęłam zza okna. Na obu wyświetlaczach mam teraz 25°. A siedzę w koszulce z długim rękawem i swetrze. Jest góra 18°. To nie kwestia umieszczenia czujnika i stron świata.
Zapisz
To reklamuj
Stary 2017-09-18, 17:21   #3684
dmii
.

Cytat:
O różnych pudrach pisałyśmy. Masz na myśli sypki? Ja kupiłam nowy z Maybelline, ale mogę napisać tylko tyle, że testowałam go w sklepie i był bardzo pod palcami gładki i na dłoni wygładzał skórę. Liczę że będzie fotoszopował
Kurczę, to chyba ten Właśnie sama zastanawiam się, czy kupować na promocji, czy nie Używam teraz z Wibo fixing powder ale nie przepadam za nim.
Stary 2017-09-18, 19:38   #3685
nikisa
Zakorzenienie

[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;77213721]Na ezebrze mają teraz weekend darmowej dostawy paczką w ruchu,
jeżeli by ktoś był zainteresowany.........
[/QUOTE]
Super dzięki, źle przeczytałam i już poszłam zamawiać i patrzę, a płatna przesyłka. Wstrzymam się do piątku zatem mają mój krem za 24, a w rossie po 40

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 19:43   #3686
merryem

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77238386]Ciekawa jestem, co zrobili z resztkami Provoke - u mnie szafa wyczyszczona, zostały testery, nie było CND a marka wzięcia nie miała
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez.[/QUOTE]
Zerknęłam na składy proVoke matt i sinskin matującego, prawie identyczne. Na początku jedynek kolejność poszczególnych składników inna, pod koniec trochę inaczej.
sin skin
Aqua (Water), Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, Alcohol Denat., Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disterdimonium Hectorite, Stearic Acid, Aluminium Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Triisostearin, Pentylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Tocopherol, Soluble Collagen, Diosmine, Hydrolyzed Elastin, Phenoxyethanol, Dipropylene Glycol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Eris
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl, Dimethicone, Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Polysilicone-11, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Laminaria Saccharina Extract, Tocopherol , Phenoxyethanol, Dipropylene glycol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
Stary 2017-09-18, 19:45   #3687
MissChievousTess
Zakorzenienie

Jest teraz coś nowego i dobrego do intensywnej regeneracji dłoni? Chodzi mi o jakieś maski do rąk, coś tego typu. Raczej takie bezpieczne dla wrażliwców z mocno przesuszoną skórą dłoni. Czymś wybielającym do paznokci też bym nie pogardziła.Możecie polecić coś wartego uwagi?
Stary 2017-09-18, 19:45   #3688
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Zerknęłam na składy proVoke matt i sinskin matującego, prawie identyczne. Na początku jedynek kolejność poszczególnych składników inna, pod koniec trochę inaczej.
sin skin
Aqua (Water), Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, Alcohol Denat., Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disterdimonium Hectorite, Stearic Acid, Aluminium Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Triisostearin, Pentylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Tocopherol, Soluble Collagen, Diosmine, Hydrolyzed Elastin, Phenoxyethanol, Dipropylene Glycol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Eris
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl, Dimethicone, Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Polysilicone-11, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Laminaria Saccharina Extract, Tocopherol , Phenoxyethanol, Dipropylene glycol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
bardzo lubiłam podkład matujący provoke szkoda, że wycofują. mam na zmianę maybelline fit me, ale lubię wracać do provoke. mam jeszcze jedno opakowanie, jeśli jakimś cudem uchowa się do promocji to będę musiała zrobić zapas a jeśli będzie ta nowa opcja to może to będzie dobra okazja do wypróbowania
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 20:33   #3689
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Super dzięki, źle przeczytałam i już poszłam zamawiać i patrzę, a płatna przesyłka. Wstrzymam się do piątku zatem mają mój krem za 24, a w rossie po 40

Darmowa dostawa była tam do wczoraj
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-18, 20:41   #3690
merryem

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
bardzo lubiłam podkład matujący provoke szkoda, że wycofują. mam na zmianę maybelline fit me, ale lubię wracać do provoke. mam jeszcze jedno opakowanie, jeśli jakimś cudem uchowa się do promocji to będę musiała zrobić zapas a jeśli będzie ta nowa opcja to może to będzie dobra okazja do wypróbowania
Ja proVoke nigdy nie testowałam, ale słyszałam raczej negatywne opinie , a Fit me u mnie się nie sprawdza

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości