|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"
ja jak tak dalej pójdzie to od oglądania dostane palpitacji serca
poproszę jeszcze o maila na pw bo na wizażowego nie potrafię wysyłać załączników |
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkrotce beda nowe a tym czasem dołaczam inne ujecia wazy z 4 kotkami Cytat:
takie brzydkie? juz niedlugo wstawie nowe fotki moich swiezo prac, robie je na sprzedaz na festyn w mojej walijskiej wiosce ![]() wysłałam juz maila na pw
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Titania ,te kotki są prześliczne tak jak pisałam wcześniej .Życzę Ci powodzenia na festynie
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie produkcja na pełnych obrotach
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Piękne prace Titanio
![]() Najbardziej urzekły mnie motyle, szczególnie nr.2 i 3 bo po prostu uwielbiam te stworzenia Świeczniki, buteleczki i łapacz snów naprawdę rewelacyjne.Dziewczyny mają rację. U Ciebie w wątku wieczna wiosna |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Castilio, dziękuje za odwiedzenie mojego wątku cieszy mnie to ze podobaja Wam sie moje prace, przynajmniej nie trudzę sie nadaremno A kolorowo jest u mnie na zdjeciach bo tak lubie kocham nasycone kolory i transparentnosc szkła a jeszcze bardziej kocham płomień świecy za kolorowym witrażowym szkiełkiem stad namalowane przeze mnie świeczniki a avatarek - cała ja - burza rudych lokow i wiosenna zielona suknia , dziękuje, tez go lubie
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-07-06 o 15:29 |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Titania
![]() . Przepraszam, że się powtarzam,ale nie znajduję bardziej odpowiedniego słowa, żeby wyrazić swoje odczucia, gdy oglądam Twoje prace.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne rzeczy tworzysz, tak tutaj u Ciebie wesoło i kolorowo
aż trudno uwierzyć, że tak krótko zajmujesz się malowaniem na szkle![]() Najbardziej urzekły mnie motyle, sama chętnie przygarnęłabym gromadkę takich motyli na okno. Przepiękny jest też wazon z kameleonem, masz świetne pomysły. Może faktycznie w przerwie zajmij się również decoupage, ze swoim zmysłem artystycznym byłabyś w decu rewelacyjna ![]() Cieszę się, że trafiłam na Twój piękny wątek .
|
|
|
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapraszam do dalszego oglądaniaCytat:
Motyle na oknie to jeden z moich pierwszych pomysłow od razu zamarzyło mi sie wiosenne okno całe w motylach, chetnie umieściłabym je na kazdym oknie ale liczba okien u nas ich jest limitowana ![]() A co do kameleona, wybrałam taki nie-kwiatowy motyw bo tak bardzo chciało mi sie namalowac cos w zielonym kolorze ciesze sie ze Ci sie spodobał, zamierzam wystawic go an festynie, moze ktos go "przygarnie" Na decoupage juz sie napalam coraz bardziej, im wiecej ogladam prac na wizazu tym bardziej przekonuje sie ze to jest to! kocham te kwiatowe, owocowe i rustykalne wzory wiec na pewno sprobuje czuje ze jeszcze nie zrealizowałam wszystkich pomysłow, ktore mam w głowie ![]() ![]() pozdrawiam i zapraszam do dalszego oceniania no i dorzucam kolejny "pomysł", tym razem jest to misa ala morskie akwarium - "Bowl with sea cratures and glass nuggets" - ujecia sa z roznych stron, misa jest napełniona woda a na dnie sa szklane kamyki, w praktyce sluzy mi jako dekoracyjna misa w ktorej umieszczam pływajace swieczki typu tealight co sadzicie kobitki o takim projekcie? buziolki
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Mnie już brakuje słów, aby określić to, co widzę u Ciebie na wątku. I najczęściej odkładam komentarz na później (liczę na jakąś wenę słowną ;-) ) Ale obawiam się, że się nie doczekam.
Cuda, cuda i jeszcze raz cuda. Wszystko. A ostatnie, morskie akwarium - piękne Ślicznie wyglądają ozdobne kamyczki na dnie, a jak wyobrażę sobie pływające świece... Nie, tego nie można sobie wyobrazić, to musi być wspaniałe.
|
|
|
#71 | |
|
|
Cytat:
Co do misy z motywem morskim to bajeczna. Kiedyś podobną zdekupazowałam z zewnątrz, użyłam pięknego morskiego motywu z koralowcami i rybkami i muszlami ale trzeba przy niej bardzo uważać, a obdarowana nią osoba do zbyt ostrożnych nie należy Twój pomysł z pomalowaniem jest cudowny i przede wszystkim trwały, niestety trzeba mieć w tym kierunku jakieś nadprzyrodzone zdolności...a ja ich nie mam W każdym razie misa wyszła Ci cudownie, to że malunki są kolorowe ale przeźroczyste daje niesamowity efekt. Właściwie to to akwarium wygląda jakby było z witrażami. Cudko. I pięknie wyglądają te kamienie na spodzie, aż się prosi aby tam wpuścić złotą rybkę...ale chyba szkoda zwierzęcia więc Twój pomysł z tealight'ami jest super.Piękna praca, chyba się zadomowię na Twoim wątku a teraz chwilowo odlatuję do innych wizażowych dziedzin |
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno sie nie powtarzac ze slowami bardzo sie ciesze, ze moje prace znajduja uznananie w oczach innych wizażanek, to daje cheć do dalszego działania Cytat:
waza z kameleonem: jesli bardzo bardzo chcesz to mozemy sie wymienic festyn jest 02.08 wiec jak zdecydujesz sie to szybciutko daj mi znac. motylki: moge zrobic nowe dla Ciebie i wtedy sie wymienimy misa z rybkami: przyznam ze sama jestem zadowolona z efektu koncowego taki efekt koncowy tworza 3 rzeczy: transparentnosc szkła, przezroczystosc i kolor farbek no i samo światło ![]() kocham motywy morskie
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-07-08 o 18:45 |
||
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Titania ,brak słów
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
PiĘĘkne. Śliczne rzeczy tworzysz ze zwyczajnych przedmiotów. Ja zawsze odkładałam ładne słoiczki, aby później je wykorzystać do czegoś, a ty super przemieniasz je w cudeńka. Gratuluję talentu i pasji.
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje za komentarz wiec ja zawsze odkładam czyste szkło na bok
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
No nieee... Toś mnie Kobito zatkała... Taaaakie cuda,że ash za serce ściska Piękne te Twoje wyroby No cóż... Trudno... Buziaczki i będę zaglądać częściej |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
A ja wciąż wędruję tu i tam nadrabiając braki i trafiłam sobie do Ciebie
![]() Motylki bombowe.. najbardziej podoba mi sie ten celtycki.. poprostu ekstra! A i kury..tez zajefajne ![]() Zresztą wszystkie Twoje malowanki bardzo ładne...wazony.. słoiczki.. eh..
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia i Noalia, dziewczyny witajcie na moim "szklanym" watku, obu wam dziekuje za pozostawione komentarze
Cytat:
wielka artystka sie raczej nie urodziłam ale jestem zywym przykładem ze zdolnosci do malowania mozna tez w sobie wyrobic troszke wyobrazni, zmysłu kolorow i duzo duzo praktyki Cytat:
no i ten niebieski celtycki robi kariere ![]() a dzis dorzucam kolejna porcyjke witrazykow do obejrzenia, tym razem jest to wezeł celtycki, jeszcze troche nieudolny bo to jedna z moich prierwszych prac, piwonie na kuchennym oknie (krople wody po witrazem to nic innego niz para wodna, zdjecie robiłam kiedy w kuchni bylo dosyc goraco), kolejna rybka morska, pastelowy anioł grajacy na trąbie, ksiezyc i jeden z moich ulubionych witrazy irys ze ślimakami
|
|
|
|
#79 |
|
|
Piękne
).
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slimaki podgryzajace irysa! haha tez dobre! moze byc i taka nazwa! ![]() ten witrazyk wisi u mnie na oknie a anioł poleciał pocztą do mamy bo prosiła o namalowanie dla niej aniołow.
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Byłam tu raz i nie wiedziałam co powiedzieć. Przyszłam drugi i... wcale mądrzejsza nie jestem ;-)
Brakuje słów na Twe cuda... (pomysł mam - zredaguję "słownik słów chwalących" - przyda się na wizażu jak nic ;-) Do wykorzystania na Twoim wątku również. Przepiękne są te Twoje prace i Ty już dobrze o tym wiesz Ja tylko wciąż się zastanawiam gdzie Ty to wszystko mieścisz...?Super
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba mi niedlugo od tych pochwał woda sodowa uderzy ![]() ![]() fakt, wyrobow regularnie przybywa, oj chyba pojda do recyklingu festyn kreglowy juz za 3 tygodnie a na nim bede sprzedawac moje malowidła, i wtedy okaze sie na ile sa sprzedawalne ![]() A moze zglosze sie na jakaś wymianke
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Titania ,czekając na kolejne twe piękne prace zastanawiałam się czym nas zaskoczysz
![]() no i udało Ci się w stu procentach
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam zaskakiwac ![]() ![]() na wymianke na pewno sie kiedys zapisze ale za bardzo nie znam sie na regułach takiej wymiany, czy to sie umawia na wymiane z konkretnymi osobami z listy czy tez wszystko odbywa sie losowo? a co jesli ktos mieszka za granica tak jak ja?
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Titania ,króciutko Ci zredaguję na czym polega wymianka ,wiadomo najpierw zapisujesz się jest lista osób które biorą udział w wymiance na podstawie tej listy odbywa się losowanie zajmuje się tym osoba która prowadzi tą wspaniałą zabawę
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo! dziekuje za objasnienia! tak przypuszczałam ze podstawa wyboru jest loteria czy prezenty dobiera sie samemu dla tej osoby czy tez moze sobie ona cos zazyczyc?
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Titania ,tak osoba której robisz prezent nie wie od kogo dostaje zawsze jest temat wymianki ,np .wielkanocna robisz coś związanego z Wielkanocą lub motywem wielkanocnym nie które dziewczyny robią sobie prezenty poza wymianką wejdż na wątek szydełkowy wymianka zdziecinniała mamusia zobacz dokładnie jak to wygląda i jakie piękne prezenty zrobiły dziewczyny
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wymianki prywatne sie chetnie pisze, moge cos namalowac jak ktos sobie cos zazyczy, nawet jednej juz dopelniłam bo wymieniłam sie z kolezanka na aniołka z masy solnej i dzis własnie przyszedł w paczce! i kolejna mi sie szykuje ale jak ja zrobie prezent na wymiane to wszyscy bedą wiedziec od kogo to jest
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no
Ja to Cię chyba kiedys porwę co byś mi na każdym oknie cosik pięknego namalowała Bo Ty cuda Kochana tworzysz cuda |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam do siebie na zamowienia po 4-tym sierpnia, bo do 2 sierpnia maluje rzeczy tylko na festyn a 4-tego sierpnia, 2 dni pozniej mam wyznaczona operację. ale jak bede po, to działam od nowa i chetnie przyjmuje zamowienia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

a tym czasem dołaczam inne ujecia wazy z 4 kotkami
takie brzydkie? 

Świeczniki, buteleczki i łapacz snów naprawdę rewelacyjne.
aż trudno uwierzyć, że tak krótko zajmujesz się malowaniem na szkle
.
i zapraszam do dalszego oglądania

haha tez dobre! moze byc i taka nazwa!