|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
izazusia a pomyslals o czyms innym niz poduszce ? kiedys wklejalam tutaj taka fajna skrzyneczke
Ja mam wprawdzie poudszke bo kupilam ja okropnie tanio i jest sliczna ale myslalam o takiej skrzyneczce |
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tak nie działa to może jakaś magia lub hipnoza? I już bez powtarzania
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli od dzisiaj nie weźmiesz sie za zaproszenia
To będziesz uchodzić za potężnego lenia Wizażanki Cie przeklną (z annakacką na czele) I się wywrócisz idąc w kościele Dlatego dla swego spokoju, i radości zaproszonych Zrób porcję zaproszeń pięknie ustrojonych A potem prędko zdjęcie zrób kochana I wklej je na wizaż jeśli nie chcesz bana
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
lol izazusia prawdziwa poetka
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jesteście boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ![]() Uśmiałam się jak głupia!!! ![]() izazusia- czy Ty się z powołaniem nie minęłaś poetko Ty moja??? ![]() zapomniałabym dodać: 3 wers Twego wiersza -
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Izazusia no pięknie
Ciekawe jakie jeszcze talenta dziewczyn nam tu na wierzch wyjdą
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale pomyślałam, że na obrączki moge dac pudełeczko biżuteryjne np. białego misia, albo serduszko skoro będzie to niosła moja 1,5 roczna córka ![]() Jest szansa że jak beda w zamkniętym pudełeczku to nie zgubi albo nie zacznie sie nimi bawić w ołowie nawy kościoła zanim doniesie do ołtarza o takie: http://www.cudownyswiat.pl/opakowania/index15-0.html aha - przypominam o sesjii!!!!! (patrz w moje linki w podpisie)
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny pomysł z tymi obraczkami ciekawe czy moj synus by poniósł te obraczki ma 4 latka ale moze sie wstydzić pomysle nad tym he h e |
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
no no no ale mi tu się poetycko zrobiło
![]() Witam Was moje kOchane ![]() musze troszke popracować-czytam na bieżąco ale mało się będę udzielać kasienka- weź się Króliczku za zaproszonka i to już ![]() ale fajny ten smoczek![]() agunia tak trzymać lulu nie do twarzy Ci ze złościami ![]() też mam kolczyka w pępku -Bartka bratanica 3 latka mówi na to pipi
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to obawiam się, że pudełeczko ją jeszcze bardziej skusi niż gdyby te obrączki były na poduszce. Przy tych poduszkach są zwykle tasiemki do których można te obrączki przywiązać, więc nie spadną. Gorzej jak mała w drodze do ołtarza stwierdzi że chce sprawdzić zawartość pudełka, otworzy i zacznie ową zawartość wyciągać Myślę, że to co na widoku mniej kusi, no ale Ty swoją pociechę znasz lepiej ![]() Może dobrym pomysłem byłoby przećwiczenie z nią tego w domu? Wziąć jakieś pudełeczko, włożyć tam obrączki i w formie zabawy niech udaje że niesie je przez kościół. Oswoi się i z pudełkiem, i z obrączkami, i może w kościele już jej tak kusić nie będą
|
|
#281 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PIPI po francusku oznacza siusiu Juz sie nie zloszcze Cytat:
We francji dziewczyny wybieraja temat przewodni na wesele i potem caly czas temat jest obecny . Na przyklad morze to obraczki podaja w muszli
|
||
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
A i po angielsku bardzo podobnie, tylko częściej jest po prostu PI (pisownia pee)
Chociaż i PIPI się spotyka
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poetką to jest Szymborska, poeci mają specyficzny sposób opowiadania świata
![]() Ja sobie rymuję po prostu ![]() Puzderko na obrączki to naprawdę fajna sprawa, a z dziećmi różnie bywa. Koleżance niosła obrączki 7 letnia chrześnica właśnie na poduszce. Obrączki były dobrze przymocowane i całe szczęście bo tak przewracała tą poduszka ze mielismy niezły ubaw!!. Biedulka całą mszę stała (czemu nie mam pojęcia) i z nudów bawiła się obrączkami Zastanawialiś my się ile wytrzymają wstążeczki- na szczęście szczęśliwie dotarły do Państwa MłodychDlatego trzeba z tym uważać
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moj temat przwodni to nadzieja zielony bukiet zielone balony i białe wszystkie stroiki na stół zielono białe auto przystrojone na zielono biało butonierka itp |
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
ja mysle ze moja wejdzie do kosciole a zkoszyczkiem jak reszta usiadzie sobie z boczku i kiedy bedzie trzeba to jej sie da poduszeczke zeby przyniosla
to moze zrob jakas koniczynke
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
dokałdnie tak jak piszesz mozna tez zawołac pipi machen |
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
ssiusiu powadacie ale ubaw nieżle
![]() |
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja życzę dużo słonka i uśmiechu!
Brzuchol mnie ciągle na okres boli, ale jeszcze nie dostałam. ![]() Cytat:
Podobno wcześniejszy Ksiądz przegrał sporą sumkę w kasynie i nie mieli za co kupić materiałów budowlanych. Rok temu byłam przerażona, bo w okresie letnim, kiedy rzecz jasna odbywają się śluby - przy samym wejściu do Kościoła stało rusztowanie i paka cegieł! To dopiero mieli Młodzi za widoki. Teraz Kościół jest wykańczany z tyłu, z przodu wygląda jako tako, w środku bardzo ładnie, bogato, ale są tak śliskie kafelki (czy co to), że nieraz bym orła wywinęła.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w 100% z tym PIPI.
Też od razu to skojarzyłam
|
#291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Jak Ci każda po kolei po pupie da to z pewnością sie weźmiesz do roboty ![]() Cytat:
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko nie wiem czy 3 latce o to chodziło
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek Wszystkim
Nie wiedziałam, że tu tak poetycko jest Smoczek na ... LilStar dzięki kochana monai też jestem za tym, żeby Hiszpania wygrała z Niemcami kina2807 ale mi żeś kochana posłodziła A czemu masz to sobie wyobrażać, przekonasz się na własne oczy jak przyjedziesz i zobaczysz ![]() kasienka1985 czary mary abrakadabra hokus pokus marokus weź się w garść kobieto (
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehehehe- jeśli nie uczyła się jeszcze języków to podejrzewam, że może chodziło jej o tę Pipi z warkoczykami po bokach.
Cytat:
boję się tych batów, więc chyba Was posłucham
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Milenka to na wszystkie brzuszki i pępuszki mówi pipi
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja juz kiedys jaka tamtedy przejezdzalam, to sobie tak wyobrazalam, jak to pieknie musi wygladac, a jak jeszcze Ty napisalas, ze tam slubujesz, to juz w ogole, jak jade, to patrze tam i sie rozmarzam
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten tatuaż to ![]() nie marudź tylko za robotę się weż i raz dwa będą gotowe te zaproszenia i dłużej będziesz mogła się nimi nacieszyć dzięki ale macie pyszne śniadanka ![]() a ja dziś sobie tyle pospałam, że hohoho... 10 godzin chyba cały stes musiałam wyspać, tylko teraz też za dobrze mi nie jest, bo głowa mnie boli (chyba od za długiego spania)
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale Wy jesteście szalone.. tyle pisać
Już od jakiegoś czasu podczytuje sobie te wasze złote myśli cichaczem, ale szczerze powiem, że tak z doskoku to trudno jest się w tym połapać Mam nadzieje, że teraz będzie troszke czasu,żeby się poudzielać bo zauważyłam ze Wasze rady są bezcenne, a co 100 głów to nie jedna A więc pare słów o mnie: - niedawno przebrnęłam pomyślnie przez sesję ostatniego semestru (niestety dop.licencjat) - 26 w samo południe ŚLUBUJEMY!!!!!!! - teraz jesteśmy na etapie załatwiania mieszkania (a konkretnie funduszy na własne M) Tak więc mamy mnustwo latania, załatwiania, kombinowania no i mnustwo nerwów niestety....Widzę, że nie tylko ja będe PM 26.07.08 A i co mamy załatwione w związku ze Ślubem:- sala (już 1,5 roku) - w przyszłym tyg. ustalamy menu i inne szczegóły - orkiestra (tak samo) - do ustalenia repertuar i pierwszy taniec - fotograf - reportaż - wódka już w domku 0,5 na głowe - formalności UC - kościół (zarezerwowany termin, protokół spisany, dzisiaj ostatnia wizyta w poradni rodzinnej) - obrączki - gładkie złote - oprawa muzyczna w kościele - wszystko uzgodnione - tylko podpisać umowę - kwiaty - zamówione - jest ogólna koncepcja do ustalenia za 2 tyg. - zaproszenia oczywiście porozdawane - suknia do odbioru w środę (Herm's KEDANE - buty, biżuteria zakupione - fryzjer, pazurki terminy zarezerwowane - autko zaklepane - kołocz zamówiony - pare pierdołek zakupionych - kotyliony, księga gości Do załatwienia: - ustalenia w kościele - garnitur i dodatki dla TŻ (WSZYSTKO!!!!) - bielizna dla mnie - makijaż - zarezerwować termin - wizyta u kosmetyczki - fryzura wybrać przede wszystkim - ustalić repertuar z orkiestrą - ustalić menu - dokupić kolorową wódkę, soki - podziękowania dla rodziców - przewóz gości - podziękowania dla gości ![]() Ciągle się zastanawiam czy to już wszystko, czy o czymś nie zapomniałam Pomocy Dziewczyny Podpowiedzcie o czym musze pamiętać, na co zwrócić uwagę... Czasami to czuje się przytłoczona tym wszystkim i zamiast radości to odczuwam panikę ![]() Mam nadzieję że mogę na Was liczyć |
|
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
My równiez robiliśmy sami zaproszenia. Jak sie zabraliśmy do pracy to dwa weekendy i gotowe. A jaka później przyjemność dawać i słyszec jakie ładne i orginalne.
Cytat:
Wiem o czym mówisz mi równiez zostały juz głownie same ustalenia kościół, kamerzysta fotograf i zespoł. A tak poza tym to chyba wszystko prawie załatwione ale napewno w ostatnim tygodniu oczymś sobie przypomne i bede panikawać . Trzymam kciuki za przygotowania i mam nadzieje ze ten dzień bedzie najwspanialszym dniem w zyciu i wszystko bedzie pieknie.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 11:12 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

I już bez powtarzania

właśnie się dowiedziałam, że w mojej parafii zaczął się remont głównego ołtarza. Byłam tam wczoraj żeby zobaczyć jak to wygląda i wygląda fatalnie
Podobno wcześniejszy Ksiądz przegrał sporą sumkę w kasynie i nie mieli za co kupić materiałów budowlanych. Rok temu byłam przerażona, bo w okresie letnim, kiedy rzecz jasna odbywają się śluby - przy samym wejściu do Kościoła stało rusztowanie i paka cegieł! To dopiero mieli Młodzi za widoki.
?