Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 13:09   #4111
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

hejjj
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dziękuję poszło bardzo gładko, daliśmy mu indeksy i wpisał wszystkim awansem 5 i zdamy to w przyszłości, czyli być może nigdy już tak z kilku przedmiotów wcześniej u niego mieliśmy
nooo łaaaadnie
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Jabuszko śliczne zdjęcia! Te kwiaty musiało być super
było było Teraz w planach meksykańska impreza tylko jeszcze nie wiem kiedy
Cytat:
A ja dziś też nie byłam w szkole Nie ma jak to poleniuchować sobie.
Załatwiłam sobie pracę na weekend. Bedę hostessą. Strasznie sie cieszę, bo pieniadzę są mi jak zawsze potrzebne. Muszę się gdzieś jeszcze na te wakacje zachaczyc i będzie gut
super Sama bedziesz czy z kims znajomym?
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja wlasnie wroiclam i dalej za remont sie biore..diabel mnie chyba podkuil,zeby zaczynac wogole..
spoko, jak zobaczysz efekty to bedziesz zadowolona, ze sie tego podjęliście
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

U mnie sesja prawie zakończona - czekam jeszcze na wyniki ostatniego egzaminu, ale jestem dobrej myśli

Teraz grzecznie oddelegowuje się do łóżka, bo od nadmiaru sesyjnych wrażeń głowa coś mnie rozbolała Czuje się tak wykończona psychicznie, że chyba jutro sobie święto zrobie i przed 11 nie wstaje (Taa i tak pewnie wstane koło 6-7) OMG aż nie mogę uwierzyć, że w końcu wakacje - chyba jutro ze szczęścia w końcu pokój wysprzątam
no w końcu się pojawiłaś
gratuluje zakonczonej sesji i rozpoczęcia wakacji
Ja tez musze sie wziąć w najblizszych dniach za sprzatanie pokoju bo juz mam taki burdel,ze nic nie moge znaleźć
Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ja..ale mi sie spac chcę...padam...pisał do mnie on......, ale jutro opowiem, to jakas komedia
czekam na relację
Cytat:
już nie mam siły się uczyć w ogóle mi do głowy nie wchodzi, nie zdążę na bank ehhhhhhh
spoko, z naszymi kciukami wszystko pojdzie gladko, na pewno
Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Dobra ide na zakończenie trzymajcie kciuki żebym nie wywaliła się przed całą szkołą w szpilkach
trzymam
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Jutro musze jeszcze jechać na zakupy z rodzicami, bo mama będzie robiła jakieś ryby, mięsa, sałatki, ciasta etc. na te urodziny ehhh jestem taaaaaaaaaaaaaaaka stara
ja Ci dam stara:P To ja niby co, umierająca?
Cytat:

Jak Ty jesteś stara to jak mają się tutaj czuć te wszystkie studentki, które jak by nie patrzeć powoli studia kończą
otoz to
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Tak wiem,w 6klasie miała problemy z nerkami i nie chodziła prawie w ogóle do szkoły,później miała 2lata spokoju no i w 3gimnazjum w ogóle znowu nie chodziła do szkoły,bo wiele rzeczy zagrażało jej życiu.Później znowu była dobrze,chodziła do technikum fryzjerskiego,w przerwie szkolnej wyjechała do babci i tam nagle tak z niczego dostała zapalenia płuc,nie mogła oddychać.
Została zawieziona do szpitala,lekarze czekali z podłączeniem jej pod respirator,aż zacznie się znowu dusić,no i tak po pewnym czasie została podłączona,zapadła w śpiączkę po której sama się przebudziła,lecz była bardzo nadpobudliwa,wyrywała sobie wszystko,a więc uśpiono ją farmakologicznie i podawano jej drogi refundowany lek,ale dziewczyna się nie przebudzała,a leki nie działały w ogóle,po 21 dniach w śpiączce dostała jej się woda do płuc i zmarła 23;40.
Zostawiła rok młodszą siostrę,która jest załamana psychicznie.
Dziś idę na pogrzeb,to będzie ciężkie przeżycie,szczególnie dla mnie,bo nerwica lubi się mnie trzymać nadal.
W tym roku tyle osób już zmarło,naprawdę sporo.
echhh.... straszne... nawet nie mam słów na komentarz...
Cytat:
a kiedy ta Twoje "starość" oficjalnie przychodzi ? bo 18 to tylko z Wizażem należy świętować
właśnie też żem ciekawa, bo coś mi się zdawało, że 18. czyli dziś nO, ale moge sie mylic
Cytat:
próbowałam się wyspać w miarę, ale średnio wyszło idę do książek bo jeszcze na 14 idę do pracy a później na angielski wiec większość dnia mam z głowy
oby ładnie dzień zleciał
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Dzis sobie pospalam, trzeba bylo jednak nadrobic zaleglosci z zakresu snu
o to tak jak ja Po raz pierwszy od daaaawna jestem w miarę wyspana
Cytat:
Planuje dzis wyskoczyc chyba na male zakupy, przydalaby mi sie jakas bluzka na zakonczenie studiow no i pare nowych koszulek na wakacyjne rowerowe rozjazdy
ale Ci dobrze, zakuuuupy Ja też muszę się wybrać kiedyś tylko czasu brak poki co

