![]() |
#4531 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Ciekawy pomysł z tym "projektem" , jednak kiedy oglądałam ten profil to rzuciło mi się w oczy, że facet wybierał jeden typ dziewczyn - patrząc na fotki jego "znajomych"... nie sądzicie, że trochę te jego "badania" naciągane? ![]() Jestem po wizycie najbliższej przyjaciółki od ponad roku mieszkającej w Holandi.. Czekałam i cieszyłam się miesiąc, urządzałam się w szybszym tempie, aby ich ugościć... Wpadła z malutką i facetem na 1,5 godziny ... ![]() Ja wiem, tak to jest z kilkumiesięcznym dzieckiem... dużo rodziny mają po Polsce do poodwiedzania i chrzciny gdzieś na drugim krańcu.. Ale mi jest smutno.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli pisząc o normalnym facecie masz na myśli gościa, który zabrał Twoje papiery - to moim zdaniem nie zasługuje on na to miano ![]() Męski? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja Mama dostała kiedyś taką w prezencie - to dzbanuszek do mleka. Biała w czarne łaty, ale niezbyt duża. Bardzo dziękuję ![]() Szyba już wymieniona - zrobiła się taka siatka, że baliśmy się, że z każdym ruchem poleci. Mam nadzieję, że kolejna wytrzyma co najmniej tyle co jej poprzedniczka... Margot, a może wymienisz jednak?...
![]() |
#4534 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Widzisz jak to jest z tymi nosami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
niecnotliwa dziewica
|
Annmarie, to okno jest w takim stanie, ze do wymiany jednej szyby wstyd nawet kogokolwiek wołac. Przydałoby się skorzystać z okazji i wymienić całe, ale na to niestety brak mi funduszy.
Agnysko, Mskladaczku, Paollu - współczuje bólów kręgosłupa i życzę, oby mineły jak najszybciej ![]() Magda, a tak w ogóle - śliczny avek ![]() Wróciłam do domu po spędzeniu bardzo interesujacego popołudnia i chyba się zagłębię w Białołęckiej - wciąga ![]() ![]()
#4536 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Moi Drodzy!
Żegnam się z Wami na najbliższe dwa tygodnie! ![]() Będę za Wami mocno tęsknić! I piszcie dużo żebym miała co nadrabiać po powrocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Nosku - baw się dobrze
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4539 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Obolalym - duzo zdrowia.
Nosku - milego wyjazdu! Dziewczyny kupilam szorty, zwykle czarne, proste bez udziwnien, krotkie. Z czym mozna nosic szorty?? Zeby nie wygladac jak na 'zarobku' Tak to jest jak kupuje sie cos pod wplywem chwili... Moj facet dostal nowa prace. W ogole mialam byc teraz na koncercie Kylie M. ale nie na moje nerwy takie show. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie rzucającą się w oczy górą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Ale brunetką też jestem farbowaną
![]() ![]() Dziewczyny,planuję zakupy na Victoria's Secret.Czy byłybyby jakieś chętne na wspólny zakup?Koszty przesyłki zaczynają się od 28$ i rosną wraz z ceną towarów ![]() ![]() http://www.victoriassecret.com/ Nosku-miłego wywczasu życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
w plaskim obuwiu w zestawieniu z tymi szortami wygladam jak poldebil
![]() Chyba, ze bylyby to kozaczkowate. Ale nie posiadam ale posiade. Jak znajde. Z doborem gory mam najwiekszy problem wlasnie... Zdjecie szortow - koszulka przypadkowa, taka dzis mialam na sobie. Wiem, ze wyglada penisowo. Bez kitu nie wiem z czym to nosic. W ogole ostatnio dokonalam odkrycia, ze ciuchy nie mieszcza mi sie w szafach a ja ubieram sie czesto w jedno i to samo bo - nie trza prasowac -jest czarne - lubie |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
czyli Endżi
|
Nosku, baw się dobrze!
