![]() |
#4471 |
Raczkowanie
|
![]()
a co ja mam w sobie zmienic by upodobnic sie do tego stylu...prosze o konkretne zmiany i szczera ocene...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: styl American Girl część II
gwiazdeczka jesteś ładną dziewczyną moim zdaniem tak mocna opalenizna Cie oszpeca i wygląda nienaturalnie no i postarza. Może postaraj się o jaśniejszy odcień opalenizny taki odpowiedni dla blondynek deliaktny złocisty...pewnie trudno bedzie się odzwyczaić ale moim zdaniem tak bedzie ładnej.
No i taka jasna pomadka przy ciemnej karnacjiwygląda karykaturalnie a przy delikatnej opaleniźnie bedzie ładnie się prezentować. Na Twoim miejscu pomyślałabym nad grzywką,jeśli nie chcesz prostej to może asymetryczna do tego rozpuszczone lekko wycieniowane włoski bedzie super ![]() masz jasną oprawę oczu i przy tak mocnej opaleniźnie one giną..pokombinuj z mocnym podkreślaniem rzęs i delikatną kreską na powiece. Ewentualnie delikatna henna na rzesy i może nawet trochę na brwi ale w kolorystyce dla blondynek bo brwi giną na Twojej twarzy bo są bardzo jasne.
#4473 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka- jak dla mnie bomba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
no wlasnie.brwi to ja mam tak jasne ze ich nie widac...i boje sie robic henne na nie bo obawiam sie ze wyjda ciemne i bede okropnie wygladac. co do opalenizny to niektore zdjecia sa stare i wtedy naprawde pzesadzaalam z solarium i sloncem.ale zdjecia w zoltej bluzcee pokazuja ze jestem bardzo delikatnie opalona. mam 28 lat wiec mlodo napewno nie bede juz wygladac...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
A więc kilka propozycji dla Gwiazdeczki
![]() Po pierwsze trochę lżejsza opalenizna. AG nie może być blada, ale między bladością a Twoją mocną jest jeszcze coś pośrodku. Widze, że robiłaś włosy rozjaśniaczem. Proponowałabym Ci jednak troszkę inny odcień blondu, może to być platyna albo jakiś lekko złotawy. Nie farbuj przez jakiś czas włosy i połóż farbę, inaczej kolor szybko się zmyje. Jeśli chodzi o makijaż to nie bardzo podoba mi się Twój błyszczyk, pomyśl o czymś jasnym ale bardziej wpadającym w beż, jasnym pomarańczu albo delikatniejszym różu. No i ciemny makijaż oczu czyli czarna kredka, czarny eyeliner i czarny wydłużający tusz do rzęs. No i henna na brwi by Ci się przydała, tylko nie za mocna, przyciemnij brwi o dwa odcienie. No i jakieś ciuszki w tym stylu, typowo dziewczęce, na lato odsłaniające trochę zgrabnego ciała (jeśli masz wobec siebie jakieś zastrzeżenia to na pierwszym miejscu kup karnet na siłownię), ale nie tandetne. A jako dodatki duże okulary przeciwsłoneczne i przede wszystkim uśmiech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
no wlasnie chodzi o to ze mam tak jasne brwi ze ich nie widac,a jednak boje sie henny bo boje sie ze wyjda za ciemno i bede wygladac paskudnie. co do opalenizny to niektore zdjecia sa starsze i wtedy naprawde przesadzilam z solarium,na zdjeciach w zoltej bluzce mem delikatna i terazniejsza. mlodo i tak nie bede wygladac bo blisko mi juz do 30stki... 28 lat robi swoje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
mialam robiona henne, ona sie zmywa wiec sie tak bardzo nie boj. idz do dobrej kosmetyczki ona nie zrobi z ciebie paszkiwla.
rowniez zgadzam sie z Chii, powinnas zastosowac sie do jej rad. |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Wtajemniczenie
|
bardzo dobrze i musze to napisac masz przystojnego meża czy chlopaka ![]()
#4483 |
Raczkowanie
|
a to ja w czarnych wlosach w drodze na impreze dlatego taki mocny makijaz,zdjecie sprzed 2och lat
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
zgrabna jetstes..super spodnie jak sa z pretty girl to mam podobne
mysle ze w blond ci lepiej ale bym musiala zobaczyc podobne zdj do tego takie calosci to to potwierdze dokladnie..jak masz to wrzuc
#4488 |
Raczkowanie
|
na zdjeciach widaz ze po czanych wlosach mam takie rudawe. wiec platyny najprawdopnie nigdy nie bede miec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Rozeznanie
|
w blondziku Ci duzo ladniej!! ja tez mam zamiar zejsc z czarnego na jakiś karmel albo jakiś ladny odcień blondu. tylko boje sie ze zniszcze przez to bardzo wlosy.ale bede robić stopniowo balejaz to mam nadzieje ze nie bedzie tak zle..
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w ciemnych włoskach ci naprawdę bardzo ładnie ![]() ![]() ![]() A grzywka jak najbardziej masz szczupłą twarzyczke i wysokie czolo wiec jak najbardziej grzywka.I czemu obciełas wloski;/ takie ładne byly.Co do opalenizny to na tym zdjeciu w zoltej bluzce jakby za bardzo pomarańczowy(może za ciemny) podklad miałas.moze wybierz podklad bardziej wpadajacy w bez -brąz niz pomarańczowy .Podklad bardziej pastelowy nei wiem jak to nazwac.Tez zawse wybierałam podklady takie zywe bardziej pomaranczowe i na zdjeciach to wygladało fatalnie ale kiedyś poszłam do dobrej drogerii i razem ze sprzedawczynią pól godziny wybierałam odcień podkładu i mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakiej firmy to blyszczyk ktory masz na ustach ..szukam takiego koloru
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
kochane wrzuccie jakies ciekawe makijaze -inspiracje na impreze
dzis mysle o jakims z rozem ale bardzo ciemne oczycz i do tego rozwy kolor (cos takiego jak na zdj) mam ciekawą strone moze juz ja widzialyscie http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura21428.htm
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I zgadzam się z Tobą, że Gwiazdeczce zdecydowanie ładniej jest w blond włosach ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
uzywacie takiech cieni sybkich w drobinkach nakladanych pedzelkiem??/
zastanawiam sie co robic zeby sie tak nie osypywaly ..myslalam zeby nalozyc np jasny perlowy cien ale w kremie i na to ten sypki .. alez znowy ten w kremi na zalamani sie zwinie mam nadzieje ze jasno sie wyrazilam i wiecie o co chodzi nie znacie innego sposobu??
#4496 |
Raczkowanie
|
no wlasnie chodzi tez o ta grzywke,bo np jak zwiaze sobie wlosy tak jak widac na zdjeciu to z uwagi na wysokie czolo wyglada to okropnie,a znacie sie troche na photoshopie i ktoras z was dopasowalaby mi grzywke.sorki za glupia mine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
ja tez mam wysokie czolo i zakrywam go za pomoca grzywki na bok..pomysl o tym badz poprostu prosta grzywka i fajnie do tego wycieniowane wlosy zeby sie zgralo /... jesli chcesz poprobowac pzrez photoschop to wejdz na komputerowe metamorfozy na wizazu i dziewczyny ci pomogą
ciekawy kolorek na poznokciach u nog zakochalam sie w nim i tez sobie przed kilkoma dniami taki zafundowalam sliczny cukierkowy
#4500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.