Inspirations czyli "Na szkle malowane" - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-05, 16:06   #61
barbarera
Zadomowienie

Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

ja jak tak dalej pójdzie to od oglądania dostane palpitacji serca
poproszę jeszcze o maila na pw bo na wizażowego nie potrafię wysyłać załączników
barbarera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-05, 16:24   #62
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez anka43 Pokaż wiadomość
Titania ,cóż me oczy widzą kolejne śliczności pokazujesz najbardziej urzekły mnie kotki wyglądają jak żywe czekałam na nowości i się doczekałam
dziekuje za komentarz sorki jesli niektore z fotek nie sa profesjonalne a malunki mało widoczne, nie mam za bardzo ładnie oswietlonego miejsca zeby fotografowac moje prace
wkrotce beda nowe a tym czasem dołaczam inne ujecia wazy z 4 kotkami

Cytat:
Napisane przez barbarera Pokaż wiadomość
ja jak tak dalej pójdzie to od oglądania dostane palpitacji serca
poproszę jeszcze o maila na pw bo na wizażowego nie potrafię wysyłać załączników
Haha, moze nie bedzie tak źle takie brzydkie?
juz niedlugo wstawie nowe fotki moich swiezo prac, robie je na sprzedaz na festyn w mojej walijskiej wiosce nowe inspiracje
wysłałam juz maila na pw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00462.jpg (52,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00444.jpg (68,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00471.jpg (80,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00446.jpg (65,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00463.jpg (58,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00465.jpg (58,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-07-05, 20:43   #63
anka43
Zakorzenienie

Titania ,te kotki są prześliczne tak jak pisałam wcześniej .Życzę Ci powodzenia na festynie napisz jak Ci poszło
Stary 2008-07-05, 21:36   #64
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania ,te kotki są prześliczne tak jak pisałam wcześniej .Życzę Ci powodzenia na festynie napisz jak Ci poszło
Dziekuje do festynu jeszcze niecaly miesiac wiec jak sie spręże to stworze cos nowego i ciekawego aktualnie produkcja na pełnych obrotach
Stary 2008-07-05, 23:49   #65
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Piękne prace Titanio Masz rękę do tego malowania oj masz
Najbardziej urzekły mnie motyle, szczególnie nr.2 i 3 bo po prostu uwielbiam te stworzenia Świeczniki, buteleczki i łapacz snów naprawdę rewelacyjne.
Dziewczyny mają rację. U Ciebie w wątku wieczna wiosna tak kolorowo i radośnie. Aha i avatarek masz śliczny!
castilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 12:44   #66
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Piękne prace Titanio Masz rękę do tego malowania oj masz
Najbardziej urzekły mnie motyle, szczególnie nr.2 i 3 bo po prostu uwielbiam te stworzenia Świeczniki, buteleczki i łapacz snów naprawdę rewelacyjne.
Dziewczyny mają rację. U Ciebie w wątku wieczna wiosna tak kolorowo i radośnie. Aha i avatarek masz śliczny!

Castilio, dziękuje za odwiedzenie mojego wątku oraz za opinie i zapraszam do siebie ponownie
cieszy mnie to ze podobaja Wam sie moje prace, przynajmniej nie trudzę sie nadaremno A kolorowo jest u mnie na zdjeciach bo tak lubie kocham nasycone kolory i transparentnosc szkła a jeszcze bardziej kocham płomień świecy za kolorowym witrażowym szkiełkiem stad namalowane przeze mnie świeczniki aktualnie maluje niską kwadratowa wazę, ktora mam zamiar przerobic w świecznik o tematyce:" Midnight in the town" i juz nie moge sie doczekac kiedy wyschnie i zapale w nim pierwszy tealight
a avatarek - cała ja - burza rudych lokow i wiosenna zielona suknia , dziękuje, tez go lubie

Edytowane przez Titania
Czas edycji: 2008-07-06 o 14:29
Titania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 14:14   #67
Dzozefina
Zadomowienie

Titania - śliczne . Przepraszam, że się powtarzam,
ale nie znajduję bardziej odpowiedniego słowa, żeby wyrazić swoje odczucia, gdy oglądam Twoje prace.

Nie bójcie się Krzyżykowego Bakcyla - on zaraża
pozytywnie. Sprawdźcie - zapraszam:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post6862168

Pozdrawiam serdecznie Dzozefina.
Dzozefina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 11:39   #68
Pupil
Osiołek z zakątka :)

Piękne rzeczy tworzysz, tak tutaj u Ciebie wesoło i kolorowo aż trudno uwierzyć, że tak krótko zajmujesz się malowaniem na szkle
Najbardziej urzekły mnie motyle, sama chętnie przygarnęłabym gromadkę takich motyli na okno.
Przepiękny jest też wazon z kameleonem, masz świetne pomysły.
Może faktycznie w przerwie zajmij się również decoupage, ze swoim zmysłem artystycznym byłabyś w decu rewelacyjna
Cieszę się, że trafiłam na Twój piękny wątek.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pupil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 12:25   #69
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Dzozefina Pokaż wiadomość
Titania - śliczne . Przepraszam, że się powtarzam,
ale nie znajduję bardziej odpowiedniego słowa, żeby wyrazić swoje odczucia, gdy oglądam Twoje prace.
Dzozi, dziekuje i zapraszam do dalszego oglądania

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Piękne rzeczy tworzysz, tak tutaj u Ciebie wesoło i kolorowo aż trudno uwierzyć, że tak krótko zajmujesz się malowaniem na szkle
Najbardziej urzekły mnie motyle, sama chętnie przygarnęłabym gromadkę takich motyli na okno.
Przepiękny jest też wazon z kameleonem, masz świetne pomysły.
Może faktycznie w przerwie zajmij się również decoupage, ze swoim zmysłem artystycznym byłabyś w decu rewelacyjna
Cieszę się, że trafiłam na Twój piękny wątek.
Pupilku, witaj na moim wątku i dziekuje Ci za miły wpis
Motyle na oknie to jeden z moich pierwszych pomysłow od razu zamarzyło mi sie wiosenne okno całe w motylach, chetnie umieściłabym je na kazdym oknie ale liczba okien u nas ich jest limitowana no i chciałabym umiescic na nich jeszcze jakies inne witraze, ale kto wie czy w przyszlosci nie zrobie wiecej
A co do kameleona, wybrałam taki nie-kwiatowy motyw bo tak bardzo chciało mi sie namalowac cos w zielonym kolorze ciesze sie ze Ci sie spodobał, zamierzam wystawic go an festynie, moze ktos go "przygarnie"
Na decoupage juz sie napalam coraz bardziej, im wiecej ogladam prac na wizazu tym bardziej przekonuje sie ze to jest to! kocham te kwiatowe, owocowe i rustykalne wzory wiec na pewno sprobuje musze tylko zebrac odpowiednie wiadomosci na ten temat, jakies praktyczne wskazowki co do farb i technik bo narazie jestem zielona. poki co jeszcze fascynuje mnie szkło czuje ze jeszcze nie zrealizowałam wszystkich pomysłow, ktore mam w głowie
pozdrawiam i zapraszam do dalszego oceniania

no i dorzucam kolejny "pomysł", tym razem jest to misa ala morskie akwarium - "Bowl with sea cratures and glass nuggets" - ujecia sa z roznych stron, misa jest napełniona woda a na dnie sa szklane kamyki, w praktyce sluzy mi jako dekoracyjna misa w ktorej umieszczam pływajace swieczki typu tealight
co sadzicie kobitki o takim projekcie?
buziolki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00676.jpg (69,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00675.jpg (71,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00678.jpg (66,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00669.jpg (66,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00668.jpg (69,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00665.jpg (73,0 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-07-08, 13:10   #70
Cath_
Zadomowienie

Mnie już brakuje słów, aby określić to, co widzę u Ciebie na wątku. I najczęściej odkładam komentarz na później (liczę na jakąś wenę słowną ;-) ) Ale obawiam się, że się nie doczekam.
Cuda, cuda i jeszcze raz cuda. Wszystko.
A ostatnie, morskie akwarium - piękne Ślicznie wyglądają ozdobne kamyczki na dnie, a jak wyobrażę sobie pływające świece... Nie, tego nie można sobie wyobrazić, to musi być wspaniałe.
Stary 2008-07-08, 13:45   #71
Pupil

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość
.....A co do kameleona, wybrałam taki nie-kwiatowy motyw bo tak bardzo chciało mi sie namalowac cos w zielonym kolorze ciesze sie ze Ci sie spodobał, zamierzam wystawic go an festynie, moze ktos go "przygarnie"
Na decoupage juz sie napalam coraz bardziej, im wiecej ogladam prac na wizazu tym bardziej przekonuje sie ze to jest to! kocham te kwiatowe, owocowe i rustykalne wzory wiec na pewno sprobuje musze tylko zebrac odpowiednie wiadomosci na ten temat, jakies praktyczne wskazowki co do farb i technik bo narazie jestem zielona. poki co jeszcze fascynuje mnie szkło czuje ze jeszcze nie zrealizowałam wszystkich pomysłow, ktore mam w głowie
pozdrawiam i zapraszam do dalszego oceniania
A czy ten piękny kameleon musi wylądować na festynie?????????? Ja go chętnie za każdą cenę przygarnę , po co biedak ma się męczyć na jakimś festynie w obcym kraju? Motylki zresztą też bym chętnie przygarnęła. To ja może odezwę się na pw
Co do misy z motywem morskim to bajeczna. Kiedyś podobną zdekupazowałam z zewnątrz, użyłam pięknego morskiego motywu z koralowcami i rybkami i muszlami ale trzeba przy niej bardzo uważać, a obdarowana nią osoba do zbyt ostrożnych nie należy.
Twój pomysł z pomalowaniem jest cudowny i przede wszystkim trwały, niestety trzeba mieć w tym kierunku jakieś nadprzyrodzone zdolności...a ja ich nie mam W każdym razie misa wyszła Ci cudownie, to że malunki są kolorowe ale przeźroczyste daje niesamowity efekt. Właściwie to to akwarium wygląda jakby było z witrażami. Cudko. I pięknie wyglądają te kamienie na spodzie, aż się prosi aby tam wpuścić złotą rybkę...ale chyba szkoda zwierzęcia więc Twój pomysł z tealight'ami jest super.
Piękna praca, chyba się zadomowię na Twoim wątku a teraz chwilowo odlatuję do innych wizażowych dziedzin

[SIGPIC][/SIGPIC]

Stary 2008-07-08, 15:24   #72
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Cath_ Pokaż wiadomość
Mnie już brakuje słów, aby określić to, co widzę u Ciebie na wątku. I najczęściej odkładam komentarz na później (liczę na jakąś wenę słowną ;-) ) Ale obawiam się, że się nie doczekam.
Cuda, cuda i jeszcze raz cuda. Wszystko.
A ostatnie, morskie akwarium - piękne Ślicznie wyglądają ozdobne kamyczki na dnie, a jak wyobrażę sobie pływające świece... Nie, tego nie można sobie wyobrazić, to musi być wspaniałe.
Cath, dziękuje za regularne odwiedzanie mojego watku i miłe komentarze nie martw sie o wenę słowną trudno sie nie powtarzac ze slowami
bardzo sie ciesze, ze moje prace znajduja uznananie w oczach innych wizażanek, to daje cheć do dalszego działania

Cytat:
A czy ten piękny kameleon musi wylądować na festynie?????????? Ja go chętnie za każdą cenę przygarnę , po co biedak ma się męczyć na jakimś festynie w obcym kraju? Motylki zresztą też bym chętnie przygarnęła. To ja może odezwę się na pw
Co do misy z motywem morskim to bajeczna. Kiedyś podobną zdekupazowałam z zewnątrz, użyłam pięknego morskiego motywu z koralowcami i rybkami i muszlami ale trzeba przy niej bardzo uważać, a obdarowana nią osoba do zbyt ostrożnych nie należy.
Twój pomysł z pomalowaniem jest cudowny i przede wszystkim trwały, niestety trzeba mieć w tym kierunku jakieś nadprzyrodzone zdolności...a ja ich nie mam W każdym razie misa wyszła Ci cudownie, to że malunki są kolorowe ale przeźroczyste daje niesamowity efekt. Właściwie to to akwarium wygląda jakby było z witrażami. Cudko. I pięknie wyglądają te kamienie na spodzie, aż się prosi aby tam wpuścić złotą rybkę...ale chyba szkoda zwierzęcia więc Twój pomysł z tealight'ami jest super.
Piękna praca, chyba się zadomowię na Twoim wątku a teraz chwilowo odlatuję do innych wizażowych dziedzin
Pupilku, jestes zawsze mile widziana na moim wątku tak jak kazda inna wizazanka. Czekam tez na jakis konstruktywny krytycyzm

waza z kameleonem: jesli bardzo bardzo chcesz to mozemy sie wymienic zapraszam na pw zeby omowic szczegoły festyn jest 02.08 wiec jak zdecydujesz sie to szybciutko daj mi znac.
motylki: moge zrobic nowe dla Ciebie i wtedy sie wymienimy
misa z rybkami: przyznam ze sama jestem zadowolona z efektu koncowego jak i ze zdjec bo udalo mi sie w nich uchwycic swiatło i transparentnosc szkła.
taki efekt koncowy tworza 3 rzeczy: transparentnosc szkła, przezroczystosc i kolor farbek no i samo światło
kocham motywy morskie

Edytowane przez Titania
Czas edycji: 2008-07-08 o 17:45
Titania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 16:14   #73
anka43
Zakorzenienie

Titania ,brak słów żeby to wszystko opisać misy prześliczne jak najbardziej
Stary 2008-07-08, 18:57   #74
jadzia82
Raczkowanie

PiĘĘkne. Śliczne rzeczy tworzysz ze zwyczajnych przedmiotów. Ja zawsze odkładałam ładne słoiczki, aby później je wykorzystać do czegoś, a ty super przemieniasz je w cudeńka. Gratuluję talentu i pasji.
jadzia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-08, 21:08   #75
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania ,brak słów żeby to wszystko opisać misy prześliczne jak najbardziej
Dziękuje, dziekuje, dziekuje

Cytat:
Napisane przez jadzia82 Pokaż wiadomość
PiĘĘkne. Śliczne rzeczy tworzysz ze zwyczajnych przedmiotów. Ja zawsze odkładałam ładne słoiczki, aby później je wykorzystać do czegoś, a ty super przemieniasz je w cudeńka. Gratuluję talentu i pasji.
Jadzia82, witaj na moim watku dziekuje za komentarz ciesze sie ze podobaja Ci sie moje prace, czasami zwykły słoiczek mozna zamienic w cos atrakcyjnego
wiec ja zawsze odkładam czyste szkło na bok
Stary 2008-07-10, 07:17   #76
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

No nieee... Toś mnie Kobito zatkała... Taaaakie cuda,że ash za serce ściska Piękne te Twoje wyroby Ale masz zdolności do malowania Szkoda,że u mnie takowych brak No cóż... Trudno... Buziaczki i będę zaglądać częściej
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 07:39   #77
noalia
Raczkowanie

A ja wciąż wędruję tu i tam nadrabiając braki i trafiłam sobie do Ciebie
Motylki bombowe.. najbardziej podoba mi sie ten celtycki.. poprostu ekstra! A i kury..tez zajefajne
Zresztą wszystkie Twoje malowanki bardzo ładne...wazony.. słoiczki.. eh..
noalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 15:01   #78
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Joasiunia i Noalia, dziewczyny witajcie na moim "szklanym" watku, obu wam dziekuje za pozostawione komentarze

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
No nieee... Toś mnie Kobito zatkała... Taaaakie cuda,że ash za serce ściska Piękne te Twoje wyroby Ale masz zdolności do malowania Szkoda,że u mnie takowych brak No cóż... Trudno... Buziaczki i będę zaglądać częściej
uwielbiam zaskakiwac
wielka artystka sie raczej nie urodziłam ale jestem zywym przykładem ze zdolnosci do malowania mozna tez w sobie wyrobic troszke wyobrazni, zmysłu kolorow i duzo duzo praktyki

Cytat:
Napisane przez noalia Pokaż wiadomość
A ja wciąż wędruję tu i tam nadrabiając braki i trafiłam sobie do Ciebie
Motylki bombowe.. najbardziej podoba mi sie ten celtycki.. poprostu ekstra! A i kury..tez zajefajne
Zresztą wszystkie Twoje malowanki bardzo ładne...wazony.. słoiczki.. eh..
widze ze moje motyle podobaja sie wielu kobitkom no i ten niebieski celtycki robi kariere mnie samej sie on podoba oj chyba zajrze do ksiazki z szablonami celtyckimi i znowu cos namaluje

a dzis dorzucam kolejna porcyjke witrazykow do obejrzenia, tym razem jest to wezeł celtycki, jeszcze troche nieudolny bo to jedna z moich prierwszych prac, piwonie na kuchennym oknie (krople wody po witrazem to nic innego niz para wodna, zdjecie robiłam kiedy w kuchni bylo dosyc goraco), kolejna rybka morska, pastelowy anioł grajacy na trąbie, ksiezyc i jeden z moich ulubionych witrazy irys ze ślimakami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00230.jpg (94,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00238.jpg (119,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00282.jpg (77,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00291.jpg (64,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00300.jpg (114,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00320.jpg (65,9 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-07-10, 15:06   #79
Pupil

Piękne
Zwłaszcza podoba mi się aniołek w pastelowych kolorach i ślimaki podgryzające irysa albo irys ze ślimakami (jak kto woli).

[SIGPIC][/SIGPIC]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 15:10   #80
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Piękne
Zwłaszcza podoba mi się aniołek w pastelowych kolorach i ślimaki podgryzające irysa albo irys ze ślimakami (jak kto woli).
Pupilku dziekuje
slimaki podgryzajace irysa! haha tez dobre! moze byc i taka nazwa!
ten witrazyk wisi u mnie na oknie a anioł poleciał pocztą do mamy bo prosiła o namalowanie dla niej aniołow.
Stary 2008-07-10, 17:55   #81
Cath_
Zadomowienie

Byłam tu raz i nie wiedziałam co powiedzieć. Przyszłam drugi i... wcale mądrzejsza nie jestem ;-)
Brakuje słów na Twe cuda...
(pomysł mam - zredaguję "słownik słów chwalących" - przyda się na wizażu jak nic ;-)
Do wykorzystania na Twoim wątku również. Przepiękne są te Twoje prace i Ty już dobrze o tym wiesz Ja tylko wciąż się zastanawiam gdzie Ty to wszystko mieścisz...?
Super
Stary 2008-07-10, 18:21   #82
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Cath_ Pokaż wiadomość
Byłam tu raz i nie wiedziałam co powiedzieć. Przyszłam drugi i... wcale mądrzejsza nie jestem ;-)
Brakuje słów na Twe cuda...
(pomysł mam - zredaguję "słownik słów chwalących" - przyda się na wizażu jak nic ;-)
Do wykorzystania na Twoim wątku również. Przepiękne są te Twoje prace i Ty już dobrze o tym wiesz Ja tylko wciąż się zastanawiam gdzie Ty to wszystko mieścisz...?
Super
Dziekuje Cath
chyba mi niedlugo od tych pochwał woda sodowa uderzy
fakt, wyrobow regularnie przybywa, oj chyba pojda do recyklingu
festyn kreglowy juz za 3 tygodnie a na nim bede sprzedawac moje malowidła, i wtedy okaze sie na ile sa sprzedawalne
A moze zglosze sie na jakaś wymianke
Stary 2008-07-10, 18:48   #83
anka43
Zakorzenienie

Titania ,czekając na kolejne twe piękne prace zastanawiałam się czym nas zaskoczysz no i udało Ci się w stu procentach wszystko piękne jak zwykle moim faworytem jest dzisiaj aniołek jest taki milusi ,skromny ma coś w sobie co do reszty prac super szkoda że nie zapisałaś się na wymiankę ale jeszcze będziesz miała na pewno okazję
Stary 2008-07-10, 18:55   #84
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania ,czekając na kolejne twe piękne prace zastanawiałam się czym nas zaskoczysz no i udało Ci się w stu procentach wszystko piękne jak zwykle moim faworytem jest dzisiaj aniołek jest taki milusi ,skromny ma coś w sobie co do reszty prac super szkoda że nie zapisałaś się na wymiankę ale jeszcze będziesz miała na pewno okazję
Aniu, dziekuje pięknie za odwiedziny
uwielbiam zaskakiwac i z wiekszosci swoich prac jestem zadowolona czasami tylko zaluje ze nie uzyłam takiego koloru czy innego
na wymianke na pewno sie kiedys zapisze ale za bardzo nie znam sie na regułach takiej wymiany, czy to sie umawia na wymiane z konkretnymi osobami z listy czy tez wszystko odbywa sie losowo?
a co jesli ktos mieszka za granica tak jak ja?
Stary 2008-07-10, 19:38   #85
anka43
Zakorzenienie

Titania ,króciutko Ci zredaguję na czym polega wymianka ,wiadomo najpierw zapisujesz się jest lista osób które biorą udział w wymiance na podstawie tej listy odbywa się losowanie zajmuje się tym osoba która prowadzi tą wspaniałą zabawę robi się po 2 prezenty dla 2 osób wylosowanych adres wysyłasz osobie prowadzącej wymiankę na pw a co do tego że mieszkasz za granicą to chyba nie było by problemu Castilla też nie mieszka w kraju a bierze udział czyli 2 robisz i 2 dostajesz dostajesz oczywiście adresy na pw dla kogo ty robisz nie wiem czy dość jasno Ci to opisałam
Stary 2008-07-10, 19:47   #86
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania ,króciutko Ci zredaguję na czym polega wymianka ,wiadomo najpierw zapisujesz się jest lista osób które biorą udział w wymiance na podstawie tej listy odbywa się losowanie zajmuje się tym osoba która prowadzi tą wspaniałą zabawę robi się po 2 prezenty dla 2 osób wylosowanych adres wysyłasz osobie prowadzącej wymiankę na pw a co do tego że mieszkasz za granicą to chyba nie było by problemu Castilla też nie mieszka w kraju a bierze udział czyli 2 robisz i 2 dostajesz dostajesz oczywiście adresy na pw dla kogo ty robisz nie wiem czy dość jasno Ci to opisałam

Oooo! dziekuje za objasnienia!
tak przypuszczałam ze podstawa wyboru jest loteria ale zakładam ze osoba ktora ma dostac prezent nie wie od kogo on bedzie, czy tak? czy tez jest to oficjalne i jawne?
czy prezenty dobiera sie samemu dla tej osoby czy tez moze sobie ona cos zazyczyc?
Stary 2008-07-10, 21:08   #87
anka43
Zakorzenienie

Titania ,tak osoba której robisz prezent nie wie od kogo dostaje zawsze jest temat wymianki ,np .wielkanocna robisz coś związanego z Wielkanocą lub motywem wielkanocnym nie które dziewczyny robią sobie prezenty poza wymianką wejdż na wątek szydełkowy wymianka zdziecinniała mamusia zobacz dokładnie jak to wygląda i jakie piękne prezenty zrobiły dziewczyny
Stary 2008-07-10, 21:13   #88
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania ,tak osoba której robisz prezent nie wie od kogo dostaje zawsze jest temat wymianki ,np .wielkanocna robisz coś związanego z Wielkanocą lub motywem wielkanocnym nie które dziewczyny robią sobie prezenty poza wymianką wejdż na wątek szydełkowy wymianka zdziecinniała mamusia zobacz dokładnie jak to wygląda i jakie piękne prezenty zrobiły dziewczyny
aha, dziekuje za objasnienia
na wymianki prywatne sie chetnie pisze, moge cos namalowac jak ktos sobie cos zazyczy, nawet jednej juz dopelniłam bo wymieniłam sie z kolezanka na aniołka z masy solnej i dzis własnie przyszedł w paczce!
i kolejna mi sie szykuje
ale jak ja zrobie prezent na wymiane to wszyscy bedą wiedziec od kogo to jest bo poki co ja jedyna maluje na szkle w tym naszym gronie i łatwo mnie rozpoznac
Stary 2008-07-10, 21:16   #89
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Nie no Ja to Cię chyba kiedys porwę co byś mi na każdym oknie cosik pięknego namalowała Bo Ty cuda Kochana tworzysz cuda
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-10, 21:26   #90
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Nie no Ja to Cię chyba kiedys porwę co byś mi na każdym oknie cosik pięknego namalowała Bo Ty cuda Kochana tworzysz cuda
A prosze bardzo! miło mi!
zapraszam do siebie na zamowienia po 4-tym sierpnia, bo do 2 sierpnia maluje rzeczy tylko na festyn a 4-tego sierpnia, 2 dni pozniej mam wyznaczona operację. ale jak bede po, to działam od nowa i chetnie przyjmuje zamowienia

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości