|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Mnie też ramiona pieką i nogi
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak oni Cię w tej pracy traktują ![]() Cytat:
![]() ale ja wybredna jestem ![]() ![]() słusznie !! to za wiele tych wakacji prawdziwych nie będziesz miała ![]() no ale kasa na pewno się przyda ![]() a tak w ogóle to śniłaś mi się dziś ![]() i nawet wygrała ![]() ![]() ![]() no nareszcie wygrała drużyna której kibicowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() szkoda ze wszyscy naraz wyjeżdżają ![]() ![]() uczyłam sie dziś cały dzień prawie ![]() ![]() trzymajcie kciuki aby egzamin się odbył oraz żebym zdała ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu - trzymammmyyyyyyyyyyyy
![]() ![]() PS. Wierzę,że Hiszpania wygra z Niemcami w finale ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | ||||
Zadomowienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skuś się na pizzę i koniecznie szukaj nowej pracy - na pewno zasugujesz na lepsze warunki! o to to ![]() ![]() hahah fajnie to brzmi ![]() Cytat:
![]() ![]() Szybko zleci, niebawem wszyscy wroca i bedziecie nadrabiac czas, kiedy ich nie bylo ![]() ![]() Cytat:
![]() to juz dwie w to wierzymy ![]() Dziś postanowilam po pracy zregenerować siły i zostać w domku ![]() ![]() I tak nie moge zasnąć, odzwyczailam sie od spania o wczesnych porach ![]() W domu troszke lepiej, staram sie maksymalnie do tego zdystansowac i nie mieszac - w koncu to sprawy miedzy rodzicami... A ja powinnam żyć swoim życiem. Moje zycie jest teraz szybkie. Czasem zastanawiam sie czy nie za bardzo, ale w sumie bo tylu miesiacach zastoju takie cos mi nawet odpowiada... ![]() Jutro do pracy na wieczor dopiero wiec pewnie zajrze tu w okolicach sniadaniowo-obiadowych ![]() Trzymajcie sie kochane i milych snow ![]()
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Od wczoraj cąła chodzę! Już jutro TZ-a zobaczę. 33 godziny! Kurczę, niech ten czas leci... JUż chcę jutro, chcę godzinę 15:50! Ahhh.. <333 ![]() Jeszcze tylko dzisiaj i jutro do pracy ![]() ![]() W ogole w sobotę tez smigamy na ognisko pożegnalne... ehh.. Taki dzien - tutaj radośc, tutaj smutek.. Ale.. ![]() Czekam na ojczulka z piekarni ![]() Miłego dnia kochane ;*** dopisek: pfff.. wolne =='
#4356 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, ja juz uciekam, ledwo sie zwlokolam z lozka..glowa mnie boli, na dwierze zimno,pada i wogole bleeee. dobrze,ze weekend prawie ![]() ![]() udanego dzionka!
![]() |
#4357 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wybaczcie Kochane, że Was nie pokomentuje, ale... jakoś tak nie mam weny ![]() Wczoraj straciłam przyjaciólke (tą kuzynke). Przykre, smutne, ale prawdziwe, chyba nie mogę za przyjaciela traktować osoby, która ma mnie w du***, a do tego pisze do mnie takie slowa, bo to co napisala do mnie wczoraj to... przegiecie. Wogole cały czas twierdzi, że ja jestem jej przyjaciółką, a ze mna spotyka się przy okazji, a do swojej drugiej kuzynki jeździ ciągle, ona przesiaduje u niej, razem jeżdżą na dyskoteki... Właśnie razem jeżdżą na imprezy, a do mnie wczoraj napisała: 'bo zauwazylam ze dla ciebie to ja potrzebna jestem tylko po to zeby gdzies na impreze albo wypic...' wyobrażacie to sobie ?! Zabolało mnie to tak bardzo, tak przeokropnie, że aż się popłakałam... Bo prawda jest taka, że ona kiedyś pisała mi, że chce ze mną jechać na impreze i proponowała mi to, ale... ja wtedy nie mogłam, a potem dwa razy była sytuacja, że ja moglam wiec zadzwoniłam do niej i powiedzialam jej, że mogę (ale i tak z nią nie pojechałam). No i co ? I okazało się to co się okazało, a jak miała problem, to ojca poganiałam od samego rana, żeby pojechać do niej, ale tego się już nie pamięta... Uwierzcie mi dziewczyny, że poczułam się tak okropnie, tak źle, jak chyba nigdy. Teraz wiem, że przyjaciół nie ma, ma się tylko dobrych znajomych. A swoją drogą kiedyś było inaczej, ale wiecie, teraz ona ma chlopaka, kumpele z którymi imprezuje, a mnie ma gdzieś. Nie zależy mi już na niczym związanym z nią, serio. Nie mam zamiaru prosic, przepraszać, probować to naprawić. Już nie. Jeśli jej nie zależy, a wczorajsza, cała rozmowa ewidentnie na to wskazuje, to mi nie powinno tymbardziej zależec.. Przepraszam, że tak sie rozpisałam, ale musiałam komuś się "wygadać". Bo to mnie niesamowicie boli, a teraz mam już tylko Was... Miłego dnia. Ewuś trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4360 | |||||
Zadomowienie
|
ihihih już to widzxe po Twojej minie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wstałam, zjadłam troche przypalone placki owsiane a teraz.....będe buszować po wizazu-aha ide jeszcze naczynia umyć ![]() Miłego dnia! ![]() Jej Tamo!!! Jak ja dobrze wiem co Ty teraz czujesz, bardzo dobrze....i powiem Ci ze nie warto walczyc o to-bo to będzie tylko przedłuzanie-ona nie chce i nikt jej nie zmusi-woli inne toarzystwo więc proszę bardzo droga wolna.....wiem jakie to boli kiedy Ty zawsze byłaś przy niej w złych chwilach a ona miała cie gdzies jak jej potrzebowałas...Nie rozumiem czemu są tacy ludzie?Ty im dajesz wszysystko a oni nic...Jak by nie miała innego towarzystwa to zaraz przybiegła by do Ciebie-bo Ty jestes tak jakby na zapas.....w złych chwilach kiedy ona czuje się samotna.. Nie warto o o to walczyć....-powiedział ta, która walczy..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,odnośnie tego wymęczenia przez TŻ-ta - nie myślcie sobie Bóg wie czego
![]() ![]() ![]() Tamuś - ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |||
Zakorzenienie
|
Jaaaaa też chcę być blaaaaadaaaaaaaaa <ryczy jak dziecko>
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hahahah Mercy, okulary przeciwsłoneczne przed kompa załóż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam na mieście, spotkałam się z kumpelą, sprzedałam ksiażkę i zlikwidowałam konto w jednym banku ![]() ![]() ![]() Jutro tez mam wolne od pracy ![]() ![]() Kupilam sobie duuuzo czeresni i co? Jem jem i zajrzałam w jedną i mięsko o.0 odechciało mi się wszystkiego ![]() No nic, lecę. Miłego piątku!!! ;* aaaaa i ten - jak dam rade to zamieszczę zdjęcia z TZ ^^ ![]()
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tamo a może jeszcze warto coś zrobić dla ratowania przyjaźni...? Jak w każdym związku i w przyjaźni są wzloty i upadki. Może tak szczera rozmowa w cztery oczy? Nie pośrednio przez różne komunikatory, gdzie swoją drogą różni ludzie różne słowa mogą inaczej odebrać, źle zinterpretować, a intencje osoby piszącej mogą być różne
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet jeżeli czujesz, że to koniec Waszej przyjaźni, mimo wszystko chciałabym na Twoim miejscu wiedzieć co ona rozumiała przez te słowa, które napisała i pogadałabym z nią na żywo. W koncu chyba Ci to się należy po tylu "wspólnych" latach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zadomowienie
|
Tamuś
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się wynudze ka mops ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Krytia - nudzi Ci się? wiesz.. ja mam łazienke do wysprzatania
![]() ![]() ![]()
#4366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobra idę cos posprzatać w domu chociaż miom zdaniem i tak się nie opłaca bo będziemy dach zmieniać od poniedziałku to i tak się nakurzy ![]()
![]() |
#4367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4368 |
♥
|
witam
![]() Ewus e cały sierpień ![]() ![]() ![]() Agness ja pracuje w Mc donaldzie, przyjmuja niepełnoletnich na okres wakacyjny . ja juz tam pracowałam w zeszłe wakacje , znam wszystkim i super mi sie pracuje , czas leci szybciej ![]() odrazu jestem przyjmowana na okres jaki chce nie mam próbnego wiec wiecej kasy mam. Milka hehe ja tez jestem blada , jeszcze nie miałam jakos przyjemnosci sie opalac w tym roku ale nadrobie to. choc twarzy nigdy opalac nie bede . Nefre filtr 50 i po problemie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() No i mamy kolejny słoneczny dzień ;D U mnie średniawo. Fakt czuję się lepiej,bardziej energiczniej,poza tym co rana jeżdżę na słynny już oddział laryngologii na zmiany opatrunków na bliźnie po tracheotomii,która dzięki stołecznym konowałom nie chce się goić,przez co w poniedziałek czeka mnie zszywanko na głupim Jasiu ( w sumie każdy powód jest dobry ,aby być na haju ![]() Nastrój ch...jowy. Głównie dzięki 'dochodzącemu' ojcu,który (mimo,że jest majętny)wypomina/każe matce zwracać wszelaką kasę jaką wydał na mój pobyt w Wawie,leki itd, kombinuje też abym nie szła na swe prywatne studia (acz bardzooo wymagające)i pobierała rentę chorobową ,wsio po to,aby był zwolniony w obowiązku płacenia alimentów) ,do tego docina mi,że mam żreć,utyć 5-10kg itd itp Klasycznie nie wytrzymuję całej zaistniałej atmosfery, wróciło samookaleczanie i inne takie chmurne myśli, cóż może jutro,pojutrze będzie lepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=agness51;8018041]Dziewczynki,odnośnie tego wymęczenia przez TŻ-ta - nie myślcie sobie Bóg wie czego
![]() ![]() quote] jakze bysmy smialy ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja wlasnie zajadam pyszny lunch, czuje sie fatalnie i poprosilam o pol godziny lunhcu tylko i wyjde za to pol h wczesniej czyli o 4 dzis. ![]() ![]() a na dodatek sie doweidzalam,ze osoba ktora nie robila tyle co ja dostala wieksza podwyzke to juz mnie to dzis calkiem rozwalilo... TZ w domu, robi podloge, nie moge sie juz doczekac az wroce i zobacze jak to wyglada ![]() po powrocie do domu - obiad i spac. I niech sie wszystko pali i wali ale mnie z lozka nikt nie wyciagnie.. milego popoludnia plotkary
![]() |
#4371 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=agolek;8020415] Cytat:
Ja padam, posprzątałam pokój i szafkę do której nie zaglądałam przez 3 lata ile tam było gratów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4372 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mas rację co do rodziców, daj im czas ![]() Cytat:
![]() ![]() no to chyba wygląda na to ze będziesz się musiała pofatygować do Polski ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale oczywiście powinnyście porozmawiać i ona powinna zrozumieć ze Cię zraniła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a spotkać sie musimy stanowczo i koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie bez zmian, czyli egzamin się nie odbył... czekaliśmy 3 godziny na decyzję i ostatecznie może odbędzie się we wtorek a może we wrześniu... tamten profesor nie chce odpuścić mimo ze z powodu stanu zdrowia nie jest w stanie egzaminu przeprowadzić, kierownik katedry nie umie podjąć stanowczej decyzji... a w samym środku tego bagna my - niczemu niewinni studenci, którzy sie nauczyli i chcieli zdać ![]() ![]() a oprócz tego pani dermatolog mnie postraszyłam jakie konsekwencje mogą być tego ze zlekceważę moją alergię na nikiel i wygląda na to że jednak muszę zaopatrzyć się w plastikowe sztućce ![]() idę posprzątać, bo się wkurzyłam ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Witam Was słonka
![]() Dzisiaj na szczęście chłodniejszy dzień! ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za rady ![]() ![]() ![]() Jabłuszko, ja również doszłam do wniosku, żeby nie mieszać się w sprawy rodziców... ![]() Tamo, jest mi naprawdę przykro, bo wiem co przeżywasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba burza idzie...trzeba wyłączyc komputer ![]()
![]() |
#4375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o Ty, czemu sama do piekarni nie poszłaś, cooo, Leniu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ona się zmieniła, tak? nie wiem, czy warto się starać by ratować tę przyjaźń, bo ona pewnie i tak będzie głucha na Twoje argumenty a głupio tak powiedzieć: "a nie pamiętasz jak ja do Ciebie przyjechałam, kiedy miałaś kłopot?!" ![]() ale nie wątp w przyjaźń, bo ona naprawdę istnieje, trzeba tylko trafić na opowiedniego człowieka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak czy inaczej wydaje mi się, że "przyjaciółka" nie jest Ciebie warta... Może za jakiś czas się "ocknie" i zda sobie sprawę z tego, że Cię zwyczajnie olała...? Przykro mi bardzo bo wiem, że jest Ci ciężko... Ale trzymaj się, jesteśmy z Tobą, masz tu wirtualne buzi na pocieszenie...: ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szalooooona, zamień się ze mną ![]() Cytat:
![]() ![]() koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Ojca... coz, musisz to olać...nie ma innej rady... Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze szybciurem zleci praca i walniesz sie do lozeczka, odpoczniesz i przespisz chandre ![]() A podloga na pewno bedzie wygladac pieknie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chcialabym miec takie ciagoty gdy sie wkurze... ![]() Cytat:
![]() Echhh pogoda dzisiaj zmienna, podobnie z nastrojem... Bywało lepiej, ale staram sie nie dołować i utrzymywać pozytywne nastawienie ![]() ![]() Jutro pracuje w dzien, a w niedziele wieczorem wiec w sumie moglaby wpaść w miedzyczasie jakas impreza (taaa jakby malo mi ich bylo ostatnio ![]() ![]() Buuu...trochę mi dziś źle. ![]() ![]() I Wam życzę miłego piatku kochane ![]()
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Madamme fluidy dla Ciebie-dobry duszku
![]() Idę robic nalesniki bo głodna jestem ![]() Muszę pocieszyc kuzyna bo pisze ze sie mu beczec che-nie dostał się do swojego wymarzonego liceum, ale ma szanse w drugiej rekrutacji.
#4378 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaa! jade po TZ-a rano! tzn tak na 80%!
![]() ![]() a na bóstwo sie robic nie muszę ![]() ![]() ![]() A blada chcę być, bo kurcze - po co mi byc opalonym - skora be na stare lata i w ogole ^^ Jabłuszko - <Sylwia siada w pozycji kwiatu lotosu, robi zeza i wykrzywia ręce> Dobre fluidy już lecą xD ![]()
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mercy naleśniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihihi napewno się dostanie bo to kujon na 102 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.