|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwas L- askorbinowy ma niskie pH i może powodować podrażnienia np. rumień. Po 4 dniach wit. C też może się w skórze skumulować i potem wystarczy rzadziej używać.[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77204686]U mnie ono nic nie robiło... Przyjemnie się używało bo zapach, konsystencja, ale efektów brak. Nie miałam zaczerwienionej skóry, ale u mnie zielone też się nie sprawdziło. Takie stężenia nie robią na mojej twarzy wrażenia niestety [/QUOTE]Jeśli chodzi o sera z wit. C to wyższe stężenia niekoniecznie są lepsze, 15% jest najbardziej optymalne dla skóry. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;77213721]Na ezebrze mają teraz weekend darmowej dostawy paczką w ruchu,
jeżeli by ktoś był zainteresowany.........[/QUOTE] Dzięki za info, promo na kolorówkę w Rosku chyba odpuszczę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3664 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim zapytam - czytałam opinie na kwc.
Użyłam teraz na spontaniczność tej czarnej maski detoksykujaco- rozświetlającej czarnej Loreal. Dałam jej nie za dużo , ale więcej niż mniej. Generalnie przy kolorowych maskach zawsze mam kropki z sebum mokre jak maski zastygają na twarzy , a tu nie minęło 5 minut i takie mi kropki wyszły ze myślałam ze padnę. Maska zaschnięta i mokre kropki na masce większe niż zawsze. Może moje pytanie jest kretyńskie, ja zawsze uważałam ze to dobrze ze to tak wychodzi, ale to dobrze czy nie ? Bo w moim mniemaniu wtedy twarz się oczyszcza zmylam maskę twarz jest ładnie ściągnięta i pory mimalnie ale ładnie podniesione płytsze. Pewnie to efekt na 3 godziny ale jednak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie od znajomej, czy w Rossie są dostępne lakiery termiczne? Ja nigdy nie używałam takowego, więc nawet nie wiem, na stronce nie widzę.
|
#3669 |
|
lokalna gwiazda
|
Pytanie odnośnie termometru Ideenwelt wewnętrzno - zewnętrznego, który pokazuje mi jakąś durną temperaturę. Niestety kupiłam kilka miesięcy temu, paragon wyblakł, więc nie mam dowodu zakupu. Pewnie nie mam szansy na wymianę? Dobrze działał 2 dni.
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trzeba mieć paragonu żeby złożyć reklamację, weź ten wyblaknięty czasem pod światło da się zobaczyć. :P To jest ich własna marka wiec nie powinni robić problemu. A z innymi bateriami też tak? :P
|
|
|
|
#3671 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam używać balsamu z AA murumuru. Fajny. |
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ją nie dawno otworzyłam i też mam zawsze takie kropki. Szczególnie na nosie i brodzie, bo tam mam czarne zaskórniki ![]() Maska tak jakby 'wchodzi' w te zanieczyszczone miejsca, ale czy jakoś to wyciąga ne zauważyłam póki co ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- W ogóle przy okazji promocji i regulaminu o tylu fajnych rzeczach się idzie dowiedzieć co na sklepie nie ma. Pamiętam, ze nawet jakieś pędzle z lovely były w regulaminie na -49 ,a o pędzlach ani widu ani słychu
|
|
#3674 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
Moje odkrycie z promocji 2+2 deo Dove różowy- pięknie pachnie i spełnia swoje zadanie doskonale
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to jednak inna firma. Eris ma swoją markę wyrobioną, wg mnie nie uciekali by się do takich praktyk. Tak się wstydzić swoich produktów, żeby otwierać inną spółkę, byle ludzie ich nie łączyli ze sobą? eeee nie Cytat:
|
||
|
|
|
#3677 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3678 |
|
|
Czyli jest coś na rzeczy jednak
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez. |
|
|
|
|
#3681 |
|
.
|
Mam pytanie - był tu jakiś czas temu polecany nowy puder do twarzy, nie pamiętam właśnie marki, Maybelline? Rimmel? Kojarzy może któraś?
|
#3682 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Zapisz
|
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77238386]Ciekawa jestem, co zrobili z resztkami Provoke - u mnie szafa wyczyszczona, zostały testery, nie było CND a marka wzięcia nie miała
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez.[/QUOTE] Ja widziałam tylko całą w żółtych cenówkach, ale kosmetyków w niej było, no fakt wzięcia nie miała. Ale podobno ten matujący podkład był lubiany, tylko że ciemne kolory. Z Hebe już dawno znikła, może tylko podkłady zostały na osobnych półkach. Mnie na szczęście do niej nie ciągnie. ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3684 | |
|
.
|
Cytat:
Właśnie sama zastanawiam się, czy kupować na promocji, czy nie
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;77213721]Na ezebrze mają teraz weekend darmowej dostawy paczką w ruchu,
jeżeli by ktoś był zainteresowany.........[/QUOTE] Super dzięki, źle przeczytałam i już poszłam zamawiać i patrzę, a płatna przesyłka. Wstrzymam się do piątku zatem mają mój krem za 24, a w rossie po 40 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3686 |
|
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77238386]Ciekawa jestem, co zrobili z resztkami Provoke - u mnie szafa wyczyszczona, zostały testery, nie było CND a marka wzięcia nie miała
Jeżeli spółka córka przejmie receptury to ja naprawdę słabo widzę te SinSkiny, zwłaszcza podkłady, bo domreszty przyczepić sie nie moge - szminki były całkiem fajne, pudry do twarzy tez.[/QUOTE] Zerknęłam na składy proVoke matt i sinskin matującego, prawie identyczne. Na początku jedynek kolejność poszczególnych składników inna, pod koniec trochę inaczej. sin skin Aqua (Water), Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, Alcohol Denat., Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disterdimonium Hectorite, Stearic Acid, Aluminium Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Triisostearin, Pentylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate, Tocopherol, Soluble Collagen, Diosmine, Hydrolyzed Elastin, Phenoxyethanol, Dipropylene Glycol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides). Eris Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl, Dimethicone, Titanium Dioxide, Methyl Trimethicone, Sodium Chloride, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Polysilicone-11, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Laminaria Saccharina Extract, Tocopherol , Phenoxyethanol, Dipropylene glycol, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Jest teraz coś nowego i dobrego do intensywnej regeneracji dłoni? Chodzi mi o jakieś maski do rąk, coś tego typu. Raczej takie bezpieczne dla wrażliwców z mocno przesuszoną skórą dłoni. Czymś wybielającym do paznokci też bym nie pogardziła.Możecie polecić coś wartego uwagi?
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że wycofują. mam na zmianę maybelline fit me, ale lubię wracać do provoke. mam jeszcze jedno opakowanie, jeśli jakimś cudem uchowa się do promocji to będę musiała zrobić zapas a jeśli będzie ta nowa opcja to może to będzie dobra okazja do wypróbowania
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Kwas L- askorbinowy ma niskie pH i może powodować podrażnienia np. rumień. Po 4 dniach wit. C też może się w skórze skumulować i potem wystarczy rzadziej używać.
[/QUOTE]
)

Właśnie sama zastanawiam się, czy kupować na promocji, czy nie