Panny Młode 2008 cz. III - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-06, 18:18   #1171
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

A my z TŻ-tem byliśmy dzisiaj odwiedzić rodziców TŻ-ta no i polali piwka, potem polali wódeczki i wróciłam trochę podchmielona Ale za to jaki humorek mam dobry

czekoladka czyli jednak jeden szampan na 6 osób to przesada, no to mi ulżyło. Poza tym jeszcze teściowa dzisiaj mówiła, że jej znajoma wyprawiała tydzień temu wesele córki i liczyli szampana na 10 osób

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 18:41   #1172
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ps. Wklejam swoją fryzurkę. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok Właśnie się z nerwów popłakałam i tatuś poszedł do apteki po melise
Szczególne pozdrowienia dla TASKI I INTEGRY
Śliczną miałaś fryzurkę z tymi kwiatami, włosy takie połyskujące. Naprawdę ładny efekt. .

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieki za kciuki... mamy kolejnego magistra.... Mam dla Was po kawaleczku tortu z naszej rodzinnej imprezki .
Pomysłowy tort . Ja też się zastanawiam czy iść na studia podyplomowe, ale w tym roku dam sobie na razie spokój.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hej dziouchy

wpadłam tylko na chwilę, bo dopiero dziś jednak jadę do mamy, ale zmalowałam dla Was na szybko mój ślubny makijaż (mile widziane wskazówki, czy i co zmienić)

oto moje wypociny (kiepska jakość, bo to zdjęcia z komórki)

czekam na Wasze opinie Kochane
Fotki rzeczywiście nie oddają prawdziwego kolorytu, ale ja bym na Twoim miejscu coś jeszcze pokombinowała. Troszkę bym sobie pocieniowała Twoje powieki- sama będę malowała 4 cieniami. W kąciku oka jasny beż, na środku powieki złoty i w zew. części brąz. Pod łukiem brwiowym użyje cienia rozjaśniającego. Fajnie by było, gdybyś miała wyraźniejsze spojrzenie.

Stary 2008-07-06, 19:32   #1173
mika85
Raczkowanie

dziewczyny przeczytałam tylko ostatnie 2 strony nie miałam siły na więcej. Tak piszecie o tej tęsknocie....... a co ja mam biedna powiedzieć jak już mojego tż 3 tygodnie nie widziałam i jeszcze przez najbliższy tydzień nie zobaczę.....

Mam pytanie jak wygląda krawat kaskadowy?? to to samo co musznik????

co do stroju tż to ma tylko garnitur- spodnie i marynarka bez kamizelki i jak wróci to musimy sie wybrać to kupić i jeszcze buty.
a ja wczoraj zaszalałam i kupiłam białe sandałki prawie płaskie żebym mogła przebrać moje ślubne bo ja nie jestem nauczona do obcasów
W sobotę byłam zobaczyć moja sale weselna, byłam podpatrzac wystrój sali bo my niestety sami ubieramy bo ceny u mnie w miasteczku kosmiczne 1500+ swoje balony i serwetki, wole te pieniążki przeznaczyć na wyjazd poślubny taki sknerusek ze mnie fajna atmosferka była chwiałabym już tam stać z tż na środku w białej sukni.................... ......................... . jeszcze 1,5 miesiąca a ja już sie nie mogę doczekać!!!!!!!! JA CHCE JUŻ!!!!!

POZDROWIONKA
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 20:21   #1174
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Unhappy Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

No i miły weekend sie skończył... Moje Kochanie wraca do domku, a ja tu już usycham z tęsknoty... Nie wiem dlaczego te weekendy trwają tylko 2 dni, tyle żeśmy załatwili, że ledwo udało nam się wyskrobać czas dla siebie... Nawet na słonku troszku poleżałam.

mika85 znam to uczucie ja też bym chciała, żeby to było już. Mam tak strasznie dość rozstań, dziś się rozkleiłam jakbym miała go już więcej nie zobaczyć a to byle do piątku....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:14   #1175
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Pończochy: Dziewczyny kupiłam już sobie pończoszki ślubne, białe z Gatta den 15. Przymierzyłam sobie dzisiaj je na nogę, fajowe uczucie a jak mocno się trzymają skubane.

