|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
dzien dobry wszystkim
![]() dziewczyny, bylam na Mamma Mia wczoraj! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() albo TZtow, bo moj byl zachwycony mimo,ze sie balam ze to nie dla facetow film. A Meryl Streep powinna Oscara dostac za swoja role ![]() teraz popijam kawusie, czuje sie srednio bo w kazdej chwili okres moge dostac(z jednej strony sie ciesze,ze mam a z drugiej to wypada mi centralnie w dniu slubu ![]() Zycze milego weekendu! ![]()
#4802 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki
ja sie własnie pakuję;( nie chce sie rozstawac z Tz ![]() Malinko, a czy kolczyk w języku nie przeszkadza w całowaniu? ![]()
#4803 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() Lolciu ojoj współczucia cały czas rodzina na głowie. a co sie dzieje ze masz wątpliwości ? ![]() Agness ładny kolczyk ![]() ![]() 0rzeszku doskonale Cie rozumiem. ja ostatnio tz widziałam hm... 21 czerwca (?) i prawdopodobnie zobacze go w połowie sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Po prostu mam wątpliwości,jakoś tęsknie za życiem singielki,zawsze miałam na boku pełno facetów,tu poflirtowałam z tym,tu z tamtym bez wyrzutów,chyba jeszcze jestem za młoda na taki poważny związek,chciałabym się wyszalać,'nauczyc życia',są chwile,że nigdy bym nie pomyślała o rozstaniu,bo tak mi dobrze,no ale niestety bywają też takie jak te ,chyba jestem nienormalna
![]()
#4805 |
Zakorzenienie
|
orzeszku - nie nie przeszkadza
![]() ![]() i z wyjazdu nici tzn. nici w tym tygodniu bo siostra jest po badaniu i lekarz jej nie pozwolił jechać ![]()
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Spakowałam sie o 12 przyjezdza Tz i zawozi mnie na dworzec
![]() Nie chce jechać. Ale musze, Mamie bedzie przykro..;( to nie fair ze jedni mają całe rodziny koło siebie razem z Mamą i ojcem, a niektórzy nie;( juz mi sie na płacz zbiera;( Gdybym nie pojechala zrobiłabym Mamie ogromną przykrość, a tego nie chce. Dwa tygodnie mam u Niej spędzić, Tz bedzie wracał co sobote do domu.. smsowanie znacznie ograniczone ehh;( Malinko- mnie korci własnie w języku kolczyk, ale boje sie bólu , a poza tym strasza mnie ze jesli kolczyk(metal) uderza o metal(sztućce) to wtedy jakies drgania wywołuje i nowotwór jest czy cos ehh mam nadzieje ze straszyli ![]() Lolciu, tez czasem chciałabym byc singielką wolną, mogącą flirtowac itp, ale jednak za bardzo kocham swojego TZ ta, który jest dla mnie wszytskim i tak strasznie chcialabym abysmy byli całe wakacje razem a nie musieli sie rozstawac..;( Wróce po 2tyg bo musze sie gdzies do skzoły zaczerpic, moze na 2rekrutacje mnie przyjmą chopc watpię.. no cóz;( D\Narazie Dziewczynki ![]() ![]()
#4808 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocław polecam, fajnie tam jest, tylko drogo i dużo ludzi ![]() ![]() być może, jednak się tego prawdopodobnie nie dowiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie bój się, będzie gut ![]() ![]() ![]() ja też dziś będę miała małe wyzwanie, bo umówiliśmy się z TŻ-em z ludźmi z naszej byłej klasy, którzy jeszcze nie widzieli nas razem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj wróciłam późno od TŻ-a i już nie chciało mi się produkować postów ![]() ![]() Zaraz idę porządki robić, trzeba mamie pomóc ![]() ![]() zamelduję się pewnie wieczorem ![]() a tymczasem miłego dnia ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() ![]() Dodam, że nie wiem skąd ten sen, bo o tym wyjeździe w ogole nie myslalam... Moja mama też już się wystraszyła jak jej o tym powiedziałam... ![]()
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do mojego kolczyka,wiecie,moment przebicia tylko troszeczkę zabulał,bo było takie 'pyk',ale po chwili już było po wszystkim ![]() ![]() Co do kolczyka,pisałam wyżej ![]() A odnośnie TŻ-ta to po prostu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję zakupów ![]() Dziękować ![]() ![]() I udanego dnia kochana ![]() Do mnie niedługo TŻ przyjeżdża,mieliśmy się nawet przez chwilę dzisiaj nie zobaczyć,bo jest trochę chory,ale nagle stwierdził,że jak ze mną pisze (przez smsy) to nagle się lepiej poczuł i uparł się,że to on przyjedzie ![]() Powizażuję i wyjdę za godzinkę po niego ![]() W ogóle trochę boli mnie nosek,ale przeżyję,najgorsze te piersze dni chyba ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem wiem mam nadzieję ![]() ![]() Ewusia - a mnie tam Sierociniec nie przestraszył ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo on kurna jest naprawde szalowy! az mi sie zapragnelo miec 50 pare lat ![]() Dobrze,ze zrobili taki film bo pokazuje,ze zycie wcale nie musi sie konczyc po 50ce. hej laleczki, ja wlasnie sie wykapalam i zasiadla z tz przed Tv, zaraz zrobie popcorn i chcemy film obejrzec - The Mist, ogladal ktos? Bylam dzis z kumpela na zakupach i kupilam super fajna torebke, taka niby sportowa Hooch. ![]() ![]() zycze przyjemnego wieczorka! ![]()
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Heyah^^
Jaki ruch na plotkowym ![]() I kolejny weekendzik na półmetku. Początek spędziłam całkiem intensywnie, udając sie do niejakiej Galerii Bałtyckiej, poszlajałam się po sklepach, kupiłam ente rurki (tym razem szare w lamparcią cętkę ![]() Zauroczona cudnymi butami w Venezii,z a'la wężowej kolorowej skóry na słupku ,przybita ceną (ok.3-4 stówy==') ukoiłam smuteczki na czekoladzie,później lodach. I tak wcinając owe przysmaki ,podziwiałam zaiste komiczny widok ,par/znajomych , wśród których to ,facet zajadał apetyczne,pokaźne desery lodowe,zaś kobitka (smukła,zgrabna et.c) potulnie lizała przez bite 15 minut nędzną gałkę i z takim wstręto-zachwytem wpatrywała się w wizerunki tych wszystkich ciast,pucharów itd. Hyhy trochę zaczyna mnie przerażać ta mania dbania o linię,zdrowego odżywiania itd. Żeby wiecznie odmawiać sobie przyjemności wynikających z konsumpcji wspomnianych łakoci... ![]() Wyspać się klasycznie nie wyspałam,all przez to,że jakiś czart pokusił mnie,by włączyć wieczorem radio, padło na Trójkę ,po wieści,że o 1.00 fragmentarycznie transmitować będą na żywo koncert Comy w Węgorzewie jakoś mi się snu odechciało. Niby tylko3 kawałki (w tym jeden z nadchodzącego albumu *______*),ale humor poprawiły nieziemsko, zwłaszcza,że dziś grają w Gdańsku (beze mnie ![]() Dzisiaj ,przez tą duchotę non-stop się leniłam/kłóciłam z matką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dotarłam do Katowic ![]() ![]() ![]() ![]() najfajniejsza była burza która mnie złapała w drodze ![]() ![]() ![]() idę się myć i spać bo pobudka przed 4 ![]() ![]() Żegnam się ![]() ![]() Buziaki Kochane moje ![]() \ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj był wspaniały dzień! od rana miałam fatalny humor,snułam się po domu z nudy itd,w końcu poszłam na chwile na dwór,wychodzę z domu,patrzę tu mój Tż-et stoi ![]() ![]() ![]() A teraz mam jeszcze do Was pytania,na wakacjach z Tż-etem będę musiała dla nas gotować,chciałabym gotować jakieś pyszna,a zarazem zdrowe rzeczy,żeby przekonać go jednak że zdrowe nie znaczy fee,bo On lubi opychać się niezdrowymi rzeczami ![]() ![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
Hej
Chciałam wam przekazać pozdrowienia od Ather, która aktualnie leni się nad morzem i pyszne rybki wcina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||
♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest niepewne, zaczynaj od deseru. Erneste Ulmer Niebo mnie nie chce, a piekło obawia się, że nim zawładnę. Liz Taylor Życie jest do kitu i tyle. Edytowane przez Krytia Czas edycji: 2008-07-13 o 15:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mam dziwny dzień dzisiaj ... już 2 szklanki pobiłam ![]() ![]() LoLciu - super,że się w końcu doczekałaś ![]() Agatko - pozdrów Ather ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane!
Lolciu - no i w KOŃCU! Się doczekałaś i widzisz - przynajmniej wiesz,żeto było mega szczere^^ Wiecie co... Siedzę dalej w tym Gdańsku, po pierwszym spotkaniu ze znajomymi TŻ-a nie byłam zbytnio zadwolona, ale później? Haaaa.... Spotkaliśmy się z taką parą i świetni ludzie, wczoraj byliśmy na urodzinach i też super było ![]() ![]() ![]() W ogóle rodzinka od TŻ-a super, mamcia po prostu jest świetna! Ahhh^^ Fajna teściowa, fajna xD Jutro okaże się czy się dostałam na studia ![]() A dzisiaj babcia od TŻ ma imieniny.. to chwilkę posiedzimy i bzzzzzium do Sopotu ;D Miłęgo dnia kochane ;****
#4823 | |
Wtajemniczenie
|
Lolciu super!!
![]() Cytat:
![]() ![]() hello, ja wlasnie robie obiadek,bylam na zakupach i wypatrzylam super bluze Nike.. ![]() ![]() zjadlam dzis mnostwo pysznych truskawek,pogoda piekna pierwszy raz od paru dni wiec po obiadku pojedziemy pograc w badmintona do parku. Moze ruch przyspieszy troche moj okres bo cos od wczoraj dostaje i nie ma jeszcze. udanego popoludnia! ![]()
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski.
Ajj, ale mam dziś wariacki dzien... Wogole wczoraj takie jaja byly, że brak słów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie ide zaraz sie ogarnąć, bo po 18 spodziewam się tego mojego... ![]() Nefruś, no to super, że tak podpasowali Ci znajomi i rodzina TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() Agness a nie mowiłam, ze rostanie z TŻ tylko przyczyni sie do podgrzania uczuc ![]() Agatko pozdrów Ather także ![]() Lolciu ![]() ![]() ![]() Agolku, nie oszczędzaj na sobie zbyt bardzo ! Pamiętaj, że Tobie też się coś od życia nalezy !! Jedź i kup tą bluze ![]() I Dziewczynki wiecie co ?? Wkońcu mam takie wrazenie, ze znów Kocham życia ! ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
Nefre- Miło,że podoba Ci się w 3city
![]() Lolcia- Takiego TŻ'ta nic tylko ze świecą szukać ![]() Tamo-szalejesz ...^^ Niedziela jak niedziela ;P Pojechałam z matką do Orłowa,przejść się tu i ówdzie,oczywiście zahaczając o sklepy. Jeszcze trochę a ta zakupowa mania chyba wpędzi mnie do grobu ![]() Sprawdzałam na stronie uniwerku rankingi przyjęć i jak na razie na Kulturoznawstwie zwolniło się jedno miejsce ![]() ![]() Ogólnie staram się porządnie relaksować przed środowym wyjazdem na kontrolę do Wawy. I tak jutro rodzicielka zadzwoni spytać się dr'a o wynik owego badania, więc dowiem się przed ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
pozdrowiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Lolcia - noo
![]() ![]() agness - duchy ![]() tamo - zazdrosny ![]() A ja padam na twarz, nie nawidzę takiej pogody. Odstawiłam na 3 ms tabletki i czuję się fatalnie. Ale już od września znowu biorę. Wyjazd się przesunał przez "TO" siostry, ale badanie jest cholernie nie przyjemne więc cholera... Ale jedziemy w przyszłym tygodniu. WKOŃCU ZOBACZĘ KOCHANE GÓRY ![]() ![]() ![]()
#4828 |
Konto usunięte
|
Hejka Wam wszystkim.
![]() Wypadałoby sie przywitać po powrocie. Jednak Wizaż uzależnia i prędzej czy później zawsze sie do niego wraca. ![]() Wszyscy tutaj tacy mili i życzliwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() to juz popoludnie a nikogo jeszcze dzis nie bylo? ![]() ja juz po lunchu,sie objadlam jak niewiem ale glodna bylam jakos dzis ![]() Mialam dzis spotkanie z moja manager i bede mogla wziasc dodtakowy urlop w listopadzie ![]() ![]() ![]() pogpda bardzo srednia,wieje,pada i ogolnei malo letnio ![]() sciskam was mocno ![]()
#4830 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cichutko ostatnio
![]() Ja czekam na Tż-eta,aż przyjedzie mi pieska zabrać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.