|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
hejjj
![]() Cytat:
![]() Teraz w planach meksykańska impreza tylko jeszcze nie wiem kiedy Cytat:
Sama bedziesz czy z kims znajomym?![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje zakonczonej sesji i rozpoczęcia wakacji ![]() Ja tez musze sie wziąć w najblizszych dniach za sprzatanie pokoju bo juz mam taki burdel,ze nic nie moge znaleźć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
straszne... nawet nie mam słów na komentarz...Cytat:
nO, ale moge sie mylic![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po raz pierwszy od daaaawna jestem w miarę wyspanaCytat:
Ja też muszę się wybrać kiedyś tylko czasu brak poki co ![]() Jak na razie mknę po spożywkę, a później planuję pouczyć się trochę do jutrzejszego egzamu (ustny niemiecki) Ale pouczę się naprawdę symbolicznie, bo na 17 do pracy Mam nadzieję, że się rozpogodzi trochę - wczoraj się rozpogodziło i był całkiem fajny ruch ![]() Buziaki i miłego dnia kochane ![]() PS. zdjecia hawajskie juz wybralam i zaraz wysle tym co chcialy bo cos mam problemy z poczta, najwyzej przyjda z innego adresu
|
|
#4112 | ||
|
Zadomowienie
|
Otóz wczoraj przed południem napisał smsa do mnie:mniej wiecej cos takiego: ze on chce sie ze mna widywac itd, nie powiedział ze nie chce i ze sie myle. Ja odpisałam ze ostatnio przeciez bardzo jasno to powiedział i ze jego zachowanie wskazuje własnie na to ze nie chce. On odpisał "no to jak juz chcesz ale ja nie powiedziałem jasno ze nie chce cie widzieć".....ja odpiałam jak ja chce!? powiedziałes ze jest dobrze jak jest czyli jak sie nie widujemy i nie odzywamy do siebie.To jak ostatnio zachowujesz sie wobec mnie tez raczej nie swiadczy o tym ze chcesz utrzymywac ze mna jakis blizszy kontakt.i nie wmawiaj mi prosze ze to ja chce zeby tak było,a to ze w koncu dałam za wygrana nie powinno Cie dziwic- tak mniej wiecej cos mu odpisałam.On na to: "Nie dziwi mnie. Z reszta co bedzie to bedzie, zobaczymy jak i co, bo tak sie nie da"- Ja napisałam ze nie rozumiem?On odpisał ze on tez nie rozumie co napisał . ja odpisałam: ej ty masz jakis problem ze soba?sam chyba nie wiesz czego chcesz i o co ci chodzi. On odpisał: no chyba mam...a ja odpisałam: aha...nie rozumiem ciebie ani troche. a on odpisał :no wiem.....I koniec! nic więcej i znowu milczy....Smiac sie czy płakac, nie wiem co on to w ogole wyprawia. Ale nie przejmuje sie tym za bardzo..juz.Czekam co będzie dalej. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokręcony ten koleś sam nie rozumie co pisze
|
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie! Mam takie drobne pytanko: co powiecie na jeszcze jedną plotkarę?
|
#4115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się juz smiac chce z tego wszystkiego czasem, popisał popisał a nic z tego nie wyszło. Teskni za mna ale spotkania nie proponuje, chce ze mna kontaktu ale sie nie oddzywa..jak sie do niego zblizam to jest zle, jak sie oddalam tez zle. ech jakbym go nie znała od małego i nie mieszkał by blisko mnie to bym go dawno olała, a tak to jakis sentyment w sobie mam i przywiązanie głupie.Jabłuszko widziałam Twoje zdjęcia, są cudne!pasuje Ci taki hawajski styl, a jaki makijaz i kwiat... ![]() ![]() Monochrome-plotkarom mowimy.............. tak!!
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() mam nadzieję, że mnie ktoś tu pamięta już po sesji (mam jeszcze ustny egz. z języka, ale tego nie liczę wszystko zdane, jeden egz przełożyłam na wrzesień... z ocen co prawda nie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że mam już WOLNE |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Z TŻ dorwaliśmy świetną gierkę internetowa (Perfect world) i przepraszam, ale znikam na jakiś czas. Jestem elfem i idę zbaijac i wypełniać misje!
|
#4118 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam :D No pewnie . trzba sie cieszyc wolnym a nie patrzec wstecz;] |
|||||
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
Baby bede hostessa a nie stweardessa
![]() Tamus zdasz na pewno. Egzamin z teorii nie jest taki trudny (podobno ja jeszcze nie zdawalam )Jabuszko ale wy macie pomysły na imprezy az zazdroszcze. Chyba od was zgapie i zrobie cos podobnego u mnie A pracuje samaMonochrome witamy Mercy co za dziwny typ Moze on ma jakies zaburzenia osobowosci. Sam nie wie co pisze i o co mu chodzi. Takim panom dziekujemy
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
marga: Ale napisałam Hostessa
Kurcze fajnie tak ;] Od ilu lat jest ta robota?![]() I trzymam za slowo
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To zależy ale raczej od 16. Zależy co promujesz. No i w niektórych przypadkach jest wymagana ksiażeczka sanepidu. A żebyś wiedziała, że w wakacje (to już niedługo ) przyjadę![]()
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się zameldować
jutro zawitam tylko na chwilę do szkoły,w piątek po świadectwo i koniec ![]() Mercy - ale pokręcony ten koleś ... ale tacy są faceci ... wkurzające jest to,że 'oni nigdy nic nie rozumieją' ![]() Ewusia,Milka - gratuluję nefre - no to miłego grania
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4123 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4124 | |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się bardzo. Często Was podczytywałam, to teraz będzie aktywniej.Cytat:
Też kiedyś miałam hostessować, ale w końcu zrezygnowałam. Powodzenia. ![]() Hej hej, cały dzień siedzę w domu, uczę się do egzaminu i sobie wizażuję. Sama jestem i nudno mi. Tylko listonosz mnie odwiedził. Co ciekawe był nim... mały chłopczyk. :O Ale się zdziwiłam, na początku myślałam, że może piłka wpadła do ogródka alboco, ale nie, obok stoi wóz pocztowy. Przynieśli mi przesyłkę: matę do jogi.
|
|
#4125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jakie plany?hello laleczki, ja juz po pracy i zabieram sie do pracy w domu zimno mi jakos dzis, pogoda sie popsula.. milego popoludnia!
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - jako tako planów wyjazdowych nie mam,bo nigdzie nie wyjeżdżam,zastanawiałam się nad jakąś pracą na wakacje jakąkolwiek,aby trochę sobie dorobić,jednak zastanawiam się,czy nie jest za późno na szukanie
![]() no a oprócz tego pozostanie leniuchowanie,plażowanie i działkowanie szkoda tylko,że sporo moich znajomych (w tym TŻ ) wyjeżdżają akurat w tym samym czasie .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4127 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mercy, ciesze sie, ze juz sie az tak nie przejmujesz, bo naprawde szkoda nerwow, tym bardziej, ze ten kolega dosc zaskakujący jest ![]() . Ja bym sie postarala troche go zignorować, wtedy powinien się ocknąć i zrozumiec, ze glupio sie zachowuje. Cytat:
Cytat:
hello Spaza gratuluje zdanych examow ![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkim zycze milego wieczorku .
|
|
#4128 |
|
♥
|
eh pokłóciłam sie z Tz
wyłaczył tel od rana . Na wesle ide bez niego sam zadecydował.nie ciekawie... |
|
|
|
#4129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie cierpie czegoś takiego, a niestety tez nieraz byłam tak wystawiona i wiem co czujesz Gujanko ![]() Miłego wieczorka!
|
|
|
#4130 | |
|
♥
|
Cytat:
ooo włączył tel ![]() Coraz cześciej mnie denerwuje . chyba ponad 2 lata to chyba za duzo. sama nie wiem. |
|
|
|
|
#4131 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
? wiem wiem niedoświadczona jestem![]() Cytat:
gdziekolwiek bo nie wiemCytat:
idź na to wesele i staraj się nie przejmować nicym
|
|
#4132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musze to napisac tu i teraz : To moj 3000 tys. post
![]() ![]() A i w poniedzialek wlasnie dowiedziałam sie ze jade na 12 dniowa kolonie . Ciotka bierze mnie w Bieszczady a potem na 5 dni do Warszawy :rolley es:![]() malinka_86: No witaj anniaa: Aniu moze wszystko sie ejszcze ułoży? To tylko tak chwilowo czy zdarza sie to czesciej? monochrome: A gdzie Ty na ta joge?
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niedawno wróciłam od cioci - fryzjerki,chyba za mocno mi włosy ścięła
no nic,prześpię się z nimi to może się przyzwyczaję jakoś ...Aniu - mam nadzieję,że się pogodzicie
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
Agness1- pamietaj ze zawsze po umyciu fryzura bedzie inna. sama sobie ulozysz jak bedzie Ci sie podobalo. a moze jakas fotka???
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - spróbuj się dogadać.. a jak nie to weź go kopnij w d*** bo najważniejsze jest żebyś była szczęśliwa, a facet nie jest do tego koniecznie potrzebny, tego kwiatu to pół światu ...
(to mówię ja, która - jak mój tata mówi - już niejednego faceta pogoniła) Mercy - nie wie czego chce? następny do kopnięcia... (ale mam dziś bojowy nastrój )Monochrome - witaj Malinko - Spaza - gratuluję wakacji Baby - no to widzę ze wakacje się niezłe zapowiadają ![]() Aguś - na pewno ślicznie wyglądasz w nowej fryzurce padam idę spać bo to bez sensu, już nic mi do głowy nie wchodzi od rana będę walczyć znowu ![]() dobranoc Kochane
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja juz od 1,5 h na nogach ![]() jakos spac nie moge. Zaraz poprostuje wlosy bo zakonczenie 3 klas dzis w szkole i trzeba byc na galowo ;/ agness51: No własnie ^^ zalaczylabys jakas fotke ![]() Sherelle: Mamy nową plotkare? WItaj ![]() No to milego dnia życzę ![]() Aaa i zapomniałąbym najwazniejszego . Macie pozdrowienia od Tamonitki ,która nie moze się dostac na wizaz a wyjezdza and morze ![]()
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Sherelle - czyżbyśmy miały świeżaka? ^^
Agness - poka poka pokaż fryz! ![]() Baby - galowy ubiór jets faaaaaaaajny xD (tiaaaa )Agolku - jak remont? Aniu.. - zastanów się nad tym wszytskim. Już chyba kiedyś pisałaś, że nie było za fajnie między Wami? Baw się dobrze na weselichu! Oderwałam się troszkę od świata elfów i powróciłam do rzeczywistości Wczoraj byłam na mieście.. Kochanie.. u mnie na osiedlu umpeks otworzyli i szlaeństwo! Za 8 ciuchów dałam łącznie ... 14,63 Kupiłam śliczny t-shirt z Nike, koszulkę Cetlic Glasgow z Umbro dla TŻ-a(marzył o tym!), dla siebie koszulkę Anglii z umbro, tatkowi polo z Lacoste, sobie jeszcze białą bokserkę z Tally Weijl i żółty sweterek . A, i ejszcze dla siebie t-shirt z Adidasa xD Lump jest ogrrrrromny, a ja, jako, że jestem lumpeksomaniaczką, jestem taka szczęsliwa, ze szok Dzisiaj chyba pojde tam i na spokojniej będę przebierała xD Bo co to jest 14 zł za kilogram ciuchow? TAKICH ciuchow ^^Z TŻ-em się zobaczę za 9 dni. Jestem przeszczęsliwa Dlatego teraz musze się troche poudzielać, bo pozniej jedziemy gdzie niedaleko Kaszub na wakacje (rodzice TŻ tam domek mają) i neta to tam raczej nie będzie ![]() W ogóle wystawiłam kilka rzeczy na allegro.. mam nadzieję, że to sprzedamm bo tak kasa jest mi potrzebna, że szok ![]() Wiecie co.. ojciec nie pije już od 2 miesięcy! Całkiem inaczej jest w domu! Powiedział, że w ogole nie ciągnie go do alkoholu. Moje modlitwy przyniosły skutek. Jets to dowód na to, że Bóg zawsze słucha, ale nie działa od razu - trzeba być cierpliwym ![]() Dobra.. lece pograc (która godzina dopiero!). Ale, ale... teraz muszę się nagrac, bo pozniej chce się cieszyć TŻ-em W ogóle jutro już do pracy i ooooo![]() Miłego czwartku (już czwartek!) moje kochane plotkary ***
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre zazdroszcze zakupów
Niekoniecznie w takich sklepach Im starsza tym zauważyłam, że ciągnie mnie w kierunku tych bardziej luksusowych Teraz tylko trzeba bogatego męża znaleźćZnikam na jakiś czas Przyjeżdza do mnie długo niewidziana przyjaciółka, więc pewnie nie będzie mnie troszkę Wiem, dopiero się pojawiłam a już uciekam![]() Wszystkim wszytskiego naj, oczywiście kciuki trzymam za egzaminki i miłego dnia Kochane |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Teraz w planach meksykańska impreza tylko jeszcze nie wiem kiedy
Sama bedziesz czy z kims znajomym?

straszne...
Ja napisałam ze nie rozumiem?
. ja odpisałam: ej ty masz jakis problem ze soba?sam chyba nie wiesz czego chcesz i o co ci chodzi. On odpisał: no chyba mam...a ja odpisałam: aha...nie rozumiem ciebie ani troche. a on odpisał :no wiem.....I koniec! nic więcej i znowu milczy....Smiac sie czy płakac, nie wiem co on to w ogole wyprawia.
Za to Dziś lece do lekarza rodzinnego, wczoraj poszłam się zapisac, mama nic nie wiem, nie chce jej martwić, chociaz w sumie nie ma czym, ale ona jest taka nerwowa...
Tak to jest jak mama ma urolp 

Kupiłam śliczny t-shirt z Nike, koszulkę Cetlic Glasgow z Umbro dla TŻ-a(marzył o tym!), dla siebie koszulkę Anglii z umbro, tatkowi polo z Lacoste, sobie jeszcze białą bokserkę z Tally Weijl i żółty sweterek . A, i ejszcze dla siebie t-shirt z Adidasa xD Lump jest ogrrrrromny, a ja, jako, że jestem lumpeksomaniaczką, jestem taka szczęsliwa, ze szok