Gajer: Wklejam Wam ten gajerek co wpadł nam w oko. Pierwsza fotka pokazuje jego zbliżenie i w miarę rzeczywisty kolor. Jak babka przymierzyła do niego biały musznik i białą kamizelkę to jakoś nie do końca to wszystko ze sobą pasowało i raczej szukalibyśmy czegoś w odcieniach śmietankowych, jasne ecru. No i styl sukni dla przypomnienia. I jak Wam się podoba?.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (24,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (51,7 KB, 29 załadowań)
Stary 2008-07-06, 21:32   #1176
jeszczepanna
Raczkowanie

Marta jeśli Ty masz taką figurkę jak ta panie na zdjęciu to tylko POGRATULOWAĆ! ŚLICZNA
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 21:37   #1177
katey
Rozeznanie

GG do katey

Gosia,Integra, Taska spoznione ale szczere zyczenia! wszystkiego co najlepsze i milosci na zawsze...takiej zmieniajacej sie, dojrzewajacej i coraz to mocniejszej!

Dziewczynki mialam troche bizi weekend i nie czytalam Was ale juz nadorbilam zalegloscimy dzis bylismy na skupieniu i fajny ksiadz sie tarfil chociaz trwalo 3 godziny to jednak madrze mowil i posmiac sie mozna bylo
zwlaszcza jak opowiadal o pepowinach, ze mamy 2 i z tej drugiej czesto nie mozemy zrezynowac! i jak sie dzieje zle w malzenstwie i facet ucieka do domciu do mamusi i ona go przyjmuje z otwartymi rekami bo to jej synio, to ksiadz stwierdzil ze powinna powiedziec: "wypier....do zony, jej slubowales!!!" hehe
i innych takich kwiatkow tez bylo

a ja dalej niemoge sie zdecydowac na welon...ani na dlugosc ani na wzor na nim lub bez....i bizu tez nie mam

ale za to winko juz mamy kupione i Piccolo dla niepijacych

ps. ktoras wspominala o Grishamie a ja pisalam prace licencjacka z jego ksiazki

sorki za chaos ale sama nie wiem co chcialam pisac bo za duzo tego i padnieta jakas juz jestem wiec zmykam spac
slodkich snow

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-06, 22:32   #1178
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć Kobietki

wróciłaaaaam

na pewno nie brakowało Wam tak mnie jak mi wizażu=Was jejć, to naprawdę uazleżnienie

uwaga będzie długi post - dla drażliwych - zamknąć oczy ;p
chyba że mi wielocytat z 10 stron zaszwankuje bo ja nadrobiłam całe 10 stron!

co do nk - to ja chętnie zaprzyjaźnię wizażanki

agunia82 przepis na kawkę skopiowałam juz a kawkę espresso można robić za pomocą czajniczka którego koszt mieści się w 20 zł bardzo lubię taką kawkę z mleczkiem... najlepiej ciepłym, lekko słodzonym i wytrząśniętym w słoiczku (no też nie mam ekspresu ) - wychodzi pyszna pianka którą posypuję cynamonem... inna opcja ulubiona to kawa rozpuszczalna zalana szklanką gotowanego gorącego mleka

Cytat:
Napisane przez Aaanniiiaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki a ja mam pytanko z innej beczki, mianowicie jak kreacje Waszych mam?? może któraś z Was ma do polecenia jakieś sklepy w Wawie, które wartoby odwiedzić??
moja mama zakupiła naprawdę ładny komplet w KDT, czekoladową sukienkę błyszczącą, dopasowaną taka oryginalną i seksi że tata jest zazdrosny ;p do tego super bezowe bolerko i beżowe buty z brązowymi wstawkami, normalnie wow. A generalnie wybór jest tam naprawdę spory, więc polecam

Integra, Gosieńko, Taska najlepsiego, piękne fryzurki a figurka wyszła jak z obrazka jejku jak ja się nie ogę doczekać relacji i zdjęć

Agata R cieszę się, że wyjaśnia się choroba TŻta, bo chyba najgorsza to taka niewiadoma co? A te diety na pewno przerażają w tej chwili, ale z czasem przywykniecie i będzie kolorowo i szczęśliwie

Cytat:
Witajcie dziewczeta i wybaczcie, ze dopiero teraz do was dolaczam .... Ale jakos tak wyszlo ... Widze, że kazda z nas odlicza i bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez dwakolory Pokaż wiadomość
Witam.
Biorę ślub 2 sierpnia 2008 roku, czyli za niecały miesiąc.
Chciałabym zapytać czy któraś z Was również ślubuje w tym dniu? Co macie już pozałatwiane? A co jeszcze zaplanowałyście do zrobienia? Co czujecie myśląc że to już tak niedługo? Podzielcie się swoimi odczuciami.
witaaam!

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Madlen...Już wiem skąd na ich ślubnych zdjęciach tyle bezgranicznej miłości!!! Wiecie... ja wierzę że naszym życiem rządzi przeznaczenie. Naprawdę. My z Kamilem po prostu musieliśmy się spotkać!!On urodził się w Katowicach ja w Raciborzu, prędzej czy później spotkalibyśmy się pewnie gdzieś w Gliwicach na politechnice. No tak ale jego rodzice chcieli oszukać przeznaczenie- gdy Kamil miał 12 lat wyemigrowali na Pomorze Zachodnie... Tyle że przeznaczenia nie da się oszukać- znalazłam mojego szkraba i już go nie oddam

Pomyślcie że u mnie w rodzinie też było dziwnie- mój tato nie zdążył poznać swojego ojca bo ten zginął w ostatnich miesiącach wojny. Mój dziadek od strony taty był Niemcem, walczył w Wermahcie ale poznał Polkę, zdezerterował z armii niemieckiej za co groziła śmierć, i zaczął walczyć w partyzantce. I tam poznał mojego dziadka od strony mamy...
Wiele lat później moja mama szukała pracy jako pielęgniarka (mieszkała za Opolem) 12 stycznia dostała informację o przyjeciu jej na staż do Raciborza, spakowała się i pojechała. 14 stycznia przyszedł list z ofertą z Opola- ktoś pomylił numer klatki i list szedł dłużej niż powinien o mniej więcej 3 dni...Gdyby mama wczesniej wiedziala o pracy w Opolu na pewno nie pojechałaby do obcego , oddalonego o 120 km od rodzinnego domu Raciborza. Tam poznała mojego tatę.
Na zapoznaniu z rodzicami mojej mamy okazało się że dziadek znał ojca mojego taty-wysokiego barczystego Niemca. Maxymiliana. Poza tym okazało się też że mój tato był kiedyś na kolonii w Komorznie- rodzinnej wiosce mojej mamy. Mieszkali wtedy w szkole i się przyznal że razem z kolegami chodzili na szabry na pobliską plantację.... To byla plantacja rodziców mojej mamy
niesamowita historia... suuper, Twojej jeszcze nie poznałam ale mnie zaciekawiłaś i zaraz sprawdzę Madlen czytałam kiedyś i wywarła na mnie olbrzymie wrażenie.
Ja i Mój Marcin poznaliśmy się tak przypadkowo - że to musiało być przeznaczenie. Dlatego tak lubię cytat z "Niznośnej lekkości bytu" Kundery:
" ...czy wydarzenie nie jest tym bardziej znaczące i wyjątkowe, im więcej potrzeba było przypadków, aby mogło nastąpić? Tylko przypadek może wyglądać jak wysłannik losu. To, co jest nieuchronne, czego się spodziewamy, co powtarza się codziennie, jest nieme. Tylko przypadek do nas przemawia."
Aż chyba poczytam sobie do snu dzisiaj bo sama sobie narobiłam ochoty hihihihi

Cytat:
Ale już tęsknie za Dzastą110 i za monai... Lubię jak jest tu tłok
ojaaaaaaa miło mi się zrobiło jak to przeczytałam tititi

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Nadrobi, podczytywać może na bieżąco i mam nadzieję że będzie to robić
dzasta łobuziak - niech robi lepiej notatki w wordzie na bieżąco bo potem się nie zatka pozdrawiam jeżeli podczytujesz

madziczek
mam nadzieję, że w końcu udało Ci się znaleźć odpowiednie materiały nie ogę się doczekać efektu końcowego Twojej sukni

kina2807 ale masz piękne niebieskie oczka rzęsy niesamowite - wszystkie Twoje naturalne? wow ale kolorku nie widać na powiece wogóle faktycznie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Wynik eksperymentu jest taki, że z szampana 0,75 to wychodzi 6 ogromniastych kielichów.....muszę porozmawiać z tą kobietą od sali.....a tymczasem zmykam bo mnie trochę głowa boli i coś mi się strasznie pić chce .....chyba zjadłam coś słonego
hihihihii niezły eksperyment ;p a tak myślę, że oni w tej restauracji może też dla siebie liczyli po flaszce te szampany itp

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Pończochy: Dziewczyny kupiłam już sobie pończoszki ślubne, białe z Gatta den 15. Przymierzyłam sobie dzisiaj je na nogę, fajowe uczucie a jak mocno się trzymają skubane.

Gajer: Wklejam Wam ten gajerek co wpadł nam w oko. Pierwsza fotka pokazuje jego zbliżenie i w miarę rzeczywisty kolor. Jak babka przymierzyła do niego biały musznik i białą kamizelkę to jakoś nie do końca to wszystko ze sobą pasowało i raczej szukalibyśmy czegoś w odcieniach śmietankowych, jasne ecru. No i styl sukni dla przypomnienia. I jak Wam się podoba?.
garnitur moim zdaniem do sukni zupełnie pasuje fajny kolor taki bardziej chłodny niż ciepły to do białego zupełnie w porządku wygląda jak dla mnie

W nastepnym poście będzie co u mnie się wydarzyło przez weekend
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:35   #1179
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

M.a.r.t.a ja jakoś nie widzę by się to gryzło. A w jakim kolorze planujesz bukiet?? Może jakieś kremowe róże??
Uważam że do bieli najłatwiej dobrać i garnitur i koszulę. Z ecru, cappucino jest chyba więcej zachodu.
My planujemy garnitur dla TZ dosyć ciepły, dodatki będą bordowe, ponieważ on ma ciemną karnację przy której bosko to wygląda a i mnie w tym kolorze jest dobrze.A sukienkę będę miała białą
Stary 2008-07-06, 22:48   #1180
monai
Rozeznanie

GG do monai

no więc mój weekend był słoneczny, relaksujący i udało mi się do tego pozałatwiać parę spraw ślubnych - a to wszystko od czwartku do niedzieli

w piątek zaprosiliśmy więc gości z rodziny TŻta - było naprawdę sympatycznie, a potem jeszcze mieliśmy 1,5 godzinne spotkanie w poradni i była bardzo miła rozmowa która zakończyła się zaliczeniem 3 spotkań mimo, że w rozmowie przez telefon była możliwość najmniej na 2 ;p także grejt sakces a do tego Pani Psycholog stwierdziła, że jesteśmy fajni ale my to już wiedzieliśmy hihihi nie no żartuję, było naprawdę miło

W sobotę przyjechali moi rodzice i posiedzieliśmy przy stole i pogrilowaliśmy i pogadaliśmy, pośmialiśmy się... do tego poznałam bratanka Marcina - 3 tygodniowego Kacperka, i poczułam ulgę, że mam instynkty macierzyńskie gdzieś w środeczku i obiecałam sobie taką dzidzię a co!

normalnie Kacperek jest...
a dzisiaj tez przyjechał z rodzicami i oglądaliśmy Kubicę ( ech) i film i generalnie było sielankowo, cały czas dokuczałam TŻtowi i sie tuliłam na zmianę, i w drodze powrotnej do domu już tylko wyobrażałam sobie nasz ślub (na mszy dzisiaj też) czyli świr wraca a w ten weekend zapraszamy moją rodzinę ;p

w sumie nic takiego ale do przodu
Stary 2008-07-06, 22:51   #1181
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Witam Was skarby!
Mój Uki jest brzydkim babolem i nie chce ze mną dziś jechać po garnitur!

Kina, izazusia, Liluś, Iza-dzięki za komplementa!

Hmmm... wg mnie czerwień bardziej pasuje do ciemnej karnacji i włosów...
No ale to raczej rzecz gustu...
Tyle, że ja patrze na to pod wzgledem praktycznym... gdzie ten mój chłop ubierze taki garnitur.
A wydać 1500 zł czy nawet więcej na jedną noc to dla mnie osobiście bezsens.
Właśnie to podobało mnie się w tym ganierku dla Ukiego... że był podobny krojem do smokingu...
I możnaby rzeczywiście pomyśleć o pasie i muszce.

