|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Wpadłam się przywitać
![]() Humorek na szczęście troszkę lepszy,choć wczoraj jak położyłam się do łóżka,to ponad godzinę nie mogłam zasnąć ... zaczęłam płakać w poduszkę,było mi smutno,bo coraz bardziej zaczęłam się bać,że TŻ o mnie mógł zapomnieć przez te 2 tygodnie. Teoretycznie nie powinnam się martwić,bo on nigdy nie miał żadnych wątpliwości co do naszego związku,aczkolwiek nie mieliśmy ze sobą kontaktu przez jego wyjazd no i ... boję się mimo wszystko jego powrotu,jutro wraca i pewnie po jakiś 3h od wyjazdu będzie już na polskiej granicy,jestem ciekawa czy zadzwoni lub chociaż napisze smsa ... wszystko się jutro okaże ![]() Ania - ale masz fajnie ![]() ![]() Malinko - udanego wyjazdu ![]() Tamo - ojjj,zbyt pesymistycznie podchodzisz chyba do tego związku ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
♥
|
dzien dooobry
![]() ![]() Agus hehe siostre blizniaczek fajnie miec ale czy brata ![]() ![]() wiesz zawsze chciałam miec siostre (wiec Ci bardzo zazdroszcze tym bardziej ze nie mam zadnej kuzynki w swoim wieku jedynie pełno kuzynek 20 - zwyż lub takie co maja max 10 lat ) a mam 2 braci jednego blizniaka a drugi 4 lata starszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ze "wlaze" w Wasze plotkowanie, ale potrzebuje pomocy i licze, ze ja
od Was uzyskam. Tylko, blagam, nie piszcie : wyszukiwarka. Probowalam i jakies bzdury mi wyskakiwaly. Jaki mam problem : dieta dla chorych na cukrzyce. Czy byl taki temat na WIZAZU ?! Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Malinko ja też Ci udanego wyjazdu zycze i w ogole zebyś się odpręzyła i nabrała sił i optymizm wrócił ![]() Ja byłam u dermatolog, muszę brać antybiotyki jeszcze przez miesiac- przez cholerne 2 grudki na brodzie ![]() ![]() Teraz idę na mode na sukces, odpoczne se, zjem musli z mlekiem, kbw i....się zobaczy ![]() Narazie! ![]()
![]() |
#4775 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() koniecznie przydałaby Ci się mniej stresująca praca... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() widzę ze mimo wolnego od pracy pracowicie u Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie zawsze podejrzewałam ze fajnie mieć braci, właśnie ze względu na tych kolegów ![]() imprezka była baaardzo udana ![]() ![]() ![]() ![]() już wróciłam z powrotem do rodziców i dzisiejszy wieczór dla odmiany spędzam w domu ![]() Siss się na mnie obraziła, nie wiem o co ![]() ![]() ![]() miłego wieczorka ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moze Tamo to zinterpretowała w taki sposob ze to on się w niej nie zakocha, albo ze trzeba duzo szczęscia zeby się dwie osoby w sobie zakochały i to nic powaznego....no nie wiem róznie to mozna odczytać-ale mysle ze jednak chłopak nie miał nic złego na mysli ![]() A ja jestem jakas padnięta, nic mi sie niechce, juztro jade na 3 dni do kolezanki-juz się doczekac nie moge ![]()
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
Niedługo się chyba z żarzę przez to słońce
![]() Dziś ogłoszono na stronie www listę osób wstępnie przyjętych na UG Na samo kulturoznawstwo chętnych było 597 , Ja 'zajęłam ' zacne 184 miejsce, lądując tym samym pod kreską. Przyjmują 125 osób, próg był max.do 157, 6 miejsce zajął daleki kumpel z licealnej klasy , dostała się też przyjaciółka z gim. No nic po namyśle zdecydowałam,że poczekam do ogłoszenia liczby wolnych miejsc i złożę papiery na II-gą rekrutację. A nuż z tymi 89punktami się uda. Tak czy owak nadal mam wątpliwości co do studiów. Tamte media i komunikacja nie dość,że płatne są niby hardcore'owe ,zważywszy na wymagających wykładowców statystyki,ekonomii czy geopolityki ,towarzystwo różne (znudzone dzieciaczki.... ![]() I tak se wykombinowałam,aby w tym roku ;odsapnąć' na UG, zająć się dodatkowo swym hobby,życiem towarzyskim,a potem się zobaczy. Tak czy owak sam papierek nie decyduje o znalezieniu dobrej pracy .... ![]() Z innych 'newsów' , pan X po ponad 2miechach raczył się odezwać, zdawkowo przez gg,spytał sie czy dostałam się na to co chciałam , pogratulował wyniku matury, sam przenosi się z Wawy na stosunki gospodarcze na wydziale ekonomii UG ![]() Hyh tylko tyle z tej pogawędki wynikło ,acz zawsze coś ![]() A teraz fora ze dwora i znikam w czeluście mieszkania, zażyć odrobiny relaksu przy zestawie :książka,kawa +sernik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może podejdź, przytul siostre to troszke sie jej zrobi "raźniej" ?? ![]() Cytat:
![]() Ogólnie znów się z nim nie widziałam ![]() ![]() ![]() Brzuch mnie boli jak nie wiem, ale dam rade, zniose ten ból żeby tylko okres wrócił ![]() Ide pogadać z TŻetem na gg ![]() Miłego wieczorka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez złozyłam na kulturoznastwo-no ale cóz nie dostałam sie i tez mnie sie rodzina pytała jaka praca- a ja pomyslałam eee tam jak sie nie dostane to to bedzie znak, ale mnie tez do tych mediów i komunikacji zawsze ciągło ![]() ![]() Cytat:
Dobra ja lece na doł upolowac kanapke, potem przybęde Was poczytać ![]()
![]() |
#4780 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką samą mam taką nadzieję, dlatego kończę dziwne studia i mam gdzieś co inni na to mówią ![]() ![]() Cytat:
![]() moja siostra jest stanowczo typem anty-tulącym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jeszcze nie ![]() ![]() ale jutro już musi ze mną zacząć gadać, bo mamy prawdopodobnie w weekend jechać razem do ciotki, więc sprawę trzeba będzie omówić ![]() gadałam cały wieczór z mamą, fajną mam mamę ![]() planuję wczesne pójście spać, bo jakoś nie miałam czasu odespać imprezy ![]() dlatego życzę już miłych snów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do bólów - oby okres w koncu wrocil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
16 lipca dopiero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z takimi 'ciezkimi przypadkami' to nie wiadomo nigdy do konca jak postepowac... Cytat:
![]() i wydaje mi sie, ze spokojnie sie dostaniesz w drugim rzucie, zawsze pierwsze progi sa wysokie, a pozniej mocno spadaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() polowanie udane? ![]() Dobry wieczor ![]() buuuu jestem chora... juz wczoraj nie czulam sie najlepiej, ale dzis obudzilam sie z bolem gardla i glowy i ogolnym rozbiciem... i tak caly dzien snuje sie po domu popijajac fervex i ssąc cholinex... dupa, zadzwonilam do pracy,ze nie przyjde dzis i jutr chyba tez musze wziac wolne zeby juz sie wykurowac do konca bo wciaz nie czuje sie najlepiej... glupio mi tak dzwonic i mowic,ze nie przyjde do pracy - mam poczucie, ze zawalam, no ale co robic? jak pojde chora to tez nie bedzie dobre rozwiazanie... Trzymajcie sie i milego wieczorka, albo i nocy juz, buźźźka ![]()
![]() |
#4782 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No to ja tez juz Wam mówie dobranoc i kolorowych snów!! ![]()
![]() |
#4783 | |
Wtajemniczenie
|
ja tez uwielbiam gadac z mama
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() piatek ![]() ![]() Nieklawo sie czuje dzis..wypililam 2 lampki szmapana wczoraj a sie czuje jakbym 2 butelki wypila... ![]() zbieram sie powoli, milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4784 |
Raczkowanie
|
dzień dobry Agolku
![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - daj znać tylko kiedy;D
A ja złożyłam papiery na Polibudę i..wątpię,ze się dostanę...;/ Tam jest tylekandydatów,że zamykam ryjek!
#4786 |
♥
|
Witam. a ja dzisiaj mam zły humor. spac mi sie chce- obojetnie czy mam na rano czy popołudniu zawsze ktos mnie budzi a potem nie umiem usnac nie ma dnia abym mogła spac dłuzej max do 8.00
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() filologie klasyczną ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() czuje się jakaś taka bezrobotna ![]() ![]() ![]() pogoda się piękna zrobiła ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zadomowienie
|
Ja się wpadłam pozegnać na 3 dni bo za chwilę jade do kolezanki, wrócę w poniedziałek
![]() ![]()
#4789 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Ja już od rana gadałam z TŻ-tem,najpierw smsowaliśmy,potem dzwonił,no i ... chyba wieczorkiem go zobaczę ![]() ![]() ![]() W ogóle za niecałe 2h idę na wyregulowanie brwi i ... chyba przekuwam nos ![]() ![]() ![]() Aniu - ![]() Mercy - udanego wyjazdu kochana ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostałam właśnie okres ![]() ![]() ![]() Szkoda ze akurat jak przyszły znowu upały, no ale już nie marudzę, cieszę się ![]() Zaraz zjem obiadek a wieczorem spacer z TŻ-em, albo film jakiś ![]() Udanego popołudnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hejj dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Co do szmapana, moze bylaś zmęczona albo głodna i dlatego tak zadziałał? No, albo przed okresem, wtedy tez jest mniejsza tolerancja na alkohol ![]() nie ma sprawy - jak tylko bedzie sie szykowac wolne to dam znac ![]() Cytat:
![]() Gdzies jeszcze skladalas papiery czy tylko na PG? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale ze mnie już taki "wyrzut sumienia" chodzący, że teraz tylko patrzę za okno i myślę: "pogoda ładna=buuu, duży ruch i pewnie nie dają rady" albo: "hurrra pada deszcz to pewnie nic się nie dzieje". Nie lubię zawalać. No, ale fakt-faktem - choroba nie moja wina, a i chorym isc do pracy niedobrze... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze obawy typu: "zapomnial o mnie" zostaly rozwiane ![]() Cytat:
![]() Nie boj sie bolu i o fotki po metamorfozie poproszę ![]() Cytat:
![]() Tak czy inaczej: gratulacje ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś zamulania chorobowego dzień drugi. Nuuudzi mi się juz troche, nie lubie chorowac. Samopoczucie lepsze, aczkolwiek trochę słabo się czuję, jak to zawsze po przeleżanych dniach. Zapas snu zrobiłam chyba na nastepny miesiąc ![]() ![]() ![]() Dziś w ogole wieczorem mialam jechac na taki festiwal muzyczny, rozne koncerty etc no, ale chyba sobie daruje. Jutro rano do pracy, a ja jeszcze nie jestem w pelni sił więc chyba lepiej żeby się zregenerowała juz do konca dnia. Wakacji jeszcze duuuzo to chyba zdaze sie wyszalec,no nie? ![]() Buziaki i milego dnia kochane plotkary ![]()
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Jakiś czas się tylko czytałam Was i wolałam się nie odzywać ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim facetom we wtorek powiedziałam, że wyjechałam ![]() ![]() I tak spędzając samotnie czas postanowiłam wziąść się za siebie. Od ponad pół roku nic nie ćwiczyłam, tak więc... Skupiłam się na brzuchu, na początek zrobiłam 8 abs... I od dwóch dni mam takie zakwasy, że nie mogę kontynuować ![]() Nie chcę się rozpisywać i zanudzać ![]() ![]() ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-07-11 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Ha!
![]() ![]() A niedługo jadę się z TŻ-tem zobaczyć ![]() ![]() Ewuś - udanego spotkania z TŻ-tem ![]() Jabłuszko - zdrowiej szybciutko,jeszcze zdążysz się wyszaleć ![]() Poniżej zamieszczam zdjęcie noska ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() za 25 min koncze! ![]() idziemy najpierw do KFc na obiad ,potem kino, zakupy i relaks przed TV ![]() ![]() zycze wam udanego weekendu ![]()
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() U mnie nic ciekawego w sumie,dzisiaj pojechała moja rodzina z Niemiec do domu,za 2tygodnie wpada druga tura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawrzeszczałam na niego nieziemsko,że co chwile zmienia zdanie i robi ze mnie głupka ![]() ![]() ![]() A no i opiekujemy się od poniedziałku psem mojej koleżanki,tzn On będzie go miał generalnie u siebie,ale niekiedy będzie mi go przywoził na pare h ![]() ![]() ![]() ![]()
#4796 |
Zadomowienie
|
Cześśśśśść
![]() Orzszku a moge też adres strony? ![]() Mercy ładniuki awatar ![]() Mango no kurcze jak z telenoweli. ![]() Baby o nowa fryzurka ![]() ![]() Agolek a ja uwielbiam amerykańskie śmietankowe czekoladowych nie trawie. ![]() Marcheweczko ![]() ![]() Schism kurcze szkoda że się nie dostałaś . Hmmm atw. serrrrrnik ![]() Aga wow ładny kolczyk ![]() ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
Czesc i Czołem
![]() O kurde, ile mnie tu nie było ![]() ![]() Troche sie u mnie działo, bratowa z bratanica wyjechały na kilka dni wiec mieszkał u mnie TZ, ale było fajnie ![]() bawilismy sie w domek ![]() wieczorami ogladalismy na zone club taki talkshow "potyczki jerrego springera" polecam, mozna sie niezle dosmiac lub poubolewac nad ludzką głupotą ![]() Jutro jade do Mamy, na 2tygodnie najprawdpodobniej. Tz wyjezdza w poinedziałek do pracy, niedaleko , i bedzie przyjezdzał co tydzien do domu na soboty, chce zarobic jakas kase, smutno mi ze sie rozstaniemy na jakis czas no ale co zrobic ![]() bedziemy rzadko do siebie pisac, bo on praca a mnie jeden sms kosztuje 2 zł ![]() Zapomniałam sie "pochwalić"- nie przyjeli mnie na studia, ani na pedagogike ani na stosunki ![]() ![]() przyjade po 2tyg zeby gdziekolwiek pójsc do szkoły dalej bo chce studiowac, ale jak widac jestem taka tepa ze sie nie dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aga, bolaó przebijanie?
#4798 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Mango siostrzyczko... a dlaczego jakies dziewczyn mialyby Cie "zgnoic" ?? ![]() Agness, bolało ?? I jak z TŻetem ?? opowiadaj ![]() Orzeszku, nie jestes tepa !! nie mów tak !! ![]() ![]() ![]() Lolcia, prawde mowiac współczuje tej wizyty rodzinnej, wiem jakie to męczące... ![]() ![]() Dziewczynki... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem lece zaraz na zakupy. Miłego dnia ![]()
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam
![]() ![]() ![]() Agness pewnie nie bolało ![]() ![]()
#4800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A piesek to golden retriver ![]() Cytat:
![]() ![]() A grillem sie nie przejmuj,pamiętam jak ja się denerwowałam na sylwka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle ja znowu wracam do punktu wyjścia z tabliczką 'wątpliwości' ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.