Panny Młode 2008 cz. III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-14, 16:09   #1951
madziczek
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Moja ciężaróweczka urodziła swojego synusia o 13.45

3600 gram i 55 cm

ZOSTALAM CIOCIA
Gratulacje dla Cioci
dla Rodziców a szczególnie dla - napewno umęczonej tym cudem narodzin, Mamusi oraz syneczka
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 16:11   #1952
kina2807
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynki, przekaże mamusi gratulacje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 16:13   #1953
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
poczestowala bym Was ale tata wszystko zjadl ale intensywnie myslalam o tych glodnych
wszystcy mowi ze mi to nie grozi to momentu jak nie podniose koszulki... szpyrka urosla i ma sie gadzina calkiem niezle i ani jej sie widzi zeby sobie pojsc... a o dupsku nie wspomne...
masz szczęście
wiesz jak to mówią:Kochanego ciałka nigdy nie za wiele

Cytat:
dzięki Liluś
jestem w takim szoku, że sobie nawet nie wyobrażacie
domyślam się Kochanarok temu to przeżywałam

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-14 o 16:13 Powód: przez literki:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 16:36   #1954
maugosia
Raczkowanie

kina - gratulacje wielkie !!!!Ja jestem już ciocią dla ośmiu stworzeń, dla dwójki nawet jestem mamą chrzesną Mam 4-rkę starszego rodzeństwa (dużo starszego) i teraz od jakiś dwóch miesięcy tylko ja posoztałam bezdzietna z całej naszej piątki Odpowiedzialne zadanie przed Toba droga ciotko, czsem nawet nie będziesz się spodziewała jak bardzo, jesli maluch będzie Cię często widywał

Ava - wszystko można załatwić "po ludzku" i z taktem - trzeba tylko go mieć. Z każdej sytuacji można wyjść z twarzą. Nie zarzucam Ci, że źle postąpiliście decydując o zaproszeniach takich a nie innych. Mówię Ci tylko, że ja bym się poczuła urażona, gdybym w wieku 20-stu lat dostała zaproszenie dla siebie samej, ale masz rację - jesli ktoś czuł się urażony mógł Wam po prostu podziękować za zaproszenie i z niego nie skorzystać. Plotkowanie, to baaaardzo brzydki sposób na wyrażanie jakich kolwiek opinii i plotkowania, obgadywania nienawidze jak cholera, ale ponoc taka jest natura ludzka. Cóż - nie przejmuj się. Nic Ci to teraz nie da, tylko będziesz się niepotrzebnie dręczyć, a teraz to i tak po frytkach. Epek do góry !!!

Dziewczyny wielkie dzięki za miłe słowa. Suknia jest skromna, klasyczna, ale elegancka - taką chciałam od początku. ?Nigdy nie potrafiłam siebie wyobrazić w sukni z kołem itd. - bez urazy. To po prostu nie mój tym komletnie. Czułabym się jak zaspa śniegowa
Lecę w takim razie na przymiarkę - jutro zdam relację. Tylko prosze nie zapiszcie znów 3 stron, bo znów będę się odkopytać godzinami
maugosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:03   #1955
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Liluś jestes niezla, albo masz ekstra rozbudowana wyobraznie. wystarczyloo, ze opisalam sukienke, a Ty mi juz tutaj sie slinisz ... hihihiih.... Ale fakt mnie tez sie podoba... Zmykam dziewuszki bo musze wziasc sie za nasza Ksiege Gosci

Witamy na swiecie malego babelka, zuch chlopakk w swiecie opanowanym przez mlode naiewiasty... W ostatnich szacunak u 6 naszych znajomych par urodzily i sie uradza same dziewczynki... czyli mamy girls babyboom

maugosia gratuluje calego pomyslu na siebie... Mnie jeszcze duzo dopracowania zostalo niestety... a tu 46 dni....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:04   #1956
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
Sanetka w Domach Kupieckich na bank coś znajdziesz taniego. Ale spodziewaj się tam butów z wilekim długim nosem raczej

