![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Dobra - Flamenco - jest akurat jednym z moich ulubionych tańców. Specjalizuję się w charakterystycznym - więc może jakiś spektaklik strzelimy
![]() Albo etno .... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja od razu zamawiam sztuk dwie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
To już będzie jak prawdziwy Sabat Czarownic z próbkami .... ognisko, rytuały,kadzidła ... oł jes. To co lubię
![]() To co .. lecimy na Łysą Górę ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na deser Ciasteczka ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | ||||||||||
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie nadrobiłam. Ile czytania!!!!
Wczoraj w pracy miałam takiego stresa (dyrektorka przyjechała na tydzień, żeby powytykać nasze błędy i zmusić nas do pracy "mrówek"), że po powrocie poleciała mi krew z nosa, a pozatym to padłam na ryjek. Nie miała co wymyślić, więc kazała nam czyścić klipsy od wszystkich rzeczy w sklepie (a wyobraźcie sobie ile bielizny jest w sklepie z bielizną? zdejmowałyśmy każdą sztukę, odpinałyśmy klips - ten co pika jak się z nim wyjdzie ze sklepu - czyściłyśmy płynem do okien - tak kazała - potem wpinałyśmy klips znowu i odwieszałyśmy bieliznę - TRAGEDIA). Dodatkowo z godzinę czy dwie spędziłam w pozycji z wypiętym tyłkiem, schylając się do szuflad - kazała poprzekładać wszystko po swojemu. Nie mogłam się podnieść, padła mi część lędźwiowa (krzyż?), więc potem przy czyszczeniu klipsów oparłam się o ladę - dostałam straszny o.p.i.e.r.d.z.i.e.l. Nie mogę się doczekać aż wyjedzie. A dzisiaj wpadł facet z moją paczką z Truskawy - Cristobal i Ellen Tracy Imagine Shimmer - dwa strzały w ciemno. ET pachnie jak Eclat d'Arpege (nie przepadam, ale zniosę, bo mój facet bardzo lubi), natomiast Cristo... Nie wiem. Mam go na łapie, jest bardzo trwały, nikomu z otoczenia się nie podoba, a mi? Zapach ciekawy, ale nie wiem czy mój :/ Z jednej strony pachnie jak krówka toffi (+ dym papierosowy), a z drugiej babcino. Muszę przetrawić. Cytat:
Co do tatuaży, to mam dwa i planuję jeszcze trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj odkryłam w sklepie stanik z przepinanymi ramiączkami jakby ktoś potrzebował - duże rozmiary. Czyli ramiączka są odpinane, ale można je przypiąć na całej długości miseczki (i z tyłu też), gdzie się chce. Wszędzie są na nie dziurki. Pod sukienkę z grubymi ramiączkami lub taką co ma ramiączka przy biuście a nie obok pach, idealny. Sama się zdziwiłam. (minus to to, że nie jest zbyt ładny, cielisty i babciny, ale świetnie trzyma i te ramiączka...) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Od paru dni, przez jeden taki tekst. I nie sądzę, żeby domyślił się, że trzeba to jakoś naprawić. Ja od wielu lat miałam odwrotny problem. Facetom się nie chciało. Mi również takie coś wyskoczyło. Wejdź przez google, to już normalnie da radę. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() (Ok, dopuszczam istnienie wyjątków ![]() Cytat:
![]() A co do libido... podobno statystyczny facet gdzieś tak co dwie minuty myśli o seksie... to ja chyba jednak jestem mężczyzną ![]()
![]() |
#2347 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zapomniałam napisać, że Ellen Tracy Imagine Shimmer ma świetny flakonik - ufo w kołnierzu ![]() ![]() Jest po 17.06, więc napisałam do Truskawy odnośnie Euphorii - wyślą ponownie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Czekam na Ragnarok
|
Naszło mnie jedno pytanie i może będziecie znały odpowiedź. Ponoć kiedyś (na dzień kobiet) wyszła limitowanka Dune Diora, której już nie ma i nie będzie. Nazwa to coś w stylu Bronze, Brown. Flakon ciemniejszy od klasyka. Czy ktoś coś wie? Ja znalazłam tylko Bronze Sweet Sun, ale żadnego Dune. A Dune Sun to nie to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
A swoją drogą, nie wpienia was, że określenie chłop z jajami jest bardziej pozytywne jakoś, niż baba bez jaj na przykład? W ogóle w historii babskie określenia są zwykle mniej nobilitujące, niż chłopskie . ![]() ![]() Cytat:
![]() Znacznie lepsze mam statystyki przyjaźni i kumpelskich relacji z mężczyznami (oraz niekumpelskich w sumie) i to w towarzystwie mężczyzn czuję się dobrze. Przy kobietach czuję się dziwolągiem, jakimś kuriozum. ![]() Cytat:
