|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dzióbaski!
![]() wróciła Wasza (kochana) Marzenka jestem półtora dnia wcześniej, ze względu na przechodzące burze nad Polską, więc jak się mówi, wszędzie dobrze, ale w domciu najlepiej dlatego, też dopiero co wróciłam, co wróciłam, rozpakowałam się, rozłożyłam kosmetyki, (zważyłam się, hihi) i od razu: www.wizaz.pl wniosek? uzależnienie wizażowe zaraz się wczytam co i jak, bo jestem niesamowicie ciekawa co się u Was dzieje. komu kilogramy spadły itd. od razu gratuluje z góry ![]() a jak wyjazd? cudownie, trafiłam chyba na pogodę jedną z najlepszych w lipcu. Jestem ślicznie /ahh, narcyzm/ opalona, na brązowo, o dziwo bo zazwyczaj spalam się na raczka. Ale cóż, oprócz chwil triumfu, były oczywiście załamania, dlategóż, że cały czas żyłam w przeświadczeniu, iż przytyłam. Widziałam, w sobie normalnie +10 kg, ale wróciłam, zważyłam się i 69, mam nadzieję, że to nie jest kilogram na plusie, ale tylko dlatego, że po całym dniu co racja, to racja.. pofolgowało się troszkę. Jedyne wykroczenia jakich się dopuściłam, to lody, dzisiaj tylko parę herbatników, kisiel i czasami paluszki, a takto bezgrzesznie często serek wiejski, obiady sb /chili con carne, królowało na stole i już rozdawałam przepisy /, ciemny chlebek, cały czas czerwona herbatka, no ale jak to sobie ktoś coś ubzdura, to tak jest, że się przytyło i tak dalej.. i tak dalej..zdjęcia wkleję Wam jutro, bo dzisiaj już nie mam siły szukać kabelka od aparatu jednak jestem z nich zadowolona, bo sukcesywnie przybliżałam i oddalałam je w aparacie, kierując wzrok przede wszystkim na brzuszek ![]() teraz jeszcze tylko jedna misja, dłuuuuga misja: a. wczytać się w wątki, w których się udzielam b. dieta, ahh dieta. bezprecedensowo o wiele łatwiej trzymać mi ją w domu. Jutro dzień oczyszczania, tzn. jakieś tam warzywka i same płyny, a od środy 2 tyg I fazy potrzebne mi to jak zbawienie, bo za bardzo bądź, co bądź rozbestwiłam się na wyjeździe i co więcej? jedno: zawsze jak usypiałam, to myślałam o Was co u moich dzióbasków.. pokochałam Was, tak po przyjacielsku.. wirtualnie i mam nadzieje, że o mnie pamiętacie i znowu grzecznie przyjmiecie
|
|
|
|
#873 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
i tak! i zrobię offtopa /chyba, bo ja to tyle czasu piszę, że może ktoś się wcześciej odezwał / , a co
musicie poczuć, że jestem haha, zamiast się wykąpać, to ja czytam co tam u Was więc zaczynamy... ![]() 1. witam nowe siostrzyczki balti;addda ![]() 2. gratuluje spadku wagi: eweelinaa91;k_asiaczek;fruity;kaska87 ![]() i daleeeeej... Cytat:
często grzeszę, jakimiś pierdułkami, co prawda, ale grzeszę, a waga spada, wolno bo wolno, ale skutecznie na żadnej diecie nie wytrwałam tyle i nie schudłam tyle! a właściwie nigdy nie schudłam i już 10 kg lżejsza jestem a przecież dopiero, co zaczęłam sie odchudzać...oj, zleciało, zleciało.. mi też.. gratuluje dzisiaj to już chyba 100któryś ![]() Cytat:
Cytat:
ja też tak chcę! i oczywiście na listę wpisze, że kg mniej co tam , że nie jesteś już na sb ![]() Cytat:
ja musze się przyznać, że po plaży, paradowałam, w kostiumie, 2 częściowym i czułam sie jak modelka na wybiegu ![]() mhm, zależy jak humor ;P staram sie co niedzielę, ale czasami też 2 razy w tyg: środa + niedziela, ale mierzę się tylko w ndz ![]() Cytat:
nie liczymy kalorii ;D liczy się jakoś, a nie ilość ; ) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jednak chwilowo nie podam Wam nazwy, bo moja lodówka świeci pustkami, po przyjeździe ![]() Guska1979 tak jak inne, jestem pełna szacunku do Ciebie! cudnie schudłaś i jak obserwowałam, bardzo urozmaicałaś jadłospisy nie miałaś łatwo.. np. wyjazdy z pracy, jedzenie hotelowe itd. ja mam jednak do Ciebie, jedną nieskromną prośbę. Mogłabyś /oczywiście, jeżeli chcesz/ umieścić zdjęcia z przed i po? Cytat:
------- teraz to już w ogóle się dobiłam. zmęczona jestem bardziej, niż nie wiem kto ale jedną rzecz przemyślałam, jutro bez diety oczyszczającej od razu I faza. dobranoc
|
|||||||||
|
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny można się dołączyć?
mam takie pytanko, co sądzicie o białku sojowym w proszku?;>
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
czesc kochane.
dawno mnie nie bylo bo w ogole malo bywam na necie, ale moj kolega ktory jest na sb tydzien schudl 2 kilo [troche grzeszyl, ale i tak niewiele w porownaniu do mnie hihi] a dzis zas inny kolega w zlosci [nie na mnie tylko ogolnie byl wkur...] powiedzial ze jestem tlusta jak smalec
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faceci tak mają... A temu koledze mam nadzieję, że odpowiedziałaś co o nim myślisz...
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
elffee nir przejmuj się, ludzie w złości różne rzeczy mówią.
a to na pewno nie jest prawda, że jesteś tłusta! mój Tata się naśmiewa z mojej i Mamy wagi, chociaż sam nie wygląda lepiej :P
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Cytat:
jeżeli odtłuszczone, to okejo lepiej byłoby jakbyś też podała nam skład i wartość odżywczą tego cuda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#880 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a telik grzeszy codziennie po troche a w niedziele to wogole dzien bez diety a waga ... powolutku spada.Uwierzcie dziewczyny w weglowodanybuziam moje bikiniary
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
dzieki laski
![]() dzis za to inny kolega powiedzial ze mam duzo sexapilu i ze mam ladne oczy i usta i w ogole kazalam mu to mowic mi czesciej
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. a w załącznikach obiecane, wakacyjne zdjęcia ![]() aaaa i bym zapomniała. poranna waga - 68
|
|
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ewelinko!
Ach co ja bym bez Was zrobila? W czwartek TZ juz jedzie i bede sama dopoki nie pojade do babci. Moze i dobrze, to przynajmniej nie bedzie w domu ani chleba, ani ciastek, ani serow pelnotlustow czy wedlin. A u babci dam rade. Jestem dobrze nastawiona. Zwaze sie w niedziele i potem dopiero jak przyjade, to przynajmniej nie popadne w paranoje u babci. Witaj Marzeniatko! Piekne zdjecia! Super wygladasz i cudowne widoki! Jak bedziesz zmieniala slim liste, to odejmij mi prosze 1kg, slaba, ale jednak jakas motywacja. Acha, i cel to jednak 55.Domi co to jest agrafka i twister? |
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Cytat:
Cześć Marzenka! Komu dobrze, na wakacjach się było PS. Dzięki za zmianę pomyłki na liście. Dziś na śniadanko zjadłam jak zwykle chlebek razowy z ziarnami i serek homo naturalny, kawałek papryki, 5 śliwek Na II śniadanko był serniczek SB z borówką amerykańską + jabłkoTeraz popijam czerwoną herbatę i tak się zastanawiam czy w tym tygodniu "odważę się zważyć" ale już powinnam, bo ostatnie ważenie było 5 lipca
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Fruity; kochana już zmieniłam i jest kilogram mniej
ogólnie dziewczynki proszę piszcie mi ile komu co zleciało, żebym mogła zaktualizować dane, bo takto to ja nie jestem w stanie ![]() co prawda, ja Domi nie jestem, ale Domi chyba właśnie na Słowacji, więc odpowiem za nią: twisterek to taki przyrząd, na którym stajesz i musisz się swoimi siłami kręcić na boki, dzięki czemu dobre na boczki, a agrafka, vel. motylek to się tak jakby rozciąga i ćwiczy się na tym ramiona i klatkę piersiową. Wpisz sobie te nazwy na allegro, a napewno dowiesz się więcej
|
|
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje bardzo!
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bardzo optymistycznie nastawiona, co do I fazy
co prawda dopiero 13, a ja już po obiadku, no ale grunt, że nie jest grzesznie za sobą: wiejski;pomidor;naturalny ;kalafior+pierś ![]() kolejne dopiero koło 15, jakieś 2 jajeczka czy cuś takiego i wymyśliłam kolejną koncepcję! jeżeli skończę I fazę, to później jeżeli w ciągu tyg nie zgrzeszę, to w niedzielę, w nagrodę będę mogła zjeść 3 kosteczki gorzkiej czekolady i tak cały czas, grunt to motywacja, no nie?
|
|
|
|
#888 |
|
Wtajemniczenie
|
Motywacja jest najwazniejsza!
Ja dzisiaj odzyskalam ja na nowo.Ja jadlam dzisiaj na sniadanko po cwiczeniach na pupe ![]() pol opakowania twarogu chudego (plus lyzka wiesniaka) z papryka, pomidorem i szczypiorkiem. A teraz jem 2 lyzki owsianki z mlekiem i ciut slodzika. Mysle, ze zjem jeszcze dzisiaj napewno jablko lub brzoskwinie. Lepiej zjesc owoce wczesniej w ciagu dnia, czy mozna tez pozniej pod wieczor? Acha, na obiad bedzie zapiekanka z mielonego miesa, cukini, baklazana i pomidorow plus ser zolty i feta i oliwki. A nakolacje druga polowa twarogu pewnie albo jajka. Czy taki jadlospis jest ok na II faze? Dlaczego wszedzie jest napisane, ze mozna pic czerwone wino-a co z bialym? Ja biale wino wlasnie bardzo lubie i wolalabym, jak juz z mama gdzies w Polsce wyjde, pic wlasnie biale. Moge?
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
czy przy II fazie wskazany jest jogurt owocowy 0% tłuszczu?
a przy I mozna jeść serki homogenizowane? pewnie bez cukru, hmm?
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
Marzenko super że już wróciłaś, kasiaczek tęsknił nie mniej niż telik ![]() jeśli chodzi o wagę to możesz mi wpisać 69,5 ![]() i jeszcze tak zapytam czy któraś z Was to Emilia K. i wysłała mi zaproszenie na nk
|
#892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
agrafka na nogi tez dziala - szczegolnie na uda Wpisz na allegro i mysle, ze wszystko bedzie jasne![]() A na Slowacje jade prawdopodobnie w poniedzialek, wiec jeszcze jestem ![]() Swoja droga, Marzenko super zdjecia, a te Twoje udka - tylko pozazdroscic ![]() Ja wlasnie na 30 min skakanki, a teraz wskakuje na twisterka
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Popijam sobie właśnie sok pomidorowy Tymbark pikantny i powiem Wam, że to świetny produkt na SB, nie zawiera cukru, a węgli ma jedynie 2,2 g/ 100 ml (13 kcal/100ml
) i jest w fajnej 250ml buteleczce, a co najważniejsze smaczny i sycący.Sok pomidorowy Fortuna (butelka 330ml) też nie zawiera cukru, ale ma chyba trochę więcej węgli i 21kcal/100ml. Dziś mi wyjdzie lekko pomidorowy dzionek bo na obiad będzie pomidorówka ze świeżych pomidorów (sama wczoraj ugotowałam) z brązowym ryżem lub makaronem razowym,pomyśli się
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Z czasów przed SB mam w szafce brązowy makaron z pszenicy durum z pełnego przemiału. Czy takie ewentualnie można zjeść?
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie wiecie czasem czy cynamon jest dozwolony na I fazie?
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
o no to sie ciesze, bo niedawno doprawialam nim serek i tak mnie naszły wyrzuty sumienia na wypadek, gdyby jednak nie był..ale dobrze, ze jest
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj juz 2 razy ćwiczyłam 8minutes abs czy jak to się tam nazywa
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wpisuję, już wpisuje. ajj, widzę że "6steczka" z przodu, gratuluje z całego serduuuuuuuuszka ![]() dziękuję. ![]() Cytat:
![]() aaa, to w przyszły pon? bo ja myślałam, że wczoraj |
||
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
gratki Kasiu
![]() Marzenko ślicznie wyglądasz tak proporcjonalnie i szczupło
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Oby sie udalo.

jestem półtora dnia wcześniej, ze względu na przechodzące burze nad Polską, więc jak się mówi, wszędzie dobrze, ale w domciu najlepiej
zaraz się wczytam co i jak, bo jestem niesamowicie ciekawa co się u Was dzieje.
komu kilogramy spadły itd.
wystarczy Marzena 
i zła na siebie, że ją w ogóle zaczynałam
Poddałam się po 3 dniach, schudłam niby 2 kg(woda!!!), a przytyłam 3...

+ jabłko
Wpisz na allegro i mysle, ze wszystko bedzie jasne
) i jest w fajnej 250ml buteleczce, a co najważniejsze smaczny i sycący.