![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Od dzisiaj zostało mi do ślubu równe 2 miesiące!
![]()
![]() |
#4832 |
Rozeznanie
|
ooo to mi 2 miesiące bez tygodnia ;p a dzisiaj jest dzień ojca - żebym nie zapomniała!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Ech ano święto. Jak nie będzie burzy pojadę do Tatulka na cmentarz. Dzisiaj w nocy w modlitwie już Mu życzenia złożyłam.
![]() |
#4834 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Mlode sieprien 2008
Cytat:
JA tez bede w kraju prawie 2 tygodnie przed bo wlasnie dzis wyjezdzam buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Myślałam że powitam Was dzisiaj już w częśći III ![]() tak mi szybko zleciał weekend z moim Kochaniem że szok, ani się obejrzałam i już musiałam Go odwozić-ale obiecał, że postara się przyjechać za 5 dni ![]() ![]() ściskam piąstki za Nasze Przyszłe Panie Magister i witam Nowe PM2008 ![]() ale sie stęskniłam za wiadomościami od Was mykam popracować buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Witam kochane panny młode
![]() No więc odzywam się do Was z wiadomością, że już wiem, dlaczeo okres spóźnia mi się 3 tygodnie... ![]()
#4837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE PO WEEKENDZIE
![]() mi też ![]() ![]() w sprawie organisty mamy podobnie jak Ty, czyli powiedział, że na tydzień przed przyjść do niego i zapłacić, a on i tak ma rozpiskę od księdzi i wie kiedy są śluby ![]() wczoraj byliśmy na plenerku z kamerzystą i fotografem ![]() ![]() najpierw byliśmy w takim starym opuszczonym domu z czerwonej cegły, oczywiście na odludziu, potem kilka ujęć w krzaczorach, następnie na takim starym rozpadającym się pomoście, później na normalnym molo piliśmy sobie szampana, a na koniec jak już było szarawo zdjęcia przy ognisku ![]() weekend zleciał w ekspresowym tempie. no i mam trzy dni na naukę ![]() witam nowe PM 2008 ![]() edit: gosiunia22 ![]() ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie cierpliwie czekam na swój, na razie mi się spóźnia 5 dni, ale zwalam to na stres ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja weekend spędziłam w Krakowie imprezowo, ostatni oddech przed wielką bieganiną- papierki, zaproszenia, itp. Ale już wiem, że znajomy nam za darmo wydrukuje zaproszenia, musimy kupić tylko papier ![]() No i mój TŻ w końcu pracuje znowu na miejscu, a nie w delegacjach ![]() ![]()
![]() |
#4841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi sie spóźnił 2 tygodnie,ale w końcu przyszedł,a też juz zaczynałam się stresować ![]() teraz wiem,że to był wynik stresu związanego z sesją czy czyms takim ![]()
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marta, ja też zwalałam na stres, do tego czuję się cały czas jak przed okresem, no i już mnie to opóźnienie denerwowało (a ostatnio miałam same stresy), więc chciałam iśc w poniedziałek do ginekologa po luteinę na wywołanie miesiączki. Poza tym robiłam tydzień i dwa tygodnie temu testy - i nic nie wykazało. Wczoraj rano zrobiłam tak dla "spokojności sumienia", patrzę... a tam naciąga druga kreska... Mało romantycznie wyszło, TŻ właśnie kroił kiełbasę mazurską (polecam! ![]() ![]() Cały czas do mnie ta wiadomośc nie dociera, już teraz rozumiem Mbu, która pisała, że była zaskoczona ![]()
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jasne niech to będzie niespodzianka! ![]() Gosiunia22 Twój partner może dzisiaj świętować po raz pierwszy dzień Ojca! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trochę się boję tych dzisiejszych badań ![]() Mam nadzieję, że tego drugiego miesiąca nie będzie widac na ślubie ![]()
![]() |
#4846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymamy kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Hej słonka!
