|
|
#2071 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Nat mysle ,ze najwiecej na ten temat to powie Mskladaczek. Ja mam w apteczce bandaze,plastry ,krople zoladkowe,przeciwbolowe tabletki,pezeciwgoraczkow e, jalowe opatrunki,wode utleniona i w aerozolu na oparzenia bom sierota straszna. Jeszcze zel na ukaszenia ,masc bactroban(antybiotykowa)r evanol(chyba tak sie pisze?) bandaz elastyczny,jodyna.
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zerkam co my tam w szafce mamy Nieustające wakacje, Inaczej niż w raju, Noc żywych trupów (o, to może być zabawne ), Poza prawem, Osiem i pół, Wieczna miłość, La strada, Fanny i Aleksander, Marzyciel, Dzienniki motocyklowe, Królowa Margot, Drobne cwaniaczki, Pokój Marvina, I Bóg stworzył kobietę, Elizabeth i jeszcze chyba z 20 innych filmów, których tutuły nic mi nie mówią (te akurat mam od kuzyna, co zapowiada niezbyt ambitne kino). Mam jeden problem jeśli chodzi o oglądanie filmów: momentalnie zasypiam. Muszę się bardzo bardzo pilnować, żeby nie zamknąć na zbyt długo oczu, bo już ich potem nie otworzę. M. mnie pilnuje, szturcha, pyta czy nie śpię. Normalnie jestem jak moja własna babcia Matriksa nie widziałam w całości, musiałam oglądać w częściach, bo zawsze zasypiałam mniej więcej w tym samym momencie. Wczoraj oglądałam "Dzień świra" siedząc w bardzo niewygodnej pozycji. I tak dwa razy zasnęłam, bo nie miał mnie kto pilnować - sama w domu byłam.
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - dzieki!!!
) lub slabo wyposazone. Nat
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko - masz bardzo fajną biblioteczkę filmową, naprawdę
Ztych, które widziałam polecam Osiem i pół, Drobne cwaniaczki i Elizabeth Palce lizaćCo do zasypiania - masz to, co moja mama. Hitem było jak zasnęła na....napisach początkowych
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, nie ma takiej potrzeby
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś aż tak nie miałam, ale odkąd pracuję przy kompie i dodatkowo korzystam z niego w domu mam zmęczone oczy.
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Nat,
-gaziki jalowe, -plastry opatrunkowe, -bandzaz opatrunkowy i elastyczny, -woda utleniona lub rivanol (jest w tabletkach do rozpuszczania, ale wygodniejszy juz w gotowym roztworze) -tribiotic ( gdy jakas mala rana zaczyna sie 'paprac") -b. praktyczne sa tez gaziki leko http://www.apteka.gda.pl/leko-gaziki-sasz-p-3949.html -wegiel aktywowany lub smecta, krople zoladkowe -wapno, ew. tez fenistil zel (genialny na ukaszenia komarow, pokrzywki) -cos p/bolowego -aspiryna i wit C lub rutinoscorbin ( cerrutin tanszy) -termometr I chyba tyle, nie ma co przesadzac. Wedze zmniejsza sie ten guz na szyi |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2079 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
A może po prostu zabierasz się do oglądania filmów kiedy jesteś bardzo zmęczona i dłuższe zachowanie jednej pozycji sprawia, że zasypiasz (choby na ekranie działo się coś nie wiem jak bardzo fascynującego ).Cytat:
![]() W szczególności "I Bóg stworzył kobietę" (spłakałam się jak głupia ) i wszystkie Jarmusche - "Poza prawem", "Inaczej niż w raju" i "Nieustające wakacje" - ale to oczywiście jarmuschowe kino drogi, przy którym ewidentnie można usnąc
|
||
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, u mnie domowe ogladanie filmow tez zasypianiem ( przewaznie w polowie filmu) sie konczy
![]() W kinie nie zasypiam (na szczescie!) dlatego tez ogladam filmy glownie w kinie |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Mskładaczku, przynajmniej nie jestem sama
I pomyśleć, że kiedyś śmiałam się z babci i dziadka, że zasypiają już na Wiadomościach. Może za to mnie pokarało? ![]() W kinie rzeczywiście nie zasnęłam nigdy. Szkoda, że ta opcja odpada. Kiedyś z M. chodziliśmy na prawie wszystko co wyświetlali w naszym mieście (wtedy mieszkaliśmy jeszcze w Tarnowskich Górach). Od kiedy zamknęli nasze kino nie byłam na seansie filmowym ani raz. Za daleko jak się nie ma własnego transportu. Uroki mieszkania na wsi
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mnie się ostatnio zdarzyło w kinie przysnąć. Jak już kiedyś pisałam, przyjaciółka dostała wejściówki na przedpremierowy pokaz Snu Kassandry. Ja zmęczona obroną podyplomówki, Wrocławiem, upałem i łażeniem, przykimałam na 5 minut
