|
|
#4111 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciągle jak o tym pomyślę, to czuję drobne wzruszenie pomogło to bardzo mojej pewności siebie, bo miniony rok nie należał do łatwych.Cytat:
niesamowite uczucie ulgi, co?
|
|
#4113 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, przeczytałam to: http://wyborcza.pl/1,75480,5427822,S..._sumieniu.html
i normalnie mnie zgroza ogarneła. Teoretycznie wypowiadają się studenci. Teoretycznie młodzi, normalni, wykształceni ludzie. To czemu ja odnosze wrażenie, że czytam wypowiedzi aspołecznych debili, bez grama moralności?
|
|
|
|
#4114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
łomatulu toz to jakiś obłęd! Nawet nie umiem odpowiednich słów użyć na to "zjawisko", bo mi ich brak...
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
nie umiem tego skomentowac ,nie umiem
|
|
#4116 |
|
BAN stały
|
Jakis smutny dzień dzisiaj znowu, może to przez tą pogodę
zaraz ugotuje sobie budyniu czekoladowego.
|
|
|
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej.
Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem” , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurza mnie to że czasem nie ma dobrych rozwiązań, że czasem każdy ruch wydaje się być zły.
|
|
|
#4119 |
|
BAN stały
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej.
Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem” , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć [/quote]Tez jestem ciekawa, a teraz zmykam po sałatę na ogródek, bo idzie gigantyczna burza i obym nie zmokła.
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;8162803]Proszę o poradę, szukam balsamu, olejku lub czegoś innego rozświetlającego z górnej półki( tą niższą już przetestowałam), ale takiego, który nie dawałby efektu potłuczonej bombki choinkowej.
Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem” , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć [/quote]nie wiem czy to już górna półka, czy jeszcze średniak, ale ja jestem bardzo zadowolona z Nuxe z drobinkami. Moją skórę rozświetla pięknie, tylko zapach ma kłócący się z wszystkimi moimi perfumami (chociaż pachnie całkiem całkiem )
|
#4121 |
|
rude jest piękne:)
|
Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem” , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć [/quote]Tez myslalam o Nuxe
|
|
#4122 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Miss Natasho, przeogromne gratulacje!!!
Cytat:
Jest mi nie do śmiechu... Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzika Truskawko - Jaś fachowo nazywa się Dormicum/Midazolamum
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem ja zawsze wchodzę do scent baru z jakimś prozaicznym „problemem” , ale szykuje mi się ważna impreza i muszę zabłysnąć [/QUOTE]Kijanko, od razu z prozaicznym, piekna kobieta musi miec piekna oprawe ![]() Mnie taz, tak jak Dziewczynom, od razu nasunal sie olejek Nux-e Miss Natasho, gratuluje teraz naleza Ci sie prawdziwe wakacje |
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja żałuję, że nie chodziłam tam wcześniej, dużo wcześniej...niestety byłam wtedy innym człowiekiem, więc w sumie nie mogło się to wówczas wydarzyć. Najfajniej jest chyba w piątki. Przy następnej okazji dam znać, że się wybieram
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Co do olejku - właśnie zamówiłam Nuxe z drobinkami, zrobiłyśmy zrzutę z mamą
Odkryłam go w promocji na www.fabrykazdrowia.pl, pisałam o niej już parę stron temu.Słaba strasznie jestem Wczoraj zwymiotowałam przed szpitalem, bo te parędziesiąt metrów z sali do wyjścia o kulach to była droga przez mękę - wynik negowania jakiejklowiek aktywności fizycznej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4127 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20168 |
||
|
|
|
#4128 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4129 |
|
czyli Endżi
|
Cheer, my dear - czy Ty miałaś kiedyś w awie to zdjęcie pośrodku? Bo pamiętam coś podobnego i nie wiem czy wtedy widziałam Ciebie czy tą aktorkę (wypadłomi z głowy nazwisko... Christina Ricci?)
|
|
|
|
#4130 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
burn, miss natasho ogromne gratulacje!
![]() madziczko dobrze że już z nami jesteś blue gdybyś serio zaczęła się rozglądać za antydepresantem to zapraszam na PW |
|
|
|
#4131 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to jest właściwe działanie. Konopie indyjskie są składnikiem leków poprawiających apetyt. Odkuję się, to coś klepnę. Albo znajdę linka do wywiadu, w którym o tym opowiadałam. Cytat:
To, że kraść się da jest oczywiste. Dla mnie to (poza tym, co napisałaś) kwestia szacunku dla siebie, honoru. Ale w sumie zetknęłam się z wypowiedzią bardzo wierzącej osoby, która twierdziła, że kradzież w hipermarketach nie jest niczym złym bo to amoralne molochy. Z drugiej strony, ta osoba twierdziła również, że zabijanie dla boga (czyli na przykład w krucjatach albo eliminowanie schizmatyków) jest dobre, za to zabicie człowieka w obronie życia własnego dziecka jest złe. ![]() Cytat:
Bardzo trudne są konfrontacje z takim światopoglądem, wedle którego z założenia jesteś zła bez względu na to, co robisz. I zgadzam się - to nie brzmi jak treść maila do kumpeli. Cytat:
![]() A naboje do syfonu są legalne przecież. ![]() Podtlenek azotu?
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku -
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem się spakować w góry
Pojutrze rano wyjeżdżam, dziś chciałam uszykować rzeczy i efekt jest taki,że siedzę na podłodze wśród góry ubrań wysokości Giewontu Lubię podróżować z jak najmniejszym bagażem, ale tu sytuacja mnie przerasta Pogoda jest taka,że najchętniej zapakowałabym wszystko...przyczepić dwa paski do szafy, na plecy i w drogę... buuuu....Ma ktoś pomysł, co jest niezbędne na tydzień w Tatrach??
|
#4134 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale już po, czy w trakcie?
Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
A jakie mięśnie (rąk) sobie wyrobisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
).Ale ja już kiedyś pisałam - kocham Francję - Paryż, Prowansję, Lazurowe Wybrzeże i wiele innych... Tam ładuję akumulatory... Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że to jednak fantazja dziennikarza, choć obawiam się, że i prawdą może być. Masakra... Zuziu - Teresa odpisała, że w ciągu tygodnia, dwóch oddadzą kasę
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Annmarie - powiemy, że to niepoczytalność z bólu
![]()
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Natasho gratulacje
|
|
|
|
#4137 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Miss Natasho - gratuluję!!!
![]() Cytat:
Eeee... a co to niby ma być? Cytujesz? Powiedz mi, że to niemożliwe Cytat:
A o poprawę kondycji zadbają życzliwe koleżanki-wizażanki
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja myślę
|
|
|
|
#4139 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jednego dnia razem imprezujemy i jest fajnie a następnego - bęc! Niespodzianka! Na bardzo grzecznego maila z prośbą o szacunek dla moich poglądów i pytaniem, czy mam się czuć z ich powodu skreślona - brak odpowiedzi. Fak! Nic z tego nie rozumiem ![]() To dobrze ![]() Cytat:
![]() Aragonte, to był dosłowny cytat. Kopiuj - wklej...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzę To powiem, że to dla kotów na bezsenność
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Ja tam wiedziałam od razu, że się dostaniesz, ale teraz kiedy słowo ciałem się stało to można już oficjalnie świętować 

pomogło to bardzo mojej pewności siebie, bo miniony rok nie należał do łatwych.
)ale jednak doskonale rozumiem radość
łomatulu toz to jakiś obłęd! Nawet nie umiem odpowiednich słów użyć na to "zjawisko", bo mi ich brak...

zaraz ugotuje sobie budyniu czekoladowego.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Na bardzo grzecznego maila z prośbą o szacunek dla moich poglądów i pytaniem, czy mam się czuć z ich powodu skreślona - brak odpowiedzi. Fak! Nic z tego nie rozumiem