dziewice czy doświadczone? - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 01:11   #691
Lena_20
Zakorzenienie

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Cytat:
Napisane przez agusiaAA 19 Pokaż wiadomość
Nom mam chcice, a kandydata brak. No coz lencia juz chyba pora na mnie pozna juz czas do łozka,a przeciez dzisiaj tez jest dzien
to kolorowych snów...Tobie i chcicy... dobranoc

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 01:15   #692
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
to kolorowych snów...Tobie i chcicy... dobranoc
Dziekuje kochana
agusiaAA 19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 10:43   #693
Signomi
Rozeznanie

Cytat:
Po pierwsze nie jestem dziewoja nie zycze sobie zebys w taki sposob sie do mnie odnosił . Chyba w domu cie nie nauczyli jak sie zwraca do kobiet.
Moze czytaj ze zrozumieniem nie napisałam, ze sie smiejesz tylko ich obrazasz albo inaczej odnosze wrazenie jakbys podwazał autorytet moich rodzicow i w jaki sposob mnie wychowuja. Bardzo ciekawe chyba strach cie oblecial odrazu zrobiłes sie milszy, jak napisałam, ze to zgłosze. Badz lepiej milszy dla nas, bo mnie tatus nauczył, ze facetow nie nalezy szanowac, a kobiety to dla niego damy, ktorym trzeba składac pokłon. Jak ja go kocham
dziewoje, ochłapy... kto da wiecej ? :P
Stary 2008-07-11, 10:47   #694
Signomi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wazonik Pokaż wiadomość
Nie znam dokładnie poglądów Szarpa, przejrzałem tylko trzy, cztery strony ostatnie. Nie powiedziałem, że Szarp ma monopol na prawdę. Ale z tego co przeczytałem wyszedł mi taki obraz jak nakreśliłem wyżej.
Ja nie oceniam czy jest on dobry czy zły. Ja ma swój pogląd wyeksplikowany po części w pewnym innym wątku. Naprawdę nikogo nie atakuję staram się rozumieć tylko różne racje.
nie znasz dokladnie pogladow szarpa ? :P
Stary 2008-07-11, 13:53   #695
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Signomi Pokaż wiadomość
nie znasz dokladnie pogladow szarpa ? :P
No na pewno nie zna jego pogladow przeciez oni sa z tej samej "Rodzinki"

Ciekawe gdzie jest lena
Stary 2008-07-11, 13:59   #696
Lena_20
Zakorzenienie

poglądy szarpa jak sama nazwa wskazuje są "zszarpane" ....

Mam nadzieje,ze ani on ani jego kompan nas juz swoją wizytą nie uraczą... Nazwy kompana nie wymienie,bo znow sie poczuje zobowiazany do odpowiedzi (iż padł jego nick),a my powtorki z rozrywki nie chcemy...

Widze ochłapy aktywne już?

Stary 2008-07-11, 14:11   #697
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
poglądy szarpa jak sama nazwa wskazuje są "zszarpane" ....

Mam nadzieje,ze ani on ani jego kompan nas juz swoją wizytą nie uraczą... Nazwy kompana nie wymienie,bo znow sie poczuje zobowiazany do odpowiedzi (iż padł jego nick),a my powtorki z rozrywki nie chcemy...

Widze ochłapy aktywne już?
Pana szarpa juz widziałam, a wazonika to jakos nie.

No ja dopiero aktywna jestem od godziny 14,ale cos taki ochłap jak ja to za szybko nie wstaje
Stary 2008-07-11, 14:14   #698
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Signomi Pokaż wiadomość
dziewoje, ochłapy... kto da wiecej ? :P
dam wiecej, ale juz sama nie wiem co wymyslic.
Stary 2008-07-11, 14:23   #699
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Pana szarpa juz widziałam, a wazonika to jakos nie.

No ja dopiero aktywna jestem od godziny 14,ale cos taki ochłap jak ja to za szybko nie wstaje
Nie wymawiaj nicka jego!

Ja rowniez aktywuje sie dopiero ok godziny 14... tak to jest jak sie idzie o 5 spac...

