|  2008-06-19, 00:28 | #1861 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat: 
  Duuużo już pozapominałam, a szkoda, bo szło mi całkiem nieźle, poza tym umiem niemiecki lepiej, niż angieslki, czyli obecnie jestem noga z języków obcych  (aż wstyd to pisać). Muszę sie zmobilizować i wziać za siebie, w końcu co jak co, ale zawsze sie lubiłam uczyć takich rzeczy  Jutro jadę do domu, T. po mnie przyjedzie. Ach, no i jutro (dziś!) idę na konsultacje do mojego promotora  Będzie wesoło  Dobranoc wszystkim. | |
|     | 
|  2008-06-19, 07:00 | #1862 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

WItam  Pani mgr Madzia się kłania  Kochane dzięki za kciuki obroniłam się na 5 i na dyplomie też będzie 5  tego to sie nie spodziewałam  ale juz opowiadam  obrona na 8.30 a ja wchodziłam 3 z 10 osoób. weszłam i taki stres mnie ogarnał, ze komisja musiałam mnie uspokajac. na szczęscie przewodnicząca komisjii była kobietka którą bardzo lubie (miałam z nia w tym semestrze egzamin nawet)- to że ona będzie dowiedzielismy sie 10 min przed obrona. Kochana było i mowi: Pani Madziu spokojnie. i one tak mnie uspokajaja i uspokajają, a ja nagle" to co zaczynamy??"  ale sie na mnie spojrzały  dostałam kartkę z 3 pytaniami. pierwsze co- patrze na pyt. z poza pracy i ... ufff umiem to. wiec zaczełam od tego pytania. mówilam, az kobietki powiedzialy,z e juz wystarczy. a jak zaczeły sie pyt z mojej pracy, to dopiero było  nadawałam jak karabin. kobietki do mnie, ze juz dziekujemy, prosze przejść do nastepnego pytania, a ja "ale czy moge jeszcze cos dopowiedziec??" i tak za kazdym razem hehe. nie mogły sie mnie pozbyc z tej obrony  w koncu i tak mi wszytskiego nie dały powiedziec   wyniki były na sam koniec. mało sie nie popłakałam ze wzruszenia   po obronie wszystscy poszlismy na obiad do restauracji, a wieczorkiem na dyskoteke. tak wiec wczoraj ledwo byłam w stanie wrócić do domku  teraz mam mega zakwasy, wczoraj TZ robił mi masaż bo sie ruszac nie mogłam  odebrałam też wczoraj indeks i patrze, ze z recenzji mojej pracy mgr tez dostałam 5   a TZ do mnie non stop teraz mówi" Moja pani magister"  nawet tesciowa dzwoniła z gratulacjami do mnie   | 
|     | 
|  2008-06-19, 08:29 | #1863 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Widzisz, nie było potrzeby, że się aż tak bardzo stresować   | |
|     | 
|  2008-06-19, 08:34 | #1864 | 
				 | 

dzięki   i wiecie co.. jeszcze lepiej na tym wyszlismy niz ta grupa co miala juz podane wszytskie pytania jakie bedzie miała na obronie. bo u nich nikt 5 nie dostał. a to głownie dlatego, ze ich promotorka była bardzo nie kompetentna i recenzent sie nawet do tematu prac poprzyczepił dziewczyn. mówil,z e cele pracy maja źle. no masakra, wszyscy za recenzję pracy dostali u nich 3. | 
|     | 
|  2008-06-19, 08:54 | #1865 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

cześć ja też nie znam nikogo Cytat: 
  ja się staram - osobno papier, plastik i szkło - wynoszę je do specjalnych kontenerów aż tak strasznie? Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  ), wiedziałam już dawno, że dobrze ci pójdzie | ||||
|     | 
|  2008-06-19, 09:03 | #1866 | 
				 | 

dzieki  a moi rodzice mnie teraz męcza, aby sobie wybrała, co mają mi kupic na pamiątke tej obrony  a ja jak zwykle nie wiem  moja mama była z moimi wynikami krwi u lekarza i mam za mało tego potesu, wiec dostalam jakies leki aby go uzupełnić, bo powiedziala, ze przez to moge sie czuc taka przemęczona i miec problemy z praca serca hmm.. czyzby od tego mnie tak wtedy serce bolało?? tylko jest problem. bo wczoraj jak wykupowałysmy te leki, to nie sprawdziłam ile tabletek mam brac dziennie wrr. a w ulotce ic konkretnego nie ma. | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:05 | #1867 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cześć dziewczyny! Witam Panią magister!   | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:08 | #1868 | 
				 | 

cześć   kurcze mam za duzo czasu wolnego. wczoraj powiedziałam, ze do wyjazdu do Holandii ja codziennie bede gotowała, w koncu trzeba sie podszkolić   | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:11 | #1869 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Etko, Madziu gratulacje   Kujonki jedne, tyle strachu a tu same piątki  Czeeeść dziewczyny   | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:18 | #1870 | 
				 | 

Madziu gratulacje  a ja ide sie uczyc....jeszcze tylko miesiac sesji...musze wytrzymac  jeszcze sie wczoraj z TZem poprztykalam... dzis poszedl do pracy 2 godz pozniej bo mnie przepraszal... 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:20 | #1871 | 
| Zadomowienie | 

Cześć wszystkim Et-ko Madziu gratuluję serdecznie. Przede mną jeszcze 3 egzaminy i praca do oddania w ramach jednego egz. A ja w ogóle nie mam chęci się uczyć. Za to TŻ obiecał że po sesji zabierze mnie na tydzień nad morze 
				__________________ Ilo   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-06-19, 09:21 | #1872 | 
				 | 

Dziewczyny, muszę się Wam pochwalić, właśnie wygrałam bilet na koncert Police    | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:21 | #1873 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Madziu, gratulacje   To chyba zawsze tak jest  ja pamiętam że to samo miałam przed maturą, mnóstwo strachu, płaczu, zrezygnowania... No a potem piąteczki  . Sanetko, długość tej twojej sesji jest po prostu powalająca   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:32 | #1874 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-06-19, 09:37 | #1875 | 
				 | 

No ja uwielbiam Police i Stinga, wiec bilety na koncert już dawno z TŻ mamy..a ten wygrany dam chyba siostrze   cieszę się... Ostatni ich koncert, a tak bliziutko mnie   | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:42 | #1876 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Ja też go uwielbiam, ale koncert odpuszczam ze względu na datę i odległość, zbyt wiele spraw będzie na głowie przed weselem ale chętnie bym wybrała się na Seal'a- bo go kocham  Byłam dwa lata temu chyba, jak przyjechał na zaproszenie Orange i teraz znowu ma być, a jakby tak wygrać bilecik  ...byłoby cudownie   | |
|     | 
|  2008-06-19, 09:43 | #1877 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Lemoorland 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Najlepszy jest czad jak jest upał  Cytat: 
  Cytat: 
  jeju jak ja Wam zazdroszcze tych piątek- u mnie będzie najwyżej 4, bo ocena na dyplomie to średnia wązona z ocen z całych studiów i z pracy magisterskiej:/ W ogołe mnie ta moja uczelnia pieni na całej linii  Cytat: 
   | |||||
|     | 
|  2008-06-19, 09:48 | #1878 | |
				 | 

dziewczyny dzieki  Cytat: 
 a ja sie wkurzyłam. TZ mial ze mna jechac w niedziele samochodem dostawczym aby mnie zabrac z Olsztyna. wszytsko było ugadane, saochód zalawtiony. a tu dupa. bo ciotka (wspólwłascicelka) powiedziała, ze mu nie da samochodu, bo ona sobie nim pojedzie na wczasy w niedziele  samochodem dostawczym?? na wczasy?? przeciez ma osobowy. czuje, ze to specjalnie, ze TZ odchodzi z pracy za chwile. no sie wkurzyłam. TZ powiedział, ze w sobote mozemy ejchac ale ja niezbyt chce bo: TZ powiedział, ze sie zwolni troche z pracy i pojedziemy 0 15 bysmy byli na 17 w Olsztynie. kilka godzin pakowania sie, sprzataia całego mieszkania, a potem po nocy powrót do domu. po 1. nie wiem czy sie bym wyrobila, a po 2. nie chce aby T jechał taki zmeczony smaochodem. bo najpierw w pracy bedzie pracował, potem droga, sprzatanie i pakowanie. i juz nie wiem co robic  edit: lemoorko u nas ocena na dyplomie, to tez głównie srednia z całych 5 lat, bo na stanowi az 0,7 oceny na dyplomie, o,2 to ocena zpracy mgr i tylko 0,1 to ocena z obrony   | |
|     | 
|  2008-06-19, 09:53 | #1879 | 
				 | 

Dlatego nie mam co na 5 liczyć, bo moja średnia z 5 lat to około troszke ponad 4,0   | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:53 | #1880 | |
				 | 

Cytat: 
  Chociaż w Warszawie chyba też nie można narzekać  Seal też jest fajny... ale moi faworyci to właśnie Police i U2, bardzo żałuję, że nie poszłam na ich koncert 3 lata temu... | |
|     | 
|  2008-06-19, 09:56 | #1881 | 
				 | 

ech.. a ja jestem w kropce, juz nie wiem co robic z ta przeprowadzką. w zwykły samochód nie ma da rady sie zmiescić  buuu | 
|     | 
|  2008-06-19, 09:58 | #1882 | |
				 | 

Cytat: 
  wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze na wielkim koncercie, obiecałam sobie, że to nadrobię, tylko zawsze jest problem z kasą i czasem | |
|     | 
|  2008-06-19, 10:00 | #1883 | 
				 | 

Lemoorka, 4 to przecież też bardzo dobra ocena    Wlasnie dostalam CV z karygodnym błędem w jednym słowie... Strasznie mnie korci, żeby grzecznie zwrocic tej dziewczynie uwage na ten błąd, bo przeciez to znacznie zmniejsza jej szanse na znalezienie pracy... No ale to raczej nie wypada   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-06-19, 10:09 | #1884 | |
				 | 

Cytat: 
  , ktoś się stresuje, szuka pracy a ty błędy wyszukujesz, straszne PS. Jestem taka sama   | |
|     | 
|  2008-06-19, 10:12 | #1885 | |
				 | 

Cytat: 
  ja po prosto czytam cv i jak ktos pisze proste słowo z powalającym błędem to mi sie to bardzo rzuca w oczy  . To może być jakiś przypadkowy błąd przez nieuwagę i dlatego korci mnie żeby tą osobę uświadomić. Ale to mogłoby być źle odebrane, więc nie zrobię tego. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-06-19, 10:16 | #1886 | 
				 | 

Wiem, ze 4 tez dobra ocena  A jaki to błąd? | 
|     | 
|  2008-06-19, 10:27 | #1887 | 
| Zakorzenienie | 

Et-ko, Madziu gratulacje dla was     Ja zmykam na słoneczko, trzeba się troszkę poopalać  Miłego dnia życzę wszystkim   
				__________________ Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...? | 
|     | 
|  2008-06-19, 10:32 | #1888 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cześć dziewczęta! Czy dobrze kojarzę, że Caperucitaroja wychodzi dzisiaj za mąż??   
				__________________ http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif | 
|     | 
|  2008-06-19, 10:32 | #1889 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2008-06-19, 10:33 | #1890 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.