KBKatarynka - jesli ktoś chce zrzucucić, conieco, to trzeba pamiętać, że najlepszym sposobem jest ruch + odpowiednia djeta (nie mówię tu o djecie pt. "nic nie jem", bo najgorsze co dla organizmu możemy zrobić). Odpowiednia ilość kalorii w stosunku do trybu zycia i tego ile się ruszamy. Poza tym trzeba pamiętać i zachować cierpliwość, bo tłuszczyk z brzucha i posladków, ale przede wszystkim z brzucha znika na końcu.
Ale jedno jest pewne - ruch to najlepsze co możemy dla swojego ciała zaproponować kiedy coś nam się w nim nie podoba, kiedy chcemy się pozbyć rochę tłuszczu, celulitu, czy po prostu chcemy się lepiej poczuć. Dla mnie fitness i siłownia, to najlepszy lek na każdego doła i smutka. Polecma spróbować

Monai - każdą chorobę której lekarze nie potrafia okreslić przyczyny tłumaczą stresem, każdą.

Rany ale wy tu gonicie, post za postem normalnie
co do KDT nie koniecznie widziałam tez sporo butów z zaokrąglonymi czubkami moja koleżanka nawet kupiła bardzo ładne satynowe

a z tym stresem to sama sobie wymyśliłam - bo wtedy akurat miałam tyle stresu jak nigdy w życiu i jak pomyślę dzisiaj to brrr... drugi raz bym nie przeszła a ta choroba to jest nie zdiagnozowana dobrze - że to wina wirusa prawdopodobnie ale do końca nie wiadomo. Nie jest chyba aż taka groźna, żeby była warta drogich badań

Cytat:
Napisane przez maugosia Pokaż wiadomość
Kurdę właśnie sobie przypomniałam, ze chciałam wziąć dziś na przymiarkę aparat foto, żeby se zrobić zdjęcie w tej mojej sukni i ZAPOMNIAŁAM - ech szkoda.

Ok obiecałam kilka szczegółów o mojej uroczystości i przygotowaniach:
Mamy w zasadzie wszystko prawie uzgodione i zalatwione. W janbliższy weekend mamy panieskie/kawalerskie.
Jesli zaglądałyscie na wątki dotyczące butów, sukni, bukietu, to powinnyście kojażyć moje zdjęcia
Buty odebrałam w piątek - szyłam je sobie w pracowni obuwia do tańca i wyszły całkiem fajne, choć myślalam że będa trochę delikatniwjsze, ale to w kńcu buty do tańca, więc przede wszystkim powinny być wygodne i stabilne - postaram się wrzucić foty w najbliższych dniach
Suknia - pronovias danubio i bukiet prawdopodobnie pomieszanie lilii, zielonych róż i zielni.
W sobote byłam na próbnym makijażu - bardzo mi się podobało, co zrobiła na mojej buźce wizażystka - makijaż bardzo subtelny i delikatny - bez tapety i ociekającego fluidu.
Jeśli chodzi o fryzurkę, to chyba zaczerpnę pomysł od naszej Koleżanki Wizażanki - Kodeiny. Mam włosy sięgające prawie do ramion ciemne, wiec za wiele z nich się nie da upiąć, więc takie loczki jak miała Kodeina świetnie powinny się sprawdzić na moim epku.Mam nadzieję, ze się Kodeina nie pogniewa .
No i został mi dylemat - czy z welone czy bez?? Na pewno będe miała kwiat we włosach i myślałm, zeby załozyć dłuuuuugaśny welon do Kościoła, a później go zdjąć i wciąż się zastanawiam, czy warto.
Zamiszczę fotki.

Wesele robimy niewielkie, bo max 70 osób, ale zapewniamy wszystkim gośiom nocleg, no i mam nadzieję - fajną zabawę.

a no i musimy jeszcze wybrać czytania na mszę i ustalić jakie piesni zagra organistka, a w ciągu najbliższych dni goście już się powinni tak na 100 % deklarować kto przybędzie, a kto nie
takie suknie kiedyś średnio mi się podobały ale ostatnio strasznie a bukiet z lilii moim zdaniem super pasuje do stylu empire... sama myślę o liliach w bukiecie. Pomysł na welon do kościoła uważam za całkiem fajny - taki prosty jednowarstwowy długaśny na allegro widziałam kiedyś w ofercie za ok 100 zł coś takiego jak w załączniku

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
genetyczna genetyczna bo jesli Twoja mama nie miala i babka i ciotki to Ty tez nawet jak przytyjesz niewiadomo ile to nie bedziesz miala pod warunkiem ze bedzie sie przestrzeglo tez paru innych niuansow
No dokladnie dawne czasy kiety wazylo sie 48kg
też tak myślę że genetyczna, ale i tryb życia ma tu duży wpływ - w naszych czasach to głównie tryb siedzący niestety bo to chyba krążenie limfy ma duży wpływ na powstawanie celulitu. Kiedyś nie był tak powszechny mi się wydaje i to właśnie zwalam na tryb życia. Ech... moja mama nabawiła się później niż ja tego świństwa ;]od dawna to moja największa bolączka, i staram się żeby zastopować, a TŻ to chyba tego nie rozumie, myśli że to tylko z lenistwa (za mało ćwiczeń) i łatwo się pozbyć, wkurza mnie takie myślenie - to wina tych idiotycznych reklam

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
zgadzam się, że można. I sama byłam na weselach osoba towarzyszącą.
Jednak ja mam 70 osób max i wielu bliskich znajomych nie mogłam zaproszic bo juz brakło miejsc w restauracji I i tak niektórym jest przykro bo dostali tylko zawiadomienia, a znamy sie dośc długo. Nie stac mnie na więcej. A wkurnia mnie nie fakt, że ktoś mi zwrócł uwage że chciałby przyjsc z kimś, ale SPOSÓb w jaki to zrobił. Napisano mi tekst: jak sie nie ma kasy na osoby towarzyszące to sie nie robi wesela.
****ica mnie ogarnęła
Napisałam takie coś na blogu w odowiedzi:
"Nie negujemy faktu, że osoby towarzyszące mogą być na śłubach jeśli takie zaproszenie ostrzyma osoba zaproszona i para ślubująca miała taką koncepcję. Negujemy KONIECZNOŚĆ i ZMUSZANIE w sposób obraźliwy Par Młodych do sposobów organizowania swojej własnej uroczystości zgodnie z CUDZYM wyobrażeniem.
To ślub danej Pary Młodej. Jeśli jakaś para życzy sobie Gości z kotylionami, to maja je nosić bez krzywienia sie i przykrych komentarzy. Jeśli inna chce mieć ślub nurkowy to wszyscy wciągają stroje dla płetwonurków a nie suknie wieczorowe. Jeśli inna chce tylko znajome twarze i tylko od bliskich otrzymywać życzenia to należy to po prostu zrozumieć.
A jeśli są Goście, którzy nie potrafia uszanować ŻYCZEŃ Młodych lub po prostu nie pasuje im forma danej uroczystości - to zamiast wchodzić z przysłowiowymi “butami” w ich plany i wyładowywania się w postaci obelg, obmawiania za plecami czy fałszywego uśmiechania się i udawania (bo to widać) wystarczy TAKTOWNIE i ELEGANCKO podziękować za zaproszenie i poinformować o swojej absencji."
Bo tylko o to nam chodzi.
Mój ślub. I moja broszka.
Jakbym dostała sama zaproszenie na ślub kuzynki to może nie byłam najszczęsliwsza, ale spróbowałabym zaakceptowac jej decyzję lub dowiedziała sie dlaczego tak zdecydowała zanim zacznę ja obrażac po rodzinie.
i bardzo dobrze napisałaś, ale nie mogę pojąć jak ktoś może psuć innym takie święto jak zawarcie związku małżeńskiego dla własnego widzimisię

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dziękuję
po tych przejściach w pracy(mobing, wyzwiska, ogólnie nerwówka i stres, przez to bezsenne noce i brak apetytu no i rozdrażnienie albo reagowanie płaczem, utrata przytomności, szpital) nie mogłam i nie chciałam o tym mówić nawet tak bliskiemu mi B.i to nie dlatego, że Mu nie ufam. po prostu potrzebowałam rozmowy z Kimś kto nie będzie w to zaangażowany.
na szczęscie mam to za sobą i w nowej pracy nie pozwalam sobie na popełnienie tamtych błędów-o tyle jestem mądrzejsza.człowiek uczy się na błędach
dopiero po pewnym czasie byłam w stanie porozmawiać o tym z B.
to musiało być straszne przeżycie ja przez parę lat miałam ciężko - jestem nadwrażliwa i zamykam się w sobie kiedy coś idzie nie tak, pare zdarzeń zbiegło się i potem krach - nikomu nie potrafiłam się zwierzyć, reszta wyglądała podobnie jak u Ciebie

Cytat:

3600 gram i 55 cm

ZOSTALAM CIOCIA
sama niedawno cieszyłam się tak z nownarodzonego bratanka hihihihi gratulacje dla cioci i rodziców
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:14   #1957
soffera
Zadomowienie

Cytat:

3600 gram i 55 cm

ZOSTALAM CIOCIA
Jejku GRATULACJE dla niej no i dla Ciebie!

A my mamy kupiony alkohol I jesteśmy umówieni z księdzem na spisanie protokołu Dzień był pracowity
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 17:54   #1958
dzasta110
Wtajemniczenie

kina gratulacje dla mamusi i buziak dla małego przystojniaka

liluś o jaaa... ale przeszłaś dziewczyno a wszystkim którzy wyrządzają ludziom krzywdę to bym normlanie...

madziczek

a ja sobie kombinowałam z kosmetykami i zrobiłam makijaż, bardzo delikatny jak myślicie może być jako ślubny wcześniej myślałam nad fioletami, ale chyba jednak odejdę od tego pomysłu sama już nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS851542.JPG (65,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851537.JPG (71,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851536.JPG (92,2 KB, 31 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 18:10   #1959
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

liluś o jaaa... ale przeszłaś dziewczyno a wszystkim którzy wyrządzają ludziom krzywdę to bym normlanie...

madziczek

a ja sobie kombinowałam z kosmetykami i zrobiłam makijaż, bardzo delikatny jak myślicie może być jako ślubny wcześniej myślałam nad fioletami, ale chyba jednak odejdę od tego pomysłu sama już nie wiem
ale zielone oczka
mi się makijaż podoba, delikatny ale go widać - podkreślone oczka
Stary 2008-07-14, 18:14   #1960
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

RATUNKU!! Nie wiem co się stało ale wyskoczyły mi takie malutkie krosteczki na całym ciele Troszkę od czasu do czasu swędzą i najwięcej ich jest tak po bokach brzuszka trochę na przedramieniu i na łydkach kilka. Masakra nie mam pojęcia co to może być. Piję calcium ale nic mi nie pomaga. Najgorsze, że na dekolcie są najbardziej widoczne. Dziewczyny może wy macie sprawdzony sposób na takie uczulenie buuu
Ja bym poszła do lekarza pamiętaj,że im szybciej to zrobisz tym predzej pozbędziesz się problemu

kina
gratuluję zostania ciocią

Ja mam dwoje starszego rodzeństwa,ale coś się ociagają z tematem potomstwa,więc chyba nadzieja we mnie

dzasta makijaż bardzo delikatny,za delikatny bym powiedziala,ja bym zewnętrzny kacik bardziej wycieniowała,a wewnatrz bym coś rozświetliła.jesli myslałaś o fiolecie,to zawsze mozesz go użyc na dolną powiekę,bardzo ładnie to wyglada
Stary 2008-07-14, 18:38   #1961
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ale zielone oczka
mi się makijaż podoba, delikatny ale go widać - podkreślone oczka

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
dzasta makijaż bardzo delikatny,za delikatny bym powiedziala,ja bym zewnętrzny kacik bardziej wycieniowała,a wewnatrz bym coś rozświetliła.jesli myslałaś o fiolecie,to zawsze mozesz go użyc na dolną powiekę,bardzo ładnie to wyglada
dobry pomysł z tą dolną powieką, w sumie to nie pomyślałam o tym, żeby dać fiolet na dół, więc dziękuję za pomysł a ten rozświetlający nie będzie się "świecił" za bardzo na zdjeciach?? bo nie chcę takiego efektu ale oczywiście spróbuję i zobaczę każda rada na wagę złota

Stary 2008-07-14, 18:59   #1962
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

dobry pomysł z tą dolną powieką, w sumie to nie pomyślałam o tym, żeby dać fiolet na dół, więc dziękuję za pomysł a ten rozświetlający nie będzie się "świecił" za bardzo na zdjeciach?? bo nie chcę takiego efektu ale oczywiście spróbuję i zobaczę każda rada na wagę złota
Mówiąc o rozświetleniu powieku nie miałam na mysli perłowego,świecącego cienia,tylko taki,którego barwa rozświetli oko Może to być róznież matowy cień,byleby nie był gaszący i nie dawł efektu zmęczonego oka.Ja np wewnętrzne kaciki oczu rozświetlam matowym białym luz jasnym beżemOko się wtedy nie świeci,za to jest świeższe i wieksze Tak samo mozna delikatnie musnąc linię nad brwią
Stary 2008-07-14, 21:39   #1963
dzasta110
Wtajemniczenie

katia już rozumiem co miałaś na myśli

dziewczyny wygrałam aukcję z "wielgachnym" stanikiem (bardotka bez ramiączek) teraz tylko trzymać kciuki, żeby pasował

a co tutaj taka cisza?? czyżby jeszcze humory się nie poprawiły??

Stary 2008-07-14, 21:40   #1964
soffera
Zadomowienie

Cytat:

dziewczyny wygrałam aukcję z "wielgachnym" stanikiem (bardotka bez ramiączek) teraz tylko trzymać kciuki, żeby pasował

Może smutasowe PM rozweselają się próbując weselne trunki

Hmm trzymamy kciuki, stanik musi leżeć Ja dziś zamowiłąm welon na Allegro
Stary 2008-07-14, 21:41   #1965
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

A to ja już trzymam kciuki

A rzeczywiście cisza tutaj straszna, aż dziwnie, bo tu zawsze taki gwar był

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 21:42   #1966
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:

3600 gram i 55 cm

ZOSTALAM CIOCIA
GRATULACJE

Cytat:
makijaz ładny, taki delikatny
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 21:46   #1967
soffera
Zadomowienie

Dziewczyny macie już kupioną bądź wybraną bielizne ślubną? Tylko tego mi brakuje, ale jakoś nie umiem nic upolować :/
Stary 2008-07-14, 21:50   #1968
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie już kupioną bądź wybraną bielizne ślubną? Tylko tego mi brakuje, ale jakoś nie umiem nic upolować :/
nie mam, a co gorsza jak chodzę po sklepach to nic mi się nie podoba. Na szczęście mam jeszcze trochę czasu na polowanie

Stary 2008-07-14, 21:54   #1969
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam...
Jakos narazie nie chce mi się tego załatwić...ogólnie to na slub i wesele potrzebuję tylko gaci i ponczoch,ale po weselu...trza się bdzie za czymś rozejzec,a póki co sączę browara i
Stary 2008-07-14, 21:56   #1970
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Może smutasowe PM rozweselają się próbując weselne trunki

Hmm trzymamy kciuki, stanik musi leżeć Ja dziś zamowiłąm welon na Allegro
oby tylko na weselicho starczyło
za kciuki "nie dziękuję"
link sie przydał?? czy inny zamówiłaś??

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A to ja już trzymam kciuki
"nie dziękuję"

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
makijaz ładny, taki delikatny

Cytat:
jeśli stanik będzie dobry to będę już miała wszystko, jeśli nie to chyba zostaną te nieszczęsne wszywane miski a jeśli chodzi o dół, to będę miała zaołożone białe, zwykłe gatki Gatty, takie bezszwowe, najlepiej mi się w nich chodzi

Stary 2008-07-14, 21:57   #1971
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Liluś jestes niezla, albo masz ekstra rozbudowana wyobraznie. wystarczyloo, ze opisalam sukienke, a Ty mi juz tutaj sie slinisz ... hihihiih.... Ale fakt mnie tez sie podoba... Zmykam dziewuszki bo musze wziasc sie za nasza Ksiege Gosci

maugosia gratuluje calego pomyslu na siebie... Mnie jeszcze duzo dopracowania zostalo niestety... a tu 46 dni....
heh-podobno czytanie rozwija wyobraźnięjak przeczytałam połączenie kolorów to wiedziałam, że musi być boska
u mnie też 46 dni-tylko

Cytat:
Jejku GRATULACJE dla niej no i dla Ciebie!

A my mamy kupiony alkohol I jesteśmy umówieni z księdzem na spisanie protokołu Dzień był pracowity
alkohol także zakupiony, kolorowy również, jeszcze napoje i drineczkidla mnie

Cytat:

dzasta

ależ Ty masz rzęsiory

Cytat:

się melduję

monai

i kolejny buziak dla nieobecnych

i się nie raczę żadnym trunkiem tylko się obżeram-niestety

dzasta mam nadziejęże stanik będzie super pasował

bielizny jeszcze nie mam-dużo mi się podoba ale nie mam weny żeby pójść i przymierzyć. ale w tym tygodniu się zbioręchyba
Stary 2008-07-14, 22:02   #1972
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ależ Ty masz rzęsiory

się melduję
te łoczyska "" to na "plus" czy na "minus" moich rzes
parę tylko ich jest i to jeszcze w kolorze "świńskiego blondu", czyli jak nie pomalowane tuszem to ich w ogóle nie widać

masz szczęście, że zdąrzyłaś na "obecność"

Stary 2008-07-14, 22:04   #1973
soffera
Zadomowienie

Cytat:
oby tylko na weselicho starczyło
za kciuki "nie dziękuję"
link sie przydał?? czy inny zamówiłaś??

jeśli stanik będzie dobry to będę już miała wszystko, jeśli nie to chyba zostaną te nieszczęsne wszywane miski a jeśli chodzi o dół, to będę miała zaołożone białe, zwykłe gatki Gatty, takie bezszwowe, najlepiej mi się w nich chodzi
Zamówiłam ten sam, co dziwne już jakiś czas miałąm go na oku, bo mieli super komentarze a jak tylko dostałam namacalny dowód że jest fajny to "kup teraz"

Cytat:
alkohol także zakupiony, kolorowy również, jeszcze napoje i drineczkidla mnie
Nasz arsenał już ogladali moi rodzice, pewnie myśleli że coś popróbują a tu nic

Myślałam że będziecie się chwalić bielizną a tu nic, wszystkie bez... Też mam wszyte miseczki w suknie, ale jakoś tak dziwnie mi bez stanika, zresztą one nie trzymaja tak piersi jak stanik i wolałabym coś mieć na sobie
Stary 2008-07-14, 22:09   #1974
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

http://youtube.com/watch?v=2Jdc288KXDI

A ja sobie poprawiłam humorek a co To mi zawsze pomaga jak mam gorszy dzień
Uwielbiam niskie męskie głosy...Gadowski ostatnio mój numer 1

Dzasta prosze o link do weloniku

Gadałam z koleżaneczkami i muszę przyznać że boję się tego wieczoru panieńskiego... co te wariatki powymyślają???
Stary 2008-07-14, 22:25   #1975
monai
Rozeznanie

GG do monai

Lilkuś

ja już mam bieliznę ale brakuje mi pończoch i chyba dokupię figi bo w komplecie są stringi, a ostatnio mi się odwidziały kupowałam przez internet biustonosz, pas i stringi - i tylko biustonosz rewelka reszta taka sobie...

a welonu tez jeszcze nie mam! i halki nic mi się nie chce

ja sączę jogurt pitny z braku browarka ale może jutro... ;> kto się umawia ze mną jutro na browarka?
Stary 2008-07-14, 22:33   #1976
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
te łoczyska "" to na "plus" czy na "minus" moich rzes
parę tylko ich jest i to jeszcze w kolorze "świńskiego blondu", czyli jak nie pomalowane tuszem to ich w ogóle nie widać

masz szczęście, że zdąrzyłaś na "obecność"
jasne, że na plus
starałam się zdążyć, ale blue ograniczył mi transfer i strony wolno się otwierają, także proszę o wyrozumiałość

Cytat:

Nasz arsenał już ogladali moi rodzice, pewnie myśleli że coś popróbują a tu nic

Myślałam że będziecie się chwalić bielizną a tu nic, wszystkie bez... Też mam wszyte miseczki w suknie, ale jakoś tak dziwnie mi bez stanika, zresztą one nie trzymaja tak piersi jak stanik i wolałabym coś mieć na sobie
mój bar zamknięty na strychu u B. teściowa pilnuje, a ona gorzej niż cerber-czy może lepiej

i teraz mam dylemat: Panie w salonie LF mówiły, że w mojej kiecce będą wszyte te miseczki-początkowo się ucieszyłam, bo nie chciałam mieć stanika pod sukienką.a teraz jak Soffera pisze, że one nie trzymają to mam stres.nigdy nie miałam takich miseczek więc nie mam porównania.boję się, że w staniku będzie mi niezbyt wygodnie bez ramiączek i będęcierpieć n syndrom podciągania, a zkolei bez to będę płaska.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
\Gadałam z koleżaneczkami i muszę przyznać że boję się tego wieczoru panieńskiego... co te wariatki powymyślają???
też się zaczynam bać co te wariatki wymyślają

monai ja się piszę

edit:bo sięz monai ustawiam-kto dołącza-są jeszcze wolne miejsca przy barze
Stary 2008-07-14, 22:45   #1977
agunia82
Zakorzenienie

To i ja się piszę na imprezkę

A dzisiaj to już się chyba powoli będę zbierać do spania, bo mnie to niskie ciśnienie dobija. Pół dnia podsypiałam a i tak mi się ziewa

Dobranoc słoneczka moje

Stary 2008-07-14, 22:47   #1978
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja-miałam ochotę na piwko, wyjelam z lodowki, wypilam pól i juz mi sie literki mieszają. Pijana byłam raz w życiu- z teściem wypiłam 2 piwka i miałam karuzelę w głowie. Ale na drugi dzień normal- zero bólu głowy- nie wiem co to kac
soffera ja mam bieliznę kupioną- stanik to caren firmy róża a figi amelia tej samej firmy
http://www.ceneo.pl/335175

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2008-07-14 o 22:50 Powód: sofferka nie doczytałam a jestem chwalipięta:)
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 22:52   #1979
dzasta110
Wtajemniczenie

ja też, ja też chcę na imprezkę przygotuję sobie browca i sprita

izazusia link poszedł na priv

a ja niestety wiem co to kac tylko czy jest sie czym chwalić to nie wiem

śliczny ten Twój staniczek

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-07-14 o 22:54 Powód: bo się izazusia pochwaliła
Stary 2008-07-14, 22:57   #1980
soffera
Zadomowienie

Cytat:
mój bar zamknięty na strychu u B. teściowa pilnuje, a ona gorzej niż cerber-czy może lepiej

i teraz mam dylemat: Panie w salonie LF mówiły, że w mojej kiecce będą wszyte te miseczki-początkowo się ucieszyłam, bo nie chciałam mieć stanika pod sukienką.a teraz jak Soffera pisze, że one nie trzymają to mam stres.nigdy nie miałam takich miseczek więc nie mam porównania.boję się, że w staniku będzie mi niezbyt wygodnie bez ramiączek i będęcierpieć n syndrom podciągania, a zkolei bez to będę płaska.
Ja mam suknię z dekoldem w kształcie V i nie jest to krój gorsetowy i w sukni nie mam tak dobrze podtrzymanych piersi jak w staniku w zasadzie to wszyte miseczki ich nie "układają" w żaden sposób.

Izazusia stanik efektowny

Na imprezkę bym poszła ale mam nadzieje ze oprocz browaru cos tez bedzie innego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości