|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Teraz wiem, że mój TŻ nigdy więcej ode mnie nie dostanie. Chyba, że zrobiłby coś mega okrutnego. , np. zdradził. (tfu tfu). Ja podchodzę zawsze strasznei emocjonalnie i cięzko mi walczyć z tym.. ale staram się i chyba widać małą różnicę. Jednego ejstem pewna, gdybym trafiła na innego faceta - już dawno byśmy się rozstali przeze mnie
![]() Klaudens,, skocze na dól na chwile umyc glowe i zaraz jesteeeem
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie same mysli, ze gdyby inny to juz dawno nie byłby ze mną. On duzo znosi.
A ja mamy nie zniosę i zaraz ją .. no niewiem ! Chciałabym tu posiedzieć, ale jak ... Kur .. |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
To mama u Ciebie w pokoju siedzi cały czas? Moja to jak przyjdzie i coś tam gada, to na fotelach przy stole, wiec nei widzi co piszę
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrz na moj pokoj kilka str.wczesniej. Mama na lozku ja przy kompie. Niekoniecznie widzi, ale podlgada.Aktulanie poszła,ja ide też spać..
dobranoc dobra duszyczko |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się moja mała i zobaczysz, ze gdy się obudzisz wszystko wyda się prostsze
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja na nogach od 6 jestem Bo kolega B. pomylil godz.i zaczal nas budzic zeby B. jechal juz z nim na egzamin,bo maja dzisiaj praktyczny...no i tak godzinke nie chcialo juz nam sie spac to sie potuliliśmy A żeby egzamin lepiej poszedl![]() Mam troszke czasu zanim wroci wiec zabiegam sie za dopieszczanie terrarium ![]() Klaudensik skarbie Jestem pewna ze sie pogodzicie
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wstalam i tak pomyslalam 'a wejde na wizaz jeszcze' i tu takie rzeczy czytam oj klaudens nie martw sie
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
bry ;*
jeszcze wpadłam dyktowanym nałogiem do Was ![]() widze Klaudens ze sprawa ydentico jak u mnie, cos czuje ze u nas ciche dni będą ![]() u nas temat pieniedzy tez jest sliski bo ja jak Klaudia lubie pieniadze wydawac, nie umiem oszczedzic, TZ musi sie wykłócic o kazdy grosz w domu i ma to co zarobi i jeszcze oszczędzi na telefon czy na głosniki jak ostatnio jakis wypas, ja nie bo mam swoją rentę, karte i dostaje od babci, wiem ze on ma w duchu taka niesprawiedliwość ze mi tak łatwo kasa przychodzi a jemu nie, ale ile my mamy lat...zobaczymy jak to bedzie z budzetem jak zaczniemy pracowac..on moze zarabiac kokosy a ja nie, ale chyba tylko raz sie o pieniądze pokłócilismy, zreszta co facetowi brakuje do szczęscia..ubran ja mu zawsze nakupuje...cacka wszystkie juz kupił jakie tylko mozna i na nic wiecej nie potrzebuje, a ja ciagle ciuchy kosmetyki bla bla bla |
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też jest problem z pieniędzmi... ciągle jakieś kłótnie o to... :/
klaudensiku, nie przejmuj się na pewno jak to będziesz czytać to już będzie lepiej może nie dziś, nie jutro, ale jak będziesz gotowa to wyciągnij do niego rękę i spróbuj pogadać no chyba że on zrobi to pierwszy to też nie odmawiaj ułoży się na pewno ![]() postanowiliśmy wczoraj z tż, że za 2 lata bierzemy ślub i że zaczynamy załatwiać wszystko zaraz jak tylko się dostaniemy na studia ale ja po dzisiejszej nocy z nim nie jestem już pewna tego
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to raczej o kase sie nie klocimy, jedynie sie zdazaly aluzje ze ja jeszcze nie pracuje.... ale to tam szczegół
oo karolcia jakie plany my mamy 'plan' ze jak studia skoncze to moze dzidzi bedzie hehe a jak by ktos scial oblukac to dodaje fotke frencza mojego no i to tyle - spadam, milego weekendu
|
#1091 |
|
BAN stały
|
hej hej, dzien dobry lasski
dlugo nie pisalam, dostalam prace jako recepcjonistka w hotelu, wiec jestem zajeta, ale czasami sledze was nie wiem czy mowilam, ale zerwalam z tz, jestem teraz naprawde szczewsliwa
|
|
|
|
#1092 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudus bedzie dobrze
musi byc dobrze ja wychodze z zalozenia ze nie moze to sie tak skonczyc. tyle czasu razem byliscie i o takie cos nie warto niszczyc tego wszystkiego.. musicie porozmawiac, bo tu rozmowa najwiecej moze pomoc![]() u mnie nie ma klutni na temat pieniazkow.. nas to ja jestem ta ktora ma problem z kasa, ktora msi oszczedzac zeby sobie cos kupic,a ze R. jak to on mowi pracuje w *****(nie ebde reklamy robic ) to go stac, iczasami az mi glupio ze jak idziemy na piwo czy na pizze to on mi stawia i w ogole...
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Klaudensiku mój drogi głowa do góry. Nie ma spraw których nie da się rozwiązać zresztą na pewno już dziś będzie lepiej bo po cierpieniu zawsze przychodzi radość. Mysecka ładny frenczyk. Też taki chce Ale ja tęsknie za Wami... nawet nie moge z Wami pisać bo praca a potem od razu ide spać bo nie mam siły... Może kiedyś nadrobie wszystkie zaległości Dziś mój TŻ przyjeżdża i jutro pomagam mu w przeprowadzce ![]() Miłego dzionka lecem z mama na bazar a potem .......... praca
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
U nas o kase nie ma klotni bo jak rozwalam pieniadze-to swoje a nie B... bo wczesniej on sam nie mial kasy,teraz od tyg. pracuje wiec i kasa bedzie,ale on wszystko w auto wpakuje wiec nie mam co liczyc na jego kieszen :P
Z reszta sama ide do pracy to po co mi jego $ ![]() Karolcia jakie plany B. nie chce tak daleko wybiegac a szkodaMyseczko franczyk ladny ale jako "znawca" paznokci doczepie sie tego ze nie ma lini usmiechu Ale ladnie wyglada tak delikatnie I co to za ała na malym paluszku? O ile dobrze widze? Ojjj
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a linii usmiechu faktycznie taka malo usmiechnieta mi wyszla i jeszcze ten brokat tak nie teges nalozony i niewidac - cuz brak wprawy przynajmniej mi wzorek wyszedł ![]() a juz mialam niezaglądac ale jeszcze ostatni raz wlazłam, bo mam jeszcze troche czasu xD jakies 20min a niechce mi sie w notatkach siedziec - tu lepiej
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia wprawy Myszeczko
![]() Troche treningu i bedziesz robic perfekcyjna linie usmiechu ![]() No ja tez mam teraz troche czasu..skonczylam z terrarium ![]() Moj tata wlasnie dzownil z wieznienia...mowil ze w koncu list doszedl,prawie miesiac czasu zwlekalam z jego wyslaniem a on mi napisal niecale 2 miesiace temu jak sie dowiedzialam o wszystkim. Kurcze z jednej strony szkoda mi go..a z drugiej ? Sam na to zasluzyl ze jest gdzie jest..mam nadzieje ze jak wyjdzie-a to nie tak szybko,ze jak wyjdzie to bedzie innym-lepszym czlowiekiem i zacznie po tylu latach sie troche dziecmi interesowac. Ciekawe jak B. idzie na egzaminie
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
dobra lece na autobus bo znowu niezdaze
ostatnio jak do Tż jechalam to tak sie zasiedzialam tu ze za pozno wyszlam i mi bus uciekł xD
|
#1098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ ciągle by kupował jakieś oryginalne ciuchy, spodnie, buty i gażety ( wkońcu jego kasa) a ja patrze ,żeby kupic tak coby jeszcze reszta została Ostatnio jak do wro pojechaliśmy to powiedział, że mnie przypilnuje, żebym całą kase wydała z którą tam pojechała i zebym kupiła tylko firmówki No i poszły wszystkie PLNy sie je.bać ![]() Cytat:
![]() Bo wy to już zaręczeni co nie ? ![]() Ja też chce mieć dwie kołgdry, albo osobne łóżka a jedno wspólne do sexiku Bo nie umiem spać razem, gdy tż tnie komara i chrapie ![]() Cytat:
![]() Ja też się staram na recepcję ![]() Odp. dostanę gdzieś w sierpniu Bo od września rusza Hotel już W Kudowie też otwarli nowy hotel i potrzebują kelnerki i szefów bufetu, gwarantują zakwaterowanie, ale wtedy to już z tż wcale bym sie nie widywała;/ Bo zakwaterowanie = wykorzystywanie 24/h
|
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Gratuluję , oj ja z moim [ex] tzem tez bym nie mogla spac w jednym łozku. Ja musze sie wiercic a mu to przeszkadza. Cytat:
![]() Ja sie pierwsza raczej do niego nieodezwe , a on do mnie tez pewnie nie" bo on nie ma kasy zeby kupic pakiet sms" ... Wiecie co mi jeszcze wczoraj powiedział " ze na pewno bylam wczoraj taka wredna, bo on idzie niedługo do pracy i ja chce sobie na plaze chodzić,na zakupy, i miec wolnosc" Yh. |
|||
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
klaudens- a ja ci coś powiem na poprawę humoru : Nir zrobi mi albumik
I tobie pewnie też jak ładnie poprosisz ![]() ![]() ![]() A mamą sie nie przejmuj, moja też na początku miała zastrzeżenia do mojego tż, bo jak to powiedziałą: wygląda jak bandzior Bo miał kolczyka we brwi ale w ryja też potrafi przyłożyć ![]() Jeśli twoja mama nie ma podstaw do tego, żeby tak na niego gadać to sie nie przejmuj, a jeśli jest w tym ciut prawdy- przemyśl to dokłądnie a nie pochopnie ![]() Ide myc korytarz i schody ;/
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dzwonie do ksiedza,bo mialam dzisiaj od niego odbrac zamowienie na ksiege , a ksiedz do mnie"bylam u Pawła,powiedział,że jak bedzie to do ciebie jechał to to wezmie" .. Yyy ? Czyli musze miec z nim dzisiaj stycznosc? Nie mam najmniejszej ochoty. Ide na rolki, choc wiatr od morza duzy jest . Odreagować . Własnie widziałam szczesciaro, chyba też kiedyś o coś poproszę , takie pieknosci ona tworzy |
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz czasami prości ludzie okazują się lepsi od ...
![]() U mnie jest dużo takich wyniosłych, bogatych itp. i jak laska jadna wpadła w ciąże to ja z domu wyrzucili ![]() A druga laska jest z biednej rodziny ma już dwójkę dzieci a trzecie w drodze, mieszka w jedym pokoju z tymi dziecmi i jeszcze swoją młodszą siostrą, jej facet opiekuje sie dzieciakami tak samo jak jego bracia i rodzice, mimo, że przeszłość mają nie za dobrą, a laska ma 20 lat ![]() Kur. nie można tak oceniać ludzi no... Właśnie sobie coś wybieram co bym chciała i czekam na kwotę jaką sobie policzy
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja szanowałam zawsze Go. Wiem, ze tż nie ma złego serca. Osobiscie nie lubię bogatych bardzo, bo dużo wymagają od dziewczyny, przewaznie wiecie co , wzamian za kupno bluzki lub sa wyniośli i sie przechwalają . Typ takiego człowieka nie jest zupełnie dla mnie . Wiem, ze gdyby dziecko nam sie trafiło tż by mnie nei zostawił .
O to powiedz mi na priv ile wezmie i za co ale wieje , zmachałam sie na rolkach i uszy mnie bola od wiatru. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rozdanie swiadectw na 12,15 normalnie w sali z moja wychowawczynia
![]() Ale nie ubieram sie elegancko czy cos heh. Klaudens ja wiem, że bedzie dobrze Czasami taka kłótnia jest dobra w zwiazku i pomaga zrozumiec pewne rzeczy
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, ale ja już ostatnio nie mam siły dawać kontrargumentów. Nie mam sił walczyć, mam inne problemy niż bawienie sie z nim w kłotnie
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba o wiele mniej kocham. Od paru dni widze w nim same wady .
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiem czy warto, ale można spróbować. Nawet nie chce mi się płakać. Tak jakby nic sie nie stało, a tylko coś minęło .
A gdzie reszta naszych dziewuszek?
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens, trzymamy kciuki żeby sie jakkolwiek Ci ułożyło
Siemanooooooooo xD umalowąłam sie uczesałam i jestem gotowa podbijać impreze rodzinną jeszcze tylko zostało mi sie ubrać
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

i że zaczynamy załatwiać wszystko zaraz jak tylko się dostaniemy na studia 

ostatnio jak do Tż jechalam to tak sie zasiedzialam tu ze za pozno wyszlam i mi bus uciekł xD