|
|
#181 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
20 cm różnicy to całkiem sporo (coś o tym wiem, mam prawie tyle samo, tylko w większym wymiarze )Kalkulator nie jest zły, ale i tak trzeba mierzyć. Ja mam obecnie od 75 J do 85FF I wszystkie dobre - zależnie od modelu (mam pod biustem równiutkie 85).Przykładowo w ub. weekend mierzyłam kilka - i tak np. Dalia w rozmiarze 80 nadawałaby się na mnie o dobre 10 kilo większą (na najdalszej haftce), i na dobrą sprawę nawet w 70 weszłabym, ale takich dużych miseczek nie mieli. A z KrissLine nie miałam za bardzo szans zapiąć się w coś mniejszego niż 85 (po 2 noszeniach i praniu nadal nie mam szans - 85 na najmniejszej haftce jest mocno dopasowane). Niemniej, sporo też zależy od modelu - z polskiej Gai mam właśnie i 75 J i 85F i tak naprawdę po pewnym czasie wszystkie modele trzeba było zwężać , ale jako nowe były idealne w takich rozmiarach.Irkax, wysyłam Ci na priv niezły sklep w Krakowie pod tym względem (nawet jak nie kupisz, to pomierzyć można). Jakby ktoś jeszcze chciał, to dajcie znać (mam też namiar w Bydgoszczy na całkiem niezłe miejsce ).Cytat:
![]() A dorzucę do kolekcji jeszcze wysprzedaż. Cytat:
Mariolu, współczuję...
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie - niestety nic takiego nie padło - o kompletności szczepienia przed zabiegiem. Szczepiłam się w trybie przyspieszonym/przyśpieszonym? (przez rachelę zaczęłam się stresować
), bo pani z recepcji od lekarza "zapomniała" mi powiedzieć, że trzeba się zaszczepić na żółtaczkę przed zabiegiem. Niby to oczywiste, ale przyznaję bez bicia - kompletnie o tym nie pomyślałam. Zadzwoniłam do pani przed zabiegiem, bo nawet mój internista był zdzwiony, że nic nie kazali w tej kwestii robić - a pani na to "no, trzeba było".Dowiedziałam się, że zabieg może być przeprowadzony 5 tygodni od pierwszego szczepienia z serii. Zważywszy, że o dowiedziałam się o nim 30 kwietnia, to jakby skrupulatnie liczyć to są 4 tygodnie, nie 5- czyli być może też bym się nie załapała na niego.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
Zmykam spać chyba...mam na rano do pracy
ale grunt ze tylko do 13. Jakos wysiedzę i wynudzę sie jutro, bo nie mam nikogo na terapię. Wezmę zeszyt i będę sie do sesji uczyć...o to to genialny pomysł Dobranoc |
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze chociaż, że pół roku nie kazali Ci teraz czekać... Mendosito - właśnie doczytałam. Gratulacje ![]()
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
kurka no i sie zaczynaja upaly.
jutro chyba pojade nad jeziorko. bylam dzisiaj w ikei i nabylam stojącą podwójną lampę za, uwaga, 30zł. wiecej mnie wyszly żarówki do tej lampy. mam straszna ochote na lody.ma ktos?
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-05-30 o 21:59 Powód: literówka i potrzeba sprecyzowania :) |
||
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą mój 70E wcale nie wygląda na jakiś ogromny, naprawdę po prostu pięknie utrzymuje piersi, ładnie zbiera w miseczce, a stanik cały dzień leży świetnie bez poprawiania. I pierwszy raz w życiu mam miękki koronkowy stanik w którym mój biust wygląda cudownie ![]() (w porównaniu z 75C które mam i spłaszczają mi biust- dostrzegłam to dopiero gdy zostałam stanikowo uświadomiona )
|
|
#189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chętnie bym obejrzała zakupy,nie powiem .Ja na razie dzeiń dziecka uczciłam dziś kupując flaszke na all![]() Cytat:
To jest praca z agencji reklamowej,ja nie pracuję bezpośrednio dla Douglasa(może to i lepiej bo dzięki temu nie mam żadnych przełożonych którzy by mnie nadzorowali tam gdzie pracuję Mam zachęcać do zakupu tych właśnie perfum,ale na szczęście moje wynagrodzenie nie zależy od tego ile sprzedam ![]() Oczywiście nie mogłam się oprzeć i doradzałam klientom również inne zapachy,te wysokopółkowe i wogóle.Strasznie to fajne i śmieszne bo ludzie są często komiczni.Można sobie testować psikać rożne perfumy,kolorówkę i pielęgnację.Personel też b. miły więc absolutnie nie czułam się nie swojoW sumie to myślę,że takie coś,że pracuję w rożnych miejscach i promuję różne rzeczy chyba bardziej mi pasuje niż coś stacjonarnego(a w życiu bym nie przypuszczała,ze tak właśnie będzie),jednostajnego. Zaletą jest na pewno to,że nic nie muszę tj. jeżeli danego razu nie chce mi się kiwnąć palcem i wolę mieć wolne to po prostu mówię że dziękuję i nie chce tej promocji.Do tego stawka przyzwoita na prawdę.Muszę sobie książeczkę wyrobić żeby móc promocje na terenie marketów też obsługiwać |
||||
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn. ogólnie malutka nie jestem, bo biustowo to jakieś szemrane C zdarza mi się czasem dopasować, wyżej nie ma szans Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ufff, Aggie się znalazła!
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
rude jest piękne:)
|
Mariolu uwazaj na siebie
Sabbath jak krolewna?
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu
zdrowiej! ![]() Nat
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak będziecie przypadkiem w wakacje np w wielkiej brytanii to znajdziecie multum staniczków w takich rozmiarach np w M&S
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Olik, ale od jakiś 2 lat jest coraz lepiej. Przede wszystkim nasze rodzime firmy oferują coraz szerszą rozmiarówkę
![]() I coraz więcej mniejszych sklepów zaczyna doceniać te "nietypowe" klientki (gorzej jest w sieciówkach - tam nas po prostu nie ma).Ja się przyzwyczaiłam, że na mój rozmiar widzę raczej przerażenie, albo współczucie w oczach pań, ale ostatnio coraz częściej zaskakują mnie, wyciągając coś, co jest w odpowiednim rozmiarze i da się nosić ![]()
|
#197 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kurczę, kolejny miesiąc... Wyobraź sobie my tez nie wiedzieliśmy o tym szczepieniu i też go nie mieliśmy. ![]() Ale albo dlatego, że to mniej "krwawa" interwencja, albo dlatego, że prywatnie i pełnopłatnie - wystarczyło podpisać zgodę na zabieg bez szczepień. Melduję, że mam mojego Królewnę w domu. Zawiozłam, za rączkę potrzymałam, byłam przy wybudzaniu, teraz wreszcie przywiozłam go do domku i mam. Muszę wam powiedzieć, że po narkozie był rozczulająco nawalony. ![]() Cytat:
Swoją drogą, skąd się tacy ludzie biorą w cywilizowanym świecie? ![]() Cytat:
Mamy nowy typ biustu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem... To jest miły człowiek. A że niezbyt mądry? No nie oszukujmy się, większość społeczeństwa nie jest mądrzejsza od niej. ![]() Mierzi mnie tylko to, że nie potrafi przyznać się do błędu i nawet kiedy jej serio i starannie wytłumaczę, jak jest - po pierwsze w ogóle nie jest moim tłumaczeniem zainteresowana, po drugie przy innych dzieciach nadal twierdzi, że moje dziecko opowiada głupoty. Ciężka sprawa.
|
|
#198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna wiadomość Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#199 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sabbath, odkryłam, że mamy jeszcze coś wspólnego poza paroma flaszkami, a mianowicie biust ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#200 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mendosito, gratuluję awansu!
Sabbath, przyłączam się do pytań o Królewnę. /Edit: Już widzę posta fajnie, że wszystko gra Madziczko Cytat:
tragedia. Co za burdel... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z drugiej strony, autorka stanikomanii (i inne) twierdzą, że duża większość kobiet nosi staniki za szerokie w obwodzie. A ja, kurka, widzę dookoła stada dziewczyn w obcisłych bluzeczkach, spod których przebijają plecy makabrycznie ściśnięte obwodem stanika - i wylewające się na wszystkie strony boczki... ![]() No nie wiem. Nabyłam drogą kupna* ładne 75F, jak przyjdzie to wdzieję to na siebie i uważnie pooglądam się w lustrze - zwłaszcza z tyłu... ![]() * - lubię używać. Z przymrużeniem oka. Cytat:
Czekam, aż bratanek osiągnie wiek, w którym nie trzeba go już będzie "uspawać", bo uszy więdną... ![]() Cytat:
biedna... Trzymaj się
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Skorzystalam z tego biusciastego kalkulatora- myslalam, ze sie pociesze- ale wychodzi na to, ze mam najmniejsze na forum
65B- normalnie cyce jak donice Zwykle kupuje 70-75 B. Yoona, w zamrazarce Magnum z migdalami mam, zapraszam ![]() Kusza mnie, a nie powinnam... Cytat:
![]() Buły na plecach maja. Tak sie zawsze zastanawiam, czy One tego nie widza i nie czuja? Przeciez to musi cisnac i malo komfortowe byc. Estetycznie tez nie wyglada. |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam firmę Kostar, ich staniczki są idealne do mojego biustu Mam nadzieję że sieciówki kiedyś wprowadzą "nietypową" rozmiarówkę
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Mskładaczku- wychodzi, że masz najbardziej dobrany racjonalnie rozmiar z nas wszystkich. Praktycznie tylko mniejszy obwód. Ja np. się dwoedziałam, że powinnam nosić 80GG czy 80L
![]() (rozmiarówka polska) i jeszcze 90F. No śmieję się od wczoraj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama tak miałam - był moment, że nosiłam... 90 C. Bułki nad miseczką, a wokół wałki. Teraz, w tych dobrze dobranych nie mam żadnych wałków (poszłam obejrzeć się w lustrze ; w 90 C nadal je mam - na początku maja szukałam biustonosza bez ramiączek - to ciężka sprawa i pani w jednym ze sklepów usiłowała mnie w taki wcisnąć; ubrałam, by pokazać jej, że jest całkiem niedobry - wałków moc )
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko
Mendosito - gratulacje Sabbath - |
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslisz, ze tu tez miska ma znaczenie? Sabbath, trzymam kciuki za powrot Krolewny do zdrowia
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam tak maly cyc, ze na oko miske wybieram
Najczesciej 75 B Ale w dobrze gabkowanych i poddrutowanych stanikach o korzystnym ksztalcie miseczki zbierajacej moj biuscik od pachy do przodu i do gory wyglada ten moj cyc nawet ok. |
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak jak ktoś wciągnie mocno brzuch - nawet jak założy pas, czy gorset, to gdzieś to ciałko jest - część przesuwa się w górę, część na boki, część w dół. Wiem, że to brzmi śmiesznie - sama nie wierzyłam, póki nie zobaczyłam na sobie. Doszłam do momentu, w którym przyszło mi do głowy przerzucać się na 95, co mnie przerażało osobiście. Ale właśnie pod trykotową bluzeczką te wałki mnie odrzucały od siebie samej. Jak przeczytałam, że zmniejszenie obwodu i dobranie miseczki poprawi sprawę, puknęłam się w głowę. Ale w necie znalazłam wtedy wyprzedaż końcówek linii Gaji i zaryzykowałam za 39 zł. Szczękę zbierałam z podłogi przez dobre 15 minut, choć efekt był daleki od tego, co jest teraz. Ale wałki były malutkie, a mój biust jakby się zwężył...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Byłam zawsze przekonana, że mam średnie D a tu taki rewolucyjny news,
20 cm różnicy to całkiem sporo (coś o tym wiem, mam prawie tyle samo, tylko w większym wymiarze
)
ale grunt ze tylko do 13. Jakos wysiedzę i wynudzę sie jutro, bo nie mam nikogo na terapię. Wezmę zeszyt i będę sie do sesji uczyć...o to to genialny pomysł 

Bardzo pożytyczny, może dzięki niemu niektórzy wreszcie przestaną robić podstawowe błędy w pisowni.

po prostu pięknie utrzymuje piersi, ładnie zbiera w miseczce, a stanik cały dzień leży świetnie bez poprawiania. I pierwszy raz w życiu mam miękki koronkowy stanik w którym mój biust wygląda cudownie 

doszłam do wniosku, że 70 pod biustem to nie jest jakoś kosmicznie mało i jest spore prawdopodobieństwo, że któraś Wizażanka ma coś koło tego realnie, więc cofam tekst o zwłokach

zdrowiej!