![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() no to fajna miałaś nagrodę ![]() ![]() moja kuzynką też zrobiła taką "niespodziankę" swojej mamie, tylko z tą różnicą, że miała z 16 lat i sobie zrobili takie same z chłopakiem, nie są teraz ze sobą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mają fajne kierunki:mediację i negocjacje rodzinne, interwencje kryxzysową i kilka innych które chce poznać ![]() z kryminalistyką trudniej trzeba prawo albo medycynę ale podczytuję sobie na necie i badzo wciąga ![]() a jeśli chodzi o tatu-trzeba sprawę przemyślec bo to nie chwilowy kaprys ![]() ![]() i jeszcze kwestia wzoru i wykonania żeby nie żałować że ma się kotka, inicjał albo inny wynalazek ![]() Hiszpania górą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przypomniało mi się jeszcze w sprawie tatu, że mama mojej kuzynki, która wrzeszczała na nią z miesiąc czasu za ten tatuaż, po około roku poszła do salonu i zrobiła sobie motylka na pośladku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
dzięki Lilka
![]() no Hiszpania -Niemcy finał nas czeka ![]() ![]() też chciałam tatuaż ![]() ![]() ![]() u facetów podobają mi się tatuaże na łydkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Żarty się was trzymają iście niepedagogiczne. Ja kiedyś myślałam o chemii sądowej ale sobie odpuściłam bo było to tylko w Krakowie. A tam drogo i daleko
![]() Ja myślę o następnym kierunku coś z mechaniką albo materiałoznawstwem ![]() TŻ chce się jeszcze kształcić a ja nie mogę być gorsza, poza tym po chemii dość ciężko z pracą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi też ![]() Hiszpania musi wygrać chociaż wczoraj usłyszałam komentatora, że w meczu biorą udzia 2 drużyny-22 chłopów a i task wygrywają Niemcy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
cześć kobietki
witam o poranku buziaki na cały dzień!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Znowu mam kawkę i drożdżówkę. Już prawie zjadłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak na serio to mamy bliżej do Białegostoku, ale nie wyobrażam sobie nie być u swojej Kachy, tym bardziej, ze ona ma 2 miesięczną córeczkę, mała dawała jej popalić, dlatego przyjechała do Polski już jakieś trzy tygodnie temu, ale wiem, że nawet gdyby mała była grzeczna to i tak by do kraju przyjechały, z tym, że specjalnie na moje wesele. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Do drugiego fryzjera idź i nie martw się o obrażanie. W końcu chcesz być zadowolona z efektu. Cytat:
Cytat:
U nas w żadnym kościele nie ma "co łaska", coś takiego zwyczajnie nie funkcjonuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też brałam pod uwagę plecy i właściwie to tylko plecy, ale nie na kości ogonowej tylko trochę wyżej. Trzeba myśleć o rozciąganiu, chociażby podczas ciąży, może później zostać tylko plama. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny mam MEGA doła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |
Rozeznanie
|
Panny Młode 2008 cz. III
nie przejmuj sie-skończa do października
na pewno skończą. całe lato beda robic ciekawe jak inne pary, co w lato sie hajtaja jak to bedzie? Cytat:
pokaz mi swoja kiecke prosze Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 09:17 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
wiiniii jest mało prawdopodobne, że skończą bo ksiądz sobie na mszy żartował, że do grudnia postarają się skończyć.
A zdjęć sukni nie mam bo pierwszą przymiarkę mam dopiero na początku września a jak zamawiałam to się nie sfotografowałam ![]()
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aha no szkoda ze nie zobacze Twojej sukni a masz jakis wzór z katalogu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie króliczki kochane!
![]() Dzisiejszy dzień rozpoczęłam nie tak jak wy drożdżówkami ![]() Też było dobre... ![]() Przede wszystkim dzasta110 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() Cytat:
Zawsze marzyłam o zrobieniu sobie... czego?? No jaszczurki naturalnie na łopatce. Tak jakby siedziała mi na ramieniu. Achhhhh... kiedyś mój pomysł się ziści... Jak znajdę w domu fotkę tego tatoo o który mi chodzi to Wam wkleję. ![]() A mój Uki tez chce jakiegoś gada ![]() Ale to nic w tym stylu: http://hanula1950.blox.pl/resource/tatuazroku.jpg I też na plecach albo na ramieniu ![]() Cytat:
Zobaczysz, że zrobią do tego czasu ten remont... Idź do księdza i go pomolestuj żeby Ci powiedział na kiedy przewiduje zakończenie remontu. Ma ci odpowiedzieć w przybliżeniu i tyle! ![]() Bo w razie czego <gdyby nie zdązyli> to szczerze Ci radzę żebyś poszukała innego kościółka, bo nie będzie to wyglądało za estetycznie z tymi rusztowaniami. Tak mnie się bynajmniej zdaje <a ja właśnie jestem estetką>. ![]()
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o kurcze , to przerabane a co oni tak w pelni lata jak duzo slubow jest ? ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie obok buduja blok i skurczybyki zaczynaja o 7 rano halasliwie a potem jest cisza, nie wiem co im przychodzi do glowy zeby byc tak upierdliwym , czlowiek spac nie moze ![]() ![]() Hiszpania wygrala, choc wolalam rosje bo u nas nie ma duzo rosjan za to hiszpanie trabili potem pol nocy dlatego czlowiek sie nie moze wyspac bo przez upaly okna szeroko otwarte . DZISIAJ JESTEM ZLA !!! ![]() ![]() ![]() Zamowilismy wczoraj tablice rejstracyjne na autko , wyslalam maila i zaplacilam przelewem a tu ani widu ani slychu gosciu w ogole sie nie odzywa ![]() wczoraj zaczelismy czwiczyc tance i katastrofa jak ja nie prowadze to rzuca mna jakbym byla workiem ziemniakow, ![]() ![]() ![]() i nawet nie moge sie polozyc spac spowrotem bo dalej sasiad wierci i stuka wrrrrr Mowilam juz ze dzisiaj jestem ZLA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis rano w drodze do pracy przejezdzalam obok kosciola sw. Jozefa, ach... juz Was sobie wyobrazam jak po tych schodach schodzicie ![]() a ja kawke i bulke ![]() z almette jak Kasienka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
