|  2008-07-09, 15:57 | #4111 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Dot.: Scent Bar IV

| 
|     | 
|  2008-07-09, 16:29 | #4112 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Cytat: 
       ciągle jak o tym pomyślę, to czuję drobne wzruszenie  pomogło to bardzo mojej pewności siebie, bo miniony rok nie należał do łatwych. Cytat: 
  przybij piątkę studentko  niesamowite uczucie ulgi, co?   
				__________________ Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal              landscape. (Christopher Brosius) | ||
|     | 
|  2008-07-09, 16:58 | #4113 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Wiecie co, przeczytałam to: http://wyborcza.pl/1,75480,5427822,S..._sumieniu.html i normalnie mnie zgroza ogarneła. Teoretycznie wypowiadają się studenci. Teoretycznie młodzi, normalni, wykształceni ludzie. To czemu ja odnosze wrażenie, że czytam wypowiedzi aspołecznych debili, bez grama moralności?   | 
|     | 
|  2008-07-09, 17:05 | #4114 | |
				 | 

Cytat: 
  łomatulu toz to jakiś obłęd! Nawet nie umiem odpowiednich słów użyć na to "zjawisko", bo mi ich brak... | |
|     | 
|  2008-07-09, 17:36 | #4115 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
  nie umiem tego skomentowac ,nie  umiem   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2008-07-09, 17:42 | #4116 | 
				 | 

Jakis smutny dzień dzisiaj znowu, może to przez tą pogodę   zaraz ugotuje sobie budyniu czekoladowego. | 
|     | 
|  2008-07-09, 18:37 | #4117 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej. Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem”  , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć   | 
|     | 
|  2008-07-09, 18:47 | #4118 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Wkurza mnie to że czasem nie ma dobrych rozwiązań, że czasem każdy ruch wydaje się być zły. 
				__________________ Świat w moich oczach nie mieni się tysiącem barw, ale za to pięknie pachnie. http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ | |
|     | 
|  2008-07-09, 18:48 | #4119 | 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej. Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem”  , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć  [/quote] Tez jestem ciekawa, a teraz zmykam po sałatę na ogródek, bo idzie gigantyczna burza  i obym nie zmokła. | 
|     | 
|  2008-07-09, 18:53 | #4120 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej. Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem”  , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć  [/quote] nie wiem czy to już górna półka, czy jeszcze średniak, ale ja jestem bardzo zadowolona z Nuxe z drobinkami. Moją skórę rozświetla pięknie, tylko zapach ma kłócący się z wszystkimi moimi perfumami  (chociaż pachnie całkiem całkiem  ) 
				__________________  | 
|     | 
|  2008-07-09, 18:58 | #4121 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej. Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem”  , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć  [/quote] Tez myslalam o Nuxe   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2008-07-09, 19:06 | #4122 | |||
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Miss Natasho, przeogromne gratulacje!!! Cytat: 
 Jest mi nie do śmiechu...  Cytat: 
    Cytat: 

__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | |||
|     | 
|  2008-07-09, 19:25 | #4123 | 
| Zakorzenienie | 

Dzika Truskawko - Jaś fachowo nazywa się Dormicum/Midazolamum   To chyba może przepisać psychiatra. 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-07-09, 19:32 | #4124 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

[1=2fc115705b804dd24ceafb6  c62ae2b078a3b7407_5febc32  a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej. Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem”  , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć  [/QUOTE] Kijanko, od razu z prozaicznym, piekna kobieta musi miec piekna oprawe  Mnie taz, tak jak Dziewczynom, od razu nasunal sie olejek Nux-e  daje bardzo delikatny i subtelny efekt. Zapach sredni, ale na szczescie szybko ulatuje  Miss Natasho, gratuluje  teraz naleza Ci sie prawdziwe wakacje   | 
|     | 
|  2008-07-09, 19:35 | #4125 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
  Ja żałuję, że nie chodziłam tam wcześniej, dużo wcześniej...niestety byłam wtedy innym człowiekiem, więc w sumie nie mogło się to wówczas wydarzyć.  Najfajniej jest chyba w piątki. Przy następnej okazji dam znać, że się wybieram   
				__________________ Wymienię | |
|     | 
|  2008-07-09, 19:55 | #4126 | 
| Zakorzenienie | 

Co do olejku - właśnie zamówiłam Nuxe z drobinkami, zrobiłyśmy zrzutę z mamą  Odkryłam go w promocji na www.fabrykazdrowia.pl, pisałam o niej już parę stron temu. Słaba strasznie jestem  Wczoraj zwymiotowałam przed szpitalem, bo te parędziesiąt metrów z sali do wyjścia o kulach to była droga przez mękę - wynik negowania jakiejklowiek aktywności fizycznej   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2008-07-09, 20:01 | #4127 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  . Po przeczytaniu recenzji na KWC jestem gotowa się zaopatrzyć w to cudo. Myślałam także o testach podobnego olejku Heleny Rubinstein, ale zniechęca mnie to, że podobno trochę brązuje ciało , a ja obawiam się zabrudzenia sukienki. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20168 | ||
|     | 
|  2008-07-09, 20:02 | #4128 | |
| S. Sssss. SSSSS. Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2008-07-09, 20:04 | #4129 | 
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cheer, my dear - czy Ty miałaś kiedyś w awie to zdjęcie pośrodku? Bo pamiętam coś podobnego i nie wiem czy wtedy widziałam Ciebie czy tą aktorkę (wypadłomi z głowy nazwisko... Christina Ricci?)    | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-07-09, 20:40 | #4130 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

burn, miss natasho ogromne gratulacje!       madziczko dobrze że już z nami jesteś  blue gdybyś serio zaczęła się rozglądać za antydepresantem to zapraszam na PW  (oczywiście wszystko legalne  ) | 
|     | 
|  2008-07-09, 20:54 | #4131 | |||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) I to jest właściwe działanie.  Konopie indyjskie są składnikiem leków poprawiających apetyt. Odkuję się, to coś klepnę. Albo znajdę linka do wywiadu, w którym o tym opowiadałam. Cytat: 
 To, że kraść się da jest oczywiste. Dla mnie to (poza tym, co napisałaś) kwestia szacunku dla siebie, honoru. Ale w sumie zetknęłam się z wypowiedzią bardzo wierzącej osoby, która twierdziła, że kradzież w hipermarketach nie jest niczym złym bo to amoralne molochy. Z drugiej strony, ta osoba twierdziła również, że zabijanie dla boga (czyli na przykład w krucjatach albo eliminowanie schizmatyków) jest dobre, za to zabicie człowieka w obronie życia własnego dziecka jest złe.  Cytat: 
 Bardzo trudne są konfrontacje z takim światopoglądem, wedle którego z założenia jesteś zła bez względu na to, co robisz. I zgadzam się - to nie brzmi jak treść maila do kumpeli.  Cytat: 
  A naboje do syfonu są legalne przecież.      Podtlenek azotu? 
				__________________ | |||||
|     | 
|  2008-07-09, 20:58 | #4132 | 
| Zakorzenienie | 

Nosku -    
|     | 
|  2008-07-09, 21:29 | #4133 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Nie umiem się spakować w góry   Pojutrze rano wyjeżdżam, dziś chciałam uszykować rzeczy i efekt jest taki,że siedzę na podłodze wśród góry ubrań wysokości Giewontu  Lubię podróżować z jak najmniejszym bagażem, ale tu sytuacja mnie przerasta  Pogoda jest taka,że najchętniej zapakowałabym wszystko...przyczepić dwa paski do szafy, na plecy i w drogę... buuuu.... Ma ktoś pomysł, co jest niezbędne na tydzień w Tatrach?? 
				__________________  | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-09, 21:29 | #4134 | |||||
| Wtajemniczenie | 

Ale już po, czy w trakcie? Gratulacje     Cytat: 
  A jakie mięśnie (rąk) sobie wyrobisz    Cytat: 
  Cytat: 
  ). Ale ja już kiedyś pisałam - kocham Francję - Paryż, Prowansję, Lazurowe Wybrzeże i wiele innych... Tam ładuję akumulatory... Cytat: 
  Cytat: 
 Mam nadzieję, że to jednak fantazja dziennikarza, choć obawiam się, że i prawdą może być. Masakra... Zuziu - Teresa odpisała, że w ciągu tygodnia, dwóch oddadzą kasę   
				__________________ Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 | |||||
|     | 
|  2008-07-09, 21:34 | #4135 | 
| Zakorzenienie | 

Annmarie - powiemy, że to niepoczytalność z bólu    
|     | 
|  2008-07-09, 21:34 | #4136 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Miss Natasho gratulacje     | 
|     | 
|  2008-07-09, 21:45 | #4137 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Miss Natasho - gratuluję!!!   Cytat: 
  Eeee... a co to niby ma być? Cytujesz? Powiedz mi, że to niemożliwe   Cytat: 
  Ale dojdziesz do siebie szybko, zobaczysz. A o poprawę kondycji zadbają życzliwe koleżanki-wizażanki   | ||
|     | 
|  2008-07-09, 21:48 | #4138 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 No ja myślę     
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     | 
|  2008-07-09, 21:51 | #4139 | ||||
| Noc żywych, dzikich tru(p)skawek Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Kraków/Lublin 
				 | 

Cytat: 
  Serio  Cytat: 
  Cytat: 
  Jednego dnia razem imprezujemy i jest fajnie a następnego - bęc! Niespodzianka!  Na bardzo grzecznego maila z prośbą o szacunek dla moich poglądów i pytaniem, czy mam się czuć z ich powodu skreślona - brak odpowiedzi. Fak! Nic z tego nie rozumiem  To dobrze  Cytat:  Aragonte, to był dosłowny cytat. Kopiuj - wklej... 
				__________________ "Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest | ||||
|     | 
|  2008-07-09, 21:56 | #4140 | 
| Zakorzenienie | 

Wierzę  To powiem, że to dla kotów na bezsenność   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.