|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiany na WIZAŻU. Wcześniej, a obecnie.
Cytat:
p.s. zawinione-ukarane z mojej strony EOT |
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wasz punkt widzenia chyba już wszyscy znają, a co do nieobrażania zbanowanych... nie widziałam jeszcze ze strony jakiejkolwiek Wizazanki tutaj osobistych wycieczek do jakiejkolwiek ze zbanowanych. W przeciwieństwie do tych zbanowanych. |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak mi przykro. Teraz pewnie WASZE forum huczy od obgadywania mnie
Dziecinne.A jakie przyjaźnie bywają nietrwałe...
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Przecież napisałam,że cała moja opinia to potworna subiektywność (znaczy się moje i tylko moje odczucia). A w końcu nie odkryłam Ameryki- dziewczyna za taką a nie inną postawę dostała bana. A jeśli ktoś się poczuł urażony, niech śmiało zgłasza moderatorowi- być może przekroczyłam jakąś granicę, bądź postąpiłam niezgodnie z regulaminem.Macie prawo oponować.
A tak poza tym, to skończcie już tę bijatykę, bo zaraz się poczuję jakbym IV wojnę światową rozpętała. Nie lepiej podyskutować o czymś przyjemniejszym? A nie marnować swą energię na potwierdzanie tezy,że kobiety to najkłótliwsza nacja jest? ps. Czasami człowiek musi po prostu napisać co mu leży na wątrobie. Jak widać więcej z tego złego niż dobrego.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. Edytowane przez AnQś Czas edycji: 2008-07-12 o 22:19 Powód: psek. |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Mhm, szukać igły w stogu siana?
![]() Zarzucacie innym, że są niekonsekwentne w tym co mówią, a same takie jesteście. TmargoT pisała, że nie obraża sie zbanowanych, ale na post Luby odpowiedziała, że widocznie ta/te często obgadywana/e Wizażanki na waszym wątku miała/y swoich wybawców. Cóż, wasze zbanowane grzesznice też mają, więc w czym problem? |
|
|
|
|
#337 |
|
Konto usunięte
|
Jako,że nie bardzo wiem o co tu teraz chodzi
to napiszę co myslę![]() Więc: Ja też jestem dumna,że na Wizażu znalazłam bratnie dusze.Jako,że określeniem "przyjaciel" nie prędko mogę kogoś nazwać od razu.Jednak na pewno mogę tak nazwać Silve,z którą poznałysmy się daaaawno temu,tutaj,i tak nie ma dnia w którym nie kontaktowałybyśmy się a to na gg,a to telefonicznie-a nawet spędzając leniwie dzień na zakupach i zagryzając naleśnikami .Na Silvę mogę liczyć,dzielę się z Nią moimi radościami czy problemami.Żadna z nas nie była nigdy "grzesznicą".Tak więc i poza wątkiem Grzesznicowym można znaleźć przyjaźń. CHciałam to napisać bo można by pomyśleć,że osoby warte przyjaźni są tylko na tamtym wątku.. .Być może-jeśli będzie mi się baaaaaaaaaardzo nudzić-poszukam Waszego Grzesznicowego wątku i spróbuję się jako_tako z nim zapoznać,póki co,naprawdę jest tak jak napisała Luba-to czy ktoś jest Grzesznicą obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.. Nie klasyfikuję nikogo wg tego kryterium,traktuję wszystkich równo,więc mam w nosie kto ma jaki podpis-czy grzesznica czy aniołek. I jak widać nie tylko ja-a wręcz PRAWIE wszyscy mają to w nosie... |
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
No to jeśli macie to w nosie,nic was to nie obchodzi to po kiego czorta dalej się tym tak podniecacie?
Kilka dni tamten wątek był oblegany przez armię "interesujących się nim jak zeszłorocznym śniegiem" co lepsze z Lubą na czele. Po co?
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Ale jakie podniecacie?
![]() Tu się normalna rozmowa toczyła ale co chwila są zarzuty-"bo ja to grzesznica jestem wiec jestem zła". A że nie wiem o co chodzi(i nie tylko jaaaaa) to normalne,że się spytam.I gitara,każdy już wie kto to grzesznica i wsio. Nie trzeba już pisać że jesteście znane,rozpoznawane itd itd. |
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak-żadna z was nie wie co to za wątek,nie interesuje was to to skąd dalej ten temat na tapecie? Bany poszły i do widzenia. A nie odgrzewanie zimnej zupy przy jednoczesnym zapewnianiu "Mam to gdzieś".
|
|
|
#341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dostałam w odpowiedzi od Sammiry cos takiego-"no tak,bo ja grzesznica jestem!". Normalne,że się tym zainteresowałam bo naprawdę pojęcia zielonego nie miałam "o co cho".. A kto dalej to ciągnie? Hmmm.... |
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie było was na tapecie. Jeśli się nie mylę, zaczęło się od stwierdzenia Sammiry bodajże, że ona jest zła bo jest grzesznicą i jej wszyscy na ręce przez to patrzą, czy coś pod tym kątem.
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Po tej "aferze" rzeczywiście było przeglądanie profili,to napisała,ale dyskusję na ten temat nie ona zaczęła.
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że parę osób poczytało. Ale przecie jak człowiek zobaczył, że nic ciekawego (dla niego) to poszedł. Naprawdę myslicie, że z wypiekami na twarzy czytałam Wasz wątek? Z pewnością dla Was był ciekawy, ale dla mnie tylko pod koniec i to bardzo umiarkowanie. Czego to się człowiek dowiaduje na swój temat na tym wizażu Ze cos tym czytał i przeżywał... fajnie. Dobrze, że tego o sobie nie wiem, bo bym musiała sama siebie wyśmiać.
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten wątek i tak już dawno zszedł z właściwego toru i pewnie niedługo zostanie zamknięty. |
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I ja mogę to samo napisać o Tobie. ![]() Co do tematu, to ja kojarzyłam trochę wątek Grzesznic, czasem przeglądałam wizażowe społeczności, więc tak czy siak wiedziałam, że takowy istnieje, jednkaże nie wiedziałam kto sie tam udziela. To by było na tyle jeśli chodzi o moją wcześniejszą wiedzę dot.tego właśnie wątku. ![]() Swoja drogą-fajnie by było już zakończyć ten temat, bo staje sie on powoli nudny. I tak nie dojdzie do zgody, wciąż przewijają się te same argumenty.
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już tu właściwie mało osób "znam", ale jakos mi to nie przeszkadza. Czytam z mniejszym zainteresowaniem, ale może to przez wakacje? Ogólnie postanowiłam przeczekac okres ogórkowy. bo rozumiem, że ludziom sie nie chce. Mnie też się nie chce specjalnie pisać ![]() Wizaz podoba mi się raz bardziej a raz mniej, jak każdy wspominam początki i uważam, że "wtedy" było lepiej A przecież "ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy" ![]() To przeciez jasne, żeby stwierdzić, że coś jest nudne, należy najpierw to chociaż troche sprawdzić. Byłabym bardzo niesprawiedliwa, gdybym nie przeczytawszy nawet kawałka stwierdziła, że jakikolwiek tekst jest nudny/chamski/obraźliwy czy tez fajny/interesujący/na poziomie.
|
|
|
#349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziękuję za próbę powrotu, ale z tego, co zdążyłam zauważyć... marne szanse.
|
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się obrażam i uciekam, na nic moje starania ![]() A nawet panem Grechutą się podparłam
|
|
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, nie wiem czy opłaca się przypominac to co było, AgaZ pisała, że i tak będa następne zmiany, niedługo będziemy się wzajemnie pytać, jak wygladał ten wizaz który mamy obecnie
|
|
|
#353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poka,poka ![]() Lubo,nie wiadomo jakie to będą zmiany.Może wygląd nie zmieni się bardzo... |
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pamiętam tylko ten fiolet i to, że nie mogłam się tutaj odnaleźć. Minęły 2(?) lata, zanim się zarejestrowałam.
|
|
|
|
#355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wisisz mi naleśniki.Takie same ![]() Silvuś,ale może taki wątek,taka dyskusja była potrzebna,żeby napisać co leży na sercu,wyrzucić z siebie jakieś żale,pretensje.. |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
co do zmian na wizażu...
luba gdzie twój av? teraz nie wiem czy czytam twoje posty czy nie
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Zarzucacie nam, że się wywyższamy przynależnością do grzesznic. Zwróćcie uwagę na ostatnie kilka stron-co chwilę ktoś coś do nas ma.
A Ty, Luba- widzę, że najwięcej masz do powiedzenia w temacie. Udzielasz lekcji kultury z dobrego serca czy rachunek nam rośnie? |
|
|
|
|
#358 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet teraz,Sammiro,ten temat się już skończył... Cytat:
Ja miałam kurczakota.Chętnie bym do niego wróciła....ale gdzie go teraz znaleźć?
|
||
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu ciekawostka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33588&postcount=1
|
|
|
#360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O rrrany Boże,to tyle zmian było?Ja już nie pamiętałam... Szkoda,że nie ma "złotych salonów". Pamiętam za to te ikonki Fajnie było
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

,która do nas już nie należy...(wie o co chodzi)

.

I tak nie dojdzie do zgody, wciąż przewijają się te same argumenty.