Jak na razie mknę po spożywkę, a później planuję pouczyć się trochę do jutrzejszego egzamu (ustny niemiecki) Ale pouczę się naprawdę symbolicznie, bo na 17 do pracy Mam nadzieję, że się rozpogodzi trochę - wczoraj się rozpogodziło i był całkiem fajny ruch

Buziaki i miłego dnia kochane

PS. zdjecia hawajskie juz wybralam i zaraz wysle tym co chcialy bo cos mam problemy z poczta, najwyzej przyjda z innego adresu

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 13:11   #4112
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

czekam na szczegóły

Otóz wczoraj przed południem napisał smsa do mnie:mniej wiecej cos takiego: ze on chce sie ze mna widywac itd, nie powiedział ze nie chce i ze sie myle. Ja odpisałam ze ostatnio przeciez bardzo jasno to powiedział i ze jego zachowanie wskazuje własnie na to ze nie chce. On odpisał "no to jak juz chcesz ale ja nie powiedziałem jasno ze nie chce cie widzieć".....ja odpiałam jak ja chce!? powiedziałes ze jest dobrze jak jest czyli jak sie nie widujemy i nie odzywamy do siebie.To jak ostatnio zachowujesz sie wobec mnie tez raczej nie swiadczy o tym ze chcesz utrzymywac ze mna jakis blizszy kontakt.i nie wmawiaj mi prosze ze to ja chce zeby tak było,a to ze w koncu dałam za wygrana nie powinno Cie dziwic- tak mniej wiecej cos mu odpisałam.On na to: "Nie dziwi mnie. Z reszta co bedzie to bedzie, zobaczymy jak i co, bo tak sie nie da"- Ja napisałam ze nie rozumiem?
On odpisał ze on tez nie rozumie co napisał ale wie jedno ze bardzo teskni za mna... ja odpisałam: ej ty masz jakis problem ze soba?sam chyba nie wiesz czego chcesz i o co ci chodzi. On odpisał: no chyba mam...a ja odpisałam: aha...nie rozumiem ciebie ani troche. a on odpisał :no wiem.....I koniec! nic więcej i znowu milczy....Smiac sie czy płakac, nie wiem co on to w ogole wyprawia.
Ale nie przejmuje sie tym za bardzo..juz.Czekam co będzie dalej.

Cytat:

A ja ani wczoraj nie byłam, ani dziś, ani jutro nie ide do szkoły, dziś mamy jakiś dzien sportu także normalne, że nie ide, jutro nie ma lekcji, a pojutrze zakonczenie Za to Dziś lece do lekarza rodzinnego, wczoraj poszłam się zapisac, mama nic nie wiem, nie chce jej martwić, chociaz w sumie nie ma czym, ale ona jest taka nerwowa... Później idę na solarium, a później na zakupy, bo ani mojej wędliny, ani sera, ani bułki nie mam Tak to jest jak mama ma urolp
Wczoraj bylam na prawku i okazało się, że jeszcze tylko 2 spotkania i koniec teorii i później jazdy Tylko najpierw trzeba test wewnętrzny zdać Także wczoraj już robiłam testy
Jutro musze jeszcze jechać na zakupy z rodzicami, bo mama będzie robiła jakieś ryby, mięsa, sałatki, ciasta etc. na te urodziny ehhh jestem taaaaaaaaaaaaaaaka stara
Ok lece po chleb

Miłego dnia
Ja własnie tez niedługo sie zapisuje na prawko, ale sie troche boje....

Cytat:
Tak wiem,w 6klasie miała problemy z nerkami i nie chodziła prawie w ogóle do szkoły,później miała 2lata spokoju no i w 3gimnazjum w ogóle znowu nie chodziła do szkoły,bo wiele rzeczy zagrażało jej życiu.Później znowu była dobrze,chodziła do technikum fryzjerskiego,w przerwie szkolnej wyjechała do babci i tam nagle tak z niczego dostała zapalenia płuc,nie mogła oddychać.
Została zawieziona do szpitala,lekarze czekali z podłączeniem jej pod respirator,aż zacznie się znowu dusić,no i tak po pewnym czasie została podłączona,zapadła w śpiączkę po której sama się przebudziła,lecz była bardzo nadpobudliwa,wyrywała sobie wszystko,a więc uśpiono ją farmakologicznie i podawano jej drogi refundowany lek,ale dziewczyna się nie przebudzała,a leki nie działały w ogóle,po 21 dniach w śpiączce dostała jej się woda do płuc i zmarła 23;40.
Dziś idę na pogrzeb,to będzie ciężkie przeżycie,szczególnie dla mnie,bo nerwica lubi się mnie trzymać nadal.
Jeju..straszne to...
Stary 2008-06-18, 14:15   #4113
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Otóz wczoraj przed południem napisał smsa do mnie:mniej wiecej cos takiego: ze on chce sie ze mna widywac itd, nie powiedział ze nie chce i ze sie myle. Ja odpisałam ze ostatnio przeciez bardzo jasno to powiedział i ze jego zachowanie wskazuje własnie na to ze nie chce. On odpisał "no to jak juz chcesz ale ja nie powiedziałem jasno ze nie chce cie widzieć".....ja odpiałam jak ja chce!? powiedziałes ze jest dobrze jak jest czyli jak sie nie widujemy i nie odzywamy do siebie.To jak ostatnio zachowujesz sie wobec mnie tez raczej nie swiadczy o tym ze chcesz utrzymywac ze mna jakis blizszy kontakt.i nie wmawiaj mi prosze ze to ja chce zeby tak było,a to ze w koncu dałam za wygrana nie powinno Cie dziwic- tak mniej wiecej cos mu odpisałam.On na to: "Nie dziwi mnie. Z reszta co bedzie to bedzie, zobaczymy jak i co, bo tak sie nie da"- Ja napisałam ze nie rozumiem?
On odpisał ze on tez nie rozumie co napisał ale wie jedno ze bardzo teskni za mna... ja odpisałam: ej ty masz jakis problem ze soba?sam chyba nie wiesz czego chcesz i o co ci chodzi. On odpisał: no chyba mam...a ja odpisałam: aha...nie rozumiem ciebie ani troche. a on odpisał :no wiem.....I koniec! nic więcej i znowu milczy....Smiac sie czy płakac, nie wiem co on to w ogole wyprawia.

Jeju..straszne to...
O cholera kurcze jak to czytałam to pokręcony ten koleś sam nie rozumie co pisze
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 14:21   #4114
monochrome
Rozeznanie

Witajcie! Mam takie drobne pytanko: co powiecie na jeszcze jedną plotkarę?
Stary 2008-06-18, 14:33   #4115
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
O cholera kurcze jak to czytałam to pokręcony ten koleś sam nie rozumie co pisze
Ja to sama nie wiem...zawsze był trochę pokręcony ale nie az tak i nie tak długo i nie do tego stopnia! Sie mu wydaje ze jak taki piękny jest to wszystkimi będzie dyrygował i robił co chciał
Mi się juz smiac chce z tego wszystkiego czasem, popisał popisał a nic z tego nie wyszło. Teskni za mna ale spotkania nie proponuje, chce ze mna kontaktu ale sie nie oddzywa..jak sie do niego zblizam to jest zle, jak sie oddalam tez zle. ech jakbym go nie znała od małego i nie mieszkał by blisko mnie to bym go dawno olała, a tak to jakis sentyment w sobie mam i przywiązanie głupie.

Jabłuszko widziałam Twoje zdjęcia, są cudne!pasuje Ci taki hawajski styl, a jaki makijaz i kwiat...

Monochrome-plotkarom mowimy..............

tak!!
Stary 2008-06-18, 16:16   #4116
Spaza
Zakorzenienie

Witam
mam nadzieję, że mnie ktoś tu pamięta
już po sesji (mam jeszcze ustny egz. z języka, ale tego nie liczę )
wszystko zdane, jeden egz przełożyłam na wrzesień... z ocen co prawda nie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że mam już WOLNE
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:29   #4117
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam!