Stary 2008-07-11, 14:47   #700
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Serdecznie przepraszam, że znów impertynencko wtrącam się do dyskusji, ale ktoś rzucił magiczne hasło : wazonik J, siedziałem spokojnie a tu tak rękawica. Siedzę sobie i miziam kota ale mimo tego podejmę ją. Odniosłem się tylko do kilku wątków z ostanich stron, bo urzekły mnie.

Ciekawe co do tego ma równouprawnienie, kobiety częstą szafują tym zwrotem niemal jak zaklęciem i nie ważne czy ma ono zastosowanie czy nie.

Jak ktoś nie ma doświadczenia seksualne to nie może wymagać od kogoś aby ich nie miał.

Ja też nie rozumiem akceptacji dla „wybryków seksualnych mężczyznach”, a jednocześnie rozumiem że kobieta chciała by mieć niedoświadczonego partnera. Mówisz że nie można sprawdzić? Śmiem twierdzić inaczej, w dojrzałym opartym na zaufaniu związku nie ma potrzeby opierania się na ekspertyzach. Słowo wystarczy.

A kto powiedział że kobieta powinna? Naprawdę nie przesadzajmy i porzućmy ogólnik.

Zastanawiam się skąd to zacietrzewcie, milion razy było wałkowane że kobieta która odbyła 100 lub jeden stosunek analny nie jest już dziewicą mimo że ma tą fetyszyzującą Was (kobiety) błonę. Naprawdę aż się nie chce pisać bo jak grochem o ścianę.

Brawo słuchaj rodziców temperamentna dziewojo.

Chyba autor ma inny trget niż wdowy i rozwódki, spytaj go o to za 15- 20 lat.

To urocze stwierdzenie mnie sprowokowało.

Z góry przepraszam ze tak skrótowo, ale może nadrobię jak będzie potrzeba.

Ps. A moja ulubiona bess znów zmieniła avatara – ja domagam się informowania mnie o tym fakcie
ooo WAZON-kpe lat.kogo widze.jak zawsze na stanowisku pracy.
cóz, dzis znów bronimy?
a nie wiem,czy pamietasz zadałam ci pytanie w innym temacie "o religi,ślubie i czystości"i nie raczyłes mi odpowiedziec.no cóż,chyba taka straszna nie jestem,albo uderzyłam w czuly punkt?

tak wracaj ac do tematu,pojawiłeś się tu po to ,żeby bronic dziewictwa.faktem jest ,że kobieta może być tylko raz dziewicą.a co ma zrobic potem,kiedy jej nie wyjdzie związek?
z tego co pamiętam tobie tez nienajlepiej szło z akceptacja.więc bedziesz od kolejnej dziewczyny wymagał "czystości",a sam bedziesz skalany?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 14:52   #701
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wydzia Pokaż wiadomość
.wiecie jak jest w tych czasach..mam prawie 18 lat i dla nie których to jest dziwne i śmieszne że jestem jeszcze dziewicą..
To nie jest wcale smieszne, bo niby czemu? Smieszne sa 15stki chwalace sie ile to juz nie miały facetow. To zalezy od Ciebie kiedy bedziesz gotowa. Pamiętam ze mialam pierwszego chlopaka jak bylam w tym wieku, ale nie chodzil nam po glowie seks.. no ale czasowo dla niego, bo rok pozniej o tym zaczal wspominac, ja powiedziałam ze NIE i odeszłam bo on naciskal. Pozniej nie chciałam z nikim byc, wiodłam super zycie az do 22 urodzin

Cytat:
Napisane przez Sovilo Pokaż wiadomość
Dziwne i śmieszne być dziewicą w wieku 18 lat??? Ja swój pierwszy raz przeżyłam po miesiąc po 22 urodzinach
Dokladnie, ja swoj 1 raz tez miałam po 22 urodzinach Z czego jestem niewiarygodnie dumna, bo oddałam się mezczyznie z ktorym teraz jestem zaręczona i planujemy wspólne budowanie naszego przyszłego malzenstwa

Cytat:
Napisane przez Charlotte Pokaż wiadomość
No sorry, dla mnie to jest normalne, a przynajmniej powinno być. Zazdroszczę Ci, na pewno możesz być z tego domna i cieszyć się, że tym pierwszym facetem będzie ten właściwy (naprawdę się o to postaraj, dzięki temu nie będziesz w przyszłości nic żałować)
Racja racja

To taki EOT, ale chciałam odpowiediec na jedne z pierwszych postów.

Moim zdaniem: Rozni sa faceci i roznie mysla, jednak sadze ze nie jest do dla zakochanego wazne czy to jest dziewica czy doswiadczona.
Jak powiedzialam mojemu TZtowi ze jestem dziewica [po fakcie juz :P], to troche mi nie uwierzyl no bo mialam 22 lata i w ogole nic mnie nie bolalo ani nic [a tyle sie wczesniej naczytalam]. Pozniej mi powiedział, że to dla niego zaszczyt ze jest moim pierwszym i ostatnim. Ja jednak mialam w sobie jakis niepokoj, poniewaz on miał przede mna 2 dziewczyny i od 17 roku zycia wspolzyl.. no i jak mi powtarzal z ostatnia dziewczyna bardzo regularnie i w ogole no i zaczely sie komplikacje, niesnaski z tego powodu bo jednak zrozumialam ze wolalby juz doswiadczona . Zawsze mi powtarza ze robimy to z 5 razy w miesiacu i mu to nie starcza, ja to rozumiem, tylko ze mi sie nie zawsze chce poniewaz za kazdym razem mnie boli bylam z tym u lekarza to powiedziala ze mam inna budowe niz inne i dlatego :/ No ale suma sumarum po roku czasu przestal mi to gadac i jest super, nawet jak jest przerwa 2 tyg, lub 3 tyg.

Faceci są zmienni tak jak kobiety

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 15:02   #702
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
To nie jest wcale smieszne, bo niby czemu? Smieszne sa 15stki chwalace sie ile to juz nie miały facetow. To zalezy od Ciebie kiedy bedziesz gotowa. Pamiętam ze mialam pierwszego chlopaka jak bylam w tym wieku, ale nie chodzil nam po glowie seks.. no ale czasowo dla niego, bo rok pozniej o tym zaczal wspominac, ja powiedziałam ze NIE i odeszłam bo on naciskal. Pozniej nie chciałam z nikim byc, wiodłam super zycie az do 22 urodzin

Dokladnie, ja swoj 1 raz tez miałam po 22 urodzinach Z czego jestem niewiarygodnie dumna, bo oddałam się mezczyznie z ktorym teraz jestem zaręczona i planujemy wspólne budowanie naszego przyszłego malzenstwa

Racja racja

To taki EOT, ale chciałam odpowiediec na jedne z pierwszych postów.

Moim zdaniem: Rozni sa faceci i roznie mysla, jednak sadze ze nie jest do dla zakochanego wazne czy to jest dziewica czy doswiadczona.
Jak powiedzialam mojemu TZtowi ze jestem dziewica [po fakcie juz :P], to troche mi nie uwierzyl no bo mialam 22 lata i w ogole nic mnie nie bolalo ani nic [a tyle sie wczesniej naczytalam]. Pozniej mi powiedział, że to dla niego zaszczyt ze jest moim pierwszym i ostatnim. Ja jednak mialam w sobie jakis niepokoj, poniewaz on miał przede mna 2 dziewczyny i od 17 roku zycia wspolzyl.. no i jak mi powtarzal z ostatnia dziewczyna bardzo regularnie i w ogole no i zaczely sie komplikacje, niesnaski z tego powodu bo jednak zrozumialam ze wolalby juz doswiadczona . Zawsze mi powtarza ze robimy to z 5 razy w miesiacu i mu to nie starcza, ja to rozumiem, tylko ze mi sie nie zawsze chce poniewaz za kazdym razem mnie boli bylam z tym u lekarza to powiedziala ze mam inna budowe niz inne i dlatego :/ No ale suma sumarum po roku czasu przestal mi to gadac i jest super, nawet jak jest przerwa 2 tyg, lub 3 tyg.

Faceci są zmienni tak jak kobiety
Moja gratulacje, ze tak długo wytrzymłas zawsze podziwiam takie kobiety ja bym tak długo nie umiala wytrzymac, bo za bardzo lubie sex

No i dobrze, ze odeszłas od kolesia, ktory cie naciskal to dobrze o nim nie swiadczyło

No własnie faceci sa zmienni, ale widzisz, jacy tu nie ktorzy wygłaszaja poglady
nie dziewica ochłap

Edytowane przez agusiaAA 19
Czas edycji: 2008-07-11 o 15:05 Powód: zle zacytowałam
Stary 2008-07-11, 15:03   #703
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ooo WAZON-kpe lat.kogo widze.jak zawsze na stanowisku pracy.
cóz, dzis znów bronimy?
a nie wiem,czy pamietasz zadałam ci pytanie w innym temacie "o religi,ślubie i czystości"i nie raczyłes mi odpowiedziec.no cóż,chyba taka straszna nie jestem,albo uderzyłam w czuly punkt?

tak wracaj ac do tematu,pojawiłeś się tu po to ,żeby bronic dziewictwa.faktem jest ,że kobieta może być tylko raz dziewicą.a co ma zrobic potem,kiedy jej nie wyjdzie związek?
z tego co pamiętam tobie tez nienajlepiej szło z akceptacja.więc bedziesz od kolejnej dziewczyny wymagał "czystości",a sam bedziesz skalany?
Bronie jak zawsze prawdy A poważnie niczego nie bronie powiedziałem tylko co myślę.

Faktycznie zadałaś mi pytanie, nie odpowiedziałem bo słabo mi się robiło jak czytałem ten wątek w jego zaawansowanej fazie, takie głupoty był tam wypisywane, że odpuściłem- nie mam tu na myśli twojego pytania.
Odpowiadam wiec spóźniony: To nie jest czuły temat, nie było z mojej strony żadnej apostazji, nie lubię takich pokazowych gestów. Po prostu przestałem odczuwać potrzebę aby kontynuować to co był było wcześniej. To skomplikowana sprawa i wcale nie twierdzę, że kiedyś nie zmienię tego stanu tzn. na uprzedni.
Dość enigmatycznie ale chyba wiesz o co chodzi, a nie każdy musi wiedzieć o co chodzi.

Ps. Lena i Agusia dziewczyny które oczarowały mnie swoją inteligencją i bystrością umysłu, wiecie Gogol napisał kiedyś taki dramat "Rewizior" się on nazywał, to tam padły piękne i słynne słowa "(...) z czego się śmiejecie, sami z siebie się śmiejecie (...) "

Pozdrawiam
wazonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 15:24   #704
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Bronie jak zawsze prawdy A poważnie niczego nie bronie powiedziałem tylko co myślę.

Faktycznie zadałaś mi pytanie, nie odpowiedziałem bo słabo mi się robiło jak czytałem ten wątek w jego zaawansowanej fazie, takie głupoty był tam wypisywane, że odpuściłem- nie mam tu na myśli twojego pytania.
Odpowiadam wiec spóźniony: To nie jest czuły temat, nie było z mojej strony żadnej apostazji, nie lubię takich pokazowych gestów. Po prostu przestałem odczuwać potrzebę aby kontynuować to co był było wcześniej. To skomplikowana sprawa i wcale nie twierdzę, że kiedyś nie zmienię tego stanu tzn. na uprzedni.
Dość enigmatycznie ale chyba wiesz o co chodzi, a nie każdy musi wiedzieć o co chodzi.

Ps. Lena i Agusia dziewczyny które oczarowały mnie swoją inteligencją i bystrością umysłu, wiecie Gogol napisał kiedyś taki dramat "Rewizior" się on nazywał, to tam padły piękne i słynne słowa "(...) z czego się śmiejecie, sami z siebie się śmiejecie (...) "

Pozdrawiam
Nie obchodzi mnie co myslisz sobie o mojej inetelignecji dałam ci wyraznie do zrozumienia, ze nie mam zamiaru z toba dyskutowac, wiec SKONCZ pisanie na moj temat, bo sobie tego nie zycze.

Edytowane przez agusiaAA 19
Czas edycji: 2008-07-11 o 15:50
Stary 2008-07-11, 15:35   #705
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
ah.. ....Wzruszyłam się...
Kazdy probujący bronic swoich racji i probujący "oczyścić sie z osmieszenia" ,przytacza ten cytat... Nie zabłysnąłeś niestety...

Moze dla Ciebie jesteśmy smieszne,a dla nas to Twoje wywody są smieszne.. zeby nie powiedzieć czego innego,co mysle..
I rownież nie zycze sobie obrażania mojej osoby...

Również "pozdrawiam" wazona... EOT.

Stary 2008-07-11, 15:38   #706
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
jak zawsze pokretnie.schodzisz z tematu,a ja zadałam proste pytanie,czy tak trudno na nie odpowiedziec?
wcześniej byłeś "czysty",więc mogłeś oczekiwac od kobiety "czystości" .
a teraz?czy dalej uważasz,że powiniens miec nieskalana kobiete?
Stary 2008-07-11, 15:39   #707
wazonik
BAN stały

Cytat:
Nie opchodzi mnie co myslisz sobie o mojej inetelignecji dałam ci wyraznie do zrozumienia, ze nie mam zamiaru z toba dyskutowac, wiec SKONCZ pisanie na moj temat, bo sobie tego nie zycze.
No sorry (pozwolisz, że pochwalę się językami obcymi) Ty piszesz o mnie w sposób bardzo nieprzyjemny, a mnie nie pozwalasz tego skomentować?

Ale masz rację skończymy z tą prywatą bo było ni było jest to wątek publiczny !

Ps. "p" i "b" to spółgłoski wymienne (zwarte, dwu wargowe, różnią się tylko dźwięcznością ) więc się nie przejmuj za bardzo

Pozdrawiam.

Edytowane przez wazonik
Czas edycji: 2008-07-11 o 18:12
Stary 2008-07-11, 15:43   #708
Lena_20
Zakorzenienie

Do kultury równiez należy nie wytykanie błedów ortograficznych na forum publicznym,tym bardziej tak zwanych literówek...
Przestań sie popisywać bo ludzi irytujesz...

Stary 2008-07-11, 15:44   #709
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
ah.. ....Wzruszyłam się...
Kazdy probujący bronic swoich racji i probujący "oczyścić sie z osmieszenia" ,przytacza ten cytat... Nie zabłysnąłeś niestety...

Moze dla Ciebie jesteśmy smieszne,a dla nas to Twoje wywody są smieszne.. zeby nie powiedzieć czego innego,co mysle..
I rownież nie zycze sobie obrażania mojej osoby...

Również "pozdrawiam" wazona... EOT.
Lenciu ja juz myslalam, ze zostawiłas mnie sama z tym panem i bede musiała sie z nim uzerac, ale nie w grupie razniej. Zgadzam sie z toba tez sie wzruszyłam ah co za piekny cytat nam tu ten pan zaserwował
Stary 2008-07-11, 15:44   #710
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
jak zawsze pokretnie.schodzisz z tematu,a ja zadałam proste pytanie,czy tak trudno na nie odpowiedziec?
wcześniej byłeś "czysty",więc mogłeś oczekiwac od kobiety "czystości" .
a teraz?czy dalej uważasz,że powiniens miec nieskalana kobiete?
Nie, nie uważam tak, pisałem o tym dość jasno. Napiszę jeszcze raz: mając za sobą życie erotyczne nie możne wymagać od kogoś aby takowego nie miał. Takie jest moje zdanie.

Na wszelkie pytania odpowiadam z przyjemnością.
Stary 2008-07-11, 15:49   #711
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
No sorry (pozwolisz, że pochwalę się językami obcymi) Ty piszesz o mnie w sposób bardzo nieprzyjemny, a mnie nie pozwalasz tego skomentować?

Ale masz rację skończymy z tą prywatą bo było ni było jest to wątek publiczny !

Ps. "p" i "b" to samogłoski wymienne (zwarte, dwu wargowe, różnią się tylko dźwięcznością ) więc się nie przejmuj za bardzo

Pozdrawiam.
To tylko maly bład jestem tylko człowiek mam prawo sie pomylic w pisaniu, ale chyba zapomniałes o czyms. Napisałam SKONCZ do mnie pisac, bo nie mam ochoty z toba dyskutowac. Dosyc nie bedzie mi ktos taki jak ty wytykal błedy, ktory nazywa mnie dziewoja. Powtorze jeszcze raz nie zycze sobie zadnych postow w strone mojej osoby. ZROZUMIAŁES??
Stary 2008-07-11, 15:59   #712
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko maly bład jestem tylko człowiek mam prawo sie pomylic w pisaniu, ale chyba zapomniałes o czyms. Napisałam SKONCZ do mnie pisac, bo nie mam ochoty z toba dyskutowac. Dosyc nie bedzie mi ktos taki jak ty wytykal błedy, ktory nazywa mnie dziewoja. Powtorze jeszcze raz nie zycze sobie zadnych postow w strone mojej osoby. ZROZUMIAŁES??
Trolle mają to do siebie,ze nie rozumieją... i będą szukać zaczepki...
Miejmy nadzieje,ze gdy wrzucimy na niego ignora to mu sie znudzi i sobie pojdzie w koncu...

Stary 2008-07-11, 16:04   #713
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Trolle mają to do siebie,ze nie rozumieją... i będą szukać zaczepki...
Miejmy nadzieje,ze gdy wrzucimy na niego ignora to mu sie znudzi i sobie pojdzie w koncu...
tak to najlepsze okreslenie dla niego
Stary 2008-07-11, 16:09   #714
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie uważam tak, pisałem o tym dość jasno. Napiszę jeszcze raz: mając za sobą życie erotyczne nie możne wymagać od kogoś aby takowego nie miał. Takie jest moje zdanie.

DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ.
czuje się usatysfakcjonowana.więc ej nie drążę tego tematu.
Stary 2008-07-11, 16:14   #715
Lena_20
Zakorzenienie

Jedno dobre,ze ten troll nie jest hipokrytą... alleluja..

Stary 2008-07-11, 16:35   #716
Szarp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Pytałam go kilka razy - co jeśli znajdzie tego jedynego, wyśnionego, ukochanego, będzie się z nim kochać, ale coś nie wyjdzie i się rozstaną? Czeka ją samotność? Nie potrafił mi odpowiedzieć. Pozostaje nam umierać "w czystości". Jeden grzech mniej.
Myślę, że sama powinnaś znać odpowiedź na to pytanie. Jak już wcześniej napisałem - trzeba liczyć się z konsekwencjami porażki. Nie oznacza to jednak, że nie możesz już być nigdy szczęśliwa!!! Twoje szczęście jednakże będzie zweryfikowane przez wcześniejsze doświadczenia.

Znając życie, może być tak, że zwiąże się z prostytutką i nie będę jej z tego powodu "molestował psychicznie". Świadomie dokonam wyboru. Wielu facetów chciałoby mieć dziewice, mimo to pozostają z doświadczonymi partnerkami i są ... szczęśliwi.
Szarp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 17:09   #717
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szarp Pokaż wiadomość
Myślę, że sama powinnaś znać odpowiedź na to pytanie. Jak już wcześniej napisałem - trzeba liczyć się z konsekwencjami porażki. Nie oznacza to jednak, że nie możesz już być nigdy szczęśliwa!!! Twoje szczęście jednakże będzie zweryfikowane przez wcześniejsze doświadczenia.

Znając życie, może być tak, że zwiąże się z prostytutką i nie będę jej z tego powodu "molestował psychicznie". Świadomie dokonam wyboru. Wielu facetów chciałoby mieć dziewice, mimo to pozostają z doświadczonymi partnerkami i są ... szczęśliwi.
Wielu, ale nie wszyscy. Moj tato nie chciałby dziewicy wole doswiadczone kobiety. Raz byla taka sytuacja, ze ogladał sie za mloda laska w krotkiej spodniczce, a ja dla zartu mowie mu to wez ja poderwij,a on: e tam taka mloda to nie wie co i jak w łozku. Wniosek nasuwa sie sam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-11, 19:18   #718
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

No to wychodzi na to, że cała ta dyskusja już nie ma sensu Ostatecznie przyznałeś, że jesteś w stanie zaakceptować "nie-dziewictwo" i tu brawa dla Ciebie
Stary 2008-07-11, 19:21   #719
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
No to wychodzi na to, że cała ta dyskusja już nie ma sensu Ostatecznie przyznałeś, że jesteś w stanie zaakceptować "nie-dziewictwo" i tu brawa dla Ciebie
BRAWO

Cytat:

czy to nie siła w nas kobietach
p.s."syty nie zrozumie głodnego"trzeba byc w jego skórze,żeby poczuć to co ON

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2008-07-11 o 22:16 Powód: dopisek
Stary 2008-07-11, 20:22   #720
Signomi
Rozeznanie

ajajaj....

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości