|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
ja mam dzisiaj egzamin, za 3h
na który kompletnie nic nie umiem mam tylko ładną ściągę... bo koleś jest juz straszy, troche w soim świecie żyje i od lat daje ten sam test ![]() a tak w ogóle to popatrzyłam w swoj internetowy index i padłam mam 5 5 4,5 trzymajcie mnie... doszły dzisiaj do mnie książki... kucharskie sztuk 6 (bo 1 się nakład skończył) ja już nie mam gdzie tego chować :/ a co jedna to fajniejsza... eh.. za to gratis dostałam zawieszke - żywego kaktusa w pojemniczku właśnie go 'napoiłam' i teraz sobie stoi na parapecie i łapie trochę słonka (wedle instrukcji na opakowaniu
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
ice ja też mam jeszcze egzaminy - w czwartek czeka mnie cosemestralna masakra ze wszystkich przedmiotów jednocześnie. Generalnie to dopiero zaczynam przeglądać notatki z wykładu, na który nie chodziłam, a on będzie podstawą egzaminu
Mimo wszystko jestem dobrej myśli Ty też bądź isa dziewczyno, jesteś naprawdę bardzo ładna, a z ta "starą" to już w ogóle przegięłaś. Wiecej wiary w siebie! zizou co za odważna decyzja Ja chyba przed wyjazdem już nic nie wystawię, oczywiście zbieram się za to od miesięcy, echhh Ostatnio mało piszę, czasu brak, ale staram się czytać na bieżąco UC złapał wszystkie moje przesyłki z truskawy, zaczynam wątpić, że dotrą przed moim wyjazdem... ![]() A ta zaginiona nadal jest zaginiona
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
ice, snow
Jeszcze mi się wczoraj plomba w zębie z tyłu ukruszyła Ja nie wiem czemu mi się tak te plomby nie trzymają - góra pół roku i się kruszą razem z częściami zębów Niedługo będę szczerbata jak tak dalej pójdzie.Wczoraj przechodziłam koło kas w Carrefourze i widziałam wystawione kosmetyki Eveline(były te sera LipoStop na pewno) i chyba z Lirene też jakieś balsamy Tak że może wykorzystam te bony na coś ------------------------- Wydrukowałam sobie notatki, pozakreślałam kolorami co ważniejsze i nawet mi sprawnie poszło Jeszcze tylko to co zakreślone trzeba przepisać na osobne kartki jako "ściągę do nauki" i będzie git
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się o co was juz wczoraj chciałam wypytać
![]() Która z Was pisała o zbawiennym działaniu termalki Avene? o co z tym działaniem chodziło? tzn co ona takiego cudownego robi? i jak używana?
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to "moja" kolorystyka Grapefruit gdyby dawał różową poświatę mógłby też być ale jak on całkowicie transparentny to nie wiem czy się skuszęCytat:
Jeśli mogę zadać to niedyskretne pytanie ![]() ajj, mam nadzieję, że jednak dotrą zanim wyjedziesz ----------------------------- Wczoraj zrobiłam sobie tę maseczkę z zieloną glinką i jest boska pory zmniejszone, cera ukojona, żeby nie powiedzieć nawilżona (a przecież nie to było zadaniem maseczki) mięciutka, gładka, widać, że dobrze oczyszczonajedynym minusem może być lekkie szczypanie, ale widać tak musi być po zmyciu skóra nie była zaczerwieniona czy podrażniona lub ściągnięta ![]() na dekolcie maseczka spisała się równie świetnie, skóra pozostała przyjemna w dotyku, niedoskonałości jakby spłycone ![]() nie żałuję zakupu, ale chyba kupię glinki (i białą i zieloną) w większym opakowaniu, bo bardziej się opłaca ![]() Daria, termalka koi, nawilża, redukuje zaczerwienienia czy podrażnienia, nawadnia, odświeża w ciągu dnia, można psikać na makijaż i nic mu się nie stanie (producent mówi, że wręcz utrwali ) po nieudanych eksperymentach ze skórą jest idealna ja po prostu psikam na twarz.. wczoraj użyłam na maseczkę żeby ją zwilżyć ;D
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Organzza dzięki
Termalka Iwostinu nie ma na mnie dobroczynnego wpływu, właściwie to mam wrażenie, że żadnego wpływu na mnie nie ma
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Termalki nie zostawia się do wyschnięcia - trzeba osuszyć skórę po kilkunastu sekundach, inaczej działa wysuszająco (jak każda woda na skórę
)
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to indywidualna kwestia, więc trzeba znaleźć swoją złotą metodę gdy psikam na noc (dość obficie) osuszam, choć bez osuszania też nie zauważyłam żeby miała zły wpływ na skórę