Cytat:
Na podstawie swoich obserwacji (między innymi wątków na Wizażu) doszłam do wniosku, że standardowej konstrukcji psychicznej kobieta ma potrzebę bezpieczeństwa, przynależności, czy inaczej "bycia kochaną" silniej rozwiniętą, niż poczucie honoru. Kobiety więcej są w stanie poświęcić po to, by być w związku, nie ma dla nich znaczenia jeśli trwanie związku wymaga bycia "szyją która kręci głową", stosowania "kobiecych sposobów", czy godzenia się na ustępstwa na które nie poszedłby statystyczny mężczyzna (rezygnacja z własnego nazwiska, czy rezygnacja z prawa do nadania swojego nazwiska dzieciom). I tu nie chodzi o to, że się poświęcają z rozpaczą i bólem, tylko o to, że kwestia tego, kto będzie rządził w związku nie ma dla nich znaczenia wobec faktu, że związek trwa i że czują się w nim bezpieczne. Przykład: Miałam kiedyś okazję na imprezie w towarzystwie kilku znajomych par oglądać jakiś teleturniej dla małżeństw i przy pytaniu "kto rządzi w związku?" ani w telewizji, ani w realu ani jedna para nie powiedziała, że to kobieta u nich rządzi. No, poza moim Królewną, który wypalił z tekstem, że ja - a przyznaję, że ja tego nie powiedziałabym głośno z delikatności (i dla zachowanie pozorów). Za to odpowiedzi, że rządzi mężczyzna było... z 50%. Czy ten wywód da się w ogóle zrozumieć, czy mi nie wyszło? ![]() Aragonte, to naturalny mechanizm psychologiczny. Broni nas przed świrem i rozpaczą. ![]() Ja tam jestem w stanie zracjonalizować wszystko. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wedle Twojej Woli, Wasza Wysokość. ![]() Cytat:
![]() Ja byłabym skłonna wyżej obstawić, że jakąś głupotę zrobię, niż to, że jej uniknę. ![]() Cytat:
![]() Nawet karaczany były lepsze (nie mówiąc już o patyczakach czy traszkach). Cytat:
![]() Kurczę, po kiego grzyba ludzie takie rzeczy robią? Po co komu cudze konto? Z czystej ochoty zrobienia komuś świństwa? Na raz, czy po kolei? ![]() ![]() Ano nie bardzo, ale do stroju w klimacie SF oblecą. ![]() A poza tym nie chciało mi się wozić drugiej pary butów... ![]()
![]() |
#2351 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ludzie są dla mnie niepojęci. Po co coś takiego robić? Zużywać cenną energię? ![]() Nawet jakbym kogoś bardzo nie lubiła to nie chciałoby mi się włamywać na jego konto na jakimś-tam forum, no na litość boską. Przecież to poziom wczesnej podstawówki...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie nadążam z przetwarzaniem tego, co napisałyście
![]() Cytat:
![]() Niełatwy to temat. Cóż, ze swej strony mogę napisać tyle, że ja się zakochuję nieustannie i to w ludziach płci obojga, w różnym wieku, itp bez żadnych erotycznych, czy też okołoerotycznych podtekstów. Zakochuję się w tym, co mają w głowach - nie musi to być nie wiem jaka inteligencja, ale w pewnym ich sposobie postrzegania świata np., w śmiejących się oczach, w ich miłości do świata, pasji życia... Miłość ma to do siebie, że jest bezwarunkowa, miłość jest "za darmo". Natomiast przyjaźń - o, to bywa czasami ciężka praca. Na przyjaźń trzeba sobie w pewien sposób "zasłużyć". Usłyszeć: jak dobrze mieć takiego przyjaciela jak ty, czasem znaczy więcej niż usłyszeć kocham cię. Chyba ![]() ![]() Miłość (w sensie psychicznym i fizycznym) między dwojgiem ludzi jest dla mnie równie ważna jak oddychanie. Nie wyobrażam sobie życia bez miłości ![]() ojjj tak, to prawda ![]() Zemsta moja będzie straszliwa, a jej narzędziem uczynię całą swoją lnianą garderobę, a jest tego niemało ![]() Cytat:
![]() Za to Slaven, ech... ![]() Te jego oczy, usta, ten uśmiech... Poza tym wygląda na niesamowicie fajnego faceta. Ech...idę pobiegam. Może przepędzę te ciemne chmury nieprzyzwoitych myśli, które mi się plączą w głowie ![]() Do usług! ![]() Cytat:
![]() Papużko, no nie wiem. To co napisałaś jest po prostu straszne i nie obędzie się bez profilaktycznego ![]() ![]() O właśnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kriss
![]() Dużo zdrówka dla Twojego maleństwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Czekam na Ragnarok
|
Kriss - a ile powinno ważyć 1,5roczne dziecko?
Zdrowia córeczce życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że Twoja Kruszynka będzie teraz rosnąć jak na drożdżach. ![]() Dziewczyny, mam problemik. Pojawiają mi się informacje o nowych wiadomościach w profilu (nie po raz pierwszy), a kiedy wchodzę w profil - nie widzę ich. Co więcej - info o tym, że są nowe nie znika, czy raczej znika po kilku dniach, a wiadomości w profilu nadal nie ma. Co to może być? ![]()
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według tego, co napisałaś, to ja mam jakieś "niekobiece" podejście do związku. Właściwie kwestia "bycia w związku" to dla mnie źródło wielu paradoksów, pytań, które sobie zadaję. Z jednej strony doszłam do wniosku, że nigdy w życiu, nie zależało mi na mężczyźnie tak, żeby rezygnować - z siebie, swoich pasji, ze swoich pragnień, ba - ja nawet nie widziałam powodu, żeby z czegoś rezygnować. Na kompromisy też nie chadzam, nie umiem się poświęcać w imię związku - nie wiem czego to wynik - mojego feministycznego nastawienia, czy może niedojrzałości emocjonalnej, brak umiejętności czy wstrętengo egoizmu. Jeżeli facet był nie fair wobec mnie - odchodziłam nie oglądając się za siebie, nie kalkulując, że może lepiej zacisnąć zęby i wybaczyć, ze względu na coś tam ( np. na poczucie bezpieczeństwa. Poczucie bezpieczeństwa gwarantuję sobie ja a nie inni ludzie) Z drugiej strony - nie widzę się w związku, w którym tylko ja wyłącznie nadaję ton, do mnie należą kluczowe decyzje, a mój mężczyzna byłby bierny,musiałabym go wiecznie "popychać" do życia, odpowiedzialności, decyzji. Nie chcę być drugą mamą. Z jednej strony - chcę mieć kontrolę nad wszystkim, chcę sama decydować, nie pytać o pozwolenie, a z drugiej - nie chcę by wszystko spadało na mnie. Wniosek - chyba jeszcze nie dojrzałam do takiego prawdziwego związku ![]() Kriss - dużo zdrowia dla córeczki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Kriss, witaj
![]() ![]()
#2359 |
Zakorzenienie
|
uff, nie bylo tak zle, macie szczescie ze porządnie trzymałyście
![]() teraz jeden dzien odpoczynku i w piatek znow:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Kriss, miło Cię widzieć
![]() ![]() Życzę córci dużo zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Kriss no wreszcie
![]() Dużo zdrowia dla malutkiej ![]() Mam nadzieję, że próbki doszły? Bo Twoje do mnie jak najbardziej ![]()
#2362 | |
BAN stały
|
Na wszystko?
![]() Cytat:
![]() Życzę Wam duuużo zdrowia i spokoju ![]() Panikara ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
A widzisz!
![]() Ja swoja pscyhiatrie tez zdalam (na 4.5 nawet) ![]() A po tescie beczalam, ze byl trudny i napewno bedzie wrzesien. W przyszlym tygodniu czekaja mnie dwa ostatnie (! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zadomowienie
|
dziękuję Wam wszystkim
![]() ![]() jestem smutna i zła, bo na testach, które robiłam w domu na komputerze wychodziło mi 17/18, 18/18 a dziś 3 błędy... straciłam tylko czas. a przecież to wcale nie takie trudne.
#2365 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przy okazji - jaka jest właściwa forma zwracania się do Damy Bene Gesserit? Czy Szlachetna Sabbath wystarczy...? ![]() Kriss, witaj ![]()
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kriss witaj ![]() Duzo zdrowia dla corci i dla was ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba dołączę do Napalonych Chórzystek. Trafiłam na stronę Toma Forda, a tam zaatakowały mnie taaakie zdjęcia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kriss witaj ![]() Duzo,duzo zdrowka dla malej i dla Was .
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Kochani - dziękuję za wsparcie
![]() ![]() Fenris - noworodek waży średnio 3,5kg a w wieku 1,5roku około 12kg, więc ada ma sporą niedowagę ale to i tak nieźle biorąc pod uwagę jej skrajnie niska wagę urodzeniową - 600 gram ![]() Irko - dziękuję za próbki i nieocenioną pomoc gdy byłam zbanowana ![]() Gwai - dziękuję za atomki ![]() Sab - dziękuję za dobre słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
czyli Endżi
|
Kriss, witaj
![]() ![]() Co do wrażenia jakie odniosłaś po krótkim pobycie w CZD to muszę powiedzieć, że zdecydowanie rozumiem ![]() ![]() ![]() Miss, nie martw się! ![]() ![]() Aha, i napisz mi na PW co robimy w związku z Waszym przyjazdem na Open'Er do Tricity ![]() ![]() ![]() ____ Stworzyłam dziś swoją autorską koncepcję na temat tego jak to możliwe, że pieprzą...ce się sprawy działają jak efekt domina ![]() Tylko ślicznie poproszę o kciuki jutro i pojutrze. ![]() I baaardzo dziękuję za głasie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.