Z TŻ dorwaliśmy świetną gierkę internetowa (Perfect world) i przepraszam, ale znikam na jakiś czas. Jestem elfem i idę zbaijac i wypełniać misje!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:34   #4118
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Jabuszko śliczne zdjęcia! Te kwiaty :love: musiało być super:rolleyes:

A ja dziś też nie byłam w szkole:D Nie ma jak to poleniuchować sobie.
Załatwiłam sobie pracę na weekend. Bedę hostessą. Strasznie sie cieszę, bo pieniadzę są mi jak zawsze ;) potrzebne. Muszę się gdzieś jeszcze na te wakacje zachaczyc i będzie gut

Miłego dnia:cmok:
Hostessa? Czyli co bedziesz robila?:> Zachacz do mnie:rolleyes:

Cytat:
Czołem Potworki:cmok:

U mnie sesja prawie zakończona - czekam jeszcze na wyniki ostatniego egzaminu, ale jestem dobrej myśli;)

Teraz grzecznie oddelegowuje się do łóżka, bo od nadmiaru sesyjnych wrażeń głowa coś mnie rozbolała:cool: Czuje się tak wykończona psychicznie, że chyba jutro sobie święto zrobie i przed 11 nie wstaje (Taa i tak pewnie wstane koło 6-7:-p) OMG aż nie mogę uwierzyć, że w końcu wakacje - chyba jutro ze szczęścia w końcu pokój wysprzątam:D
Witam :cmok: Uwierz kobieto ze sa wakacje. :) Ty sprzatasz pokoj ze szczescia? :>

Cytat:
Dzień dobry :D

oo Milcia Nasza się zjawiła :D :cmok:
Krytuś dziś zakonczenie ?? :eek: Dlaczego Ja mam w piątek :rolleyes:
Ewuś napewno wszystko już umisz :ehem: Uwierz w siebie slonko :cmok:

A ja ani wczoraj nie byłam, ani dziś, ani jutro nie ide do szkoły, dziś mamy jakiś dzien sportu także normalne, że nie ide, jutro nie ma lekcji, a pojutrze zakonczenie :o Za to Dziś lece do lekarza rodzinnego, wczoraj poszłam się zapisac, mama nic nie wiem, nie chce jej martwić, chociaz w sumie nie ma czym, ale ona jest taka nerwowa... :rolleyes: Później idę na solarium, a później na zakupy, bo ani mojej wędliny, ani sera, ani bułki nie mam :eek: Tak to jest jak mama ma urolp :rolleyes:
Wczoraj bylam na prawku i okazało się, że jeszcze tylko 2 spotkania i koniec teorii :jupi: i później jazdy :mdleje: :D Tylko najpierw trzeba test wewnętrzny zdać :eek: Także wczoraj już robiłam testy :D
Jutro musze jeszcze jechać na zakupy z rodzicami, bo mama będzie robiła jakieś ryby, mięsa, sałatki, ciasta etc. na te urodziny :rolleyes: ehhh jestem taaaaaaaaaaaaaaaka stara :-p
Ok lece po chleb ;)

Miłego dnia :cmok:
A cos nie tak ze zdrowkiem? I kieyd dokladnie masz te urodziny?

Cytat:
SMutne strasznie :( No ale wlasnie smierci sie nie wybiera niestety.

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Witajcie! Mam takie drobne pytanko: co powiecie na jeszcze jedną plotkarę? :>
Witaj kochana:cmok: Co u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Witam :)
mam nadzieję, że mnie ktoś tu pamięta :p:
już po sesji (mam jeszcze ustny egz. z języka, ale tego nie liczę :p:)
wszystko zdane, jeden egz przełożyłam na wrzesień... z ocen co prawda nie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że mam już WOLNE :jupi:
Witam :D No pewnie . trzba sie cieszyc wolnym a nie patrzec wstecz;]
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:52   #4119
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Baby bede hostessa a nie stweardessa czyli promuje rozne rzeczy w marketach. Ale do Ciebie z chęcią przybęde

Tamus zdasz na pewno. Egzamin z teorii nie jest taki trudny (podobno ja jeszcze nie zdawalam)

Jabuszko ale wy macie pomysły na imprezy az zazdroszcze. Chyba od was zgapie i zrobie cos podobnego u mnie A pracuje sama

Monochrome witamy

Mercy co za dziwny typ Moze on ma jakies zaburzenia osobowosci. Sam nie wie co pisze i o co mu chodzi. Takim panom dziekujemy

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:55   #4120
Baby14
Zakorzenienie

marga: Ale napisałam Hostessa Kurcze fajnie tak ;] Od ilu lat jest ta robota?
I trzymam za slowo
Stary 2008-06-18, 17:34   #4121
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
marga: Ale napisałam Hostessa Kurcze fajnie tak ;] Od ilu lat jest ta robota?
I trzymam za slowo
To ja cos w takim razie pomyliłam To zależy ale raczej od 16. Zależy co promujesz. No i w niektórych przypadkach jest wymagana ksiażeczka sanepidu.
A żebyś wiedziała, że w wakacje (to już niedługo) przyjadę

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 18:14   #4122
agness51
Zakorzenienie

Witam,wpadłam się zameldować
jutro zawitam tylko na chwilę do szkoły,w piątek po świadectwo i koniec

Mercy - ale pokręcony ten koleś ... ale tacy są faceci ... wkurzające jest to,że 'oni nigdy nic nie rozumieją'
Ewusia,Milka - gratuluję
nefre - no to miłego grania

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 18:24   #4123
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Mercy co za dziwny typ Moze on ma jakies zaburzenia osobowosci. Sam nie wie co pisze i o co mu chodzi. Takim panom dziekujemy
Wiem,wiem bardzo dziwny...Jej ja się własnie boje zeby on nie miał coś z głowa...moja babka mówi ze na wariatów działaja takie miesiące jak czerwiec, pażdziernik i chyba styczen, aha i jeszcze pełnia księzyca

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Witam!

Z TŻ dorwaliśmy świetną gierkę internetowa (Perfect world) i przepraszam, ale znikam na jakiś czas. Jestem elfem i idę zbaijac i wypełniać misje!
hahaha Nerfre

Cytat:
Witam
wszystko zdane, jeden egz przełożyłam na wrzesień... z ocen co prawda nie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że mam już WOLNE
Pamiętamy

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Mercy - ale pokręcony ten koleś ... ale tacy są faceci ... wkurzające jest to,że 'oni nigdy nic nie rozumieją'
Dokładnie Agness i trzeba im wszystko-nawet najjasniejsze rzeczy tłumaczyc, ale ten mój to juz przegina z tym nie rozumieniem
Stary 2008-06-18, 18:37   #4124
monochrome
Rozeznanie

Cytat:
Monochrome-plotkarom mowimy..............

tak!!
Cieszę się bardzo. Często Was podczytywałam, to teraz będzie aktywniej.

Cytat:
Baby bede hostessa a nie stweardessa czyli promuje rozne rzeczy w marketach. Ale do Ciebie z chęcią przybęde

Tamus zdasz na pewno. Egzamin z teorii nie jest taki trudny (podobno ja jeszcze nie zdawalam)

Jabuszko ale wy macie pomysły na imprezy az zazdroszcze. Chyba od was zgapie i zrobie cos podobnego u mnie A pracuje sama

Monochrome witamy

Też kiedyś miałam hostessować, ale w końcu zrezygnowałam. Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Witaj kochana Co u Ciebie?
Hej hej, cały dzień siedzę w domu, uczę się do egzaminu i sobie wizażuję. Sama jestem i nudno mi. Tylko listonosz mnie odwiedził. Co ciekawe był nim... mały chłopczyk. :O Ale się zdziwiłam, na początku myślałam, że może piłka wpadła do ogródka alboco, ale nie, obok stoi wóz pocztowy. Przynieśli mi przesyłkę: matę do jogi. Zatem ruszam na jogę.
Stary 2008-06-18, 18:49   #4125
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
spoko, jak zobaczysz efekty to bedziesz zadowolona, ze sie tego podjęliście

trzymam za slowo

Jak na razie mknę po spożywkę, a później planuję pouczyć się trochę do jutrzejszego egzamu (ustny niemiecki) Ale pouczę się naprawdę symbolicznie, bo na 17 do pracy trzymam kciuki za egzam a swoja droga bardzo mi sie podoba sformuowanie ''poucze sie symbolicznie''
Cytat:
no pieknie!! czyli wakacje ale ci zazdroszcze kochana... jakie plany?

hello laleczki,

ja juz po pracy i zabieram sie do pracy w domu zimno mi jakos dzis, pogoda sie popsula..

milego popoludnia!
Stary 2008-06-18, 18:56   #4126
agness51
Zakorzenienie

Agolku - jako tako planów wyjazdowych nie mam,bo nigdzie nie wyjeżdżam,zastanawiałam się nad jakąś pracą na wakacje jakąkolwiek,aby trochę sobie dorobić,jednak zastanawiam się,czy nie jest za późno na szukanie
no a oprócz tego pozostanie leniuchowanie,plażowanie i działkowanie szkoda tylko,że sporo moich znajomych (w tym TŻ ) wyjeżdżają akurat w tym samym czasie .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-06-18, 19:29   #4127
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeju..straszne to...

Mercy, ciesze sie, ze juz sie az tak nie przejmujesz, bo naprawde szkoda nerwow, tym bardziej, ze ten kolega dosc zaskakujący jest . Ja bym sie postarala troche go zignorować, wtedy powinien się ocknąć i zrozumiec, ze glupio sie zachowuje.

Cytat:
Ja to sama nie wiem...zawsze był trochę pokręcony ale nie az tak i nie tak długo i nie do tego stopnia! Sie mu wydaje ze jak taki piękny jest to wszystkimi będzie dyrygował i robił co chciał
Mi się juz smiac chce z tego wszystkiego czasem, popisał popisał a nic z tego nie wyszło. Teskni za mna ale spotkania nie proponuje, chce ze mna kontaktu ale sie nie oddzywa..jak sie do niego zblizam to jest zle, jak sie oddalam tez zle. ech jakbym go nie znała od małego i nie mieszkał by blisko mnie to bym go dawno olała, a tak to jakis sentyment w sobie mam i przywiązanie głupie.
sentyment i przywiązanie - to zrozumiale. Ale na takie jego zachowanie nie mozna sie godzic . Na facetow to tylko kubel zimnej wody dziala, wiec ja bym mu taki zgotowala (chocby ignorujac go jakis czas ).

Cytat:
Witam

hello Spaza gratuluje zdanych examow

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Witam!

wariaci

Cytat:
Agolku - jako tako planów wyjazdowych nie mam,bo nigdzie nie wyjeżdżam,zastanawiałam się nad jakąś pracą na wakacje jakąkolwiek,aby trochę sobie dorobić,jednak zastanawiam się,czy nie jest za późno na szukanie
no a oprócz tego pozostanie leniuchowanie,plażowanie i działkowanie szkoda tylko,że sporo moich znajomych (w tym TŻ ) wyjeżdżają akurat w tym samym czasie .
mysle, ze jeszcze mozesz cos znalezc. ofert np na hostessy czy inne takie marketowe prace jest bardzo duzo Poszukaj w internecie, na pewno macie w miescie regionalne serwisy ofert.

Wszystkim zycze milego wieczorku .

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:36   #4128
anniaa

eh pokłóciłam sie z Tz wyłaczył tel od rana . Na wesle ide bez niego sam zadecydował.
nie ciekawie...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:57   #4129
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
eh pokłóciłam sie z Tz wyłaczył tel od rana . Na wesle ide bez niego sam zadecydował.
nie ciekawie...
Oj Jezu-to rzeczywiście nieciekawie, ale idż sama niech sobie nie mysli...oczywiście jesli kłotnia to w duzej częsci jego wina, bo jak Twoja to sprobuj sie z nim dogadać.
Nie cierpie czegoś takiego, a niestety tez nieraz byłam tak wystawiona i wiem co czujesz Ale mowie Ci jak on wyłączył telefon to idz i baw się dobrze, jeszcze sobie wszystko wyjasnicie

GujankoDziekuję własnie tak zrobie,nie bede szukac z nim kontaktu napewno. Może w koncu on coś zrozumie...

Miłego wieczorka!
Stary 2008-06-18, 20:01   #4130
anniaa

Cytat:
Oj Jezu-to rzeczywiście nieciekawie, ale idż sama niech sobie nie mysli...oczywiście jesli kłotnia to w duzej częsci jego wina, bo jak Twoja to sprobuj sie z nim dogadać.
Nie cierpie czegoś takiego, a niestety tez nieraz byłam tak wystawiona i wiem co czujesz Ale mowie Ci jak on wyłączył telefon to idz i baw się dobrze, jeszcze sobie wszystko wyjasnicie

GujankoDziekuję własnie tak zrobie,nie bede szukac z nim kontaktu napewno. Może w koncu on coś zrozumie...

Miłego wieczorka!
na wesle na pewno pójde bo to bliska rodzina kochany kuzyn z którym spedziłam dzieciństwo mimo ze starszy o 7-8 lat. Pojde z rodzicami , bratem i jego dziewczyna.
ooo włączył tel

Coraz cześciej mnie denerwuje . chyba ponad 2 lata to chyba za duzo. sama nie wiem.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:43   #4131
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Witajcie! Mam takie drobne pytanko: co powiecie na jeszcze jedną plotkarę?
Jassssssne

Cytat:

Monochrome witamy

Cytat:
Cieszę się bardzo. Często Was podczytywałam, to teraz będzie aktywniej.

Też kiedyś miałam hostessować, ale w końcu zrezygnowałam. Powodzenia.

Hej hej, cały dzień siedzę w domu, uczę się do egzaminu i sobie wizażuję. Sama jestem i nudno mi. Tylko listonosz mnie odwiedził. Co ciekawe był nim... mały chłopczyk. :O Ale się zdziwiłam, na początku myślałam, że może piłka wpadła do ogródka alboco, ale nie, obok stoi wóz pocztowy. Przynieśli mi przesyłkę: matę do jogi. Zatem ruszam na jogę.
O mata do jogi a jak to się robi i co to daje? wiem wiem niedoświadczona jestem

Cytat:
Mercy, ciesze sie, ze juz sie az tak nie przejmujesz, bo naprawde szkoda nerwow, tym bardziej, ze ten kolega dosc zaskakujący jest . Ja bym sie postarala troche go zignorować, wtedy powinien się ocknąć i zrozumiec, ze glupio sie zachowuje.

sentyment i przywiązanie - to zrozumiale. Ale na takie jego zachowanie nie mozna sie godzic . Na facetow to tylko kubel zimnej wody dziala, wiec ja bym mu taki zgotowala (chocby ignorujac go jakis czas ).

hello Spaza gratuluje zdanych examow

wariaci Super wariaci

mysle, ze jeszcze mozesz cos znalezc. ofert np na hostessy czy inne takie marketowe prace jest bardzo duzo Poszukaj w internecie, na pewno macie w miescie regionalne serwisy ofert.

Wszystkim zycze milego wieczorku .
A czy 14 latka może dostać jakąś prace? gdziekolwiek bo nie wiem

Cytat:
nie ciekawie...
Ojoj idź na to wesele i staraj się nie przejmować nicym
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:43   #4132
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
na wesle na pewno pójde bo to bliska rodzina kochany kuzyn z którym spedziłam dzieciństwo mimo ze starszy o 7-8 lat. Pojde z rodzicami , bratem i jego dziewczyna.
ooo włączył tel

Coraz cześciej mnie denerwuje . chyba ponad 2 lata to chyba za duzo. sama nie
wiem.

Może akurat jak ochłoniecie to się pogodzicie i bedzie ok. Zobaczysz czy coś napisze do Ciebie.
Stary 2008-06-18, 21:07   #4133
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Wróciłam

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:20   #4134
Baby14
Zakorzenienie

Dziewczyny musze to napisac tu i teraz : To moj 3000 tys. post Boze jak ja juz dlugo tu pisze
A i w poniedzialek wlasnie dowiedziałam sie ze jade na 12 dniowa kolonie . Ciotka bierze mnie w Bieszczady a potem na 5 dni do Warszawy Juz sie nie moge doczekac:rolley es:

malinka_86: No witaj
anniaa: Aniu moze wszystko sie ejszcze ułoży? To tylko tak chwilowo czy zdarza sie to czesciej?
monochrome: A gdzie Ty na ta joge?
Stary 2008-06-18, 22:44   #4135
agness51
Zakorzenienie

A ja niedawno wróciłam od cioci - fryzjerki,chyba za mocno mi włosy ścięła no nic,prześpię się z nimi to może się przyzwyczaję jakoś ...

Aniu - mam nadzieję,że się pogodzicie

Stary 2008-06-19, 01:17   #4136
Sherelle
Raczkowanie

Agness1- pamietaj ze zawsze po umyciu fryzura bedzie inna. sama sobie ulozysz jak bedzie Ci sie podobalo. a moze jakas fotka???
Sherelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 01:24   #4137
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Aniu - spróbuj się dogadać.. a jak nie to weź go kopnij w d*** bo najważniejsze jest żebyś była szczęśliwa, a facet nie jest do tego koniecznie potrzebny, tego kwiatu to pół światu ... (to mówię ja, która - jak mój tata mówi - już niejednego faceta pogoniła)
Mercy - nie wie czego chce? następny do kopnięcia... (ale mam dziś bojowy nastrój )
Monochrome - witaj
Malinko -
Spaza - gratuluję wakacji
Baby - no to widzę ze wakacje się niezłe zapowiadają
Aguś - na pewno ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce

padam idę spać bo to bez sensu, już nic mi do głowy nie wchodzi od rana będę walczyć znowu

dobranoc Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 06:02   #4138
Baby14
Zakorzenienie

Ja juz od 1,5 h na nogach
jakos spac nie moge.
Zaraz poprostuje wlosy bo zakonczenie 3 klas dzis w szkole i trzeba byc na galowo ;/

agness51: No własnie ^^ zalaczylabys jakas fotke
Sherelle: Mamy nową plotkare? WItaj

No to milego dnia życzę

Aaa i zapomniałąbym najwazniejszego . Macie pozdrowienia od Tamonitki ,która nie moze się dostac na wizaz a wyjezdza and morze

Stary 2008-06-19, 07:25   #4139
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Sherelle - czyżbyśmy miały świeżaka? ^^
Agness - poka poka pokaż fryz!
Baby - galowy ubiór jets faaaaaaaajny xD (tiaaaa)
Agolku - jak remont?
Aniu.. - zastanów się nad tym wszytskim. Już chyba kiedyś pisałaś, że nie było za fajnie między Wami? Baw się dobrze na weselichu!

Oderwałam się troszkę od świata elfów i powróciłam do rzeczywistości Wczoraj byłam na mieście.. Kochanie.. u mnie na osiedlu umpeks otworzyli i szlaeństwo! Za 8 ciuchów dałam łącznie ... 14,63 Kupiłam śliczny t-shirt z Nike, koszulkę Cetlic Glasgow z Umbro dla TŻ-a(marzył o tym!), dla siebie koszulkę Anglii z umbro, tatkowi polo z Lacoste, sobie jeszcze białą bokserkę z Tally Weijl i żółty sweterek . A, i ejszcze dla siebie t-shirt z Adidasa xD Lump jest ogrrrrromny, a ja, jako, że jestem lumpeksomaniaczką, jestem taka szczęsliwa, ze szok Dzisiaj chyba pojde tam i na spokojniej będę przebierała xD Bo co to jest 14 zł za kilogram ciuchow? TAKICH ciuchow ^^
Z TŻ-em się zobaczę za 9 dni. Jestem przeszczęsliwa Dlatego teraz musze się troche poudzielać, bo pozniej jedziemy gdzie niedaleko Kaszub na wakacje (rodzice TŻ tam domek mają) i neta to tam raczej nie będzie
W ogóle wystawiłam kilka rzeczy na allegro.. mam nadzieję, że to sprzedamm bo tak kasa jest mi potrzebna, że szok
Wiecie co.. ojciec nie pije już od 2 miesięcy! Całkiem inaczej jest w domu! Powiedział, że w ogole nie ciągnie go do alkoholu. Moje modlitwy przyniosły skutek. Jets to dowód na to, że Bóg zawsze słucha, ale nie działa od razu - trzeba być cierpliwym

Dobra.. lece pograc (która godzina dopiero!). Ale, ale... teraz muszę się nagrac, bo pozniej chce się cieszyć TŻ-em W ogóle jutro już do pracy i ooooo

Miłego czwartku (już czwartek!) moje kochane plotkary ***

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 07:45   #4140
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Nefre zazdroszcze zakupów Niekoniecznie w takich sklepach Im starsza tym zauważyłam, że ciągnie mnie w kierunku tych bardziej luksusowych Teraz tylko trzeba bogatego męża znaleźć

Znikam na jakiś czas Przyjeżdza do mnie długo niewidziana przyjaciółka, więc pewnie nie będzie mnie troszkę Wiem, dopiero się pojawiłam a już uciekam

Wszystkim wszytskiego naj, oczywiście kciuki trzymam za egzaminki i miłego dnia Kochane
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości