|
|
#1051 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
uda Wam się![]() zakochany jest i narazie takie numery jej uchodzą![]() śmiać mi się z niej chce Cytat:
pięknie to brzmi![]() Cytat:
Cytat:
![]() a komplet bardzo elegancki i jak najbardziej będzie pasował
|
||||
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na razie czekam na telefon z salonu |
|
|
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
no juz jest ostateczna wersja
http://fr.youtube.com/watch?v=24-d_7DiLUM chyba ze komus cos przyjdzie do glowy jeszcze ... czekam na opinie bo to moj pierwszy raz.Jakosc taka bo na yotube inaczej nie mozna bardzo zmniejszaja plik, a krecil tata co pierwszy raz mial w rece kamere wiec skacze ale staralam sie wyciac, zamiatanie podlogi i nog wszystkich obecnych Do slubu zostaly 4 tygodnie i jeden dzien ........ aaaaaaaaa to moze dlatego tak zle spie ostatnio
|
|
|
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
lulu ja dopiero w domu będę mogła oglądnąć bo w pracy nie mam jak
![]() m.a.r.t.a ale rozpiska do mnie dopiero zadzwonią w sierpniu
|
|
|
|
#1055 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sukienka też na szyje wiazana, do tego biała marynarka (mam nadzieje że nie będzie za biała bo inaczej ![]() Cytat:
Widocznie można kupić jak w Gliwicach były widziane mam nadfzieje że pani z salonu nie miała przewidzeń ![]() Cytat:
Cytat:
Najgorsze jest to że mój K. długo ukrywał przede mną że ma problem, który narastał i narastał aż doszło do wybuchy, nasz związek wisiał na włosku przez 3 miesiące, niewiadomo było czy do ślubu dojdzie, a można było temu zaradzić gdyby odrazu do mnie przyszedł... Teraz wychodzimy powolutku na prostą, ale musze się nieźle nakombinować i mnustwo nerwów mnie to kosztuje zeby odkręcić to co zawalił (zwłaszcza przez te 3 miesiące kiedy to samodzielnie podejmował wszystkie decyzje) ![]() ![]() Cytat:
Oby ten jutrzejszy dzień poszedł zupełnie po Twojej myśli Cytat:
![]() Oj Kasieńka przeciągasz z tymi zaproszeniami, kiedyś się doigrasz od dziołszek ![]() Cytat:
macie talent POWODZENIA wszysto napewno się uda - jesteś mega przygotowana pod każdym względem ![]() Cytat:
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
kejti
masz rację-dyskretne kierowanie-dlatego moja Mamuśka mówi:mąż to głowa rodziny ale żonka to szyja, która tą głową kręci coś w tym jestteraz Razem przebrniecie przez problemy-już to kiedyś pisałam: ....bo Razem to nawet milczy się fajnie....
|
|
|
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co ja poradze że mam predyspozycje kierownicze, a że ze mnie tylko pracownik biurowy musze swoje zdolności wykorzystywać na K ![]() Dzięki kochana musimy dać rade
|
|
#1058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tą "laską" kumpla to niezła jazda a ciekawe czy mój TŻ mnie dziś potuli, może wróci a może i nie ![]() oooooo... burza idzie m.a.r.t.a czy to Twoja zasługa??
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-czytam codziennie bo nie moge usnąć bez lekturki![]() dzisiaj nie wiem jak mi się uda bo B. przyjeżdza ............. ...............u mnie pada od nocy i włosy to mam skecone do granic możliwości
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknęłam do umowy, podczas jej spisywania ustalałyśmy terminy i godziny. Babka także w swój kajecik mnie odnotowała.
Taaaak dmuchałam przez okno w chmury, żeby ode mnie odeszły i widzę, że poskutkowało .
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
- nie mam w pracy głośników na komputrze! ![]() Ale bardzo mi się podoba!!! Szczególnie zakończenie... ten c.d.n Fajnie to będzie wyglądało!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja swoją pierwszą przymiarkę mam już/dopiero
16 lipca, i później jeszcze dwie, ale terminów dalszych nie znam ![]() liluś a czytałaś książki J. Garwood?? bo się zastanawiam czy warto czytać... ![]() edit: właśnie odhaczam następny punkt z mojej listy, bo zapisałam sie na pazury
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tego co się orientuję to są romanse![]() narazie męczę Pattersona, Cobena, Grishama- thrillery, sensacje, prawnicze ![]() jak przeczytasz to daj znać czy dobre ![]() a i gratki za pazurki-ja sobie chciałam zrobic sama żelki na rękach i u stópek ale w koncu koleżanka mi zrobi w ramach prezentu-nie wiem czy utrzymałabym pilnik z nerwów![]() iza raczej nie inaczej
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-04 o 12:46 Powód: dopisek dla Izy |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() : pazurki:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
wpadam do Was jak po ogień ... wczoraj przez siedzenie na wizażu siedziałam ponad dwie godz. po pracy bo musiałam sończyć to co robiłam. Dziś nie mam czasu na razie czytać ![]() Mam do Was ogromną prośbę ... potrzebuję jakiś wzór/szablon takiego aniołka jak w załaczniku. Ma może któras z Was takiego zapisanego albo wie gdzie takiego można znaleźć. Bardzo prosze - potrzebny mi na wczoraj!!! Proszeee Uda się Wam coś znaleźć?
|
|
|
|
#1067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wiem czy takie lepsze czy takie aż do bólu, bo takich to nie lubię a ja ostatnio to czytałam hmmmm... chyba "11 minut" P. Coelho, podobała mi się a ja też będę miała tipsy, ale akrylowe, sama także robię, ale nie tak ładnie jak "profesjonalistka" ![]() madziczek ja nic takiego nie mam
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
jak nie masz to nie masz - trudno ...
może komuś innemu się rzucił taki amorek w oczy Latam teraz po sieci i szukam. Najgorsze, że zgubiłam gdzieś miojego pendraka a tam miała rózne szablony do scrapbookingu itp. ;( |
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
ja będę miała frencha
ale najbardziej na świecie kocham mieć końcówki brokatowe-mieszane srebro, z różem, turkusem, czarnym albo śliwka![]() ale na ślub raczej nie pasuje chociaż czemu nie![]() dzasta dasz radę wierzę w Twoje zdolności ![]() z aniołkiem niestety nie pomogę |
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczeta i wybaczcie, ze dopiero teraz do was dolaczam
.... Ale jakos tak wyszlo ... Widze, że kazda z nas odlicza i bardzo dobrze
|
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam odliczamy a jak a czas ucieka coraz szybciej-co to bedzie w sierpniu
|
|
|
|
|
#1072 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski ja tylko na chwile, właśnie wróciłam z tipsów i zaraz lece do kosmetyczki na peeling kawitacyjny + algi
Dzisiaj tylko dbam o siebie![]() Wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec (dopiero dzisiaj ale u nas to norma a raczej u mnie to norma) to bedzie All my life - K-Ci & Jojo, prawie sie popłakałam, mam nadzieje ze jutro mnie tak nie weźmie ![]() Dziewczyny pomyślę o Was jutro zwłaszcza o Tasce i Integrze![]() Buźka! Jedyne, które mi się podobały ![]() Cytat:
Wszystko będzie jutro ok Cytat:
makijaz slub ![]() Stresu brak - o dziwo!!! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam podobnego amorka i teraz trzeba go obrysowac i pare szczególików dorysować, ale to już na szczęście nie ja będe robić.
Ciekawa jestem co napisałyście wczoraj wieczorkiem i dziś, a nie teraz nie mogę czytac ehh ... Kochany Św. Mikołaju przynieś mi prosze laptopa ... najlepiej wczesniej - na urodziny
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..heh..odpada.Macie może jakieś fociaczki pazurek? Szukam inspiracji. |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
ale jest mega dushno u nas... normalnie bez slonca a gozej niz wczoraj... oddychac sie nie da czlowiek caly taki jakby mokry takie wilgotne powietrze... i do tego nic a nic sie nie chce... a u Was jak??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jednym słowem MASAKRA |
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
znalazlam takie dwa ale chyba juz za pozno
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Biorę ślub 2 sierpnia 2008 roku, czyli za niecały miesiąc. Chciałabym zapytać czy któraś z Was również ślubuje w tym dniu? Co macie już pozałatwiane? A co jeszcze zaplanowałyście do zrobienia? Co czujecie myśląc że to już tak niedługo? Podzielcie się swoimi odczuciami. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

uda Wam się

. Miałam nadzieję, ze dzień przed ślubem będę mogła odpocząć, a tu jeszcze tyle spraw do załatwienia. Wczoraj do pierwszej w nocy robiliśmy jeszcze naszą figurkę na tort (tzn. bardziej TŻ robił
i wstaję dopiero teraz, a pełno naukii dziś mam

i robi fochy z przyjściem na ślub-jak dla mnie może jej nie być-szkoda mi tylko Wojtka-między młotem a kowadłem-powiedziałam Mu, że jeśli Go nie będzie to walnę taaaaakiego foOOOCHA, ŻE SZOK.a jeszcze nie zapomniałam jak to się robi

hand-made: urodzinowo na 40tkę