![]() |
#1981 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
o to się jutro niezła biba szykuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
Chciałam zauwazyć ,że te Panny Młode 2008 oprócz tego,że mają zajoba na punkcie slubu i wesela,to w dodatki niezłe z nich imprezowiczki
![]() Ja już studzę browara na jutro ![]() A co to tematu kaca,to może nie bedę sie wypowiadać... ![]()
#1983 |
Wtajemniczenie
|
agunia
![]() soffera ![]() oglądacie MISS UNIVERSE? jakie one mają sukienki ![]() ![]() to jutro imprezka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Rozeznanie
|
o kurczaki idę oglądać miski
![]() ![]() więc dobrej nocki wszystkim ![]() fajne z was kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna jest ta Wenezuelka
![]() Pooglądałam sobie jej galerię na onecie- ma rewelacyjny makijaż oczu ![]() Tak mi się właśnie podoba ![]() ![]()
#1986 |
Zadomowienie
|
UUU miski wybierają? Lecę popatrzeć, całusy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Rozeznanie
|
o matko!!! padam na twarz...i chyba nie mam sily imorzowac z wami...
bylam u dentysty-sadysty ![]() ![]() zmykam spac bo jutro niestety robota ![]() ![]() a te misski to chyba po 3metry maja!!!! kurde takie wielkie i taaaaakie chude.... ehh naczytalam sie postow Kasienki i mam to samo...ale co zrobic jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, ale zaakceptowac to trudno ![]() dobranoc ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bardzo lubię podkreśone oczka w makijerze ![]() ooo idzie wenezuela |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór!
Ja tylko na chwilkę, bo jutro na rano do pracy, a jeszcze za bardzo nie doszłam do siebie po sobotnim weselu ![]() agagmm23 nie ma to jak udany wieczór panieński dla przyszłej PM2008 ![]() kasienka1985 zakupki widzę, że były udane, a poza tym są dobre na smutek ![]() kina2807 ![]() ![]() ![]() niuniuniau a ty pędem do lekarza, jak wapno nie pomaga ![]() Zmykam do mojego kochania, bo się biedak dopomina małego co nie co przez snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Wtajemniczenie
|
http://wiadomosci.onet.pl/100646,21,0,pokaz.html
Ależ proszę bardzo ![]() dzasta dzieki serdeczne ![]() ja też lecę się... poprzytulać oczywiście ![]() Fajnie, że jesteście dziewczynki ![]() ![]()
#1991 | ||
Wtajemniczenie
|
i po co ja pisałam o tych miskach-teraz zwiewają moje Misiaki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Drogie Panie: Miss Universe zostaje: Miss Wenezuela ![]() izazusia dzięki wielkie ![]() cieszę się, że Was poznałam ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-14 o 22:30 Powód: dla izazusi:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Wtajemniczenie
|
ja tam Missek żadnych nie oglądam... sama nie będę dawać sobie powodu do meega doła
![]() ![]() liluś ja też jestem bardzo happy, że Was wszystkie mam ![]() ![]() o jaaaa... a co ty namodziłaś ze swoją "lokalizacją" <hahaha>
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-14 o 22:43 Powód: bo liluś coś namodziła |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fascynacja Shrekiem mi nie mija ![]() ja oglądam-a może się któraś potknie ![]() ![]() ooo Kasia cerekwicka śpiewa-odchodzę, dłużej tak nie wytrzymam....nutki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam Shreka i Epokę Lodowcową
![]() buziole Misole ![]() ![]()
![]() |
#1995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ostatnio częstym gościem u mnie jest bratanica B.-Milenka-spytna 3 latka i dzięki niej jestem na bierząco z wszystkim bajkami. ostatnio na tapecie Disney i Kopciuszek, Kopciuszek 2 i Kopciuszek 20 lat później ![]() ![]() też się żegnam-miłych snów dzasta ![]() ***epoka i mlecyk rządzą ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki już jestem z Wami.
Nie wiem od czego zacząć...jest mi cholernie źle i mam ochotę wystrzelić siebie bądź co poniektóre osoby w kosmos. Czuje się strasznie, mam w sobie złość, gniew a najchętniej to bym drugą szklankę roztrzaskała o podłogę. Strasznie się zawiodłam na czymś, na kimś. Przepraszam nie chce mówić o szczegółach, ale choć trochę chce z siebie to wyrzucić. Nie jestem w stanie cieszyć się przygotowaniami, uśmiecham się z wielką trudnością do mamy, która tak bardzo nie może doczekać się naszego ślubu. A ja? A ja najchętniej teraz bym się spakowała i pomknęła daleko stąd. Nie śpię od 20 h, zjadłam dzisiaj zaledwie plasterek sera wędzonego, wypiłam kilka kaw. Jestem strzępkiem nerwów, które duszę w sobie i nie pozwalam, by ktokolwiek zauważył, że mi źle. Nie lubię martwić sobą innych, taki mój charakter. Kładę się spać, może jak wstanę zrobi mi się lepiej, zachce mi się żyć, normalnie żyć tak jak miało to miejsce do zeszłej niedzieli, która nieodwracalnie zmieniła moje życie o 360 stopni...
![]() |
#1998 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Wtajemniczenie
|
m.a.r.t.a to banał co napiszę ale "po nocy przychodzi dzień a po burzy słońce"
Uspokój się troszkę, jeśli trzeba wypłacz do woli. Nie duś w sobie, przynajmniej nie za długo Sciskam piąstki by wyszło na prostą Gosia pięknie wyglądałaś, Twoja świadkowa również. Obie takie delikatne. Uwielbiam Twoje włosy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-07-15 o 06:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
m.a.r.t.a nie smucaj mi sie tu prosze usmiech na gebusie zalozyc, bedzie dobrze
![]() Gosia 1007 Slicznie wygladalas , przepieknie az , uwielbiam twoja sukienke ![]() A u mnie slub za 17 dni !!!!!!!!!!! i chodze cala polamana bo mam @ ( no w ciazy nie jestem ha ![]() ![]() ![]() Znalazlam strone www.twojapogoda.pl jest w menu po lewej prognoza pogody na 16 dni wiem ze tak do konca nie zupelnie sie sprawdza ale moze sie przydac , ja z tego co widze to jutro bede miala juz podana temperature na 02.08.08 Mam nadzieje ze bedzie ciepelko bo nie mam nic na oslone ramion , no chyba ze wezme moj bialy pled z polarku ![]() ![]() ![]() dzisiaj zamierzam sie opalac ![]() W tygodniu przed slubem bede miala probna fryz i makijaz , i latanie ze wszystkim ale bedzie jazda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Wtajemniczenie
|
lulumam pytanie. Czy tam u Ciebie we Francji da się zdobyć ten sztyft Compeed? Bo ja już straciłam nadzieję
![]()
#2002 |
Raczkowanie
|
w colmarze byl a tu nie wiem ale ide dzisiaj na miasto to moge sprawdzic i jak z cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Zimnem sie nie przejmuj, nawet jak będzie chłodno to nie poczujesz ![]() ![]() Latania rzeczywiście będzie sporo, radzę już ćwiczyć kondyche ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
ale sie wscieklam dzwonilam do garazu zeby przed wyjazdem zrobic przeglad a tam ci kretyni w sobote maja zamkniete no i jak tu nie narzekac dobrze ze tzz ma w poniedzialek wolne to zalatwimy ale serio juz wiecej sie na ich chocki klocki nie zdecyduje bo mamy z tym same problemy fakt ze nam przeglady robia za darmo bo wzielismy taka opcje za ktora oczywiscie placimy ale nie mozemy wtedy isc do nikogo innego a do nich niemozliwoscia jest pojscie w soboty. I jeszcze kretyn trzy razy mnie rozlaczyl jak zaczelam narzekac .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki, nie miałam czasu wszystkiego dokładnie przeczytać
![]() Dziękuję za gratulacje dla rodziców Arusia i dla mnie (CIOCI ![]() ![]() Rozmawiałam przed chwilą z przyjaciółką, a w tle słychać było małego ![]() ![]() ![]() ![]() Dżasta świetny makijaż, delikatny, ale wyrazisty ![]() M.a.r.t.u.ś. kochana moja, mam nadzieję, że wszystko się ułoży i uśmiech zagości na Twojej twarzy ![]() buziolki, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dzięki za wskazówki bieliźniarskie ![]() Cytat:
![]() ![]() muszę sobie sprawdzać tą pogodę ok połowy sierpnia ![]() trzymam kciuki za opalanko, makijer i fryzkę ![]() wracam do pracy ![]() izazusia sprawdzałaś w tej aptece internetowej IZYDA? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dzizus dziewczyny chce mi rozerwac jajanika...ja pitole takie owulacje...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdzałam w Izydzie i już nie mają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2009 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panny młode 2008. Ja też się przyłączam. Termin 25 październik. Teraz zastanawiam się nad krojem sukienki bo po urodzeniu dziecka mam okropny brzuch szerokie biodra i duży biust. Może nie jest aż tak źle ale ten brzuch to bym chciała jakoś zakryć a biust podkreślić. Buziaki dla was.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Raczkowanie
|
ah zapomnialam wam powiedziec ze moje szczescie wlasnie mialo koszmar slubny
![]() ![]() A co sie Fabienkowi snilo nie wiem nie chcial powiedziec Za to sie pochwale ze uczy sie juzprzysiegi po polsku na pamiec ( mimo ze bedzie powtarzal za ksiedzem ale wolimy zeby umial w razie gdyby ksiedzia nie doslyszal i idzie mu tak Ja fabien biore ciebie Magdaleno za zone i slubuje ci ...... ( tu cisza bo nigdy nie pamieta ) milosc , (na drugiem miejscu albo : wiernosc choc czasem mowi wieczorem) i uczi malzenska ( jakos nie moze zapamietac ucziwosc w calosci) wszechogacy mu jeszcze sprawia problem i wszyscy swieci ale najlepsze bylo jak pierwszy razpowiedzial .... i cie nie opuszcze az do SMIERDZI za miast az do smierci, parsknelam smiechem ale teraz to ja sie boje bo mu siemyli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.