|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother V - cz. II
Błagam po co oni o nich pisza?
A Jakimowicz zadaje sie z Jolka bo juz go nigdzie nei chca ani w filmach ani nigdzie w ten sposob przynajnniej o nim nie zapomna... A Jolka jest zdeterminowana zeby zaistniec w show-biznesie,ciagnac kase i byc znana...za wszelka cene nawet ta płyte chce nagrac żeby na czyms bazowac ale czy sie sprzeda?ona i spiew?litości....jeszcze chwila i o niej zapomna ![]() i ten jej text ''oh cala Polska o tym mowi?i bardzo dobrze o to mi chodzi'' po pierwsze nie cala Polska bo los zestarzałego bawidamka i jakiejś kosmitki z BB nic nie obchodzi po drugie raptem wielkie pisanie :czy wezmie udział w TzG czy jest w ciazy-a sama te ploty rozpuszcza ![]() Nastepna sprawa nie wiem czy tylko aj to zauwazylam ale Jolka z tych fot to nie ta sama co w BB4 -niestety...wciskala kity błyszczykami koniami i tym ze jest głupiutka... owszem głupiutka moze jest troche...ale zyciowo cwana ![]() zreszta wystarczy komenty przeczytac pod 1 czy 2 zdjeciem nic dodac nic ujac.
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Znowu wyjdę na tego, który broni Jolanty.
Ja myślę, że Jolka w BB4 była naturalna. Te konie, błyszczyki, naiwność to była prawda. Ale po pierwsze - pojawiła się w VIP'ie, gdzie wystąpiły może 10-ligowe gwiazdy, ale zawsze jakieś. Zaczęła obracać się w innym towarzystwie niż w 4 edycji, znajomość z Jakimowiczem przebrzmiałą, choć cały czas kręcącą się po salonach gwiazdą jednego filmu sprawiła, że Jola zaczyna się zmieniać. Na czym jak na czym, ale imprezowaniu w Wawie Jarek się zna, to ją wprowadził do tego świata. Po drugie pamiętajmy, że Jola jest już prawie rok starsza niż była kiedy ją poznaliśmy. W końcu przychodzi taki wiek, kiedy wyrasta się z jednorożców. Jola na pewno nie ma w sobie tyle tej słodkiej naiwności ile miała w czwartej edycji, mimo dalszego obcowania z różem i lateksem coraz bardziej się wyrabia. Wystarczy np. porównać dwa jej wywiady z "Happy Hour" - ten styczniowy i kwietniowy, duża różnica. |
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie duza zmiana...
i chodzi mi o to czy ta zmiana sie dokonala sama... czy ona postanowila sie zmienic bo 'tamto' bylo udawane ![]() ![]()
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
"Tamta" Jola według mnie nie była udawana. Ale właśnie od czasu poznania Jarka sama zaczęła się zmieniać, wyrabiać się. Nie można powiedzieć, że któraś jest "udawana" - Jola poprzednia była naiwna, ta nowsza jest pewniejsza siebie i bardziej "obyta".
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jola kiedykolwiek byla naiwna? Teraz jest bardziej obyta?nie zauwazylam ooo błagam jeszcze pewniejsza siebie? no fakt takich min nawet Paris Hilton nie strzela
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Mnie już ta cała Jola nieziemsko zaczyna drażnić
I te jej minki i pozy na zdjęciach, normalnie niczym gwiazda światowego formatu![]() To nie jest ta sama biedna, nieakceptowana, zabawna i swojska Jola, którą lubiłam w BB4
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie
|
|
|
#788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są ludzie, którzy lubili są za poczucie humoru,wariactwo, inność, nie tylko ze względu na brak akceptacji w grupie...no ale my Polaczki mamy to chyba we krwi, ubimy tych co mają źle ![]() Cytat:
piszą bo taki jest szołbiznes Śnieżko O frytce też piszą a w sumie nie wiem dlaczego...bo kiedyś w reality prawdopodobnie uprawiała seks w jakuzzi ?bo dostał jej się gigantyczny spadek?Ta to dopiero jest zdeterminowana by zaistnieć w szołbiznesie. Jolką to się chociaż zainteresowały stacje np. tvn. I jest wiele takich gwiazdek. Frytka też żeby coś osiągnąć zmieniła image, i w ogóle to co mówi, i jak mówi... Frycia z dzisiaj jest inna niż ta u Cejrowskiego ![]() także ja nigdy nie liczyłam, że jolka będzie wszędzie latać z różowym koniem, nie wiem zresztą jak można było tak myśleć...to co robi, mówi jolka trzeba dzielić przez 3 bo ona w większości się wygłupia. Tak jak ostatnio ,,Ty byłeś nudny....ale i tak życzę Ci powodzenia...'' - do Dawida hehe. Ja mam do tej dziewczyny słabość, choć mnie nie fascynują warszawskie salony i to co się na nich dzieje, to życzę jej powodzenia .Dla mnie to ta sama jolka, tylko bardziej ''poduczona''. Nie wiem może przez Jarka, menadżera, narzekania rodziców...Przecież kiedy była w bb, nie raz mówiliśmy, że przydałby się jej ktoś kto się za nią weźmie... Wg mnie zaczęłabym od wymiany stylisty, to jak była ubrana podczas finału, jaki miała makijaż i fryzurę......ohhhhhh zatrważające,, ale taka jest Jolka...ja bym ją ubrała inaczej, inny makijaż, inną fryzurę. Ona ma piękną urodę, oryginalną... gdyby do jej imagu dodać więcej delikatności, mniej ekstrawagancji, Doda byłaby przy niej plastikową dziewuszką z tandetną urodą (Doda jest ładna, ale może się znudzić jej uroda). A co do komentarzy, nie kierowałabym się tym. Nie wiem co jest w Jolce, ale każdy kto ją zobaczy pierwszy raz, mówi jaka to ona jest brzydka, a po jakimś czasie mówi ,,coś w niej jest, jest ładna'' heheh tak było z moim kolegą, mężem kuzynki, i braćmi ja też tak miałam zresztą![]() poza tym cieszę się gdy widzę że o niej piszą, ze względu na moją wyobraźnię w której widzę Kluska ociekającego złością, zazdrością, i innych którzy mieli ją za prostaka, tępaka, którzy zazdrościli że umie się bawić w bb i jest gwiazdą (niektórym do dzisiaj nie przeszło czyt.:Kasia Lenartykowicz).I nie zgadzam się że wszyscy którzy ją polubili za szczerość odsunęli się od niej. Z tego co wiem była u Andżeli w Moskwie, z Najmanem ma kontakt, Grzesiu, Paweł Mańka, bojsik ją zaprasza na koncert, także ta teoria raczej nie ma potwierdzenia w rzeczywistości. A w ogóle po finale Jarek się pokłócił z Mareckim <hahaha>
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest ładna...czasami wydaje mi sie anwet ładna ale czasami,no nie wiem mniejsza o to gdyby inaczej sie malowala ubierala napewno by korzystniej wyglądała
![]() ale to jej styl i go nie zmieni
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
o jak miło Cię Śnieżko zobaczyć
myślałam że tu się już robi ''pustynia postowa'' a jednak...
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Skad wiesz, ze jarek poklocil sie z mareckim??
|
|
|
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś kto często, właściwie zawsze pojawia się tam gdzie jest jolka, był na finale, i widział, ZRESZTą PISAł Z MARECKIM bo szykuje się zlot wszystkich mieszkańców bb4.
Jolanta (3 dni temu) BYLISMY PEWnI ZE OBOJE WEJDZIEMY NA SCENE..WIDOCZNIE PRODUKCJA BALA SIE ZE ZABIORE IM FINAL I CZAS ANTENOWY TO NoRMALNE ..BYLI MOI FANI I PEWNIE ZAMIAST DOPINGOWAC 6 EDYCJę DOPINGOWLALI BY MNIE..WIADOMO ZE ROZBETALABYM TAM BURZE..DLATEGO TAKI SCENARIUSZZZZZZZ HEHEHEEHHH ALE I TAK PRZYSLONILISMY byli na 15 minut przed wejściem do domu
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy ktos juz to wklejal. ja sie usmialam
![]() teksty z edycji vip![]() Marcin Najman o podwórku: "Słuchajcie, widziałem, że mamy wypasiony spacerniak" Uczestnicy, niedługo po wejściu do Domu Wielkiego Brata, rozmawiają o zbliżającym się wejściu Jolanty Rutowicz. Któraś z kobiet: "Jeszcze tylko jedna osoba?" Macin Najman: "Niestety, dwie" Marcin Miller: "Nasza królewna..." Albert Sosnowski: "Gwiazda wiejskich dyskotek" Piotr Gulczyński: "Nie obrażaj wiejskich dyskotek" Zgodnie z wolą Wielkiego Brata, Piotr Gulczyński ogłosił, że najbliższy tydzień będzie tygodniem ekologicznym. Jolanta Rutowicz: "Czyli, co? Ja nie mogę prostownicy do włosów używać?" Piotr Gulczyński: "Nie, ale możesz wałkiem do makaronu sobie prostować" Albert Sosnowski o Joli: "Ciekawe zjawisko jest, nie? Powinni ją badać" Jarosław Jakimowicz opowiedział uczestnikom o tym, jak to oddał swojemu synkowi część swojej wątroby. Jolanta Rutowicz: "Jak? To ty jedną wątrobę miałeś? Jedną wątrobę oddałeś?" Marcin Miller, patrząc na Jolę zajmującą się dwiema kozami: "Trzy kozy starczą" Jolanta Rutowicz w przebraniu osła: "Dziwnie się czuję w roli konia. Teraz wiem, co mój koń przeżywa" Marcin Najman o Joli: "Do niej trzeba wziąć odpowiednią instrukcję obsługi. Tak na prawdę to ona nie jest zła. Ona niepotrzebnie tak agresywnie atakuje (...). Źle dobiera środki. Na komara wystawia armatę (...). Czuję, że ona nie jest taka, jak się pokazuje. Robi to, bo chciała zdobyć coś. Chciała się wyróżnić spośród wszystkich" Albert Sosnowski: "Czym się różniła, prostactwem?" Marcin Najman: "Nie no, Albert, tu przegiąłeś. Ona chciałaby mieć normalne życie, a jednocześnie być gwiazdą. Tyle, że warunki jest na to nie pozwalają , więc musiała zrobić coś, żeby być inną od wszystkich. No i zrobiła. Zrobiła z siebie koczkodana" Marcin Najman: "Jola, chciałabyś prowadzić dziennik?" Jolanta Rutowicz: "Ja wszystko będę prowadziła" Piotr Gulczyński: "W telewizji kubańskiej mają wolne miejsce" Jolanta Rutowicz do uczestników: "Ja nie jestem zupą ogórkową, żeby mnie lubieć, moi drodzy" Marcin Miller: "Ty jesteś dupą ogórkową" Jolanta Rutowicz: "Jest tylko jedna osoba, która może pocałować moją rękę!" Marcin Najman: "Koń" Jolanta Rutowicz do kozy: "A ty co masz takie pozdzierane kolanka? Na Jasną Górę wchodziłaś?" Jolanta Rutowicz do Piotra Gulczyńskiego: "Dlaczego ty masz taką czerwoną twarz?" Piotr Gulczyński: "Uczulenie na konie mam" Monika Goździalska, wchodząc do Domu Wielkiego Brata: "Dzień dobry" Michał Skawiński: "Zastałam Jolkę?" Piotr Gulczyński: "Ja moją Magdę tak zru**am po wyjściu, że będzie krzywo do zakładu pracy szła" Monika Goździalska do Jolanty Rutowicz: "Ty się w ogóle uczyłaś? Uczysz się teraz gdzieś?" Jolanta Rutowicz: "Tak, w Anglii cały czas" Monika Goździalska: "A czego ty się tam uczysz?" Jolanta Rutowicz: "Chodziłam na kosmetykę" Monika Goździalska: "No dobrze, a jaką ty szkołę skończyłaś?" Jolanta Rutowicz: "A co?" Monika Goździalska: "Pytam ogólnie" Jolanta Rutowicz: "Górniczą" Monika Goździalska: "No tak, stąd te piórka" Wielki Brat do uczestników: "Wielki Brat powie wam, o co chodzi. Jolanto, Angelo, Michał, Jarek. Wielki Brat wita was w finale" Mieszkańcy składają sobie gratulacje. Wielki Brat zwraca się do wszystkich po 30 sekundach: "Od dzisiaj rozpoczyna się głosowanie widzów. W tym tygodniu dowiecie się kto wejdzie do finału, ponieważ do finału wchodzą tylko 3 osoby"
|
|
#794 |
|
BAN stały
|
Wypatrzyłam naszą ulubienicę Sylwię w starym teledysku Sary May
Heh podobno mówiła w BB5 ze nei umie tańczyc i tańczy tylko tańce ludowe...a tu proszę http://dermikamimik.wrzuta.pl/film/v...estin-sara_may |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
ost widzialam newsy o Jolce jeden na wp o kiczowatych ubraniach w showbizie
a drugi o tym,ze sa para z Jaro.Cieeeeeeeeeeeeeeekaw eeeeeee![]() poszukam linku do tego 2 http://www.kaprysy.pl/4017/seks-po-slubie/ jak by byl slub to moze powinnam zrobic jakis kurs wrózki i otworzyc działanosc |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymałam za niego kciuki,patrzyłam przez palce na romans z jolką,ale do za dużo to nie zdrowo.JAREK daj sobie spokój z jolką-JA JESTEM LEPSZA! ![]() - PIĘKNA- WRAŻLIWA- GORĄCA- SUBTELNA- NAPALONA
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Romansu ciag dalszy
http://www.pudelek.pl/artykul/10911/...z_w_zakopanem/ |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealna para: ![]() ONA Z KASĄ CHCE ZA WSZELKĄ CENĘ WEJŚĆ NA SALONY ![]() ON BEZ KASY ZE ZNAJOMOŚCIAMI W TV,CHCE JEJ KASY
|
|
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Tak przyglądam się karierce Joli i jej "związku" z Jarkiem. Jola od czasu pojawienia się na tym otwarciu sklepu z bielizną oficjalnie weszła na salony i niestety z niezbyt dobrym wizerunkiem co widać po komentarzach internautów i nie tylko (vide "Magiel towarzyski"). Jak zwykle większość ludzi odbiera ją powierzchownie przez pryzmat jej prowokacyjnego wyglądu nie patrząc na fajne cechy jej osobowości. We dwójkę z Jarkiem snują się gdzieś w głębokich odmętach show-biznesu, ale wielkiej kariery to im nie wróżę.
Po czwartej edycji BB brakowało mi tego programu, teraz wcale za nim nie tęsknię. O castingach cicho więc prawdopodobne jest, że program zwinął żagle, choć podobno dom Wielkiego Brata jak i sprzęt techniczny na Bielanach Wrocławskich cały czas stoi. Parę tygodni temu znalazłem stronę Princessy, mimo, że pamiętam, iż ją lubiłem to cała estetyka tej strony lekko mnie zażenowała, bowiem wcale nie pasuje do Klaudii, jak już to do Joli. |
|
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
Jarosław co roku bywa w sopocie
znaczy bywał jak byl wolny i sie lansowal w copacabanie. ciekawe czy w tym roku przyjedzie z jolanta ale beda jaja
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
Skoro wątek znów odżył to chciałam się "pochwalić",że miałam "zaszczyt"
być z Jolantą na jednej imprezie.Od razu,tak na zaś uprzedzam-broń Boże nie byłyśmy na niej razem I jakiś czas temu miałam okazję poznać Saszkę. Tu jestem w niesamowitym szoku.Baaaardzo pozytywnie zaskoczona jej osobą. Prześliczna,przemiła,norm alna dziewczyna,której ani ociupinkę woda sodowa nie uderzyła do głowy.I mam wrażenie,że jej to akurat nie grozi |
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj pierwszy odcinek programu Joli i Jarka, ktoś wie jak ma wyglądać?
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opis z Tele tygodnia: Program stanowi połączenie reality show i serialu komediowego. Jego bohaterami są Jola i Jarek z V edycji BB. Uczestniczą w programi ze względu na liczne plotki i spekulacje dotyczące ich związku. Program pozwoli widzom na śledzenie prywatnego życi obojga bohaterów. http://zyciegwiazd.onet.pl/104067,0,...ws_detail.html |
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolę oglądać DOKTORA HOUS'A na dwojce.mam już przesyt rutowicz |
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
no na razie to wyglada dosc słabo
Ale ogladam bo chcialam to mam |
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi sie zdaje że jej zachowanie jest coraz bardziej nienormalne,na poczatku bb4 ja lubiałam (wlasciwie przez caly bb4)ale teraz? ![]() pozatym wiekszość ich sprzeczek jest takich udawanych,maja tak robic no bo wiadomo... pozatym kazdy wie ze ich zwiazek jest wymyslony przez menadżera,Jarek za jej plecami sie z niej nabija ale udaje że ja bardzo lubi bo Jola to jego jedyny ratunek zeby byc w tv i miec z cego życ w ogole a tak w ogole witam was
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Ten program jest żałosny, marne popłuczyny po marnym Big Brotherze. Obejrzałem cały jeden odcinek, zachowanie Joli wobec Liszowskiej okropne. Jola mogła być zabawna i strawna, kiedy w BB była zwariowaną i szczerą dziewczyną w lateksie. Ale jeżeli ten lateks ma być sposobem na jej życie w show-biznesie to ja dziękuję. Strach pomyśleć co ona zrobi z siebie w Gwiazdach na Lodzie. Wiem jedno - napewno ani tego programu, ani Joli nie mam zamiaru już oglądać. Żal mi trochę tej dziewczyny - nawet nie zdaje sobie sprawy, co show-biznes zrobi z nią za kilka miesięcy, kiedy jej głupota przestanie śmieszyć.
A Lenartowicz też robi "wielką" karierę - przez kilka sekund była na wizji w trakcie relacji z Coke Live Festival na TVN. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I te jej minki i pozy na zdjęciach, normalnie niczym gwiazda światowego formatu
To nie jest ta sama biedna, nieakceptowana, zabawna i swojska Jola, którą lubiłam w BB4

w której widzę Kluska ociekającego złością, zazdrością, i innych którzy mieli ją za prostaka, tępaka, którzy zazdrościli że umie się bawić w bb i jest gwiazdą (niektórym do dzisiaj nie przeszło czyt.:Kasia Lenartykowicz).

PIĘKNA
WRAŻLIWA
GORĄCA
SUBTELNA
NAPALONA
.