ja tez robie tablice
koleżanka ma zakład poligraficzny robie u niej zaproszenia , tablice , kieliszki dla młodych z imionami i data ślubu balony z imionami i data ślubu zaproszenia wymyśliłam sobie sama poszukaliśmy super papieru i bedzie to cos jak list w butelce mam małe przyjecie weselne wiec tych zaproszen nie bedzie zbyt wiele cos koło 20 stu. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie denerwuj się jak ja zamawiałam tablice to gościu też się dosyć długo nie odzywał, w każdym razie tablice przyszły i jest ok. U Ciebie też tak będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
musialam sobie troche ponarzekac jak sobie ponarzekam to bedzie lepiej, wczoraj te tablice wieczorem zamowilam
![]() to wszytko dlatego ze jestem niewyspana |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka moje. Pije sobie właśnie kawusie i wizaż podczytuje
![]() ![]() Lulu, nie Ty jedna dzisiaj niewyspana, do nas wczoraj po 2 w nocy zaczęła się dobijać jakaś nawiedzona baba, Dominik jej otworzył a ta coś bez ładu i składu zaczęła opowiadać że się wszyscy przestraszyli. Moje kochanie pyta ją o co chodzi, a ta w kółko dalej to samo powtarza, aż w końcu poszła sobie. Ehhh ludzie są dziwni. A dzisiaj od samego rana sąsiedzi sobie urządzili dyskusje pod moim oknem. No i było po spaniu ![]() Kaalinaa, tak jak już zostało napisane, ja bym poszła do księdza i wydusiła z niego kiedy ten remont skończą. Jak nie będzie chciał powiedzieć, albo powie że do października nie da rady, to zmień kościół i tyle. Ja Cię rozumiem doskonale, to jest nasz dzień, jeden jedyny w życiu i nikt nie chce aby cokolwiek go popsuło. Z drugiej strony myślę sobie, że skoro teraz zaczęli i teraz jest to rusztowanie i folia, to w październiku nawet jak będą trwały prace to już chyba takie mniejsze i front ołtarza będzie już ładny. Tak czy inaczej bez pomęczenia proboszcza się nie obędzie. A jak on nie będzie chciał nic powiedzieć to podpytaj innych księży i tyle ![]()
#262 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
a u Ciebie----------- 1 tydzien i 1 dzień-------------- to juz tuż tuż!!!!!!!!!!! a jeżeli chodzi o smoczysko to ciekawi mnie jak był robiony hmmm bo jak rozmiar sie zwieksza to smoczek całkiem całkiem wyglada hehehehhe Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 09:18 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełnienia treści a nie pisać post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w ten słoneczny poranek
![]() ![]() ![]() dzasta110 GRATULACJE !!!
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
A w sprawie zaproszeń przycisnęłam wczoraj Dominika i powiedziałam mu, że ma umówić się z mamą na zrobienie listy gości i ma to być zrobione do dzisiaj do wieczora. Wręczyłam mu telefon i mówię dzwoń, i powiedz mamie że jak do dzisiaj tej listy nie będzie, to nie będzie zaproszeń imiennych, tylko na kopercie do kogo. Zadzwonił i ma być ta lista dzisiaj, jak nie będzie wyślę go do teściówki żeby siadł i z nią to wklepał w komputer. Oznajmiłam mu też, że jak do jutra nie weźmie się za zmianę projektu tak jak on chce, zaproszenia zostaną takie jakie są. Poskutkowało
![]() ![]() A jestem tak cięta na teściówkę, bo jak byliśmy w poniedziałek, to 2 godziny nad menu się rozwodziła, a na to mamy jeszcze co najmniej 2 miesiące, a jak jej napomknęliśmy o liście gości powiedziała jedynie "to trzeba zrobić". I nie zrobiła....
#265 |
Wtajemniczenie
|
Hehe
![]() ![]() Ja też muszę zamówić tablice, nalepki na butelki (albo zawieszki), organzę, nożyczki które tną różne wzory, welon. Podusia jako podkładka do obrączek jakoś do mnie nie przemawia ale jak przemówi to ją też trzeba będzie zamówić ![]() ![]() Hmm jeszcze się trochę tego uzbiera, i pieniążków trochę popłynie, ale gdy robie to partiami to nie czuje się tego tak bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odprawcie nade mną jakieś czary, żebym wzięła się za zaproszenia!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Błagam ![]() Nie mam na to kompletnie ochoty ![]()
#267 | |
Rozeznanie
|
Panny Młode 2008 cz. III
ja chce podwiazke niebieska
ciekawe czy znajde Cytat:
![]() hokus pokus abra kadabraaaa!!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 09:20 Powód: proszę edytować posty w celu uzupełnienia treści a nie pisac post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w środe mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni.
![]() ![]() ![]()
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A nie mówiłam? Z tymi babolami trzeba twardo! A mówią, że faceci powinni być twardzi... To my wątłe kobiety powinnyśmy dokonywać za nich wyborów i podejmować decyzje! ![]() Tak trzymać ![]()
![]() |
#270 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.