|
|
#1291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
I dlatego żal mi ich
Cytat:
Dobranoc
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam lody czekoladowe i trochę słodyczy, ale nie mam ochoty ich jeść ![]() robimy wymianę kciukową jutro ![]() zmykam definitywnie, nie bójcie się więc banów
|
|
|
|
|
#1293 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dodałabym jeszcze zdrową, stymulującą rywalizację. najlepiej wygraną. Deprecha i chandry mijają jak ręką odjął. Przynajmniej na czas jakiś. ![]() Cytat:
Ałć! Ja nic nie mówiłam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia obu zdającym zieleninkom!
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
3:0!!!!!
Jak ja lubię jak Włosi przegrywają Szczególnie z Holandią. ![]() Cytat:
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Musze powiedziec, ze mam slodkiego szefa. A poza nim kupe gnojow dookola mnie.
Dzis poplakalm sie znow przy nim. I on normalnie sarkastyczny od razu sie zmienia w taka slodka bestie. Bez slodkiegoo pierdzenia stawia mnie do pionu. mowi dzis tak 'Wiesz czego Ci trzeba? ...dac w morde jakiemus Niemcowi', to nawiazanie do wczorajszego meczu tak mnie ubawilo, ze humor mi sie poprawil. Najlepsze, ze mu nie musze mowic czemu placze bo on wie. |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko- będzie dobrze
![]() Paulinko, Sabbath - wiem, wiem- ruch, tylko mi się nie chce d... ruszać, przyznaję się bez bicia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1297 |
|
rude jest piękne:)
|
Tez trzymam ![]() tak duzo mi sie nie udaje to podpinam sie pod Sabbath.
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Studentki ![]() Idę spać w pomarańczowej koszulce
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko - Sabbath jak zwykle mądra (jak Aspazja z Miletu
)Lepiej iść niedouczonym z lekka a z trzeźwym umysłem. Sama sprawdziłam na sobie też- i to działa![]() Ja wiem, co by mi poprawiło humor Ale na ten czas w moim życiu, to stało się niemożliwe
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1300 |
|
|
A zdjecie bedzie
no koszulki pomaranczowejTakusna biegasz
|
#1301 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno !Cytat:
![]() Anuschko, a propo's soku z mango ... Byłam dziś z p. w Galerii w Coffee Heaven i wzięłam sobie coś z Mango w nazwie z dodatkiem o nazwie Blizzer. Jest to coś pobudzającego i orzeźwiającego ale bez kofeiny i sztuczności - guarana z czymś jeszcze. Zero cukru (słodzika raczej też nie wpakowali), fajna przyprawowa wanilia, całość zmrożona itd Re-we-la-cja! Rekomenduję ![]() Tyle że to dość słodkie było Nie wiem czy lubisz ![]() /edit/ O, ![]() "mango & tahiti vanilla Kaouki...tam, gdzie pustynia spotyka się z oceanem, a dojrzałe owoce mango i tahiti vanilla tworzą kompozycję pełną witalnej siły. poczuj orzeźwiającą bryzę... dla Ciebie Maroko odkryje swój urok i niezapomniany smak. " "blizzer to mrożony, orzeźwiający napój owocowy, przygotowany z naturalnych składników oraz kruszonego lodu. tegoroczne smaki blizzerów są ściśle powiązane z wyspami skąd pochodzą ich składniki. zielona figa z wyspy Taapuna jest nieodłącznym składnikiem blizzera ginger&green fig. owoc gravioli pochodzący z wyspy Bombaca nadaje charakterystycznej słodyczy blizzerowi cherry & graviola. w skład blizzera mango&tahiti vanilla wchodzą owoce z marokańskich okolic Kaouki."
|
|
#1302 |
|
|
Myszko ale nie smucisz sie bardzo z przegranej Wlochow
|
#1303 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A potem odbanowywać ![]() Idź spać - choć na chwilę. Cytat:
Kurcze, szkoda, ze tak daleko jesteś - ale może... Która Perfumianka ma blisko do Madziczki i chce się jej ruszać? Wyciągamy Madzik W grupie raźniej (i ciężej się wymigiwać)
|
|
#1304 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że najgorzej jest zacząć się ruszać. Potem z kolei człowiek czuje się połamany i chory kiedy przestaje. Cytat:
Punkt dla Ciebie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mam nadzieję, że Myszka nie smuci nam się teraz w kątku za bardzo. ![]() W końcu wstydu nie ma. Zagrali naprawdę niezły mecz.
|
|
#1305 |
|
|
Dziekuje pieknie
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Nie ruszać Madzika Monstera ![]() No co? Powszechnie wiadomo, kto miał wpływ na decyzje Peryklesa![]() Dobra, już nie wymagam full wypasu - żeby chociaż jakaś gra wstępna ![]() Nie umiem wklejać ikonek, tzn. jak chcę w nie kliknać, to wiesza mi się cała strona i muszę od nowa uruchamiać kompa
|
|
|
|
#1307 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
).Cytat:
Słuchać swojego nagranego głosu nie-na-wi-dzę ![]() Może nie grubawa, ale pulchna na pewno ![]() Cytat:
I świat jest mój! Cytat:
![]() Cytat:
Ile?! No to "nieźle" - gratuluję determinacji. I odwagi ![]() Cytat:
(i wyprowadź mnie z niecnych podejrzeń... lub też i nie )---------- Aaaaa! A jednak podejrzenia nie zawiodły
|
||||||
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś mi smętnawo
![]() Dobra, idę sobie, żeby nie marudzić
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Strzelilam wlasnie personal best:
14 godzin pracy = 66 stron tekstu + rysunki ![]() Teraz to sie martwie tylko jak to przeslac ale chyba potne pliczek na 3 czesci. Nat
|
|
#1310 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Gryyyyksiuuuu .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja właśnie skończyłam konstruować posta na uczelnianym forum w dziale Hyde Park. Kolega wkleił linka do artykułu, o którym rozmawiałyśmy w SB. Ten o tym psychicznym księdzu, który łaził za nastolatką w ciąży powstałej na skutek gwałtu i nawijał jej o skutkach aborcji w postaci wiecznego potępienia. Wrzuciłam jeszcze linka do artykułu z WO o Oli i dopisałam, że "nie wierzę w to, co się dzieje w naszym kraju". Na to pewne dziewczę, że cyt. "No dobra, ale o co chodzi? Że w co nie wierzysz? Że dziewczyna urodziła? Że ją chłopak rzucił? Że babcia doradziła, żeby urodziła? Że nie usunęła? Że teściową miała posraną? Że jakiś ksiądz- fanatyk powiedział, że sama jest sobie winna? Że lekarz chciał dla niej dobrze i oszczędzić jej bólu, więc cały czas doradzał aborcje? Że "ludzie gadali"? Że dziecko zmarło, bo nie miało mózgu? Że musi byc dziewczyna pod opieką specjalisty? I co ma kraj do jej sytuacji? " O nie moja droga - mówię sobie - chyba nie wiesz z kim rozmawiasz. Tak więc wykrystalizowałam odpowiedź i wyłożyłam jasno "w co nie wierzę" zaznaczając przy tym subtelnie iż dyskusji na tak poważny temat nie przysporzy się pozytywnie napastliwość oraz ironia.Wkurzyłam się
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się, że temat aborcji skończony. I wolałabym, żeby tego nie zmieniać
pewnie i tak pójdę spać, jak mówicie, bo dojdę do momentu, kiedy uznam, że już mi wszystko jedno... właściwie ten moment już blisko trudno, nie pójdę na przedtermin, jakoś przeżyję...Pentagonalna triada triad połączonych rządzi (światem |
|
|
|
#1312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno będzie dobrze. Niestety muszę lecieć do pracy i to na 12 godz. brrrr.
|
||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, bez przesady, tyle bym nie dała rady na pewno
Częściowo byłam kierowcą, a częściowo pasażerem. No i oczywiście nie jechałam moim autem, tylko czymś troszkę bardziej komfortowym.Jestem chyba jedyną osobą, której całe to Euro nic a nic nie kręci. Nie oglądam meczy, nie wiem kto z kim kiedy gra, jest mi to kompletnie obojętne. Nie oglądałam nawet Polska-Niemcy, a wynik poznałam wczoraj rano z radia. Co ja poradzę, że piłka nożna ani mnie grzębi, ani zieje (jak mawiała Chmielewska)... Piękna pogoda, nie chce mi się iść do pracy
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu trzymam kciuki.
Dziś czeka mnie sporo do poprawiania w pracy licencjackiej, plus nauka na 2 zaliczenia. Nie muszę chyba dodawać że mi się bardzo nie chce. Oby któraś z przesyłek do mnie dotarła.
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna ta flaszka Myszko Bardzo się cieszę, że masz wymarzony flakon Cytat:
Widzę, że wczorajszy wieczór był pełen sportowych emocji
|
||
|
|
|
#1316 | |||
|
Wiedźma
|
Mnie też zawsze żal przegranych, ale Włochów jakoś mniej.
![]() Cytat:
![]() Niedawno kumpel kończący właśnie książkę, której akcja dzieje się w starożytnej Grecji przy okazji informowania mnie, że jedną ze scen oparł na moich niecnych poczynaniach oświadczył, że gdybym żyła w tamtych czasach to po prostu musiałabym być heterą. Tak sobie myślę, że to o wyjątkowe zalety umysłu mu chodziło... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A po co miałabyś coś poradzać? ![]() Gdyby wszyscy lubili to samo, interesowali się tym samym i tym samym podniecali świat byłby nudny do porzygania. ![]() Wiwat różnorodność! Na Peruna, chyba za mało spałam i mi zaszkodziło... ![]() Favkes, Aragonte, Aggie - ostatecznie postanowiłam, że w środę (czyli jutro) o godzinie 16.40 zawitam na Dworzec Centralny i będę do Waszej absolutnej dyspozycji do czwartku rana. Co przywieźć?
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
>Cytat:
Ja też nie oglądam (dobra, wczoraj zerknęłam i obejrzałam całe 5 minut, nawet fajne było, ale mąż mi kazał przełączyć na serial
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Mam urlop w tym samym czasie co TŻ i co? I on zaproponował, że ja mogę sobie jechać w góry z moim kolegą i znajomymi kolegi, a on zostanie w domu. Bo jak stwierdził,że przyda nam się od siebie odpocząć i potęsknić...Pięknie.
|
#1319 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Po drugie - bardzo mi przykro ale muszę zadać to pytanie W moim odczuciu interwencja moderatora nie jest uzasadniona.Kilkakrotnie przewijanie się ze strony modek "uprzejmie proszę o zakończenie tematu Właściwie wcale nie liczyłam na dyskusję nt aborcji - po prostu rzuciłam krótką relację i to właściwie wcale nie tylko i wyłącznie o aborcji. Gdyby dziewczyny nie miały ochoty rozmawiać na ten temat to zginąłby samoistnie. Na tym przecież polega dyskusja na forum dyskusyjnym (tzn tak mi się wydaje - nie wiem, może się mylę ).Więc pytam tylko dlatego, że chciałabym znać odpowiedź - na tym etapie nie zależy mi na przywróceniu rozmowy o np aborcji.
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
a mialam bojkotowac te ME
nie gra moja naukochansza druzyna to sobie pomyslalam ze niech spadaja na drzewo ( Mistrzostwa, nie druzyna, bo ja wierna jestem ) ale jak tu bojkotowac, ja kocham ten sport, no moze nie tak jak tenis, ale zawsze... marzy mi sie final Holandia - Niemcy, na razie ładnie sie spisują ![]() ale nie znam sie na drabinkach wiec nie wiem ja te pary potem sa dobierane ![]() a co do przegranych to mizal kibiców przede wszystkim choc nie wszystkich Polaków wyzywajacych Podolskiego i spiewajacych na meczu " *** ci na imie" nie zal mi ani ciut ciut |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Byłam dziś z p. w Galerii w Coffee Heaven i wzięłam sobie coś z Mango w nazwie z dodatkiem o nazwie Blizzer. Jest to coś pobudzającego i orzeźwiającego ale bez kofeiny i sztuczności - guarana z czymś jeszcze. Zero cukru (słodzika raczej też nie wpakowali), fajna przyprawowa wanilia, całość zmrożona itd 

I świat jest mój! 

zaznaczając przy tym subtelnie iż dyskusji na tak poważny temat nie przysporzy się pozytywnie napastliwość oraz ironia.