|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
ja dziś jem jak na 3 fazie
![]() rano dwie kromki razowego chleba z szynką i warzywami potem garść ![]() ![]() truskawki potem talerz rosołu z makaronem ![]() i teraz dwie kromki z twarożkiem i ogórkiem... ale u TŻa jestem a wczoraj prawie nie jadłam żadnych węgli... Najlepiej się dietuje w swoim domu i ze swoją lodówką ![]() jutro jem duużo białka ![]()
#4472 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7885454]U mnie też w węglach ... owsianka na sniadanie i miska ciastek owsianych na obiad buahaha
a niedziela białkowa??? hmmm jak lody są białkowe ![]() aaa, a propo ostatnio czytałam o lodach ^^ oto link, przeczytaj i Ty ![]() https://polki.pl/odzywianie_artykul,10009664.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7885564]Bardzo mnie się ten artykuł podoba ....
![]() ![]() tak sobie tłumacz. ![]() ![]() kurka, a ja bym poskakała sobie na skakance, ale bardzo mnie boli lewa stopa, buu. ale i tak spróbuję, za jakieś 10 minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |||
Rozeznanie
|
Hello, u mnie kolejny dzień anty-SB. Ale byłam na festynie pracowniczym mojego TZta i stwierdziłam ze raz sie zyje.
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7881944]A ja właśnie wróciłam z egzaminu FCE i mam humor do d... ![]() teraz na pocieszenie upiekłam ciastka owsiane tylko dodałam modyfikację bo dodatkowo dołożyłam biały serek ... pycha i zjem je wszytskie!!! oooo na poprawę humoru i kawe wielka zaraz też zrobię !!!!a co!! ![]() Głowa do góry, może nie będzie tak źle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
zaczyna mi sie podobac podejscie niektorych z was co do grzechow. nie widze juz narzekania typu: co ja zrobilam? wszystko poszlo na marne! od jutra od nowa zaczynam!
teraz widze zdrowe podejscie ze skoro byla okazja, nie dalo sie wykrecic to trudno. kazdy ma chwile kiedy nie moze, lub nie chce odmowic sobie czegos zakazanego, ale zamiast wlasnie narzekac ze wszystko poszlo na marne trzeba sobie uswiadomic ze owszem popelnilo sie blad ale on niczego nie przekresla i zamiast zaczynac od poczatku, lub (tak jak ja) calkowicie rezygnowac z diety nalezy od nastepnego dnia kontynuowac diete, pamietajac by sie za czesto takie grzechy nie przytrafialy ![]()
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jednak lubię sobie zakładać, np. 2 dni bez czegoś tam.. 5 dni bez czegoś tam ![]() ![]() ![]() ale mnie takie odliczanie mobilizuje najbardziej ze wszystkiego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie mysle ze nie wazne jak, wazne ze sie osiaga sukces [no moze nie po trupach haha] ale to jest dobry sposob na cwiczenie swojej slabej woli, tak krok po kroczku do celu
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej motywujące! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
![]()
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7885315]Gratuluje
![]() ![]() hehe no wiem... ale to taka magia rozmiaru... uda ci się wcisnąć w S to jest super a jak na metce 40 to ola boga... dokładnie! jakby mieć taką swoją swoją lodówkę bez wstępu reszty rodziny to by się jadło to co się kupiło zdrowo dietetycznie i już! Marzeniątko co prawda na SB powinno jeść się tak żeby nie chodzić głodnym ale znowu za mało chyba też źle - bo dużo ci to nie da a słabo ci będzie... ja już też się łapie na tym, że głodna nie jestem ale wiem że jak nie zjem teraz (np. śniadania) to później będzie tylko gorzej
#4484 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Również przyłączam się do diety SB. Dużo czytałam na ten temat w Internecie i doszłam do wniosku, że ta właśnie dieta będzie dla mnie najodpowiedniejsza. Nie mam jakiejś strasznej nadwagi, ale trochę zbędnego tłuszczyku tu i tam niestety jest... ![]() ![]() W tej diecie wszystko wydaje mi się jasne, ale mam jedno pytanie na które nie znalazłam odpowiedzi. Mianowicie czy można słodzić herbatę lub kawę? Bo nijak sie tego nie mogę doczytać... ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
#4485 |
Raczkowanie
|
cukrem, miodem - nie
słodzikiem - tak
#4486 |
Rozeznanie
|
Jeju dziewczyny, powiem Wam, ze ta agrafka to super jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do lodow to sama mam na nie ochote - moze tez jutro TZta wyciagne na male co nieco ![]() Aha, zauwazylam, ze osoby ktore najbardziej martwia sie o to, ze jak zgrzeszyly to dieta na marne, to te na I fazie, czyli poczatkujace...potem mamy do tego wiekszy dystans ![]()
#4487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wiem co zmienić ![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że poczytałaś o tej diecie i nie przychodzisz tutaj tak bez informacji ![]() ![]() co do herbatki nie słodzimy ją standardowym (że tak to nazwę ![]() ![]() dozwolony jest słodzik ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4489 |
Raczkowanie
|
Poczytałam o tej diecie, poczytałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#4490 |
Konto usunięte
|
Wiecie co a ja na SB już tyle i się zaczełam zastanawiać czy kaszę gryczaną to mozna na II fazie ??? eeeee??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7887079]Wiecie co a ja na SB już tyle i się zaczełam zastanawiać czy kaszę gryczaną to mozna na II fazie ??? eeeee??[/quote]
wydaje mi się, że na II fazie już można ![]() o, mam dla Was kolejny link ![]() ja po prostu tak daję je, ze wzgledu że szperam sobie po stronach z odżywianiem, fitnessem itp i jak znajde coś ciekawego, to wklejam ![]() a, o to: "Zmobilizuj się do ćwiczeń" - bardzo mądry artykuł. ![]() http://www.we-dwoje.pl/zmobilizuj;si...ykul,6459.html po raz 3 edytuję tego posta, bo nikt nie pisze. chlip, chlip. to sobie idęę.. dobranoc ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-06-14 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Rozeznanie
|
3 dzień rozpoczęty - czy może ktoś mi powiedzieć czy dozwolone są parówki drobiowe morlinki albo jedynki?
Artykuł przeczytam później, póki co muszę pędzić i robić śniadanie o 9 lekarstwa. ![]() edit: a makrela w pomidorach z puszki? *patrzy z nadzieją* ;P
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Przeczytałam kawałek tego artykułu i zrezygnowałam, przeczytam go kiedy indziej, teraz będę miała tylko kompleksy, że jestem chora i nie mogę ćwiczyć. :P
![]() |
#4495 |
Konto usunięte
|
A ja wstałam i się zbieram baaaardzo powoli na tą ostatnią część egzaminu... nie wiem po co tam idę, ale niech będzie już 45 min to wytrzymam...
![]() Zjadam owsiankę z daktylami (chyba ostatnio przesadzam z tymi daktylami, ale nie miałam owoców) Wiecie co ja się już tak przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie śniadania bez owsianki ![]() Po południu na zdrowe lody z magnezem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
na sniadanie jem jajko sadzone, calkiem niezle, popije to herbata czerwona i moze zjem jakiegos pomidora i ogorka z cebulka D
jak juz mi sie uda kiedys zamieszkac w krk w moim mieszkaniu to zaprosze kazda ktora jest z krakowa (lub i z dalsza jesli tylko ma ochote wpasc) i zrobimy sobie uczte sb ![]() ![]()
#4497 |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem najedzona- jajecznica na odrobinie oliwy i do tego wielgachny pomidor i trochę ogórka. A teraz popojam sobie zieloną herbatkę.
Humor mi trochę wrócił, choć pewnie do czasu:P No a teraz idę zabrać się za wkuwanie 7 VII mam egzamin doktorski z biochemii-trzeba się obkuć- a książka ma niestety rozmiary encyklopedii. No ale cóż poradzić...potem jeszcze tylko obrona, i na jesieni będę panią doktor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
hejcio, hejcio
![]() i ja też po śniadanku ![]() ![]() po porannym ważeniu, tak jakby kurka bez zmian. ![]() ![]() zobaczymy jak będzie 22 czerwca - już trzymajcie kciuki. ![]() Domi22 jak tam skakanka? ![]() bo ja wczoraj skakałam 15 minut i chyba ZNOWU sobie coś nadwyrężyłam w lewej łydce i boooli. tak jakby cały czas skurcz trzymał, ałaaa.. Guska1979 powodzenia na egzaminie ![]() ![]() ![]() ![]() elffee nie, to nie sprawiedliwe! ja nie mieszkam w krk... ktoś jest z łdz? ![]() ninaad powodzenia w nauce ! ![]() miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
Marzeniatko kochana to wsiadziesz w pociag i dolaczysz do nas
![]() poprosilam mame by mi ugotowala piers z kurczaka na obiad zjem ja z mizeria. chyba bedzie taki obiad, prawda?
#4500 |
Zakorzenienie
|
Wstałam (z zgrozo niedawno) i zaraz robię owsiankę. Żadnych grzechów dziś, owsianka a potem białeczko
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.