![]() Nie żeby film był nudny, organizm domagał się swojego i już ![]() A z innych historyjek o przyśnięciu. Oglądałam jakiś seans późnonocny, nie pamiętam, co to za film był, ale strasznie mi zależało na obejrzeniu. Emisja była o 1.00 jakoś. Wytrzymałam, ale przysnęłam właśnie w połowie filmu. Nagle się budzę i patrzę - a tu jakieś różowe tonacje, muzyczka i goła parka uprawia seks w niesamowitych pozycjach. Okazało się, że tak przysnęłam, że film się skończył i leciał następny z serii Playboya
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
umówić się z Miśkiem na kłucie, w autobus do koszalina, tam w busa do kłosa i kłuć się! ale to już! ![]() a no rozciągnęłam sobie ucho dziękuję, śliczne są. w załączniku mój różowy tunel i plug w panterkę.
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Lea, podziwiam
![]() Mnie od samego ogladania uszy bola Ómarlam |
|
|
|
#2085 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Wiesz jak to jest - u kogoś albo na fotce Ci się podoba, ale to, czy będzie fajne na Tobie to już inna rozmowa ![]() Pokaż foteczkę z tunelem w Twoim uchu! A nie się katalogowymi fotami wymigujesz ![]() Wiesz co, tak się zawsze zastanawiam nad tym kiedy widzę jak takie młode dziewuszki robią sobie tunele Myślałaś co z nim będzie kiedy będziesz miała np. 50-60 lat?
|
|
|
|
|
#2086 |
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Leo- wybacz niewiedzę, ale czy to co jest na zdjęciach, to się przez dziurkę od ucha przewleka???????????????? ?????????????
|
|
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ze wzgledu na mierzenie ale ze wzgledu na koniecznosc nałażenia sie i znalezienia jakiegoś który badzie mi sie podobał i bedzie moj rozmiar. Większość sklepów ma rozmiarówkę do D (przy czym D zaczyna sie od 80D) o rozmiarze E to juz nawet nie wspomnę. No i jak juz gdzieś jest D lub E to pancerniki. Cytat:
Spodnie kupuje zawsze przypadkowo. Jak chodze za innymi ubraniami i zobaczę cos znośnego to przymierzam jak pasuje to kupuję na zapas. Cytat:
Przy bardzo krwawiących ranach należy dobrze docisnąć do siebie brzegi rany, przyłożyć/docisnąć tampon i przymocować bandażem lub przylepcem bez opatrunkowym (taki w rolce). Zamiast tamponu oczywiście można ciasno zrolować gazik ale tampon jest znacznie lepszy.
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś wywinęłam jeszcze lepszy numer... z kolegą, który bardzo mi się podobał, spędziliśmy wieczór i pół nocy w knajpce przy piwie, po czym stwierdziliśmy,że idziemy do niego hmmm... "oglądać film". Film faktycznie został włączony, poleciały napisy początkowe i reszty upojnego wieczoru nie pamiętam, bo zasnęłam
|
|
#2091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest dopiero problem Polecam bielizną Gaja i Dalia. Link do Dalii http://www.dalia.pl/. Jest ładna no i nie pancerna Cytat:
|
||
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2094 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
|
|
#2095 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() jak się ucho rozciąga powoli i na spokojnie to nawet nie boli. Cytat:
pokażę, jak tylko porobię dokładne zdjęcia. ![]() a co ma z nimi być ? póki co, mam małe tunele - jak mi się znudzą i wyjmę, zrosną się do 0. więcej niż jakieś 15mm mieć nie zamierzam, a ta wielkość się jeszcze jako tako zrasta po wyjęciu tunela z dziurki a jak mi się nie znudzą i nie wyjmę tunela, to będę sexy 60tką z tunelem w uchu, co mi tam. ![]() Cytat:
![]() najpierw rozciąga się dziurkę, powoli. początkowo np. wkłada się kilka kolczyków do jednej dziurki. później jak dziurka będzie trochę większa można ulepić sobie rozpychacz z modeliny lub kupić w internecie. (zdjęcia rozpychaczy w załączniku ).
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Moja apteczka:
-środki przeciwbólowe (bez paracetamolu bo mam uczulenie), na przeziębienie (Upsarin C) -wapno -bandaże -plastry o różnych wymiarach -maści na urazy (arcalen np.), na bóle mięśni -obowiązkowo Amol (dobry na wszystko)-woda utleniona - węgiel w ilościach hurtowych |
|
|
|
#2097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż mnie ciary przeszły
|
|
|
#2098 |
|
BAN stały
|
Wpadłam tylko na chwilKę, będę wieczorem, z egzaminu dostałam 4,5
koleżanka zrobiła mi żarówiasto zielone tipsy
|
|
|
|
#2099 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - Gratulacje
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Dobrze ze ciecie czyste i nie trzeba bylo szyc (2cm rana na 0,5 cm gleboka, na dloni). Chcemy w nowym mieszkanku miec wlasna apteczke zeby nie bylo takich wpadek. 

?
Nieustające wakacje, Inaczej niż w raju, Noc żywych trupów (o, to może być zabawne
) lub slabo wyposazone. 

Ztych, które widziałam polecam Osiem i pół, Drobne cwaniaczki 

dlatego tez ogladam filmy glownie w kinie 

Myślałaś co z nim będzie kiedy będziesz miała np. 50-60 lat?