![]() Hecate, no właśnie - z płaskimi butami i stonowaną górą ![]() ![]() Burn, a kiedy kupujesz? Bo ja bym się skusiła po pierwszym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Moleskina? Pierdółka, a cieszy - dobra rzecz właśnie na prezent. Ja wręczyłam tacie ze trzy lata temu, od tej pory już się nie przejmuję i kupuję zawsze ładną koszulę albo t-shirt. Jak Pilch wyda nową książkę, to dołączam nową książkę Pilcha. A jak nie wyda, to jakiś biovital czy inne zdrowotności. I tyle. Przewidywalna jestem.
![]() Wcześniej też zawsze miałam z tym prezentem problem. Tata to taki typ, który ma wszystko, co potrzebuje, oprócz wolnego czasu i wypoczynku. ![]() I mój tata też ma niedługo urodziny. W piątek. Koszula czeka. ![]() ![]()
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam z mysla o imprezach, ale wolalabym uniknac efektu remizowego czyli 'spiewa i tanczy zespol z Komanczy' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
czyli Endżi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyzej wkleilam ![]() szorty - very short shorts ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oni tam mają całą masę cudownych rzeczy ![]() ![]() Ciekawią mnie też ich zapachy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja też mam dłuuuugą kolejkę zapachów do solidnych testów. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A moja siostra cioteczna z natury ma bardzo ciemne oczy i bardzo jasne włosy ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
niecnotliwa dziewica
|
Nosku, udanego wypoczynku, baw się dobrze!
![]() Pilcha, swoja drogą, tez uwielbiam. Tzn. nie jego osobę, tylko twórczośc ![]() ![]() Hecate, kolejny raz podziwiam Twoje nogi, naprawdę, Ty to sobie mozesz pozwolić na każdy model i fason i będzie Ci dobrze ![]()
![]() |
#4554 |
czyli Endżi
|
Hecate, masz piękną figurę!
Trochę z tymi szortami dałoby się pokombinowac ![]() ![]() Jeśli mogę by szczera to powiedziałabym Ci, że nawet w takich byłoby Ci lepiej ![]() ![]() Wklejam kilka zdjęc - może coś Cię zainspiruje ![]() ![]() ![]() Tak do śmigania na teraz może byc z japonkami/baletkami a na górę gładki t-shirt z małą kamizelką (jeśli lubisz) albo tuniką. Takie są moje propozycje ![]() Burniaczku, nie chciałabym opóźniac zakupów ![]() ![]() Zapachy są cudowne! Miałam Very Sexy i uważam, że jest świetny. Kuszą mnie jeszcze Mood Suculent... ![]() O, i błyszczyki polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie dość,że mam bardzo ciemne oczy(a marzyły mi sie od zawsze niebieskie ![]() ![]() Aniołku,nie ma sprawy-ja i tak pewnie kupię kostium w "realu" bo w końcu lepiej i rozsądniej jest przymierzyć także mogłybyśmy zamówić później. Na zapach chyba się jakiś skuszę-ciekawa jestem Pink (ciekawe czemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje nogi i ja slicznie dziekujemy ![]() Cytat:
Zestaw z szarymi szaszkami (?) jest cudowny. Wszelakie z kozakami mnie zachecily. Aczkolwiek widzac teraz dysproporcje pewnie wcisne je na dno szafy, moze kiedys schudne do nich. Truskawko - dzieki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Burn! Gratuluję zostania studentka biologii!! Pewnie juz dawno nią jesteś, ale dopiero teraz miałam okazję to zobaczyc w Twoim podpisie. Przed Tobą piękny okres życia!
(i masz świetny awatar!) Ostatnio mało mnie na Wizażu, bo trafiłam w wielce imprezowe towarzystwo, ale czasem zaglądam tu do Was - często mi tęskno za Wami, ale czasu brak na wszystko ![]() Widzę, że szorty na tapecie - to jednak nie moja działka - jedna z kilku części garderoby, która raczej nie zagości w mojej szafie (obok długie spódnicy i długiego płaszcza: na innych tak, ale na sobie never!) |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze się boję tej odpowiedzialności odpowiedzi na pytanie "Czy będzie mi się podobał?" ![]() ![]() Myślę, że by Ci się spodobał, ale nie daję za to głowy ![]() Very Sexy jest w naszym KWC - poczytaj, może te opinie trochę Cię naprowadzą ![]() Cytat:
![]() A śmierdzące przymierzalnie to zmora ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.