|
|
#3519 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeśli dzis po powrocie zastanę w zamkniętej skrzynce awizo to przysięgam, że łomem, ale się do nie dobiorę![]() Cytat:
![]() Ja tak sobie obiecuję, że w nowym mieszkanku będę więcej gotować i piec, a narazie zbieram tylko różne ksiązki kucharskie.. ![]() Nawet przez chwile myślałam już o zakupie takiego Moulinexa do pieczenia chleba żeby tak ładnie w całym domku pachniało po każdym pieczeniu...
|
|||||
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doszły moje namioty, są piękne ![]() Mam już humorek, może i nauka jakos pójdzie teraz łatwiej ![]() Jeszcze tylko paczucha od Hex po południu, jutro egz a potem (lub przed) spotkanie z Mag i odbiór pigmetów doustnych burżuja i już będzie koniec tygodnia
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Namiętnie się ostatnio maseczkuję ![]() Dzięki za opinię, byłam w Rossmannie wczoraj i przyszły tylko te płyny micelarne, maseczek nie było i pani nie wiedziała kiedy będą.
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
agnieska jak ja mam osuszyć twarz nie 'zdzierając' makijażu?
trueheart Domowe potrawy z zamrażalnika, Gotowanie dla dwojga, Kuchnia dla singli, Gotuję dla siebie, Dania z 5 składników i Smaczne dania dla dzieci w wykonaniu pomysłowych mam bo lubię kolorowe i pomysłowe dania jakie często są przeznaczone 'dla dzieci' (chociaż większość dzieci by tego nie tknęła umalowałam sie ładnie i mi zdjęcia nie wyszły ), kolory na oczach blade jak... ja chyba zaczyna mi się faza 'nie lubie siebie i nic mi nie wychodzi', od wczoraj narzekam na swoją mlecznobiałą skórę (ale i tak jej nie zbrązowie
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2008-06-24 o 13:38 |
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu sie nie chcesz przybrązowić?
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli komuś doskwiera ciężar portfela
![]() http://www.e-styl.pl/index.php/cat/c...Ce.html/page/1 agniesko Ty jeszcze masz brązer z Sole&Co z zeszłego sezonu czy już poleciałw świat? Bo ja dalej bez matowego żyję a tu taaaka okazja
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zadowolona
Mama dzwoniła, że przyszedł do mnie Cryoform Eisenberga z Sephorowego konkursu, mama dostała maseczkę. Teraz będziemy testować
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chyba sobie złożę w końcu zamówienie z Inermisu, bo widzę, że mają wiele fajnych produktów, których nie widuję w drogeriach(choćby masła Joanny na które poluję od dawna). Jeszcze tylko może wpadnę zajrzeć do A`proposu, bo niedawno mi w okolicy otwarli a jeszcze tam nie byłam.
Powiedzcie mi, czy szybko dochodzą przesyłki z Inerminsu i dają jakieś gratisy, próbki itp? Apropos egzaminów, kto to wymyślił, żeby pisać w niedzielę jeden egzamin o 8 rano a drugi o 15.30? ![]() cmoksiu
|
#3528 |
|
po prostu Em :)
|
isa, masła Joanny są w Filricie na Długiej.
|
|
#3529 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Nie lubię sesji. ![]() Delikatnie, chusteczką, nie ma z tym najmniejszego problemu, bo Avene pryska taką delikatną mgiełką, i jak przyłożysz chusteczkę do twarzy, to wszystko ładnie zbiera. Spędziłam pół dnia w mieście, a jedyny tego efekt to skserowane notatki (prawie 200 str. do wkucia na poniedziałek ) i jeden wpis. No i balsam brązujący Nivea. Był w promocji w Rossmannie i nie wiem, co ja zrobię z taką wielką butlą (400ml) jeżeli mi nie podejdzie.
|
|
|
#3530 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie opinie nt. LU
.Cytat:
Od rańca ślęczę w papirach, wydzwaniam po uczelniach, tworzę arkusze kalkulacyjne domowego budżetu .Jestem wściekła, bo uczelnia, którą wybrałam życzy sobie dokonania wpłaty czesnego za rok "z góry" . Liczyłam, że będzie możliwość płatności w dwóch ratach. Liczę na wszystkie strony i mam kilka możliwości: rezygnuję z wyjazdu we wześniu, ogłaszam odwyk kosmetyczno-odzieżowy, robię debet, idę na żebry do rodziców, nie robię nic, a w sierpniu wkładam korek w d... i zaciskam pasa . Opcja z rodzicami odpada, bo na razie nie chcę im nic mówić, odwyk nie przejdzie (kolorówki i tak mało kupuję) bo tu mam słabą wolę , debetu nie wezmę - bo nie i już, zostaje korek .ISA, Kobito! Nie załamuj mnie! Co ja mam powiedzieć ze swoją trzydziechą na karku (pamiętam o Tobie, dziś wieczorem już na 100% przysiądę)
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
em pamiętam, że mi pisałaś o tym chyba też w Joannowym wątku, tylko Długą mam nie po drodze nigdy a specjalnie jechać mi się nie chce tam
![]() Aga ja już taki narzekacz jestem I czarnowidz
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
W Łodzi w The Body Shop kolorówka -40%
Pędzle -30% Może u Was też coś taniej? Nie to żebym kusiła. |
|
|
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
m.in Argiletzu właśnie ta Ziaja może być fajna, ale nie wiem czy nie za dużo ma tych dodatków, a za mało samej glinki http://allegro.pl/item384484825_ziaj...na_250_ml.html Ja chyba też zacznę się maseczkować, fajna sprawa i przyjemnie się używa i widać efekt Ciekawa jestem jaki byłby taki płyn ![]() Cytat:
zwłaszcza że chyba potrzebuję jakiegoś pędzla tak więctrzeba zajrzeć
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
zielony argiletz jest świetny, ale dla osób o wrazliwszej skórze lub bez problemów trądzikopochodnych może byc za mocny- ja ją uwielbiam, to najlepsyz zżeracz martwych komórek
)
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale coz. juz sie dwojki pozbylam ![]() ![]() nawet mi sie na oczy nie pokazuj, i ani mi sie waz robic im zdjecia! ![]() w krakowie tez, info z dzisiaj __________________ jestem zniesmaczona. bylam w rossmanie, kupowalam sobie filtry. stoja wszystkie rodzaje na takiej poleczce, stoje, stoje, wybieram, czytam sklady, ogladam. przychodzi ochroniarz i staje centralnie przede mna zaslaniajac mi ta polke ja normalnie galy na wierzchu i grzecznie prosze, zeby sie odsunal a on na to, ze ja mu rozkazywac nie bede, on moze stac gdzie chce TZ poprosil o rozmowe z kierownikiem sklepu i mu odmowiono kolezanka pracuje w innym rossmanie, jutro idziemy na rozmowe z szefem rossmanow na krakow, se pogadamy, bo ja tak tego nie zostawie poza tym bylam se w kazimierzu, w superpharmie kupilam ten zestawik malutkich, pustych opakowanek, dwa opakowania chusteczek do higieny intymnej i maske do stop palomy [wzielam tez ta mgielke chlodzaca z promocji, obaczym co to za cudo ![]() kupilam tez dwie bluzki w camaieu, szorty, sukienke i bluzke w H&M i dwie cudne myjki w TBSie
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dość problematyczną skórę :/czyli chyba wszędzie tak jest ^^ trza się przejść ![]() Cytat:
Mnie od zawsze denerwują ochroniarze w R., ale to już totalna przasada
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka szkoda, że w Body szopie nie zrobili promocji na pielęgnację
Bo bym sobie masełko kupiła jakieś może ![]() ziz co za cham z tego ochroniarza Nienawidzę ochrony w Rossmannach, jest chyba gorsza niż w Sephorze i bardziej upierdliwa
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Czy mając pudełko wypchane po brzegi kolorówką i myśląc o następnym błyszczyku/szmince dobrze trafiłam?
Nie macie nic przeciwko, że wpadnę tu czasem?
|
|
|
|
#3539 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Na wszystko? Na stokrotki też? ![]() ziz, co za cham. Wiesz przynajmniej jak się ten facet nazywa?
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadaj wpadaj ![]() Em, też pomyślałam o stokrotkach
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

na który kompletnie nic nie umiem 
sztuk 6 (bo 1 się nakład skończył)
ja już nie mam gdzie tego chować :/ a co jedna to fajniejsza... eh.. za to gratis dostałam zawieszke - żywego kaktusa w pojemniczku 

Ja nie wiem czemu mi się tak te plomby nie trzymają - góra pół roku i się kruszą razem z częściami zębów
Tak że może wykorzystam te bony na coś 

Jeśli mogę zadać to niedyskretne pytanie 

chyba do siebie nie pasujemy

jeśli dzis po powrocie zastanę w zamkniętej skrzynce awizo to przysięgam, że łomem, ale się do nie dobiorę

kolezanka pracuje w innym rossmanie, jutro idziemy na rozmowe z szefem rossmanow na krakow, se pogadamy, bo ja tak tego nie zostawie