Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 09:54   #3511
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

ja mam dzisiaj egzamin, za 3h na który kompletnie nic nie umiem mam tylko ładną ściągę... bo koleś jest juz straszy, troche w soim świecie żyje i od lat daje ten sam test

a tak w ogóle to popatrzyłam w swoj internetowy index i padłam mam 5 5 4,5 ostatnio takie oceny miałam w podstawówce troche mi to zepsuje 3,5 z laboratoriów, ale to był taki sajgon, że ja z tego 3,5 sie ciesze najbardziej

trzymajcie mnie... doszły dzisiaj do mnie książki... kucharskie sztuk 6 (bo 1 się nakład skończył) ja już nie mam gdzie tego chować :/ a co jedna to fajniejsza... eh.. za to gratis dostałam zawieszke - żywego kaktusa w pojemniczku właśnie go 'napoiłam' i teraz sobie stoi na parapecie i łapie trochę słonka (wedle instrukcji na opakowaniu )
Stary 2008-06-24, 09:56   #3512
snowqueen
Zakorzenienie

ice ja też mam jeszcze egzaminy - w czwartek czeka mnie cosemestralna masakra ze wszystkich przedmiotów jednocześnie. Generalnie to dopiero zaczynam przeglądać notatki z wykładu, na który nie chodziłam, a on będzie podstawą egzaminu
Mimo wszystko jestem dobrej myśli Ty też bądź

isa dziewczyno, jesteś naprawdę bardzo ładna, a z ta "starą" to już w ogóle przegięłaś. Wiecej wiary w siebie!

zizou co za odważna decyzja Ja chyba przed wyjazdem już nic nie wystawię, oczywiście zbieram się za to od miesięcy, echhh

Ostatnio mało piszę, czasu brak, ale staram się czytać na bieżąco UC złapał wszystkie moje przesyłki z truskawy, zaczynam wątpić, że dotrą przed moim wyjazdem...
A ta zaginiona nadal jest zaginiona
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 10:03   #3513
isa666
Zakorzenienie

ice, snow ja już tak zawsze narzekam, a na swój wygląd to wogóle prawie codziennie
Jeszcze mi się wczoraj plomba w zębie z tyłu ukruszyła Ja nie wiem czemu mi się tak te plomby nie trzymają - góra pół roku i się kruszą razem z częściami zębów Niedługo będę szczerbata jak tak dalej pójdzie.

Wczoraj przechodziłam koło kas w Carrefourze i widziałam wystawione kosmetyki Eveline(były te sera LipoStop na pewno) i chyba z Lirene też jakieś balsamy Tak że może wykorzystam te bony na coś
-------------------------
Wydrukowałam sobie notatki, pozakreślałam kolorami co ważniejsze i nawet mi sprawnie poszło Jeszcze tylko to co zakreślone trzeba przepisać na osobne kartki jako "ściągę do nauki" i będzie git
Stary 2008-06-24, 10:18   #3514
cmoksia
Zakorzenienie

przypomniało mi się o co was juz wczoraj chciałam wypytać

Która z Was pisała o zbawiennym działaniu termalki Avene? o co z tym działaniem chodziło? tzn co ona takiego cudownego robi? i jak używana?
Stary 2008-06-24, 10:19   #3515
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też bym sobie kupiła. Zgubiła mi się reszta Lilac, a Apricot średnio lubię. Teraz bym kupiła Lilac (obowiązkowo) i Grapefruit albo Raspberry.
Ja z kolei uwielbiam Apricota to "moja" kolorystyka chciałabym jeszcze Rootbeer może Lilaca Grapefruit gdyby dawał różową poświatę mógłby też być ale jak on całkowicie transparentny to nie wiem czy się skuszę

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja chyba przed wyjazdem już nic nie wystawię, oczywiście zbieram się za to od miesięcy, echhh

Ostatnio mało piszę, czasu brak, ale staram się czytać na bieżąco UC złapał wszystkie moje przesyłki z truskawy, zaczynam wątpić, że dotrą przed moim wyjazdem...
a co będziesz wystawiać? Jeśli mogę zadać to niedyskretne pytanie

ajj, mam nadzieję, że jednak dotrą zanim wyjedziesz

-----------------------------
Wczoraj zrobiłam sobie tę maseczkę z zieloną glinką i jest boska pory zmniejszone, cera ukojona, żeby nie powiedzieć nawilżona (a przecież nie to było zadaniem maseczki) mięciutka, gładka, widać, że dobrze oczyszczona
jedynym minusem może być lekkie szczypanie, ale widać tak musi być po zmyciu skóra nie była zaczerwieniona czy podrażniona lub ściągnięta

na dekolcie maseczka spisała się równie świetnie, skóra pozostała przyjemna w dotyku, niedoskonałości jakby spłycone

nie żałuję zakupu, ale chyba kupię glinki (i białą i zieloną) w większym opakowaniu, bo bardziej się opłaca saszetki potraktuję jako wersję wakacyjną

Daria, termalka koi, nawilża, redukuje zaczerwienienia czy podrażnienia, nawadnia, odświeża w ciągu dnia, można psikać na makijaż i nic mu się nie stanie (producent mówi, że wręcz utrwali ) po nieudanych eksperymentach ze skórą jest idealna
ja po prostu psikam na twarz.. wczoraj użyłam na maseczkę żeby ją zwilżyć ;D
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 10:38   #3516
cmoksia
Zakorzenienie

Organzza dzięki bo ja się właśnie zastanawiałam czy mogę sobie miniaturkę po prostu wrzucić do torby i w ciągu dnia psikać na twarz.
Termalka Iwostinu nie ma na mnie dobroczynnego wpływu, właściwie to mam wrażenie, że żadnego wpływu na mnie nie ma psikam twarz, dopóki nie wypruje/wsiąknie, jest chłodno, mokro i przyjemnie, a potem mam ściągniętą taką skórę jak przed użyciem... i ze 2 razy spłynął mi przez nią makijaż dlatego teraz co prawda mam 3 termalki avene (2 miniaturki), ale kurcze boje sie ich użyć
Stary 2008-06-24, 10:41   #3517
agnieska
Zakorzenienie

Termalki nie zostawia się do wyschnięcia - trzeba osuszyć skórę po kilkunastu sekundach, inaczej działa wysuszająco (jak każda woda na skórę )
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 10:49   #3518
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Termalki nie zostawia się do wyschnięcia - trzeba osuszyć skórę po kilkunastu sekundach, inaczej działa wysuszająco (jak każda woda na skórę )
ja w ciągu dnia nie osuszam, pryskam z dalszej odległości i mnie nie wysusza ale to indywidualna kwestia, więc trzeba znaleźć swoją złotą metodę
gdy psikam na noc (dość obficie) osuszam, choć bez osuszania też nie zauważyłam żeby miała zły wpływ na skórę
Double with me?
Stary 2008-06-24, 11:02   #3519
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a ja... podjelam trudna decyzje o rozstaniu chyba do siebie nie pasujemy wiec chcac, nie chcac rozstanie dobrze nam zrobi

zegnam sie z trzema szachownicami, jendym maczkiem i jednym rozem diora
żem się wystraszyła..kobito!
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jakie pingpongi gradowe u was też tak czy tylko na moim zadupiu? taki huk ż emyślałam że mi razem z dachem wpadnie do pokoju już poszło, szykujcie się
W Łodzi z kolei lało od rana wczoraj więc wychodząc do pracy ubrałam się adekwatnie do panujących warunków, natomist koło południa zorbił się upał i myślałam, że padnę na zawał w tych ciuchach!
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A ja od kilku dni chodzę z bananem na twarzy. Dziś się dowiedziałam od mojego dobrego kumpla z roku, że moj nowo poznany kolega na piątkowej imprezie (przyjaciel mojego kolegi ) bardzo mnie polubił Z wzajemnością zresztą
To świetnie
Cytat:
UC złapał wszystkie moje przesyłki z truskawy, zaczynam wątpić, że dotrą przed moim wyjazdem...
Obawiam się, że moją też złapał, bo powinna była juz dojść, a tu cicho sza...jeszcze do tego wymieniono nam skrzynki znienacka, a ja jeszcze nie rozpracowałam skąd mam wytrzasnąć nowy kluczyk jeśli dzis po powrocie zastanę w zamkniętej skrzynce awizo to przysięgam, że łomem, ale się do nie dobiorę
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
trzymajcie mnie... doszły dzisiaj do mnie książki... kucharskie sztuk 6 (bo 1 się nakład skończył) ja już nie mam gdzie tego chować :/ a co jedna to fajniejsza... eh.. za to gratis dostałam zawieszke - żywego kaktusa w pojemniczku właśnie go 'napoiłam' i teraz sobie stoi na parapecie i łapie trochę słonka (wedle instrukcji na opakowaniu )
Powchwal się jakie tytuły do Ciebie przyleciały?
Ja tak sobie obiecuję, że w nowym mieszkanku będę więcej gotować i piec, a narazie zbieram tylko różne ksiązki kucharskie..
Nawet przez chwile myślałam już o zakupie takiego Moulinexa do pieczenia chleba żeby tak ładnie w całym domku pachniało po każdym pieczeniu...
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 11:02   #3520
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja chcę już być po sesji, a jak zwykle mam egzaminy najdłużej ze wszystkich znajomych.
Ja tak samo mam zawsze

Doszły moje namioty, są piękne Chociaz w każdym znajdę jakis mankament no i 2 jakby na granicy przyzwoitości romziarowej ale większych nie robią więc nie wybrzydzam
Mam już humorek, może i nauka jakos pójdzie teraz łatwiej
Jeszcze tylko paczucha od Hex po południu, jutro egz a potem (lub przed) spotkanie z Mag i odbiór pigmetów doustnych burżuja i już będzie koniec tygodnia
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 12:02   #3521
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Wczoraj zrobiłam sobie tę maseczkę z zieloną glinką i jest boska pory zmniejszone, cera ukojona, żeby nie powiedzieć nawilżona (a przecież nie to było zadaniem maseczki) mięciutka, gładka, widać, że dobrze oczyszczona
jedynym minusem może być lekkie szczypanie, ale widać tak musi być po zmyciu skóra nie była zaczerwieniona czy podrażniona lub ściągnięta

na dekolcie maseczka spisała się równie świetnie, skóra pozostała przyjemna w dotyku, niedoskonałości jakby spłycone

nie żałuję zakupu, ale chyba kupię glinki (i białą i zieloną) w większym opakowaniu, bo bardziej się opłaca saszetki potraktuję jako wersję wakacyjną
W większym opakowaniu jakiej firmy? Ja mam jeszcze sypką Argiletzu, chyba żółtą, muszę ją w końcu zużyć.
Namiętnie się ostatnio maseczkuję
Dzięki za opinię, byłam w Rossmannie wczoraj i przyszły tylko te płyny micelarne, maseczek nie było i pani nie wiedziała kiedy będą.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 12:07   #3522
cmoksia
Zakorzenienie

agnieska jak ja mam osuszyć twarz nie 'zdzierając' makijażu?

trueheart Domowe potrawy z zamrażalnika, Gotowanie dla dwojga, Kuchnia dla singli, Gotuję dla siebie, Dania z 5 składników i Smaczne dania dla dzieci w wykonaniu pomysłowych mam bo lubię kolorowe i pomysłowe dania jakie często są przeznaczone 'dla dzieci' (chociaż większość dzieci by tego nie tknęła )

umalowałam sie ładnie i mi zdjęcia nie wyszły chciałam się przypomnieć na MM, zrobiłam fioletowo-zielony makeup (tak tak to wpływ gayenki ), kolory na oczach blade jak... ja i jakoś tak jak manekin na tych zdjęciach wyszłam chyba zaczyna mi się faza 'nie lubie siebie i nic mi nie wychodzi', od wczoraj narzekam na swoją mlecznobiałą skórę (ale i tak jej nie zbrązowie )

Edytowane przez cmoksia
Czas edycji: 2008-06-24 o 12:38
cmoksia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 12:25   #3523
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafka Domowe potrawy z zamrażalnika, Gotowanie dla dwojga, Kuchnia dla singli, Gotuję dla siebie, Dania z 5 składników i Smaczne dania dla dzieci w wykonaniu pomysłowych mam bo lubię kolorowe i pomysłowe dania jakie często są przeznaczone 'dla dzieci' (chociaż większość dzieci by tego nie tknęła )

umalowałam sie ładnie i mi zdjęcia nie wyszły chciałam się przypomnieć na MM, zrobiłam fioletowo-zielony makeup (tak tak to wpływ gayenki ), kolory na oczach blade jak... ja i jakoś tak jak manekin na tych zdjęciach wyszłam chyba zaczyna mi się faza 'nie lubie siebie i nic mi nie wychodzi', od wczoraj narzekam na swoją mlecznobiałą skórę (ale i tak jej nie zbrązowie )
To ja Cie pytałam o tytuły, ale no już nie strzelę focha
Czemu sie nie chcesz przybrązowić?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 12:37   #3524
cmoksia
Zakorzenienie

ups przepraszam, już poprawiam

bo nie lubię i już

EDIT: lece na egzamin, trzymajcie kciuki
Stary 2008-06-24, 12:41   #3525
rzyrafka
Zakorzenienie

jeśli komuś doskwiera ciężar portfela
http://www.e-styl.pl/index.php/cat/c...Ce.html/page/1

agniesko Ty jeszcze masz brązer z Sole&Co z zeszłego sezonu czy już poleciałw świat? Bo ja dalej bez matowego żyję a tu taaaka okazja
Stary 2008-06-24, 13:17   #3526
snowqueen
Zakorzenienie

Ale jestem zadowolona Mama dzwoniła, że przyszedł do mnie Cryoform Eisenberga z Sephorowego konkursu, mama dostała maseczkę. Teraz będziemy testować
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 14:03   #3527
isa666
Zakorzenienie

Wiecie co, chyba sobie złożę w końcu zamówienie z Inermisu, bo widzę, że mają wiele fajnych produktów, których nie widuję w drogeriach(choćby masła Joanny na które poluję od dawna). Jeszcze tylko może wpadnę zajrzeć do A`proposu, bo niedawno mi w okolicy otwarli a jeszcze tam nie byłam.
Powiedzcie mi, czy szybko dochodzą przesyłki z Inerminsu i dają jakieś gratisy, próbki itp?

Apropos egzaminów, kto to wymyślił, żeby pisać w niedzielę jeden egzamin o 8 rano a drugi o 15.30? Boszzzz.....

cmoksiu
Stary 2008-06-24, 14:07   #3528
emememsik
po prostu Em :)

isa, masła Joanny są w Filricie na Długiej.
Stary 2008-06-24, 14:21   #3529
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice ja też mam jeszcze egzaminy - w czwartek czeka mnie cosemestralna masakra ze wszystkich przedmiotów jednocześnie. Generalnie to dopiero zaczynam przeglądać notatki z wykładu, na który nie chodziłam, a on będzie podstawą egzaminu
Mimo wszystko jestem dobrej myśli Ty też bądź
No ja do jutrzejszego egzaminu powinnam jeszcze sporo przeczytać, ale siły nie mam, motywacja słabnie, zaczyna się podejście "i tak się już nie zdążę nauczyć" itp.

Nie lubię sesji.

Cytat:
agnieska jak ja mam osuszyć twarz nie 'zdzierając' makijażu?
Delikatnie, chusteczką, nie ma z tym najmniejszego problemu, bo Avene pryska taką delikatną mgiełką, i jak przyłożysz chusteczkę do twarzy, to wszystko ładnie zbiera.

Spędziłam pół dnia w mieście, a jedyny tego efekt to skserowane notatki (prawie 200 str. do wkucia na poniedziałek ) i jeden wpis. No i balsam brązujący Nivea. Był w promocji w Rossmannie i nie wiem, co ja zrobię z taką wielką butlą (400ml) jeżeli mi nie podejdzie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 14:37   #3530
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Dziewczyny dziękuję za wszystkie opinie nt. LU . Chyba się skuszę, jak tylko wróci na tru .
Cytat:
jeśli komuś doskwiera ciężar portfela
http://www.e-styl.pl/index.php/cat/c...Ce.html/page/1
Po co sprawdzałam linka .
Od rańca ślęczę w papirach, wydzwaniam po uczelniach, tworzę arkusze kalkulacyjne domowego budżetu .
Jestem wściekła, bo uczelnia, którą wybrałam życzy sobie dokonania wpłaty czesnego za rok "z góry" . Liczyłam, że będzie możliwość płatności w dwóch ratach. Liczę na wszystkie strony i mam kilka możliwości: rezygnuję z wyjazdu we wześniu, ogłaszam odwyk kosmetyczno-odzieżowy, robię debet, idę na żebry do rodziców, nie robię nic, a w sierpniu wkładam korek w d... i zaciskam pasa . Opcja z rodzicami odpada, bo na razie nie chcę im nic mówić, odwyk nie przejdzie (kolorówki i tak mało kupuję) bo tu mam słabą wolę , debetu nie wezmę - bo nie i już, zostaje korek .

ISA, Kobito! Nie załamuj mnie! Co ja mam powiedzieć ze swoją trzydziechą na karku (pamiętam o Tobie, dziś wieczorem już na 100% przysiądę)

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 14:45   #3531
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
isa, masła Joanny są w Filricie na Długiej.
em pamiętam, że mi pisałaś o tym chyba też w Joannowym wątku, tylko Długą mam nie po drodze nigdy a specjalnie jechać mi się nie chce tam Jeszcze teraz przy tych upałach

Aga ja już taki narzekacz jestem I czarnowidz
Stary 2008-06-24, 15:20   #3532
pakosta
Wtajemniczenie

W Łodzi w The Body Shop kolorówka -40%
Pędzle -30%

Może u Was też coś taniej?

Nie to żebym kusiła.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 15:24   #3533
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
W większym opakowaniu jakiej firmy? Ja mam jeszcze sypką Argiletzu, chyba żółtą, muszę ją w końcu zużyć.
Namiętnie się ostatnio maseczkuję
Dzięki za opinię, byłam w Rossmannie wczoraj i przyszły tylko te płyny micelarne, maseczek nie było i pani nie wiedziała kiedy będą.
Na allegro zainteresowało mnie parę różnych m.in Argiletzu właśnie http://allegro.pl/item386686571_glin...ustaskora.html
ta Ziaja może być fajna, ale nie wiem czy nie za dużo ma tych dodatków, a za mało samej glinki http://allegro.pl/item384484825_ziaj...na_250_ml.html

Ja chyba też zacznę się maseczkować, fajna sprawa i przyjemnie się używa i widać efekt
Ciekawa jestem jaki byłby taki płyn

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Pędzle -30%

Może u Was też coś taniej?

Nie to żebym kusiła.
ooo, świetna wiadomość zwłaszcza że chyba potrzebuję jakiegoś pędzla tak więc
trzeba zajrzeć
Double with me?
Stary 2008-06-24, 15:46   #3534
rzyrafka
Zakorzenienie

zielony argiletz jest świetny, ale dla osób o wrazliwszej skórze lub bez problemów trądzikopochodnych może byc za mocny- ja ją uwielbiam, to najlepsyz zżeracz martwych komórek Jak tylko skończę Bigelow (fajny swoją drogą ale już tęsknię za pastą A. )
Stary 2008-06-24, 17:36   #3535
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizou co za odważna decyzja Ja chyba przed wyjazdem już nic nie wystawię, oczywiście zbieram się za to od miesięcy, echhh
zebys Ty wiedziala, jak dlugo sie do jej podjecia zbieralam no ale coz. juz sie dwojki pozbylam
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
żem się wystraszyła..kobito!

Cytat:
odbiór pigmetów doustnych burżuja i już będzie koniec tygodnia
nawet mi sie na oczy nie pokazuj, i ani mi sie waz robic im zdjecia! bede umierac z zazdrosci przed monitorem

Cytat:
Pędzle -30%
w krakowie tez, info z dzisiaj

jestem zniesmaczona. bylam w rossmanie, kupowalam sobie filtry. stoja wszystkie rodzaje na takiej poleczce, stoje, stoje, wybieram, czytam sklady, ogladam. przychodzi ochroniarz i staje centralnie przede mna zaslaniajac mi ta polke ja normalnie galy na wierzchu i grzecznie prosze, zeby sie odsunal a on na to, ze ja mu rozkazywac nie bede, on moze stac gdzie chce TZ poprosil o rozmowe z kierownikiem sklepu i mu odmowiono kolezanka pracuje w innym rossmanie, jutro idziemy na rozmowe z szefem rossmanow na krakow, se pogadamy, bo ja tak tego nie zostawie

poza tym bylam se w kazimierzu, w superpharmie kupilam ten zestawik malutkich, pustych opakowanek, dwa opakowania chusteczek do higieny intymnej i maske do stop palomy [wzielam tez ta mgielke chlodzaca z promocji, obaczym co to za cudo

kupilam tez dwie bluzki w camaieu, szorty, sukienke i bluzke w H&M i dwie cudne myjki w TBSie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 17:44   #3536
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
zielony argiletz jest świetny, ale dla osób o wrazliwszej skórze lub bez problemów trądzikopochodnych może byc za mocny- ja ją uwielbiam, to najlepsyz zżeracz martwych komórek Jak tylko skończę Bigelow (fajny swoją drogą ale już tęsknię za pastą A. )
To znaczy, że dla mnie się nada mam dość problematyczną skórę :/

Cytat:
w krakowie tez, info z dzisiaj
czyli chyba wszędzie tak jest ^^ trza się przejść
Cytat:
jestem zniesmaczona. bylam w rossmanie, kupowalam sobie filtry. stoja wszystkie rodzaje na takiej poleczce, stoje, stoje, wybieram, czytam sklady, ogladam. przychodzi ochroniarz i staje centralnie przede mna zaslaniajac mi ta polke ja normalnie galy na wierzchu i grzecznie prosze, zeby sie odsunal a on na to, ze ja mu rozkazywac nie bede, on moze stac gdzie chce TZ poprosil o rozmowe z kierownikiem sklepu i mu odmowiono kolezanka pracuje w innym rossmanie, jutro idziemy na rozmowe z szefem rossmanow na krakow, se pogadamy, bo ja tak tego nie zostawie
chyba sobie kpią o_O też bym nie popuściła, jak oni w ogóle traktują klienta :/
Mnie od zawsze denerwują ochroniarze w R., ale to już totalna przasada
Double with me?
Stary 2008-06-24, 17:45   #3537
isa666
Zakorzenienie

Kurka szkoda, że w Body szopie nie zrobili promocji na pielęgnację Bo bym sobie masełko kupiła jakieś może

ziz co za cham z tego ochroniarza Nienawidzę ochrony w Rossmannach, jest chyba gorsza niż w Sephorze i bardziej upierdliwa
Stary 2008-06-24, 18:06   #3538
Barwinek
Raczkowanie

Czy mając pudełko wypchane po brzegi kolorówką i myśląc o następnym błyszczyku/szmince dobrze trafiłam?

Nie macie nic przeciwko, że wpadnę tu czasem?
Barwinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 18:09   #3539
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
em pamiętam, że mi pisałaś o tym chyba też w Joannowym wątku, tylko Długą mam nie po drodze nigdy a specjalnie jechać mi się nie chce tam Jeszcze teraz przy tych upałach
No ale pomyśl, w Inermisie prawie wszystko jest droższe niż w sklepach, dołożysz jeszcze za przesyłkę, nakupujesz pewnie sporo niepotrzebnych rzeczy, a tak..

Cytat:
Na wszystko? Na stokrotki też?

ziz, co za cham. Wiesz przynajmniej jak się ten facet nazywa?
Stary 2008-06-24, 18:10   #3540
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barwinek Pokaż wiadomość
Czy mając pudełko wypchane po brzegi kolorówką i myśląc o następnym błyszczyku/szmince dobrze trafiłam?

Nie macie nic przeciwko, że wpadnę tu czasem?
tak, to objawy kosmetykoholizmu

Wpadaj wpadaj

Em, też pomyślałam o stokrotkach
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości