|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Teraz wiem, że mój TŻ nigdy więcej ode mnie nie dostanie. Chyba, że zrobiłby coś mega okrutnego. , np. zdradził. (tfu tfu). Ja podchodzę zawsze strasznei emocjonalnie i cięzko mi walczyć z tym.. ale staram się i chyba widać małą różnicę. Jednego ejstem pewna, gdybym trafiła na innego faceta - już dawno byśmy się rozstali przeze mnie
![]() Klaudens,, skocze na dól na chwile umyc glowe i zaraz jesteeeem
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Mam takie same mysli, ze gdyby inny to juz dawno nie byłby ze mną. On duzo znosi.
A ja mamy nie zniosę i zaraz ją .. no niewiem ! Chciałabym tu posiedzieć, ale jak ... Kur .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
To mama u Ciebie w pokoju siedzi cały czas? Moja to jak przyjdzie i coś tam gada, to na fotelach przy stole, wiec nei widzi co piszę
![]()
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Spojrz na moj pokoj kilka str.wczesniej. Mama na lozku ja przy kompie. Niekoniecznie widzi, ale podlgada.Aktulanie poszła,ja ide też spać..
![]() dobranoc dobra duszyczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Trzymaj się moja mała i zobaczysz, ze gdy się obudzisz wszystko wyda się prostsze
![]()
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja na nogach od 6 jestem ![]() ![]() ![]() Mam troszke czasu zanim wroci wiec zabiegam sie za dopieszczanie terrarium ![]() Klaudensik skarbie ![]() ![]()
#1087 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wstalam i tak pomyslalam 'a wejde na wizaz jeszcze' i tu takie rzeczy czytam oj klaudens nie martw sie
![]() ![]()
#1088 |
Zakorzenienie
|
bry ;*
jeszcze wpadłam dyktowanym nałogiem do Was ![]() widze Klaudens ze sprawa ydentico jak u mnie, cos czuje ze u nas ciche dni będą ![]() u nas temat pieniedzy tez jest sliski bo ja jak Klaudia lubie pieniadze wydawac, nie umiem oszczedzic, TZ musi sie wykłócic o kazdy grosz w domu i ma to co zarobi i jeszcze oszczędzi na telefon czy na głosniki jak ostatnio jakis wypas, ja nie bo mam swoją rentę, karte i dostaje od babci, wiem ze on ma w duchu taka niesprawiedliwość ze mi tak łatwo kasa przychodzi a jemu nie, ale ile my mamy lat...zobaczymy jak to bedzie z budzetem jak zaczniemy pracowac..on moze zarabiac kokosy a ja nie, ale chyba tylko raz sie o pieniądze pokłócilismy, zreszta co facetowi brakuje do szczęscia..ubran ja mu zawsze nakupuje...cacka wszystkie juz kupił jakie tylko mozna i na nic wiecej nie potrzebuje, a ja ciagle ciuchy kosmetyki bla bla bla |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
u mnie też jest problem z pieniędzmi... ciągle jakieś kłótnie o to... :/
klaudensiku, nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() postanowiliśmy wczoraj z tż, że za 2 lata bierzemy ślub ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
u mnie to raczej o kase sie nie klocimy, jedynie sie zdazaly aluzje ze ja jeszcze nie pracuje.... ale to tam szczegół
oo karolcia jakie plany ![]() ![]() a jak by ktos scial oblukac to dodaje fotke frencza mojego ![]() ![]()
#1091 |
BAN stały
|
hej hej, dzien dobry lasski
![]() ![]() nie wiem czy mowilam, ale zerwalam z tz, jestem teraz naprawde szczewsliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
Klaudus bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() u mnie nie ma klutni na temat pieniazkow.. nas to ja jestem ta ktora ma problem z kasa, ktora msi oszczedzac zeby sobie cos kupic,a ze R. jak to on mowi pracuje w *****(nie ebde reklamy robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Klaudensiku mój drogi głowa do góry. Nie ma spraw których nie da się rozwiązać ![]() Mysecka ładny frenczyk. Też taki chce ![]() Ale ja tęsknie za Wami... nawet nie moge z Wami pisać bo praca a potem od razu ide spać bo nie mam siły... Może kiedyś nadrobie wszystkie zaległości ![]() Dziś mój TŻ przyjeżdża i jutro pomagam mu w przeprowadzce ![]() Miłego dzionka ![]()
#1094 |
Zakorzenienie
|
U nas o kase nie ma klotni bo jak rozwalam pieniadze-to swoje a nie B... bo wczesniej on sam nie mial kasy,teraz od tyg. pracuje wiec i kasa bedzie,ale on wszystko w auto wpakuje wiec nie mam co liczyc na jego kieszen :P
Z reszta sama ide do pracy to po co mi jego $ ![]() Karolcia jakie plany ![]() Myseczko franczyk ladny ale jako "znawca" paznokci doczepie sie tego ze nie ma lini usmiechu ![]() ![]() ![]()
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a juz mialam niezaglądac ale jeszcze ostatni raz wlazłam, bo mam jeszcze troche czasu xD jakies 20min a niechce mi sie w notatkach siedziec - tu lepiej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Kwestia wprawy Myszeczko
![]() Troche treningu i bedziesz robic perfekcyjna linie usmiechu ![]() No ja tez mam teraz troche czasu..skonczylam z terrarium ![]() ![]() Moj tata wlasnie dzownil z wieznienia...mowil ze w koncu list doszedl,prawie miesiac czasu zwlekalam z jego wyslaniem a on mi napisal niecale 2 miesiace temu jak sie dowiedzialam o wszystkim. Kurcze z jednej strony szkoda mi go..a z drugiej ? Sam na to zasluzyl ze jest gdzie jest..mam nadzieje ze jak wyjdzie-a to nie tak szybko,ze jak wyjdzie to bedzie innym-lepszym czlowiekiem i zacznie po tylu latach sie troche dziecmi interesowac. Ciekawe jak B. idzie na egzaminie ![]()
#1097 |
Zakorzenienie
|
dobra lece na autobus bo znowu niezdaze
![]()
#1098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ ciągle by kupował jakieś oryginalne ciuchy, spodnie, buty i gażety ( wkońcu jego kasa) a ja patrze ,żeby kupic tak coby jeszcze reszta została ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bo wy to już zaręczeni co nie ? ![]() Ja też chce mieć dwie kołgdry, albo osobne łóżka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też się staram na recepcję ![]() Odp. dostanę gdzieś w sierpniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję , oj ja z moim [ex] tzem tez bym nie mogla spac w jednym łozku. Ja musze sie wiercic a mu to przeszkadza. Cytat:
![]() Ja sie pierwsza raczej do niego nieodezwe , a on do mnie tez pewnie nie" bo on nie ma kasy zeby kupic pakiet sms" ... Wiecie co mi jeszcze wczoraj powiedział " ze na pewno bylam wczoraj taka wredna, bo on idzie niedługo do pracy i ja chce sobie na plaze chodzić,na zakupy, i miec wolnosc" Yh. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
klaudens- a ja ci coś powiem na poprawę humoru : Nir zrobi mi albumik
![]() ![]() ![]() ![]() A mamą sie nie przejmuj, moja też na początku miała zastrzeżenia do mojego tż, bo jak to powiedziałą: wygląda jak bandzior ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli twoja mama nie ma podstaw do tego, żeby tak na niego gadać to sie nie przejmuj, a jeśli jest w tym ciut prawdy- przemyśl to dokłądnie a nie pochopnie ![]() Ide myc korytarz i schody ;/
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dzwonie do ksiedza,bo mialam dzisiaj od niego odbrac zamowienie na ksiege , a ksiedz do mnie"bylam u Pawła,powiedział,że jak bedzie to do ciebie jechał to to wezmie" .. Yyy ? Czyli musze miec z nim dzisiaj stycznosc? Nie mam najmniejszej ochoty. Ide na rolki, choc wiatr od morza duzy jest . Odreagować . Własnie widziałam szczesciaro, chyba też kiedyś o coś poproszę , takie pieknosci ona tworzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
wiesz czasami prości ludzie okazują się lepsi od ...
![]() U mnie jest dużo takich wyniosłych, bogatych itp. i jak laska jadna wpadła w ciąże to ja z domu wyrzucili ![]() A druga laska jest z biednej rodziny ma już dwójkę dzieci a trzecie w drodze, mieszka w jedym pokoju z tymi dziecmi i jeszcze swoją młodszą siostrą, jej facet opiekuje sie dzieciakami tak samo jak jego bracia i rodzice, mimo, że przeszłość mają nie za dobrą, a laska ma 20 lat ![]() Kur. nie można tak oceniać ludzi no... Właśnie sobie coś wybieram co bym chciała i czekam na kwotę jaką sobie policzy ![]()
#1103 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja szanowałam zawsze Go. Wiem, ze tż nie ma złego serca. Osobiscie nie lubię bogatych bardzo, bo dużo wymagają od dziewczyny, przewaznie wiecie co , wzamian za kupno bluzki lub sa wyniośli i sie przechwalają . Typ takiego człowieka nie jest zupełnie dla mnie . Wiem, ze gdyby dziecko nam sie trafiło tż by mnie nei zostawił .
O to powiedz mi na priv ile wezmie ![]() ![]() ale wieje , zmachałam sie na rolkach i uszy mnie bola od wiatru. |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Ja mam rozdanie swiadectw na 12,15 normalnie w sali z moja wychowawczynia
![]() Ale nie ubieram sie elegancko czy cos heh. Klaudens ja wiem, że bedzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ale ja już ostatnio nie mam siły dawać kontrargumentów. Nie mam sił walczyć, mam inne problemy niż bawienie sie z nim w kłotnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba o wiele mniej kocham. Od paru dni widze w nim same wady .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Niewiem czy warto, ale można spróbować. Nawet nie chce mi się płakać. Tak jakby nic sie nie stało, a tylko coś minęło .
A gdzie reszta naszych dziewuszek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Klaudens, trzymamy kciuki żeby sie jakkolwiek Ci ułożyło
![]() Siemanooooooooo xD umalowąłam sie uczesałam i jestem gotowa podbijać impreze rodzinną ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.