Sto lat mnie nie było... Zanim przekopałam się przez wszystkie posty... trochę to zajęło! Gdybym chciała odpowiadać wszystkim zajęłoby mi to miesiąc ![]() Dlatego: Witam wszystkie nowe PM2008 ![]() Gratuluję wszystkim przyszłym mamom ![]() Cudne zdjęcia poślubionych już niewiast!!!! ![]() ![]() ![]() Wszystkie stresujące się misiaki- łączę się z Wami w stresie! ![]() Wkurzające ciotki i ich córki na stos!!! ![]() Biżuterie, bukiety i inne pierdółki cudaczne!! ![]() A teraz o mnie dwa słowa. Nie wiem czy pamiętacie, ale teraz byłam na weselu u kuzynki. Miałam mieć robioną fryzurkę slubną i makijaż... ![]() Miałam tylko fryzure zrobioną..., bo dzień przed ślubem makijażystka poszła do szpitala- coś jej się z nogami stało. :/ Więc musiałam pomalowac się sama- <a wysypało mi pysk przed okresem> ![]() Co do fryzury to trzymala mi sie srednio... i podobała mi się też średnio (ale opłacało się za 25 zł) ![]() Dodaję fotkę, bo tylko tą mam przy sobie- niezawodna nasza klasa ![]() Tak moje kudełki wyglądały z przodu,a z tyłu normalnie same loki. Ale to chyba nie to co bym chciała... Co do samego ślubu... serce myślałam, że mi wyskoczy przez gardło- tak się stresowałam... A wesele... było fenomenalne!!! ![]() Dobre jedzenie, świetny zespół, wybawiłam się za wszystkie czasy ![]() Najgorszy moment a zarazem najpiękniejszy- podziękowanie dla rodziców... Wyłam jak bober!!!!!!!!!!!! ![]() Wzruszyłam się niesamowicie!!! Facet z zespołu przepięknie grał na saksofonie- nie da się tego opisać, ale łzy same się cisnęły do oczu... buuuuuuuuuuuuu.... to było cudowne <TEN SAKSOFON> I co tu zrobić na naszym ślubie- ja chyba gdzieś ucieknę ![]()
#4848 |
Zadomowienie
|
kasienka1985 jak Ty młodziutko wyglądasz
![]() ![]() Co do fryzury slubnej to ja sobie cos wczoraj wymodziłam przed lustrem,jaką ja bym chciała ![]() ![]() makijazyk tez sobie wczoraj trzasnełam i fajnie wyszło,ale ja już chyba sama nie wiem jki bym chciala ![]()
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fryzjera, ja jeszcze nie mam zaklepanego.
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zycze Ci ksiazkowych 9 miesiecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehehehe Młoda koza ze mnie? ![]() No jakby nie było 23 dopiero w grudniu! ![]() Dzięki za komplementa ![]()
![]() |
#4852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
młoda figuraśna Kozica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
No też nie mam zaklepanego,ale zamierzam to zrobić w najblizszym czasie,może nawet w tym tygodniu
![]()
#4854 |
Zakorzenienie
|
#4855 |
Wtajemniczenie
|
kasienka1985 ładne zdjątko
![]() ten sam rocznik jesteśmy, ale ja ze stycznia, czyli prawie rok różnicy ![]() mój fryzjer już zaklepany, na szczęście ![]()
![]() |
#4856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam Fryzjerkę zaklepaną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Raczkowanie
|
wzór do dekoracji autka gdzieś znalazłam na wizażu, wywolalam jako zdjęcie i zaniosłam kwiaciarkom,( a tablice rejestracyjne to, z przodu autka : na zawsze , a z tyłu : szczęśliwi ) pozatym takie pani potrafią dużo doradzić w związku z dopasowaniem bukietu do sukienki, radzę iść do nich ze zdjęciami sukienki
Cytat:
![]() ![]()
Katathea ![]() My http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200503133341.png 03-08-2008 ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/f23c9d7ef8.png[ Łucja ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-11550.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-23 o 12:22 Powód: post pod postem, proszę edytować wypowiedzi w celu uzupełnienia treści |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
kurcze a ja mam dzis taki nawal pracy, ze nawet nie moge spokojnie poczytac, co piszecie,a juz tymbardziej tu z Wami poplotkowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Wtajemniczenie
|
a ja zasypiam na siedząco-niewyspałam się bo późno wróciłam od TŻ-ta.dzsiaj ambitny plan położenia się nynu o 21.00-zawsze tak sobie obiecuję rano-ale nigdy nie wychodzi.
Dziewczyny czy Wy zamawiacie takie kotyliony-przypinki dla Gości? bo mi sie to średnio podoba i nie chcę ale za to moja Teściówka ![]() identycznie jest z podziękowaniami za przybycie, ja i TŻ bombonierki-ona ciasto do pudełek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.