A my byliśmy wczoraj u księdzorka i zarezerwowaliśmy sobie termina
20 września o 16.00 będziemy umierać z nerwów
25 lipca mamy iść dopiero na spisanie protokolu, bo nie ma teraz naszego proboszcza.
Jest inny w zastepstwie.
Dziewczyny leżą obok mnie zaproszenia i się do mnie uśmiechają, żebym zaczęła je robić w końcu...
A ja ... siedzę na wizażu
Brrrrr.... chyba cos dziobnę je w końcu...
Echhhh... idę
Buziak
Kasienka ten gajerek oczywiście nie dla mojego K. , nio i dla mnie też jest bezsensem wydać na garnitur sporo kasy i raz założyć... tak mi sie spodobał i wkleiłam, może akurat komuś wpadł w oko...rożne gusta...
W następnym tygodniu pędzimy po gajerek, wiec jak już będzie to wrzucę fociaczek.
A może księdza kędziorka? hm hhii

pozdrawiam Was.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 22:54   #1182
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Marta jeśli Ty masz taką figurkę jak ta panie na zdjęciu to tylko POGRATULOWAĆ! ŚLICZNA
Dziękuje, że się podoba. A moja figura nie jest taka idealna .

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

garnitur moim zdaniem do sukni zupełnie pasuje fajny kolor taki bardziej chłodny niż ciepły to do białego zupełnie w porządku wygląda jak dla mnie

Cytat:
M.a.r.t.a ja jakoś nie widzę by się to gryzło. A w jakim kolorze planujesz bukiet?? Może jakieś kremowe róże??
Uważam że do bieli najłatwiej dobrać i garnitur i koszulę. Z ecru, cappucino jest chyba więcej zachodu.
My planujemy garnitur dla TZ dosyć ciepły, dodatki będą bordowe, ponieważ on ma ciemną karnację przy której bosko to wygląda a i mnie w tym kolorze jest dobrze.A sukienkę będę miała białą
Jakbyśmy się zdecydowali na ten garnitur to wtedy bukiet zamawiałabym w kolorystyce biało - kremowej, czyli tak jak radzisz. Bo trzeba by było wówczas nawiązać w niej do koloru gajera.

Chyba jesteśmy już na niego zdecydowani .
Stary 2008-07-06, 22:59   #1183
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mój Kamil- typowy modowy ignorant na widok czerwonego garniaka powiedział WOW.

Hehe popatrzeć można, ale wydać na to pieniążki to już mniej ciekawa perspektywa
Tym bardziej że nas czeka kupno 2 garniaków. Chciałam tylko jeden bo Kamil ma całkiem nowy-zeszłoroczny, w którym był 2 razy ale teściowa powiedziała basta! hehe
Ja na drugi dzień mam spódniczkę, doszyję do niej gorset i tyle

Monai witam serdecznie Sporo nadrobiliście. A tego dzidziusia sprawicie sobie w prezencie ślubnym???
Ja narazie będę szukała pracy, dzieciaczki kocham ale... hehe najlepiej takie troszkę starsze, jak już zaczynają raczkować
Stary 2008-07-06, 23:07   #1184
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:

Hehe popatrzeć można, ale wydać na to pieniążki to już mniej ciekawa perspektywa
Tym bardziej że nas czeka kupno 2 garniaków. Chciałam tylko jeden bo Kamil ma całkiem nowy-zeszłoroczny, w którym był 2 razy ale teściowa powiedziała basta! hehe

Monai witam serdecznie Sporo nadrobiliście. A tego dzidziusia sprawicie sobie w prezencie ślubnym???
Ja narazie będę szukała pracy, dzieciaczki kocham ale... hehe najlepiej takie troszkę starsze, jak już zaczynają raczkować
Ja myślałam, że jak mój K. zobaczy czerwony garnitur to popatrzy i zmarszczy nos, że taki "śmieszny" czy "dziwaczny i gdzie w tym chodzić, a on: " gdybym miał ciemne włosy"
.. ale naprawdę popatrzeć jest miło...heh

No właśnie, a ja nie wiem co na poprawiny...tu do ślubu coraz bliżej, a ja wciąż szukam...i nic.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-06, 23:21   #1185
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:

e no nie mamy raczej na razie warunków popracuję nad instynktem ze 3 lata jeszcze chyba że 2? oj zobaczymy jak Bozia da

póki co dobrej nocki kochane
brat mnie wygania łajza ;p a i tak śpiąca już jestem
Stary 2008-07-07, 01:13   #1186
LilStar
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja tylko na moment

właśnie wróciłam bo odwiozłam Bale jeszcze tylko 2 tygodnie

monai-dobrze, że wróciłaś
dzasta-brak tu Ciebie
m.a.r.t.a bardzo ładny ten garnitur

chyba powinnam pójść spać-ale nie chce mi się
poczytam sobie troszkę
jutro w pracy mam kontrolę z inspekcji pracy-ale luzik-wszystko u mnie grachyba

słodkich snów
Stary 2008-07-07, 06:35   #1187
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam

Wstałam już o 5 Zrobiłam Kamilowi śniadanie, posprzątałam kuchnię, wyprasowałam sobie rzeczy...
Lece zrobić zdjęcia i wrzucam pracę na recenzję- jak to dobrze że to już koniec

Dziś jadę do Wrocławia, i znowu popytam w aptekach o compeed przeciw pęcherzom! W galerii dominikańskiej pani powiedziała że dawno tego nie mieli i chyba wycofują z rynku
Stary 2008-07-07, 07:07   #1188
LilStar
Wtajemniczenie

Hej

ja tylko sie przywitać

mykam do pracy-bo dzisiaj ten PIP u mnie

udanego poniedziałku
buziaki

izazusia wszędzie pytałam-w aptekach internetowych i sztyft wycofują i jużnie sprowadzająniestety
Stary 2008-07-07, 07:19   #1189
agunia82
Zakorzenienie

Dzień dobry słoneczka moje

Wpadłam się przywitać z Wami tylko

A pogoda zwariowała, wczoraj było piękne słoneczko a dziś tylko chmurzyska No nic, pędzę do swoich spraw, może dzisiaj nam się uda pójść do księdzorka (nie mylić z kędziorkiem ) protokół spisać

Buziaki!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 08:00   #1190
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No to udanego poniedziałku.... Pamiętajcie, aby od poniedzialku nie zajeżdżać się w pracy <nono>
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 08:02   #1191
kasienka1985
Zakorzenienie

A witam!
Dziewczynki- jakieś fatum wisi nade mną!!!
Wzięłam się po wielkich zmaganiach z moją siłą woli za te zaproszenia... i w połowie roboty zepsułam drukarkę
Wciągnęło mi papier i jakiś kawałek tam chyba utknął, bo nie chce się odpalić!!!
Te zaproszenia nie chcą być skończone chyba
U mnie też pogoda nie za ciekawa... chmurzy się coś
Mogłoby trochę popadać, bo strasznie sucho jest u nas...
Wszystkie kwiatuszki nam umierają w ogródeczku!

Mamuśka robiła w sobotę gołąbeczki...
Przyznam szczerze, że złamałam moją żelazną dietę i zjadłam chyba ze 3
Tato dobrze się czuje i dobrze wygląda, ale dalej się martwię...
Kiedy przyjdzie ten wynik???

Monai- dobrze, że wróciłaś!!!
Czekamy na dżaste- rozrabiarę
Przyznam się bez bicia, że ja nie czytałam tu żadnego regulaminu i nawet nie wiem co można a co nie

Martulka- śliczny ten gajerek, choć wolałabym zobaczyć twego mężczyznę w nim
Myślę tak jak dziewczyny, że będzie wszystko pięknie pasować!
Tylko co do bukietu- odcienie kremu z bielą są cudaczne naturalnie... ale nie będzie za smutno???
Może lepiej jakiś kolorek herbaciany, żeby rozweselić PM??
Jak myślisz??

Buziaczki myszki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 08:05   #1192
kina2807
Zakorzenienie

cześć Kochaniutkie
ale dziś beznadziejna pogoda
oczywiście tradycyjnie piję kawkę

Cytat:
Fotki rzeczywiście nie oddają prawdziwego kolorytu, ale ja bym na Twoim miejscu coś jeszcze pokombinowała. Troszkę bym sobie pocieniowała Twoje powieki- sama będę malowała 4 cieniami. W kąciku oka jasny beż, na środku powieki złoty i w zew. części brąz. Pod łukiem brwiowym użyje cienia rozjaśniającego. Fajnie by było, gdybyś miała wyraźniejsze spojrzenie.

Martuś hehe, tam było cieniowanie , ale ten aparat w telefonie jest po prostu beznadziejny, tam był cień biały, beżowy, brązowy i brudny róż , postaram się w następny weekend coś zmalować i zrobić zdjęcia już normalnym aparatem
Cytat:
super gajerek, a Twoja suknia bosssska
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
jak sie dzieje zle w malzenstwie i facet ucieka do domciu do mamusi i ona go przyjmuje z otwartymi rekami bo to jej synio, to ksiadz stwierdzil ze powinna powiedziec: "wypier....do zony, jej slubowales!!!" hehe
:ro tfl:
Cytat:
kina2807 ale masz piękne niebieskie oczka rzęsy niesamowite - wszystkie Twoje naturalne? wow ale kolorku nie widać na powiece wogóle faktycznie
Monai, dziękuję, aż się zarumieniłam
rzęsy moje naturalne

dziś wybieram się do optyka po soczewki, ciekawe czy później nie będę po ścianach chodzić, bo to będą moje pierwsze soczewki w życiu i pewnie dziwnie mi będzie, ale na ślub trzeba się trochę poświęcić, nie wyskoczę przecież w okularach z czarnymi oprawkami i do tego ze ściemniającymi się od słońca szkłami

Buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 08:22   #1193
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Witam

Wstałam już o 5 Zrobiłam Kamilowi śniadanie, posprzątałam kuchnię, wyprasowałam sobie rzeczy...
Lece zrobić zdjęcia i wrzucam pracę na recenzję- jak to dobrze że to już koniec

Dziś jadę do Wrocławia, i znowu popytam w aptekach o compeed przeciw pęcherzom! W galerii dominikańskiej pani powiedziała że dawno tego nie mieli i chyba wycofują z rynku

te plastry sa dostepne w Rossmanie
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 08:51   #1194
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Czołem dziewczęta!!!

Cytat:

czemuz to do tego gajerka nie pasuje biel??? A kiece masz biel czy smietanka?? Ja bym wybrala taki kolorek koszuli jak kieca
Zestawienie sliczne jak i suknia... tylko czekac az sie pochwalisz zdjeciami... i dzewczyny nawet modelki nie sa idealne to zasluga photosopa
Zawsze wuchodzilam z zalozenia ze nie ma ludzi idealnych i normalnych... wszyscy sa nienormalni

Cytat:
Agata R cieszę się, że wyjaśnia się choroba TŻta, bo chyba najgorsza to taka niewiadoma co? A te diety na pewno przerażają w tej chwili, ale z czasem przywykniecie i będzie kolorowo i szczęśliwie
sorka za az takie skrocenie posta ale chyba rozumiesz
Choroba sie jeszcze nie wyjasnila i nadal niewiadomo co mu jest to tylko podejrzenia... z dnia na dzien sie zmieniaja
Ale czekanie jest najbardziej stresujace i oczywiscie rozlaka
jak biedakowi powiedzialam ze jak bedzie mial ta chorobe czego nie bedzie mogl jesc... myslalam ze sie poplacze...

Cytat:
No to udanego poniedziałku.... Pamiętajcie, aby od poniedzialku nie zajeżdżać się w pracy <nono>
nie wiem czemu ale ja zawsze w poniedzialki sie spozniam do pracy mimo ze wstaje tak jak codzien malo tego w poniedzialki nawet nie zdarze zjesc ani zrobic sobie sniadania a w inne dni mi sie to udaje... to tego pogoda takia lipna troszke
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 09:51   #1195
katia0117
Zadomowienie

Dziewczyny oszalałyście z tym pisaniem,mam 12 stron do nadrabiania,więc nawet nie bedę cytować,bo nie ma sensu..

Powiem tylko parę słow

Fryzurki wklejone baaaardzo ładne

Kina2807 jeśli chodzi o twój makijaż to powiem,że strasznie delikatny,na pierwszy rzut oka zaczęłam się zastanawiać,gdzie jest ten makijaż?Masz bardzo ładne oczy,wiec nie musisz robić nie wiadomo czego,żeby się upiekszać,ale ja bym podklesliła oczy jakimś mocniejszym kolorkiem i troche bardzije wytuszowała rzęsy

Gosia1007 spóźnione życzonka-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-07-07, 10:23   #1196
malutka_24
Wtajemniczenie

Dzień Dobry w tej piękny, lekko pochmurny poniedziałek!

W sobotę pogoda idealna, wczoraj duchota, w nocy deszcz, a dzisiaj to już nie wiem co

m.a.r.t.a.
garnitur jest ładny i wg mnie też będzie pasował do twojej sukienki
a figurę sadząc po doborze sukienki to masz niezłą

To ja na razie mówię pa pa pa
Idę się trochę ogarnąć przed popołudniową zmianą w pracy
Do zobaczyska wieczorkiem
Tylko miejcie litość
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 11:27   #1197
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Kina2807 jeśli chodzi o twój makijaż to powiem,że strasznie delikatny,na pierwszy rzut oka zaczęłam się zastanawiać,gdzie jest ten makijaż?Masz bardzo ładne oczy,wiec nie musisz robić nie wiadomo czego,żeby się upiekszać,ale ja bym podklesliła oczy jakimś mocniejszym kolorkiem i troche bardzije wytuszowała rzęsy
dzięki Katia
zdjęcie jest bardzo kiepskiej jakości, ale wstawiłam, bo obiecałam
następnym razem zrobię zdjęcie aparatem, a nie komórką

a rzęsy jeszcze wytuszuję

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 11:37   #1198
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
A ja jestem już po pierwszej przymiarce kiecki. Miałam lekkie obawy czy w nią wejdę bo mama mi wpierała, że przytyłam a tu się okazało, że trzeba trochę zwężać Wklejam moje foty w kiecce i powiedzcie co myślicie Jedyna rzecz do zmiany to ten kwiatek z boku, nie będzie go bo doszłam do wniosku, że to już lekka przesada a bez niego sukienka wygląda tak samo dobrze.
I może doradzicie mi coś w sprawie bukietu?? Sukienka jest w kolorze bardzo jsny ecru taki nawet lekko śmietanowy, gajer TZ jest granatowy metalic Nie wierzyłam, zę pasuje do ecru ale się okazało, że wygląda ekstra. No i teraz nie wiem co z bukietem, czy postawić na jasne kwiaty z dodatkiem zieleni czy zaszaleć w jakimś kolorze. Tylko w jakim?
A do ślubu coraz mniej czasu i już niedługo będę musiała powiedzieć florystce czego mniej więcej chcę!! Ratunku!!
Planuję tez taką fryzurkę tylko bez tego stroiku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie030.jpg (95,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie037.jpg (91,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2%20%281%29.jpg (21,1 KB, 22 załadowań)
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:13   #1199
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
A ja jestem już po pierwszej przymiarce kiecki. Miałam lekkie obawy czy w nią wejdę bo mama mi wpierała, że przytyłam a tu się okazało, że trzeba trochę zwężać Wklejam moje foty w kiecce i powiedzcie co myślicie Jedyna rzecz do zmiany to ten kwiatek z boku, nie będzie go bo doszłam do wniosku, że to już lekka przesada a bez niego sukienka wygląda tak samo dobrze.
I może doradzicie mi coś w sprawie bukietu?? Sukienka jest w kolorze bardzo jsny ecru taki nawet lekko śmietanowy, gajer TZ jest granatowy metalic Nie wierzyłam, zę pasuje do ecru ale się okazało, że wygląda ekstra. No i teraz nie wiem co z bukietem, czy postawić na jasne kwiaty z dodatkiem zieleni czy zaszaleć w jakimś kolorze. Tylko w jakim?
A do ślubu coraz mniej czasu i już niedługo będę musiała powiedzieć florystce czego mniej więcej chcę!! Ratunku!!
Planuję tez taką fryzurkę tylko bez tego stroiku.

Witam
Bardzo mądra decyzja z tym kwiatkiem z boku!
Dla mnie te materiałowe kwiatki to szczyt kiczu!
Sukieneczka jest strojna, więc myślę, że bez niego również będzie ładna <ośmielę się rzec, że nawet ładniejsza>
Fryzurkę wybrałaś świetną!!!
Naprawdę śliczna... już sobie Ciebie w niej wyobrażam...
Myślę, że będzie Ci pasować... zastanów się jednak nad tym stroikiem!!!
Bo on również jest śliczny!!!

A jaki krawat czy kamizelkę będzie miał Twój luby??

Jeśli w kolorkach ecru... to zdaje mi się że fajnie by wyglądał bukiet z kwiatami w kolorach ecru właśnie, z wrzosowym i z intensywnym żółtym...
Nie znam się ale jakoś tak to widzę...
Postaram się coś zaraz poszukać... stawiam osobiście na żółty!
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...e%20large.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...YtnLFozcc.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../flower_9.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...ides/wed4.html
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...t63520472.html
to akurat kalie
Buziak

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 12:28   #1200
Taska
Raczkowanie

Czesc dziewczynt, jeszcze nie doszlam do siebie.
Potrzeuje snu, ale wybawilam sie za wszystkie czasy.

Dziekuje wszystkim za zyczenia, spelnilo sie wszystko tak jak sobie wymarzylismy!!! Bylo pieknie, pogoda dopisala, goscie rowniez. Wszystkim sie podobalo. Myzycy dali rewelacyjny popis tak, ze prosilismy, zeby zostali dluzej.

BYLO CUDOWNIE!

Ps teraz ide spac

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości