|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
Jowito, dziękuję, przekażę gratulacje
a co do wydarzenia na ulicy, to nie moge sie nadziwić skąd u ludzi tyle złośći i bezinteresownej nienawiści... Mój ojciec miał podobne zdarzenie na pasach dla pieszych na zielonym swietle, wjechal w niego rowerzysta tak,ze ojciec przewrócił się jak długi i nie mógł od razu wstac. Rowerzysta nie zatrzymał sie, uciekł z miejsca wypadku,tylko przechodzacy obok ludzie pomogli mu wstać i jakoś sie ogarnąć. Na drugi dzień przyznał mi sie do wypadku i pojechałam z nim od razu na pogotowie, skończyło sie ogólnym dość dolegliwym potłuczeniu. Zdarzaja sie ludzie, którzy pomogą. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2018-02-25 o 15:54 |
|
|
|
|
#1442 |
|
Piers do przodu
|
O Reniu gratki dla Młodej
![]() No z polską kulturą jest różnie - na szczęście czasem można się miło zaskoczyć - a ludzie to ludzie .... czasem i właściciele psów potrafią być popieprzeni ... edit: Cześć - pamiętacie mnie jeszcze?? Rosnę w siłę, mam już piękną linię i prawie 30 kilo mięśni
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2018-02-25 o 18:19 |
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Macham Wam z Polski!
![]() Mariolek, ciesze sie, ze u Was wszystko dobrze. Kasiunia slodziak
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, jaka śliczna
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj czarny poniedziałku! Ferie się skończyły, szlag.
Miłego dnia, wewątki! |
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, jak duża piękna psina
Dlaczego Twój poniedziałek jest czarny Rawito?
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito moja siostrzenica tez placze, bo od dzis wraca na studia, koniec ferii
![]() Moja siostra dzis po prac jedzie z misio zeby zakupic szczoty do drapania masochistycznego na sucho, jak jej sie uda to od dzis zaczynam ![]() Dzewczyny, tak TO reklamuja, ktora z Was juz uzywala i moze powiedziec uczciwie czy jest cos warte?
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia, będzie dzisiaj szuru buru
![]() Nie znam tego tuszu ale z Real Mascara Benefita byłam kiedyś bardzo zadowolona. Teraz, od lat już wielu jestem wierna So Couture fioletowemu L'oreala. |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Super psina ❤️
![]() U nas tez po feriach. Właśnie zaczął padać śnieg. Pierwszy raz od kilku lat. Antonio ma nadzieje, ze nasypie i nie będzie musiał iść jutro do szkoły. Ja od kilku miesięcy używam tuszu brytyjskiej youtuberki Tanya Burr, kosztuje £6 i robi piękne rzęsy. Ja z tych, co potrzebują i objętości i długości, bo naturale mam marne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Katty,dziękuję
![]() piękna piesa,akrobatka
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię false lash effect MF z tuszy. Z tym, że jestem taka super spostrzegawcza, że właśnie pod sam koniec opakowania zauważyłam, że zużyłam brązowy a nie czarny
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcio, Lubcio drap się , drap - wytrzymaj a będzie Ci dane ![]() Ja jeszcze tylko smarunku muszę dopilnować i będzie gites. A co do tuszy to tego Benefitu nie znam ale bardzo lubię tern starszy They real. Tylko trzeba uważać bo ma taką szczotę dużą, że się czasem można w oko troszkę dziabnąć
|
|
#1453 |
|
Piers do przodu
|
Tuszu nie znam
ciągle używam niebieskiego YSL jest mi dobrze ![]() Napadłam Lidla bo tydzień włoski i moja ukochana passata z czereśniowych pomidorów jest no i serów przeróżnistych do wyboru do koloru
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Troszkę Was zaniedbalam ostatnio , ale to się zmieni. Rawito cudne prezenty walentynkowe, zwlaszcza zapas 😜 Mariolu dzielny Marco. Strasznie sie cieszę, że wszystko poszlo dobrze. Ucaluj ode mnie skarba Katty ależ ona rośnie, ślicznota A u nas...powoli. Wczoraj była pierwsza chemia. Tato zniósł dzielnie, lepiej niż ja. Teraz jedziemy na płukanie. Rozmawialam z onkologiem . Bez taty. Przy tacie nic nie gadal i obiecal nie, jesli nie będzie naciskal. Nie jest dobrze. Mimo że operacja poszla szybko i sprawnie. Na tyle na ile mogla. Martwica guza w 90 %...znaczy ze mogl się rozsiac. Trzeba liczyć że chemia wybije na tyle na ile to możliwe. Zmiana w nadnerczu widoczna od poczarku w badaniach ale nie jasno określona to moze byc przerzut. Jesli to przerzut.. .to trzeba trzymac kciuki zeby chemia rozbila. I mozna na dzien dzisiejszy tylko obserwowac. Bo przerzutow do nadnerczy przy plucach sie nie operuje...mozna z tym zyc kilka lat. Jak dobrze pojdzie. Ale powiedzial zebym nie wybiegala w przyszłość za bardzo. Na moje pyt dobrze. Ile wg pana doswiadczenua. Pol roku ? 5 lat ? Powiedzial tylko ze nie wie.nie zna odpowiedzi bo przy tym typie, stopniu zaawansowania...to moze byc i 3 miesiace. Zbyt nieobliczalny zeby cokolwiek zakladac. A teeaz mamy w założeniu radykalne wyleczenie. Wiwc tego się trzymamy. Tulko bez zbednego wybiegania za daleko. Wszystko zależy od tego co będzie teraz. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2018-03-03 o 14:59 |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo nieustannie trzymam za was kciuki!! Trzymajcie sie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
ech Justyś
trzeba być dobrej myśli, najważniejsze, że to co było obciążeniem, czyli operacja, już jest za Wami, teraz tylko pozytywne myślenie. Ma być dobrze Kasiu - piesa cudownie rośnie a ja jestem zawiana, bo wczoraj rano zdecydowałam się na pewien zabieg w narkozie, a wieczorem było już po
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno, trzymajcie się
Figarro mam nadzieję, że zabieg mało inwazyjny i wszystko ok? Dobrze się czujesz? A ja od wczoraj na poważnie i oficjalnie zajęłam się czymś z zupełnie innej beczki - marketingiem. Nigdy nie sądziłam, że mnie to spotka i zawsze broniłam się jak lwica. Teraz czuję się jak w kosmosie. Nie mam zielonego pojęcia jak się w tym sprawdzę. No, ale cóż. Wyzwanie, to wyzwanie. Trzymajcie kciuki, żeby mnie to nie przerosło. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2018-02-27 o 08:39 |
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Katty pomiziaj piesę
Justyno Figarro zdrowia ![]() Miłego dnia
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2018-02-27 o 08:46 |
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochani,
Jowito - drobiazg, ginekologiczne, ale dr wolała mnie uśpić na kilka minut i dobrze czuje się ... wiadomo jak ...kobieta po zabiegu ale już jest lepiej
|
|
#1460 |
|
Piers do przodu
|
Stazja - na razie nie martwcie się, żyjcie i cieszcie się życiem
Figar - kilka minut czy godzin ... narkoza to narkoza Rawito no i masz kolejne wyzwanie Miłego dnia Kochani Piesa od miziania prawie odleciała
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Katty samą mnie to już śmieszy
Zastanawiam się, czy można być jednocześnie ekstremalnym leniwcem i pracoholikiem. To chyba coś, co nazywa się "osobowość schizofreniczna". Kiedyś zdiagnozowała to u mnie przyjaciółka na podstawie testów Roszacha, ale wówczas miałam wątpliwości co do wiarygodności diagnozy. Studiowała psychologię i wszyscy w studenckiej komunie byliśmy po kolei schizofrenikami, narcyzami i borderline. W zależności od tego, co akurat przerabiano na zajęciach ![]() Rany, jak ja teraz tęsknię za tymi wyluzowanymi czasami. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2018-02-27 o 10:49 |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Katty - zgadza się, dlatego chodzę jak zawiana, ale jeszcze muszę czekać ze 2h zanim będę mogła znowu zalegnąć w łóżku
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam w miarę sprawy w robocie na ten tydzień, odprawiłam się i wyjeżdżam rano na caaaaaały trzydniowy urlop.
Ale jestem tak skonana, że i tak liczę na cudowny reset. Mam zamiar włóczyć się po Rzymie kompletnie bez planu, z jednym wyjątkiem - Galeria Borghese, do której zawsze zniechęcały mnie kolejki, więc tym razem profilaktycznie kupiłam bilet online. Pomarańcze już będą na drzewach |
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stazjo Mariolo, masz dzielnego synka, brawa dla Marca a u mnie zamiast pomarańczy grzyby rosną
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Maju dziękuję
A na jak długo przyjeżdżasz do Krakowa? Ja wracam już w niedzielę, może udałoby się zmontować spotkanie na początku tygodnia? Nie widziałyśmy się sto lat.
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za hodowla Maju?
Jowito, czeka Cię cudowny weekend
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Piers do przodu
|
No ja się upajam sycylijskimi produktami
bo znajoma z Trapani była na wrocławskich targach promujących tą piękną wyspę i przy okazji zrobiła mi nieco zakupów więc eko cytryny sycylijskie na propsie polane domową oliwą Rawito - odpoczywaj
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jutra ma być znowu paręnaście stopni Ale miałam solidny zgryz z wyborem ciuchów. [QUOTE=Katty_p13;81773036 Rawito - odpoczywaj Super! Musi się udać
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

ciągle używam niebieskiego YSL jest mi dobrze
no i serów przeróżnistych do wyboru do koloru 
trzeba być dobrej myśli, najważniejsze, że to co było obciążeniem, czyli operacja, już jest za Wami, teraz tylko pozytywne myślenie. Ma być dobrze
kilka minut czy godzin ... narkoza to narkoza