![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() Co do kwiatów- mi to moja mama nawet w pierwszym momencie proponowała żebym nie brała bukietu tylko jedną ładną różę. i też by pasowało na pewno ![]() A już na pewno nie ma co się przejmować opinią rodziny, bo i tak sobie znajdą coś do obgadania i tak, to już jak to się skupi na kwiatku to chyba najmniejsze zło ![]() U księdza w końcu nie byliśmy, ale za to ksiądz dzwonił do nas ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz znowu będę kusić ![]() ![]()
![]() |
#1232 | |
Zadomowienie
|
Co do bukietu to może macie i rację, ja zawsze wolałam bardziej pastelowe kolory ale właśnie nie wiem teraz z tym garniturem. Może przy tym dość mocnym kolorze TZ ja będę sie wydawała zbyt mdła
![]() ![]() Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi jak Kasia by zapomniała to Uki Jej przypomni ![]() Cytat:
![]() ![]() my też spisywalismy protokół tak wcześnie ![]() ![]() mojego B też uczę empatii ![]() Cytat:
![]() co Oni by bez Nas zrobili ![]() a z tym mówieniem "kocham"-mi to nie powszednieje-coraz bardziej lubię to słyszeć-chociaż nie zawsze to musi byc to słowo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1235 |
Wtajemniczenie
|
uwaga nadchodzę
![]() a tak poważnie-pozazdrościłam i sobie dobrutkę zrobiłam-deserek lodowy z bitą śmietanką, rodzynkami i owocami-mniam mniam |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
No widze dziewuszki ze trzymacie linie... Same smakolyki tu widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Ja to nawet przytyć chcę, bo i tak jestem chuda jak patyk a ze stresów ostatnio tylko chudłam :P Gorzej bo mój TŻ się odchudza, ale skoro już musi przeżyć dietę niełączeniową- a on uwielbia mięcho z ziemniakami, ja to mogę jeść inaczej bez problemu, to niech chociaż tyle ma przyjemności
#1238 |
Rozeznanie
|
e tam te bukiety co wkleiłam nie wszystkie takie pastelowe
![]() ![]() ![]() ![]() agunia82 Ty strętna kusicielko Ty ![]() ![]() wypisałam pare zaproszeń dla znajomych i się pomyliłam 3 razy ![]() ![]() chyba muszę zamówić więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Wtajemniczenie
|
waga ani drgnie
![]() ![]() gdyby nie ten złom w plecach to było nawet mniej niż worek ziemniaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
monai jej Ty dopiero zaproszenia wypisujesz? A my już dawno rozdaliśmy swoje.... A ślubujemy 2 tygodnie później...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Rozeznanie
|
u mnie waga drga
![]() ![]() ![]() a była któraś w Dubrowniku w Chorwacji? Bo ostatnio namierzyłam, że ładny ale podobno w Chorwacji kamieniste plaże... ja nigdzie prawie nie byłam poza Polską - tylko w Pradze a rozglądam się co wybrać na poślubną powoli. Przypomniało mi się, że mam w domku owoce, galaretki i bitą śmietanę ;p zainspirowana Waszymi deserkami też coś zrobię ![]() daget my robimy sam ślub i obiad - mało gości będzie (na obiedzie jakieś 30 osób w sumie a na ślubie więcej) i już dawno wszystkim trąbię, że mają być więc to tylko formalność ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() monai to widzę że robisz przysmak mojego kochanie. On ubóstwia wręcz galaretkę, a delicji ile naraz wchłonąć potrafi to lepiej nawet nie będę pisać. Czasem jak nie zjem sobie kilka od razu to potem nie mam co liczyć że coś zostanie ![]()
![]() |
#1243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo też kocham delicje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kalafior ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Rozeznanie
|
no dokładnie... i brokuł i szparag i fasolka szparagowa też
![]() Cytat:
![]() i się pomyliłam, że wyjątkowo dieta rozdzielna do delicji - bo przecież do ptasiego mleczka też ![]() a porzeczki pływają u mnie w galaretce truskawkowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
a ja do tego zestawu dodam jeszcze gotowaną młodą kapustkę. Pychota!
Z delicjami i ptasim mleczkiem diety rozdzielnej nie robię, ale z delicji najpierw jem galaretkę potem biszkopt, a z ptasiego mleczka najpierw zjadam czekoladę a potem piankę ![]()
#1249 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja dzielę na części pierwsze jeszcze Kit Kat.. i może coś jeszcze, ale nie mogę skojarzyć... a jeśli jem loda śmietankow-czekoladowego, to zaczynam od tego "gorszego" dla mnie czyli czekoladowego, a kończę na moim ulubionym...dziwactwo ![]() Ale mi tu tym kalafiorkiem smaku narobiłyście, a miałam dziś kupić... i teraz taka jestem bez kalafiora Iza! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() agunia82 młoda kapustka=brukselka? czy to są 2 różne sprawy? nie jadam w każdym razie ani tego ani tego ale lubię ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem Iza z kalafiorem ale z mrozonki
![]() Zgłodniałam jak was czytam i juz sobie grzeje wodę- obgotuje te warzywka do tego tarta bułka i super kolacja ![]() Regeneracyjna ![]() Oj stawy mnie bolą, albo będę miała gorączkę albo jestem totalnie wyczerpana ![]() Brukselka to odmiana kapusty ![]() ![]() A lody też najbardziej lubię czekoladowe ![]()
#1253 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() monai miałam dziwne przeczucie, że wolisz czekoladowy... ![]() agunia82 A co jeśli jest w trzech smakach, np śmietankowo-truskawkowo-czekoladowy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego jutro ![]() izka najpierw truskawka, potem czekolada, a potem smietanka ![]() ![]()
![]() |
#1255 |
Wtajemniczenie
|
a ja zagryzam wszystko jeszcze hitami-bomba
![]() właśnie przed chwilą próbowały wejśćdo mnie na posesję 2 Panie-potencjalne nabywczynie mojego domu ![]() wkurzyłam sie bo dom jestzgłoszony do sprzedaży w biurze nieruchomości i wszystkie oględziny odbywają się przez umawianie się biurze. a one przyjechały o tej porze, ja sama w domu-nie otworzylam im-udałam że nikogo nie ma. poszły do Sąsiadki i słyszałam tylko jak moja Sąsiadka mówi: zawsze jest właścicielka w domu o tej porze, ale jeśli jest brama zamknieta to została w Nysie, a nie za późno na takie wizyty? a one: że jak chcę sprzedać to nie ważne o jakiej porze one przyjadą -mam otworzyc i koniec zostawiły u Sasiadki swoj numer telefonu przykazując jej że ma mi przekazać żebym się z nimi prędko skontaktowała jak najszybciej bo one długo czekać nie będą..................... ................... nie będę dzwonić-one niech się przejdą do biura i się umówią o ludzkiej porze. czy ja wydziwiam czy mam rację? |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro zgłosiłaś do biura niech się tak wszyscy kontaktują i już.
![]() |
#1257 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Lilstar, ja też bym sie wkurzyła...ja to bym grzecznie uświadomiła sąsiadke, zeby nei udzielała informacji o której bywasz, czy też nie, no bo po co ... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.