|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Dzień dobry
![]() Naamarelle, u mnie też na l4 wychodzi lepiej niż jakbym chodziła do pracy. Tam się jakoś inaczej naliczaja te składki i więcej mi zostaje niż normalnie ![]() W nocy nie mogłam spać, teraz nie mogę wstać.. będzie ciężka sobota coś czuję
|
|
|
|
#2672 |
|
Idealna Źona; )
|
Dobry
![]() U nas też mroźno minus 5 bylo Od rana mi jakoś smutno chyba będę musiała uśpić ukochanego psa;(Westke która miała ropomacicze i później wet zbagatrlizowal objawy i jest jak jest nic nie działa na nią po co ma się męczyć;(A z tą dziewczyną z czerwcowek to straszne jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poli mam nadzieje, ze zniknie ten slad jednak 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka bardzo mi przykro, domyślam się, że serce Ci pęka.. bo i mnie by pękało..ale jeśli biedna sunia miałaby się męczyć, to faktycznie jest to najlepsze, co można zrobić
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Avina myślę że na spokojnie powinnaś się zastanowić i podjąć decyzję. Napewno wybierzesz to co będziesz uważała za najlepsze dla Ciebie/Was.
Wanilka przytulam mocno 😘 Dzień dobry ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2677 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Ehh;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka Ropomacicze to bezpośredni stan zagrożenia życia i Wasz piesek już dawno powinien być na stole operacyjnym...
|
|
|
|
#2679 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wróciłam do domu po 10
Wczoraj zasnelam po 2, a po 6 zaczęły się budzić pierwsze dzieci Niektórzy rodzice przychodząc po dzieci mowili, ze to była najlepsza noc od 4 lat Cytat:
muszę sie dowiedziec jak to jest. Cytat:
Cytat:
Zastanowimy się co zrobic. Propozycje przyjmę na pewno, bo czekalam na to A co do staran, to zobaczymy. Nie wiem czy jest sens przerywać, bo i tak nie wiadomo kiedy się uda...Cytat:
To by był psikus od losu, jakbym teraz wysikala II kreski Musiałabym zrezygnować z propozycji, bo nie wyobrażam sobie jej przyjmować będąc już w ciąży. To byłoby nie w porzadku Cytat:
Cytat:
Lepiej, żeby się nie meczylaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Na pewno propozycje bym przyjęła, jedyne nad czym warto się zastanowić to czy odkładać starania liczac na większe pieniądze, czy po prostu zostawić to losowi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2681 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, my 8 miesięcy temu musieliśmy się pożegnać z naszym psiaczkiem, bo chorował. Choroba też za późno została zdiagnozowana i nie było już sensu podejmować się leczenia, bo już psiakowi wątroba przestała pracować. To była najtrudniejsza i najbardziej przykra decyzja, ale była najlepsza, jaką mogliśmy podjąć. Patrzeć na cierpienie przyjaciela jest o stokroć gorsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej😘 nie wyspałam się. Tz obudził mnie przed 7😝 posprzątałem i teraz leżę😝
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka moze lepiej jej ulzyc, zeby sie nie meczyla. Wspolczuje sytuacji z psiakiem
![]() Avina najlepsza, bo bez dzieci😋 Poli odstresowalas sie, co? ![]() Ja wlasnie ogarnelam dom, zrobilam pranie, ugotowalam, zupe na obiad, dokonczylam ciasto i teraz odpoczywam
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bardzo i pierwszy raz sie tak jakoś nie stresowałam czy Sara za mną płacze itd , jeszcze pare msc temu teściowa musiała mi wysyłać zdjęcia jak sobie radzą bo ciagle patrzyłam na telefon czy wszystko ok i wróciłam bardzo wcześnie bo się stresowałam :OA wczoraj pełen luz przyszłam to młoda spała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka współczuję😢jak pomyśle,że moja Sara ma już 15 lat i coraz bardziej się męczy to nie wiem jak przeżyje jej odejście
|
#2687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się nie goi to bardzo prawdopodobne, że sprawa nowotworowa można ewentualnie usuwać całą listwę np... ale jeśli to starszy psiak to kiepska sprawa...
|
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Dubel
21 tc Edytowane przez Polinezyjka Czas edycji: 2017-12-02 o 13:09 |
|
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
A my wracamy z zakupów spożywczych, mąż wkurzony, bo to po sklepach naciagam. To mu powiedzialam, ze nie musimy jechać, ale obiadu jutro nie będzie. To przestal dyskutowac 😁 Z checia polozylabym sie spac, ale mieszkanie wyglada jakbym z miesiąc nie sprzatala
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę sie w bólu, tez dopiero bedziemy sie zabierac za sprzatanie :/
Wanilka, przykro mi z powodu pieska
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
A my właśnie skończyliśmy, sasasa
![]() O robimy dziś sushi na obiad |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie na majowkach nie bylo takich akcji, oprócz jednej, pisala z nami długo, gdzies do ok 20 tyg. Potem znikla. Jakos po porodach ktoras sie dowiedziała, ze dziewczyna stracila ciaze w 24 tygodniu... :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
choc na jego miejscu serio bym sie bala Cytat:
Hejka U nas odpukac noc piekna. Przewijanie, karmienie, zasypiala na karmieniu i pyk do łóżeczka. I tak trzy razy. Za czwartym juz ja wzielam do nas, jakos kolo 6ej. Bo spałam z malym, teściowa mu nawtykala wczoraj jakos duzo wedliny na wieczor, w polaczeniu z butla mleka na noc na spanie... mieszanka wybuchowa. Ze trzy razy wymiotowal. A ona standardowo, ze tylko troszeczkę zjadl. ![]() Powiem Wam, ze jestem w szoku, bo balam sie, ze bedzie mala ze tak powiem odrzucala, tj ze aby za starszym bedzie a ona juz jak wracalismy ze szpitala to w aucie cala droge zapatrzona w mala (byla z mezem po mnie, siedziala z mala w aucie a my po drodze zapisalismy mala w urzedzie), w domu to samo, juz nam wcisnela kase dla malej jak zejde na dol z dziecmi, poloze mala na lozku czy cos to lata do niej co chwila, po glowie glaska, zagaduje, jak kweka to zaraz ja uspokaja, kołysze lekko rozkiem. ![]() Najlepiej jak w czwartek wieczorem przyszli do nas ze szwagrem popatrzec na Ewe, lezala w lozeczku i sie rozgladala, teściowa tak stanela przy łóżeczku i tak gada do niej "Moja wnusia kochana. Zobaczysz, Kube rozpuscilam to i Ciebie rozpuszcze" Aha, ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
To ja będę sama ogarniać, bo mąż ma focha za zakupy 😒
A moje kocury tak roznoszą zwirek, ze pasowaloby codziennie odkurzac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam z pracy i właśnie się zabrałam za sprzątanie
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mala wcześniej padła na drzemke to sprzatnelam lazienke. Dalam jesc i znow spi. Wiec pasowaloby posprzątać lepiej w pokoju, bo jak to chlop... pobieznie sprzątal
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero skończyłam sprzątać idę się ogarniać bo na 16 jedziemy na urodzinki.
Iga śpi więc mam trochę czasu dla siebie. Ps. Są juz sierpniówki jest wśród nich jedna moja majówka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Też jej mocno kibicuje podczytywalam jej wątki staraczkowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

będzie ciężka sobota coś czuję

chyba będę musiała uśpić ukochanego psa;(Westke która miała ropomacicze i później wet zbagatrlizowal objawy i jest jak jest nic nie działa na nią po co ma się męczyć;(
wlalam ciemne ciasto do tortownicy, potem mase serowa, wszystko pieknie wyrownalam. Piekarnik nagrzany, wiec chwytam ta tortownice za spod jedna reka a druga za bok i co? Prawie cale ciasto mi sie wylalo
za duzo masy jak na tortownice z ruchomym spodem. Dobrze, ze w pore zareagowalam i uratowalam co sie dalo. Przelozylam do zwyklej blachy i wlozylam do pieca.
Wczoraj zasnelam po 2, a po 6 zaczęły się budzić pierwsze dzieci
wtedy nic tylko łapać okazję. Ale najlepiej sprawdź to gdzieś 
muszę sie dowiedziec jak to jest. 
ale się musiał głupio poczuć Heh , fajnie ze wszystko dobrze tam 
naprawdę
Lepiej, żeby się nie meczyla

dzieciaczki śpią już prawie dwie godziny. Dziewczyny dostałam dzisiaj świetna propozycję pracy... zmiana stanowiska na lepsze, wieksze pieniadze i 30 h tygodniowo. Aż się zdziwiłam, ze po chorobowym taka propozycja 

, my 8 miesięcy temu musieliśmy się pożegnać z naszym psiaczkiem, bo chorował. Choroba też za późno została zdiagnozowana i nie było już sensu podejmować się leczenia, bo już psiakowi wątroba przestała pracować. To była najtrudniejsza i najbardziej przykra decyzja, ale była najlepsza, jaką mogliśmy podjąć. Patrzeć na cierpienie przyjaciela jest o stokroć gorsze 

Aha, ok