|
|
#4561 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Scent Bar IV
Jestem na nogach od 4:00
Jadę dzisiaj do Chojnic w okolice Gdańska z grupą dzieciaków jak opiekunka (przejazdowa ) i wracam w nocy w czwartek. Nie piszcie za dużo ![]() Mam zamiar popływać sobie na kajaku ![]() Ale jestem niewyspana. |
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio codziennie śni mi się praca Trochę mam tego dość- w dzień praca, w nocy praca; kiedy ja mam wreszcie odpocząć??Wybiorę się dziś po południu do bibiloteki po spory zapas czytania. Na dworze szaro, buro, nie ma to jak zaszyć się z fajna książką i zapomnieć o świecie. |
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie z VS
Ja też bym bardzo chciała ![]() Edycja: No i Strachulec wlazł na stronę i zakochał się na zabój w kilku sukienkach
|
#4564 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Cotton jersey maxi dress
Ruffled halter Bra Top dress (to szczególnie z myślą o wakacjach) i niesukienkowo Drapey swing tee Na razie buszowałam w wyprzedażach
|
#4566 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www2.victoriassecret.com/comm...SZZZ&rfnbr=726 http://www2.victoriassecret.com/comm...SZZZ&rfnbr=726 |
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, liczę na akcję zbiorową prowadzoną przez kogoś obeznanego
|
#4568 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, nie wiecie może czy Bazar Christiana Lacroix (tak się pisze?
) są do kupienia w Sephorze? Wcześniej nie miałam styczności więc nie wiem
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Hecate, zazdroszczę długich nóg
A odnośnie szortów spróbuj może zestawić je z bluzką "bombką" coś jak na zdjęciach poniżej Cytat:
http://www.strawberrynet.com/wfrag.a...d=409&goChar=C. |
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego wypoczynku.
|
|
#4572 |
|
JESTEM ONA
|
Witam
A ja ...jak Filip z konopii- z ogromną prośbą jak i nadzieją tutaj ( bo gdzieżby indziej ). Potrzebuję kilka ( 10-15 fiolek próbkowych) i z 2-3 atomizerki do 10 ml- może ktoś mnie poratuje- bardzo , bardzo proszę .Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#4573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do reszty to niestety nie wiem. Cytat:
Studentką jestem od tygodnia Cytat:
VS chyba sobie ustrzelę ale jakoś tak okazyjnie na Ebayu.Czuję,że może być mój Cytat:
Cytat:
.Mam też kartę także jakby co zbieram zapisy
|
|||||
|
|
|
#4574 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ekstra
To ja dziś po pracy zrobię buszowanie jest jakiś limit kwotowy? ![]()
|
#4576 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4577 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moge Cie wesprzec![]() Cytat:
bede musiala sobie szukac tam xxs, albo moze nawet xxxs, chyba tam sie czasem trafiaja takie rozmiary.
|
||||
|
|
|
#4578 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Mieści mi się tam wszystko w wyjątkiem pudrów sypkich. Cytat:
![]() Cytat:
Też się chcę uśmiać jak norka.
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Eksperyment przeprowadzony na naszej klasie - http://projekt-kasandra.blogspot.com/
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4581 |
|
BAN stały
|
nie wysmiejscie mnie za to co mi przyszlo do glowy
![]() tak sobie pomyslalam, ze moze normalne flaszki perfum tez daloby sie uzupelnic, czesto mam kilka probek jakiegos zapachu, ktorego mam tez flaszke i chcialabym ja "dopelnic", wiec... wpadlam na to ze moze strzykawka z igla taka jaka sie robi szczepionki czy pobiera krew bylaby dobra. Gdyby tak wpuscic to przez wezyk po zdjeciuz niego atomizera? co o tym myslicie? jeszcze nie sprawdzlam ale jutro chyba to zrobie
|
|
|
|
#4582 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A nie możesz kupić na All? Zestaw 10 fiolek można dostać już za 2,5 zł + koszty przesyłki...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
no smierdzace to zmora, cuchnace - koszmar
![]() Ale jak sobie pomyle ile sie trzeba nie myc zeby tak spod skrzydla dawalo to mozg mi staje. Cytat:
Na innych to nawet momentami mi sie podoba, na sobie od razu sie garbie i zal mi sie siebie robi. Cytat:
O! wyprobuje! Takie nawet 'bombki' chyba mam. Dziekuje za komplement
|
||
|
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem, czy to jest śmieszne czy smutne. Najlepsze jest to, że wciąż prawie 300 kolekcjonerek pokemonów ma eksperymentatora w gronie "znajomych" .NK na samym początku była świetnym miejscem w sieci, niestety sami użytkownicy okropnie ją zepsuli. Już kilka razy ręce tak mi opadały, że miałam naszej-klasy dosyć (na przykład gdy dostałam zaproszenie do bzdurnego profilu "Prawdziwe Nimfomanki" Edytowane przez paolla Czas edycji: 2008-07-16 o 19:07 |
|
|
|
|
#4585 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przeczytałam. Rzecz jest dość ciekawa, ale raczej nie jest zaskakująca. Może z wyjątkiem odpowiedzi na jednoznaczną treść maili. ![]() Ja może dziwaczę z tą Naszą Klasą, ale dodaję tylko ludzi, których naprawdę jakoś znam. Jak widać - czasem przez Wizaż. Nie dodaję jakichś grup typu "to samo naziwsko", "ulubiona knajpa" etc. Prześlizgnął mi się za to przez weryfikację twister. Wysłał mi zaproszenie, sprawdziłam, że jest w Scent Barowej grupce na N-K i dodałam myśląc, że to któryś z naszych chłopaków. Teraz dumam nad tym, czy w gruncie rzeczy znam go, czy nie. I jeszcze a'propos rozmów wynikających z kontaktów na N-K. Pewien znajomy (nie kolega i nie kumpel) po uczynieniu mi romantycznego wyznania zapytał, co bym zrobiła, gdyby mnie przy spotkaniu pocałował. Odpowiedziałam: - Twoje zęby nie polubiłyby mojego prawego prostego. Jestem dziś do niczego. Ledwo się ruszam...
|
|
#4587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszłam do wniosku, że z kim chcę mieć kontakt, to mam i już! Nie muszę konecznie ogądać jak eks bojfrend przytył a inny wyłysiał. |
|
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath, nie dziwaczysz. Znajomi to znajomi
Ja też mam wśród znajomych na n-k jedynie osoby, które faktycznie znam. Żadnych miast, nazwisk, imion, spółdzielni mieszkaniowych (tak, zaprosiła mnie moja spółdzielnia mieszkaniowa Wyjątkiem jest tylko profil chóru, w którym kiedyś śpiewałam, ale w tym przypadku naprawdę czuję silną przynależność.Mnie niedawno zaskoczył klient pytaniem, czy udała się ostatnia impreza. Faceta znałam tylko służbowo, zaskoczył mnie niesamowicie takim pytaniem. Okazało się, że rozpoznał mnie na zdjęciu ze wspomnianej imprezy u naszej wspólnej znajomej na n-k właśnie. Nebrasko, ja się jednak obawiam, że straciłabym dużo kontaktów - skończyłam właśnie studia i wróciłam do rodzinnego miasta, na n-k mam wielu znajomych, których poznałam przez te 5 lat. W przypadku wielu z nich ten serwis jest jedyną możliwością kontaktu. |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam na kontroli stopy. Wszystko ok, mam zdjęty opatrunek, jeszcze tydzień leżenia a potem mam zacząć sobie chodzić po domu - o kuli, ale chodzi o to,że mam już na nią następować. Lekarz uprzedził, że to będzie bolało jak jasny gwint
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Jadę dzisiaj do Chojnic w okolice Gdańska z grupą dzieciaków jak opiekunka (przejazdowa
) i wracam w nocy w czwartek. Nie piszcie za dużo 

) są do kupienia w Sephorze? Wcześniej nie miałam styczności więc nie wiem
spróbuj może zestawić je z bluzką "bombką" 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)