styl American Girl część II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-07, 13:46   #4471
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Red face Dot.: styl American Girl część II

a co ja mam w sobie zmienic by upodobnic sie do tego stylu...prosze o konkretne zmiany i szczera ocene...
Gwiazdeczka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 13:49   #4472
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: styl American Girl część II

gwiazdeczka jesteś ładną dziewczyną moim zdaniem tak mocna opalenizna Cie oszpeca i wygląda nienaturalnie no i postarza. Może postaraj się o jaśniejszy odcień opalenizny taki odpowiedni dla blondynek deliaktny złocisty...pewnie trudno bedzie się odzwyczaić ale moim zdaniem tak bedzie ładnej.

No i taka jasna pomadka przy ciemnej karnacjiwygląda karykaturalnie a przy delikatnej opaleniźnie bedzie ładnie się prezentować.

Na Twoim miejscu pomyślałabym nad grzywką,jeśli nie chcesz prostej to może asymetryczna do tego rozpuszczone lekko wycieniowane włoski bedzie super
masz jasną oprawę oczu i przy tak mocnej opaleniźnie one giną..pokombinuj z mocnym podkreślaniem rzęs i delikatną kreską na powiece.

Ewentualnie delikatna henna na rzesy i może nawet trochę na brwi ale w kolorystyce dla blondynek bo brwi giną na Twojej twarzy bo są bardzo jasne.
Stary 2008-06-07, 13:50   #4473
AnetaK20
Zakorzenienie

Gwiazdeczka- jak dla mnie bomba uwielbiam takie rzeczy a to było oryginalnie czy sama zrobiłas???
AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:00   #4474
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

no wlasnie.brwi to ja mam tak jasne ze ich nie widac...i boje sie robic henne na nie bo obawiam sie ze wyjda ciemne i bede okropnie wygladac. co do opalenizny to niektore zdjecia sa stare i wtedy naprawde pzesadzaalam z solarium i sloncem.ale zdjecia w zoltej bluzcee pokazuja ze jestem bardzo delikatnie opalona. mam 28 lat wiec mlodo napewno nie bede juz wygladac... (
Stary 2008-06-07, 14:02   #4475
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
gwiazdeczka jesteś ładną dziewczyną moim zdaniem tak mocna opalenizna Cie oszpeca i wygląda nienaturalnie no i postarza. Może postaraj się o jaśniejszy odcień opalenizny taki odpowiedni dla blondynek deliaktny złocisty...pewnie trudno bedzie się odzwyczaić ale moim zdaniem tak bedzie ładnej.

No i taka jasna pomadka przy ciemnej karnacjiwygląda karykaturalnie a przy delikatnej opaleniźnie bedzie ładnie się prezentować.

Na Twoim miejscu pomyślałabym nad grzywką,jeśli nie chcesz prostej to może asymetryczna do tego rozpuszczone lekko wycieniowane włoski bedzie super
masz jasną oprawę oczu i przy tak mocnej opaleniźnie one giną..pokombinuj z mocnym podkreślaniem rzęs i delikatną kreską na powiece.

Ewentualnie delikatna henna na rzesy i może nawet trochę na brwi ale w kolorystyce dla blondynek bo brwi giną na Twojej twarzy bo są bardzo jasne.
wyjelas mi to "z pod palców" tez tak sadze i jesli chcesz cos zmienic to posluchaj sie tych rad

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:03   #4476
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka80 Pokaż wiadomość
no wlasnie.brwi to ja mam tak jasne ze ich nie widac...i boje sie robic henne na nie bo obawiam sie ze wyjda ciemne i bede okropnie wygladac. co do opalenizny to niektore zdjecia sa stare i wtedy naprawde pzesadzaalam z solarium i sloncem.ale zdjecia w zoltej bluzcee pokazuja ze jestem bardzo delikatnie opalona. mam 28 lat wiec mlodo napewno nie bede juz wygladac... (
a wygladasz na 19

Stary 2008-06-07, 14:07   #4477
LilyHoney
Zadomowienie

A więc kilka propozycji dla Gwiazdeczki

Po pierwsze trochę lżejsza opalenizna. AG nie może być blada, ale między bladością a Twoją mocną jest jeszcze coś pośrodku. Widze, że robiłaś włosy rozjaśniaczem. Proponowałabym Ci jednak troszkę inny odcień blondu, może to być platyna albo jakiś lekko złotawy. Nie farbuj przez jakiś czas włosy i połóż farbę, inaczej kolor szybko się zmyje. Jeśli chodzi o makijaż to nie bardzo podoba mi się Twój błyszczyk, pomyśl o czymś jasnym ale bardziej wpadającym w beż, jasnym pomarańczu albo delikatniejszym różu. No i ciemny makijaż oczu czyli czarna kredka, czarny eyeliner i czarny wydłużający tusz do rzęs. No i henna na brwi by Ci się przydała, tylko nie za mocna, przyciemnij brwi o dwa odcienie. No i jakieś ciuszki w tym stylu, typowo dziewczęce, na lato odsłaniające trochę zgrabnego ciała (jeśli masz wobec siebie jakieś zastrzeżenia to na pierwszym miejscu kup karnet na siłownię), ale nie tandetne. A jako dodatki duże okulary przeciwsłoneczne i przede wszystkim uśmiech
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:07   #4478
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

no wlasnie chodzi o to ze mam tak jasne brwi ze ich nie widac,a jednak boje sie henny bo boje sie ze wyjda za ciemno i bede wygladac paskudnie. co do opalenizny to niektore zdjecia sa starsze i wtedy naprawde przesadzilam z solarium,na zdjeciach w zoltej bluzce mem delikatna i terazniejsza. mlodo i tak nie bede wygladac bo blisko mi juz do 30stki... 28 lat robi swoje
Stary 2008-06-07, 14:09   #4479
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

mialam robiona henne, ona sie zmywa wiec sie tak bardzo nie boj. idz do dobrej kosmetyczki ona nie zrobi z ciebie paszkiwla.
rowniez zgadzam sie z Chii, powinnas zastosowac sie do jej rad.
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:10   #4480
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
A więc kilka propozycji dla Gwiazdeczki

Po pierwsze trochę lżejsza opalenizna. AG nie może być blada, ale między bladością a Twoją mocną jest jeszcze coś pośrodku. Widze, że robiłaś włosy rozjaśniaczem. Proponowałabym Ci jednak troszkę inny odcień blondu, może to być platyna albo jakiś lekko złotawy. Nie farbuj przez jakiś czas włosy i połóż farbę, inaczej kolor szybko się zmyje. Jeśli chodzi o makijaż to nie bardzo podoba mi się Twój błyszczyk, pomyśl o czymś jasnym ale bardziej wpadającym w beż, jasnym pomarańczu albo delikatniejszym różu. No i ciemny makijaż oczu czyli czarna kredka, czarny eyeliner i czarny wydłużający tusz do rzęs. No i henna na brwi by Ci się przydała, tylko nie za mocna, przyciemnij brwi o dwa odcienie. No i jakieś ciuszki w tym stylu, typowo dziewczęce, na lato odsłaniające trochę zgrabnego ciała (jeśli masz wobec siebie jakieś zastrzeżenia to na pierwszym miejscu kup karnet na siłownię), ale nie tandetne. A jako dodatki duże okulary przeciwsłoneczne i przede wszystkim uśmiech
ja schodze z czarnych wlosow wiec nie latwo mi kombinowac z blondem...a tym bardziej z platyna bo poprostu mi nie wyjdzie
Stary 2008-06-07, 14:11   #4481
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
a wygladasz na 19
dziekuje bardzo...chyba dobrze sie konserwuje...
Stary 2008-06-07, 14:18   #4482
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje bardzo...chyba dobrze sie konserwuje...

bardzo dobrze
i musze to napisac masz przystojnego meża czy chlopaka

Stary 2008-06-07, 14:20   #4483
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

a to ja w czarnych wlosach w drodze na impreze dlatego taki mocny makijaz,zdjecie sprzed 2och lat
Stary 2008-06-07, 14:23   #4484
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
bardzo dobrze
a dziekuje bardzo
Stary 2008-06-07, 14:23   #4485
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
bardzo dobrze
maz.. od 5 lat

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 14:24   #4486
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

Cytat:
a to ja w czarnych wlosach w drodze na impreze dlatego taki mocny makijaz,zdjecie sprzed 2och lat
o rany w ciemnych wlosach ci slicznie!. I grzywka by ci pasowala....
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:26   #4487
justyss
Wtajemniczenie

zgrabna jetstes..super spodnie jak sa z pretty girl to mam podobne

mysle ze w blond ci lepiej ale bym musiala zobaczyc podobne zdj do tego takie calosci to to potwierdze dokladnie..jak masz to wrzuc

Stary 2008-06-07, 14:27   #4488
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

na zdjeciach widaz ze po czanych wlosach mam takie rudawe. wiec platyny najprawdopnie nigdy nie bede miec niestety
Stary 2008-06-07, 14:33   #4489
eveline01
Rozeznanie

w blondziku Ci duzo ladniej!! ja tez mam zamiar zejsc z czarnego na jakiś karmel albo jakiś ladny odcień blondu. tylko boje sie ze zniszcze przez to bardzo wlosy.ale bede robić stopniowo balejaz to mam nadzieje ze nie bedzie tak zle..

a6w 8/42

bo dwie połowy razem znaczą idealny stann <3

eveline01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 14:33   #4490
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
na zdjeciach widaz ze po czanych wlosach mam takie rudawe. wiec platyny najprawdopnie nigdy nie bede miec niestety
Ja też schodziłam z ciemnych włosów na blond i wiem jak to jest U Ciebie tej czerwieni w ogóle nie widać... Ja miałam o wiele ciemniejsze końce od Ciebie. Myślę, że masz już wystarczająco rozjasnione włosy, nie rób sobie więcej balejażu i nie farbuj włosy przez jakiś czas, ile wytrzymasz. Jeśli faktycznie masz te rudawe końcówki to zetnij je i wycieniuj włosy oraz zafarbuj już nie rozjaśniaczem ale farbą rozjaśniającą
Stary 2008-06-07, 14:34   #4491
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:

No w ciemnych włoskach ci naprawdę bardzo ładnie ) slicznie ) ale pewnie ci sie znudził wiem cos o tym
A grzywka jak najbardziej masz szczupłą twarzyczke i wysokie czolo wiec jak najbardziej grzywka.I czemu obciełas wloski;/ takie ładne byly.Co do opalenizny to na tym zdjeciu w zoltej bluzce jakby za bardzo pomarańczowy(może za ciemny) podklad miałas.moze wybierz podklad bardziej wpadajacy w bez -brąz niz pomarańczowy .Podklad bardziej pastelowy nei wiem jak to nazwac.Tez zawse wybierałam podklady takie zywe bardziej pomaranczowe i na zdjeciach to wygladało fatalnie ale kiedyś poszłam do dobrej drogerii i razem ze sprzedawczynią pól godziny wybierałam odcień podkładu i mam ale to tylko zdejecie nie oddaje kolorów wiec to moje zdanie
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 14:37   #4492
justyss
Wtajemniczenie

Cytat:
blodn potwierdzam

jakiej firmy to blyszczyk ktory masz na ustach ..szukam takiego koloru

Stary 2008-06-07, 14:39   #4493
justyss
Wtajemniczenie

kochane wrzuccie jakies ciekawe makijaze -inspiracje na impreze

dzis mysle o jakims z rozem ale bardzo ciemne oczycz i do tego rozwy kolor (cos takiego jak na zdj)
mam ciekawą strone moze juz ja widzialyscie
http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura21428.htm

Stary 2008-06-07, 14:41   #4494
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eveline01 Pokaż wiadomość
w blondziku Ci duzo ladniej!! ja tez mam zamiar zejsc z czarnego na jakiś karmel albo jakiś ladny odcień blondu. tylko boje sie ze zniszcze przez to bardzo wlosy.ale bede robić stopniowo balejaz to mam nadzieje ze nie bedzie tak zle..
No niszczą się niszczą niestety... Najlepiej nie farbuj przez wakacje włosów, niech przez lato zejdzie Ci choć troszkę ten czarny kolor. Jak będziesz robiła balejaż po raz pierwszy to poproś o robienie go na wodzie 15%. Potem i tak będziesz musiała jeszcze conajmniej dwa razy robić balejaż żeby coś Ci zeszło, ale nie wiem już czy dalej na takiej mocnej wodzie, jeśli bedziesz już miała trochę rozjasnione włosy zrób na słabszej żeby Ci się włosy nie wykruszyły, możesz tez poprosić o podwójny balejaż (od nasady będzie robiony balejaż końcówki będą całe farbowane). Potem będziesz musiała pewnie i tak ściąć sporo z końcówek i wycieniować włosy i ewentualnie po jakimś czasie pofarbować sobie na inny kolor. Chociaż niektórzy od razu robią sobie dekoloryzację, o tym jednak powiedziec nie mogę, bo nigdy nie miałam

I zgadzam się z Tobą, że Gwiazdeczce zdecydowanie ładniej jest w blond włosach ^^
Stary 2008-06-07, 14:45   #4495
justyss
Wtajemniczenie

uzywacie takiech cieni sybkich w drobinkach nakladanych pedzelkiem??/
zastanawiam sie co robic zeby sie tak nie osypywaly ..myslalam zeby nalozyc np jasny perlowy cien ale w kremie i na to ten sypki .. alez znowy ten w kremi na zalamani sie zwinie
mam nadzieje ze jasno sie wyrazilam i wiecie o co chodzi
nie znacie innego sposobu??

Stary 2008-06-07, 14:46   #4496
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

no wlasnie chodzi tez o ta grzywke,bo np jak zwiaze sobie wlosy tak jak widac na zdjeciu to z uwagi na wysokie czolo wyglada to okropnie,a znacie sie troche na photoshopie i ktoras z was dopasowalaby mi grzywke.sorki za glupia mine i za biale usta heh
Stary 2008-06-07, 14:47   #4497
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
uzywacie takiech cieni sybkich w drobinkach nakladanych pedzelkiem??/
zastanawiam sie co robic zeby sie tak nie osypywaly ..myslalam zeby nalozyc np jasny perlowy cien ale w kremie i na to ten sypki .. alez znowy ten w kremi na zalamani sie zwinie
mam nadzieje ze jasno sie wyrazilam i wiecie o co chodzi
nie znacie innego sposobu??
Ja używam na bazę Artdeco i trzymają się rewelacyjnie
Stary 2008-06-07, 14:49   #4498
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
blodn potwierdzam

jakiej firmy to blyszczyk ktory masz na ustach ..szukam takiego koloru
jest to blyszczyk z H&M,jest wprost idealny a ja jestem uzalezniona niestety od jasnych ust,kolor nazywa sie cameo pink
Stary 2008-06-07, 14:50   #4499
justyss
Wtajemniczenie

ja tez mam wysokie czolo i zakrywam go za pomoca grzywki na bok..pomysl o tym badz poprostu prosta grzywka i fajnie do tego wycieniowane wlosy zeby sie zgralo /... jesli chcesz poprobowac pzrez photoschop to wejdz na komputerowe metamorfozy na wizazu i dziewczyny ci pomogą

ciekawy kolorek na poznokciach u nog zakochalam sie w nim i tez sobie przed kilkoma dniami taki zafundowalam sliczny cukierkowy

Stary 2008-06-07, 14:51   #4500
Gwiazdeczka80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
No w ciemnych włoskach ci naprawdę bardzo ładnie ) slicznie ) ale pewnie ci sie znudził wiem cos o tym
A grzywka jak najbardziej masz szczupłą twarzyczke i wysokie czolo wiec jak najbardziej grzywka.I czemu obciełas wloski;/ takie ładne byly.Co do opalenizny to na tym zdjeciu w zoltej bluzce jakby za bardzo pomarańczowy(może za ciemny) podklad miałas.moze wybierz podklad bardziej wpadajacy w bez -brąz niz pomarańczowy .Podklad bardziej pastelowy nei wiem jak to nazwac.Tez zawse wybierałam podklady takie zywe bardziej pomaranczowe i na zdjeciach to wygladało fatalnie ale kiedyś poszłam do dobrej drogerii i razem ze sprzedawczynią pól godziny wybierałam odcień podkładu i mam ale to tylko zdejecie nie oddaje kolorów wiec to moje zdanie
nie uzywam podkladu ani grama,nie trawie tego wogole. mam tylko puder brazujacy na policzkach,ale faktycznie widze ze na zdjeciach wyszlam jakas pomaranczowa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości