|
|
#1231 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Tak w ogóle to muszę cos zrobić ze swoim komputerem, bo stoi tak, że mam do wyboru: siedzieć przed monitorem po turecku względnie siedzieć bokiem do ekranu (taaa, bardzo zdrowo...) z nogami wyciągniętymi na tapczanie - pozycja idealna, zeby dostać skrętu kiszek ![]() I wzajemnie
|
|
#1232 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Mnie jeszcze nigdy nic nie zginęło - takie odchylenia od normy nie świadczą dobrze, o Twojej poczcie. Cytat:
Gratuluję Myszko. Napisz proszę, czy zapach różni się czymkolwiek od poprzedniej wersji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
W gruncie rzeczy w meczu z Włochami kibicowałabym nawet drużynie zombie z Proxima Centauri , ale Holendrom znacznie chętniej. Choć nie mam wielkich nadziei... ![]() Takuśna, Irko, Anuschko, Zuziu - życzę Wam bardzo udanego wieczoru.
|
|
#1233 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() akurat mecze są wyjątkie, tu potrzebuje absolutnej koncentracji
|
|
#1234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy, zobaczymy co wyniknie z tego starcia catanachio z piłką totalną ![]()
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1236 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A co do opcji "2 w 1"... wczoraj uprasowałam ubrania z dwóch prań podczytując (i popisując) na Wizażu
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koto wpisz się proszę w krakowskim, wątku jaki dzień lipca pasuje Ci na zlot
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie mi głupio z tego powodu, ale tak
![]() No nic, mam nadzieję, ze jutro, a najdalej w środę skończy się ten cyrk...Cytat:
Cytat:
Poza tym muszę sprawdzić jak z tym podwójnym obywatelstwem jest, bo coś mi chodzi po głowie, że jednak mamy takowe, ale pewna w 100% to nie jestem... Cytat:
Właśnie skończyłam niedawno - 6 par spodni - fuuuu...
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja tu planuję, kombinuję, wizażanki ściągam, a Ty mi taki numer?
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jest uregulowane a upolowanie choć jednego zwierzęcia po za kontraktem to kłusownictwo. To jest Mniej wiecej tak że mysliwi maja "zakontraktowane" ileś tam konkretnych zwierzątek i musza sie trzymać planu. Przekroczenie planu i niedotrzymanie planu jest karalne. Tak samo karalne jest zatrzymanie sobie upolowanego zwierzęcia. Zwierze trzeba oddac do punktu, a jesli chce sie zjeść szyneczkę z dzika to można to zwierzę po odnotowaniu w odpowiednim punkcie wykupić. Przychód z wykupu zwierzat jest przeznaczony np. na akcje liczenia i ochrony zwierząt, organizacje dokarmiania w zimie itp. Myślistwo ma na celu kontrole gatunkowa i równowagę w przyrodzie. Kiedyś jak na terenach zwierząt nie było ludzi, natura sama się ładnie regulowała. W momencie jak człowiek wszedł na tereny zwierzęce zaburzył to wszystko i potrzebna jest "pomoc" z zewnątrz. Co roku sa orientacyjnie wyznaczane ilości zwierzyny i określa się jaka ilość powinna być odstrzelona by nic sie złego nie działo np. nie było inwazji dzików na pola uprawne, zajęcy na drzewka w sadach, lisów na kury czy nadmiar wilków które przetrzebia jelonki i dziczki. Niestety do myśliwych należy tez odstrzał psów wałęsających sie po lasach i stwarzających zagrożenie dla małych jelonków, dziczków, zajączków, lisków itp. Cytat:
15 tiszertów, 5 par płóciennych spodni, 2 komplety poscieli duzej i 3 dla malucha, 20 pieluch tetrowych 10 flanelowych, 3 sukienki kopertowe 3 pary rybaczek, 3 komplety firanki+zasłony, i cały stos body i pajacyków dla niemowlaka. Czyli 2 wielkie stosy prania z ostatnich 2 tygodni. W sprawie HERBAT. Wszystkie da się wypic pod warunkiem ze nie jest to cos a'la siano w torebkach SAGA. Wszelkie cuda i dziwadła jak najbardziej lubie testowac i pić. Czerwona herbate najbardziej lubie właśnie czysta niearomatyzowana taka "bagnistą". Kiedyś to moj znajomy przywoził mi 3-4 paczki po 100 sztuk gniecionych kulek herbacianych ale niestety wrócił na stale do siebie wiec nie mam mojej ulubionej herbaty czerwonej i muszę sie zadowalać jakimis substytutami. Zielonej cherbaty co jakis czas dostarcza mi siostra podruzujaca po krajach azjatyckich czyli 1-2 razy w roku dostaję około poł kilograma. Z tym ze z łyżeczki farfocli parzy sie 0,5l herbaty "siekiery". Biała moge od czasu do czasu popijac choć generalnie kojarzy mi sie z piciem wywaru z suszonej trawy ogrodowej. No i generalnie uwielbiam herbatę ROIBOOS (najlepsza firmy ASTRA).
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie - czyżby jakieś rychłe zakończenie strajku się szykowało? Poluję na jakieś wieści w necie, ale bez skutku
|
|
|
|
#1243 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Sabbath
|
|
#1244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam prasować ubranka maluszków. Z tymi firankami to trochę gorsza sprawa, ale przeboleję |
||
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Zuziunia pisała, że jej mąż lubi polowania, a ona była tym wręcz zachwycona. Ja nigdy nie zrozumiem jak można lubić zabijać zwierzęta, czerpać z tego przyjemność i satysfakcję.. Oczywiście to jest mój pogląd na to zjawisko. Nie chcę też drążyć tematu, bo zrobi się nieprzyjemnie. ---------------- GOL !!!!!!! edit: spalony ![]() edit2: UZNALI edit3: po przemyśleniu sprawy - to jest niestety nie fair, bo był spalony
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1247 |
|
|
Piekna akcja
edit jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee st drugi
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
żeby było fair
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teraz pięknie !!!!
Świetne podania 2:0
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
No w tym meczu przynajmniej są emocje
|
#1252 |
|
|
Ale szybko zleciala pierwsza polowa swietnie graja pomaranczowi
|
#1253 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
świetny mecz, na wysokim poziomie godnym finałów ME chociaz Włosi zdecydowanie nie są w najlepszej formie...
zaslużone prowadzenie Holandii niemniej jednak pierwszy gol moi zdaniem padł po spalonym i nie powinien zostać uznany-nawet Holendrzy wydawali się być zaskoczeni, że im tę bramkę uznano, druga bramka-świetna, to będzie pewnie jeden z piekniejszych goli tych mistrzostw niestety postawa sędziów po raz kolejny pozostawia wiele do życzenia... 2 wpadki arbitra we wczorajszym meczu polska-Niemcy, dziś kolejna...
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
Super, "nasi" prowadzą
![]() Przed chwilą poseł Kurski rozbawił mnie niemal do łez stwierdzeniem, że unika dyskusji polegających na przekrzykiwaniu się (w programie u Lisa) |
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że ten obrońca leżący za boiskiem, brał udział w akcji i był przed napastnikiem i to, że leżał za boiskiem nie było wynikiem kontuzji i ogólnie, że sprawiedliwie jednak ![]() Dziewczyny, a wiecie może kto mecz komentuje?
|
|
#1256 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
nie wiem kto komentuje...
|
|
#1257 |
|
|
A jednak nie bylo spalonego wlasnie przed chwila sedzia miedzynarodowy i to Wloch wyjasnial mechanizm i gol jest czysty .
![]() Anuschko posel Kurski to kabaret powinien zalozyc i zaprosic jeszcze Orzechowskiego.
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuziu, racja
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Myślę, że sędziowie zastosowali przywilej korzyści po tym, jak przy pewnej sytuacji bramkowej z 19 minuty nie zauważyli, że Buffon zagrał nieczysto i kopnął Van Nistelrooya. Powinien być karny. Aż ciary chodzą po plecach na myśl o drugiej połowie. Włoska drużyna wróci przeorganizowana i nie wiem, czy Van Basten da sobie radę ze zmiana strategii. Oby!
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

, mojemu mężowi 2, nie wiem co zrobić, nadawcy reklamowali, poczta reklamacje przyjęła, ale co z tego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)