Big Brother V - cz. II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-05, 18:11   #781
Śnieżka
Zakorzenienie

Dot.: Big Brother V - cz. II

Błagam po co oni o nich pisza?
A Jakimowicz zadaje sie z Jolka bo juz go nigdzie nei chca ani w filmach ani nigdzie w ten sposob przynajnniej o nim nie zapomna...
A Jolka jest zdeterminowana zeby zaistniec w show-biznesie,ciagnac kase i byc znana...za wszelka cene nawet ta płyte chce nagrac żeby na czyms bazowac ale czy sie sprzeda?ona i spiew?litości....jeszcze chwila i o niej zapomna

i ten jej text ''oh cala Polska o tym mowi?i bardzo dobrze o to mi chodzi''
po pierwsze nie cala Polska bo los zestarzałego bawidamka i jakiejś kosmitki z BB nic nie obchodzi po drugie raptem wielkie pisanie :czy wezmie udział w TzG czy jest w ciazy-a sama te ploty rozpuszcza

Nastepna sprawa nie wiem czy tylko aj to zauwazylam ale Jolka z tych fot to nie ta sama co w BB4 -niestety...wciskala kity błyszczykami koniami i tym ze jest głupiutka...
owszem głupiutka moze jest troche...ale zyciowo cwana
zreszta wystarczy komenty przeczytac pod 1 czy 2 zdjeciem nic dodac nic ujac.
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 19:18   #782
tromix
Raczkowanie

Znowu wyjdę na tego, który broni Jolanty.

Ja myślę, że Jolka w BB4 była naturalna. Te konie, błyszczyki, naiwność to była prawda. Ale po pierwsze - pojawiła się w VIP'ie, gdzie wystąpiły może 10-ligowe gwiazdy, ale zawsze jakieś. Zaczęła obracać się w innym towarzystwie niż w 4 edycji, znajomość z Jakimowiczem przebrzmiałą, choć cały czas kręcącą się po salonach gwiazdą jednego filmu sprawiła, że Jola zaczyna się zmieniać. Na czym jak na czym, ale imprezowaniu w Wawie Jarek się zna, to ją wprowadził do tego świata. Po drugie pamiętajmy, że Jola jest już prawie rok starsza niż była kiedy ją poznaliśmy. W końcu przychodzi taki wiek, kiedy wyrasta się z jednorożców.

Jola na pewno nie ma w sobie tyle tej słodkiej naiwności ile miała w czwartej edycji, mimo dalszego obcowania z różem i lateksem coraz bardziej się wyrabia. Wystarczy np. porównać dwa jej wywiady z "Happy Hour" - ten styczniowy i kwietniowy, duża różnica.
tromix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-06, 11:59   #783
Śnieżka
Zakorzenienie

a no wlasnie duza zmiana...
i chodzi mi o to czy ta zmiana sie dokonala sama...
czy ona postanowila sie zmienic bo 'tamto' bylo udawane
Stary 2008-06-06, 14:50   #784
tromix
Raczkowanie

"Tamta" Jola według mnie nie była udawana. Ale właśnie od czasu poznania Jarka sama zaczęła się zmieniać, wyrabiać się. Nie można powiedzieć, że któraś jest "udawana" - Jola poprzednia była naiwna, ta nowsza jest pewniejsza siebie i bardziej "obyta".
Stary 2008-06-06, 15:46   #785
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tromix Pokaż wiadomość
"Tamta" Jola według mnie nie była udawana. Ale właśnie od czasu poznania Jarka sama zaczęła się zmieniać, wyrabiać się. Nie można powiedzieć, że któraś jest "udawana" - Jola poprzednia była naiwna, ta nowsza jest pewniejsza siebie i bardziej "obyta".

Jola kiedykolwiek byla naiwna?
Teraz jest bardziej obyta?nie zauwazylam
ooo błagam jeszcze pewniejsza siebie?
no fakt takich min nawet Paris Hilton nie strzela
Stary 2008-06-06, 17:06   #786
PMS
Raczkowanie

Mnie już ta cała Jola nieziemsko zaczyna drażnić I te jej minki i pozy na zdjęciach, normalnie niczym gwiazda światowego formatu To nie jest ta sama biedna, nieakceptowana, zabawna i swojska Jola, którą lubiłam w BB4
PMS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-06, 18:11   #787
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość
Mnie już ta cała Jola nieziemsko zaczyna drażnić I te jej minki i pozy na zdjęciach, normalnie niczym gwiazda światowego formatu To nie jest ta sama biedna, nieakceptowana, zabawna i swojska Jola, którą lubiłam w BB4

dokładnie
Stary 2008-06-07, 11:04   #788
kaminiunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość

są ludzie, którzy lubili są za poczucie humoru,wariactwo, inność, nie tylko ze względu na brak akceptacji w grupie...no ale my Polaczki mamy to chyba we krwi, ubimy tych co mają źle

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
Błagam po co oni o nich pisza?
A Jakimowicz zadaje sie z Jolka bo juz go nigdzie nei chca ani w filmach ani nigdzie w ten sposob przynajnniej o nim nie zapomna...
A Jolka jest zdeterminowana zeby zaistniec w show-biznesie,ciagnac kase i byc znana...za wszelka cene nawet ta płyte chce nagrac żeby na czyms bazowac ale czy sie sprzeda?ona i spiew?litości....jeszcze chwila i o niej zapomna

i ten jej text ''oh cala Polska o tym mowi?i bardzo dobrze o to mi chodzi''
po pierwsze nie cala Polska bo los zestarzałego bawidamka i jakiejś kosmitki z BB nic nie obchodzi po drugie raptem wielkie pisanie :czy wezmie udział w TzG czy jest w ciazy-a sama te ploty rozpuszcza

Nastepna sprawa nie wiem czy tylko aj to zauwazylam ale Jolka z tych fot to nie ta sama co w BB4 -niestety...wciskala kity błyszczykami koniami i tym ze jest głupiutka...
owszem głupiutka moze jest troche...ale zyciowo cwana
zreszta wystarczy komenty przeczytac pod 1 czy 2 zdjeciem nic dodac nic ujac.

piszą bo taki jest szołbiznes ŚnieżkoO frytce też piszą a w sumie nie wiem dlaczego...bo kiedyś w reality prawdopodobnie uprawiała seks w jakuzzi?bo dostał jej się gigantyczny spadek?
Ta to dopiero jest zdeterminowana by zaistnieć w szołbiznesie. Jolką to się chociaż zainteresowały stacje np. tvn. I jest wiele takich gwiazdek.
Frytka też żeby coś osiągnąć zmieniła image, i w ogóle to co mówi, i jak mówi...
Frycia z dzisiaj jest inna niż ta u Cejrowskiego
także ja nigdy nie liczyłam, że jolka będzie wszędzie latać z różowym koniem, nie wiem zresztą jak można było tak myśleć...to co robi, mówi jolka trzeba dzielić przez 3 bo ona w większości się wygłupia.
Tak jak ostatnio ,,Ty byłeś nudny....ale i tak życzę Ci powodzenia...'' - do Dawida hehe.

Ja mam do tej dziewczyny słabość, choć mnie nie fascynują warszawskie salony i to co się na nich dzieje, to życzę jej powodzenia.
Dla mnie to ta sama jolka, tylko bardziej ''poduczona''. Nie wiem może przez Jarka, menadżera, narzekania rodziców...Przecież kiedy była w bb, nie raz mówiliśmy, że przydałby się jej ktoś kto się za nią weźmie...
Wg mnie zaczęłabym od wymiany stylisty, to jak była ubrana podczas finału, jaki miała makijaż i fryzurę......ohhhhhh zatrważające,,
ale taka jest Jolka...ja bym ją ubrała inaczej, inny makijaż, inną fryzurę. Ona ma piękną urodę, oryginalną... gdyby do jej imagu dodać więcej delikatności, mniej ekstrawagancji, Doda byłaby przy niej plastikową dziewuszką z tandetną urodą (Doda jest ładna, ale może się znudzić jej uroda).

A co do komentarzy, nie kierowałabym się tym. Nie wiem co jest w Jolce, ale każdy kto ją zobaczy pierwszy raz, mówi jaka to ona jest brzydka, a po jakimś czasie mówi ,,coś w niej jest, jest ładna''

heheh tak było z moim kolegą, mężem kuzynki, i braćmija też tak miałam zresztą

poza tym cieszę się gdy widzę że o niej piszą, ze względu na moją wyobraźnię w której widzę Kluska ociekającego złością, zazdrością, i innych którzy mieli ją za prostaka, tępaka, którzy zazdrościli że umie się bawić w bb i jest gwiazdą (niektórym do dzisiaj nie przeszło czyt.:Kasia Lenartykowicz).
I nie zgadzam się że wszyscy którzy ją polubili za szczerość odsunęli się od niej. Z tego co wiem była u Andżeli w Moskwie, z Najmanem ma kontakt, Grzesiu, Paweł Mańka, bojsik ją zaprasza na koncert, także ta teoria raczej nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.
A w ogóle po finale Jarek się pokłócił z Mareckim<hahaha>

Stary 2008-06-07, 11:11   #789
Śnieżka
Zakorzenienie

Czy jest ładna...czasami wydaje mi sie anwet ładna ale czasami,no nie wiem mniejsza o to gdyby inaczej sie malowala ubierala napewno by korzystniej wyglądała
ale to jej styl i go nie zmieni
Stary 2008-06-07, 11:28   #790
kaminiunia
Wtajemniczenie

o jak miło Cię Śnieżko zobaczyć myślałam że tu się już robi ''pustynia postowa'' a jednak...
Stary 2008-06-07, 12:07   #791
minimax666
Raczkowanie

Skad wiesz, ze jarek poklocil sie z mareckim??
minimax666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 12:29   #792
kaminiunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minimax666 Pokaż wiadomość
Skad wiesz, ze jarek poklocil sie z mareckim??
ktoś kto często, właściwie zawsze pojawia się tam gdzie jest jolka, był na finale, i widział, ZRESZTą PISAł Z MARECKIM bo szykuje się zlot wszystkich mieszkańców bb4.

Jolanta (3 dni temu)
BYLISMY PEWnI ZE OBOJE WEJDZIEMY NA SCENE..WIDOCZNIE PRODUKCJA BALA SIE ZE ZABIORE IM FINAL I CZAS ANTENOWY TO NoRMALNE ..BYLI MOI FANI I PEWNIE ZAMIAST DOPINGOWAC 6 EDYCJę DOPINGOWLALI BY MNIE..WIADOMO ZE ROZBETALABYM TAM BURZE..DLATEGO TAKI SCENARIUSZZZZZZZ HEHEHEEHHH ALE I TAK PRZYSLONILISMY

a nie mówiłam, a w ogóle pisze, że spóźnili się z Jarkiem i Wielki Brat Ostaszkiewicz czy jak mu tam zdenerwowany do nich dzwonił, gdzie są...
byli na 15 minut przed wejściem do domu
Stary 2008-06-07, 14:27   #793
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

nie wiem czy ktos juz to wklejal. ja sie usmialam teksty z edycji vip

Marcin Najman o podwórku: "Słuchajcie, widziałem, że mamy wypasiony spacerniak"

Uczestnicy, niedługo po wejściu do Domu Wielkiego Brata, rozmawiają o zbliżającym się wejściu Jolanty Rutowicz. Któraś z kobiet: "Jeszcze tylko jedna osoba?"
Macin Najman: "Niestety, dwie"
Marcin Miller: "Nasza królewna..."
Albert Sosnowski: "Gwiazda wiejskich dyskotek"
Piotr Gulczyński: "Nie obrażaj wiejskich dyskotek"

Zgodnie z wolą Wielkiego Brata, Piotr Gulczyński ogłosił, że najbliższy tydzień będzie tygodniem ekologicznym.
Jolanta Rutowicz: "Czyli, co? Ja nie mogę prostownicy do włosów używać?"
Piotr Gulczyński: "Nie, ale możesz wałkiem do makaronu sobie prostować"

Albert Sosnowski o Joli: "Ciekawe zjawisko jest, nie? Powinni ją badać"

Jarosław Jakimowicz opowiedział uczestnikom o tym, jak to oddał swojemu synkowi część swojej wątroby.
Jolanta Rutowicz: "Jak? To ty jedną wątrobę miałeś? Jedną wątrobę oddałeś?"

Marcin Miller, patrząc na Jolę zajmującą się dwiema kozami: "Trzy kozy starczą"

Jolanta Rutowicz w przebraniu osła: "Dziwnie się czuję w roli konia. Teraz wiem, co mój koń przeżywa"

Marcin Najman o Joli: "Do niej trzeba wziąć odpowiednią instrukcję obsługi. Tak na prawdę to ona nie jest zła. Ona niepotrzebnie tak agresywnie atakuje (...). Źle dobiera środki. Na komara wystawia armatę (...). Czuję, że ona nie jest taka, jak się pokazuje. Robi to, bo chciała zdobyć coś. Chciała się wyróżnić spośród wszystkich"
Albert Sosnowski: "Czym się różniła, prostactwem?"
Marcin Najman: "Nie no, Albert, tu przegiąłeś. Ona chciałaby mieć normalne życie, a jednocześnie być gwiazdą. Tyle, że warunki jest na to nie pozwalają , więc musiała zrobić coś, żeby być inną od wszystkich. No i zrobiła. Zrobiła z siebie koczkodana"

Marcin Najman: "Jola, chciałabyś prowadzić dziennik?"
Jolanta Rutowicz: "Ja wszystko będę prowadziła"
Piotr Gulczyński: "W telewizji kubańskiej mają wolne miejsce"

Jolanta Rutowicz do uczestników: "Ja nie jestem zupą ogórkową, żeby mnie lubieć, moi drodzy"
Marcin Miller: "Ty jesteś dupą ogórkową"

Jolanta Rutowicz: "Jest tylko jedna osoba, która może pocałować moją rękę!"
Marcin Najman: "Koń"

Jolanta Rutowicz do kozy: "A ty co masz takie pozdzierane kolanka? Na Jasną Górę wchodziłaś?"

Jolanta Rutowicz do Piotra Gulczyńskiego: "Dlaczego ty masz taką czerwoną twarz?"
Piotr Gulczyński: "Uczulenie na konie mam"

Monika Goździalska, wchodząc do Domu Wielkiego Brata: "Dzień dobry"
Michał Skawiński: "Zastałam Jolkę?"

Piotr Gulczyński: "Ja moją Magdę tak zru**am po wyjściu, że będzie krzywo do zakładu pracy szła"

Monika Goździalska do Jolanty Rutowicz: "Ty się w ogóle uczyłaś? Uczysz się teraz gdzieś?"
Jolanta Rutowicz: "Tak, w Anglii cały czas"
Monika Goździalska: "A czego ty się tam uczysz?"
Jolanta Rutowicz: "Chodziłam na kosmetykę"
Monika Goździalska: "No dobrze, a jaką ty szkołę skończyłaś?"
Jolanta Rutowicz: "A co?"
Monika Goździalska: "Pytam ogólnie"
Jolanta Rutowicz: "Górniczą"
Monika Goździalska: "No tak, stąd te piórka"

Wielki Brat do uczestników: "Wielki Brat powie wam, o co chodzi. Jolanto, Angelo, Michał, Jarek. Wielki Brat wita was w finale"
Mieszkańcy składają sobie gratulacje. Wielki Brat zwraca się do wszystkich po 30 sekundach: "Od dzisiaj rozpoczyna się głosowanie widzów. W tym tygodniu dowiecie się kto wejdzie do finału, ponieważ do finału wchodzą tylko 3 osoby"

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 14:24   #794
Niuniaczek
BAN stały

Wypatrzyłam naszą ulubienicę Sylwię w starym teledysku Sary May

Heh podobno mówiła w BB5 ze nei umie tańczyc i tańczy tylko tańce ludowe...a tu proszę

http://dermikamimik.wrzuta.pl/film/v...estin-sara_may
Niuniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 14:33   #795
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniaczek Pokaż wiadomość
Wypatrzyłam naszą ulubienicę Sylwię w starym teledysku Sary May

Heh podobno mówiła w BB5 ze nei umie tańczyc i tańczy tylko tańce ludowe...a tu proszę

http://dermikamimik.wrzuta.pl/film/v...estin-sara_may
nie nazwałam bym tego tańcem,raczej wyginenie kotek w rui
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 14:41   #796
bess
Zakorzenienie

ost widzialam newsy o Jolce jeden na wp o kiczowatych ubraniach w showbiziea drugi o tym,ze sa para z Jaro.Cieeeeeeeeeeeeeeekaw eeeeeee
poszukam linku do tego 2
http://www.kaprysy.pl/4017/seks-po-slubie/
jak by byl slub to moze powinnam zrobic jakis kurs wrózki i otworzyc działanosc
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 14:48   #797
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ost widzialam newsy o Jolce jeden na wp o kiczowatych ubraniach w showbiziea drugi o tym,ze sa para z Jaro.Cieeeeeeeeeeeeeeekaw eeeeeee
poszukam linku do tego 2
http://www.kaprysy.pl/4017/seks-po-slubie/
jak by byl slub to moze powinnam zrobic jakis kurs wrózki i otworzyc działanosc
wybaczcie,ale straciłam do JARKA resztki miłości.
trzymałam za niego kciuki,patrzyłam przez palce na romans z jolką,ale do za dużo to nie zdrowo.JAREK daj sobie spokój z jolką-JA JESTEM LEPSZA!
-PIĘKNA
-WRAŻLIWA
-GORĄCA
-SUBTELNA
-NAPALONA
Stary 2008-06-22, 10:59   #798
bess
Zakorzenienie

Romansu ciag dalszy
http://www.pudelek.pl/artykul/10911/...z_w_zakopanem/
Stary 2008-06-22, 18:11   #799
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
o boszszee BESS wykończysz mnie tymi nowikami
idealna para:
ONA Z KASĄ CHCE ZA WSZELKĄ CENĘ WEJŚĆ NA SALONY
ON BEZ KASY ZE ZNAJOMOŚCIAMI W TV,CHCE JEJ KASY
Stary 2008-06-23, 19:42   #800
tromix
Raczkowanie

Tak przyglądam się karierce Joli i jej "związku" z Jarkiem. Jola od czasu pojawienia się na tym otwarciu sklepu z bielizną oficjalnie weszła na salony i niestety z niezbyt dobrym wizerunkiem co widać po komentarzach internautów i nie tylko (vide "Magiel towarzyski"). Jak zwykle większość ludzi odbiera ją powierzchownie przez pryzmat jej prowokacyjnego wyglądu nie patrząc na fajne cechy jej osobowości. We dwójkę z Jarkiem snują się gdzieś w głębokich odmętach show-biznesu, ale wielkiej kariery to im nie wróżę.

Po czwartej edycji BB brakowało mi tego programu, teraz wcale za nim nie tęsknię. O castingach cicho więc prawdopodobne jest, że program zwinął żagle, choć podobno dom Wielkiego Brata jak i sprzęt techniczny na Bielanach Wrocławskich cały czas stoi. Parę tygodni temu znalazłem stronę Princessy, mimo, że pamiętam, iż ją lubiłem to cała estetyka tej strony lekko mnie zażenowała, bowiem wcale nie pasuje do Klaudii, jak już to do Joli.
Stary 2008-06-30, 20:50   #801
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Jarosław co roku bywa w sopocie znaczy bywał jak byl wolny i sie lansowal w copacabanie. ciekawe czy w tym roku przyjedzie z jolanta ale beda jaja

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 10:49   #802
patusia22
Zakorzenienie

http://muzyka.onet.pl/10172,1808898,newsy.html

patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 14:38   #803
201804200947
Konto usunięte

Skoro wątek znów odżył to chciałam się "pochwalić",że miałam "zaszczyt" być z Jolantą na jednej imprezie.
Od razu,tak na zaś uprzedzam-broń Boże nie byłyśmy na niej razem

I jakiś czas temu miałam okazję poznać Saszkę.
Tu jestem w niesamowitym szoku.Baaaardzo pozytywnie zaskoczona jej osobą.
Prześliczna,przemiła,norm alna dziewczyna,której ani ociupinkę woda sodowa nie uderzyła do głowy.I mam wrażenie,że jej to akurat nie grozi
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 17:01   #804
Kylexy
Raczkowanie

Dzisiaj pierwszy odcinek programu Joli i Jarka, ktoś wie jak ma wyglądać?
Kylexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 17:50   #805
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kylexy Pokaż wiadomość
Dzisiaj pierwszy odcinek programu Joli i Jarka, ktoś wie jak ma wyglądać?

opis z Tele tygodnia:
Program stanowi połączenie reality show i serialu komediowego. Jego bohaterami są Jola i Jarek z V edycji BB. Uczestniczą w programi ze względu na liczne plotki i spekulacje dotyczące ich związku. Program pozwoli widzom na śledzenie prywatnego życi obojga bohaterów.

http://zyciegwiazd.onet.pl/104067,0,...ws_detail.html
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 19:47   #806
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
opis z Tele tygodnia:
Program stanowi połączenie reality show i serialu komediowego. Jego bohaterami są Jola i Jarek z V edycji BB. Uczestniczą w programi ze względu na liczne plotki i spekulacje dotyczące ich związku. Program pozwoli widzom na śledzenie prywatnego życi obojga bohaterów.

http://zyciegwiazd.onet.pl/104067,0,...ws_detail.html
och jaka szkoda....
wolę oglądać DOKTORA HOUS'A na dwojce.mam już przesyt rutowicz
Stary 2008-09-01, 20:08   #807
bess
Zakorzenienie

no na razie to wyglada dosc słabo
Ale ogladam bo chcialam to mam
Stary 2008-09-01, 20:46   #808
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
no na razie to wyglada dosc słabo
Ale ogladam bo chcialam to mam
ja przełączyłam w przerwie na reklame i przeraziłam się .
rutowicz powinna iść do lekarza.nie wiem,czy na psychiatrę nie jest zapoźno
Stary 2008-09-01, 21:18   #809
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja przełączyłam w przerwie na reklame i przeraziłam się .
rutowicz powinna iść do lekarza.nie wiem,czy na psychiatrę nie jest zapoźno

tez mi sie zdaje że jej zachowanie jest coraz bardziej nienormalne,na poczatku bb4 ja lubiałam (wlasciwie przez caly bb4)ale teraz?
pozatym wiekszość ich sprzeczek jest takich udawanych,maja tak robic no bo wiadomo...
pozatym kazdy wie ze ich zwiazek jest wymyslony przez menadżera,Jarek za jej plecami sie z niej nabija ale udaje że ja bardzo lubi bo Jola to jego jedyny ratunek zeby byc w tv i miec z cego życ w ogole

a tak w ogole witam was
Stary 2008-09-08, 16:54   #810
tromix
Raczkowanie

Ten program jest żałosny, marne popłuczyny po marnym Big Brotherze. Obejrzałem cały jeden odcinek, zachowanie Joli wobec Liszowskiej okropne. Jola mogła być zabawna i strawna, kiedy w BB była zwariowaną i szczerą dziewczyną w lateksie. Ale jeżeli ten lateks ma być sposobem na jej życie w show-biznesie to ja dziękuję. Strach pomyśleć co ona zrobi z siebie w Gwiazdach na Lodzie. Wiem jedno - napewno ani tego programu, ani Joli nie mam zamiaru już oglądać. Żal mi trochę tej dziewczyny - nawet nie zdaje sobie sprawy, co show-biznes zrobi z nią za kilka miesięcy, kiedy jej głupota przestanie śmieszyć.

A Lenartowicz też robi "wielką" karierę - przez kilka sekund była na wizji w trakcie relacji z Coke Live Festival na TVN.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości