|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
onaella ja rok temu podczas wakacji w Norwegii przytyłam 6kg! i do tej pory czuję tego skutki
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie martw się napewno uda Ci sie pozbyć tych zbędnych kg |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ponad tydzień a ja tylko 2kg Wy jakoś tak szybciej chudniecie ćwicze codziennie 30minut jem wg SB nie grzesze eh mam doła niby mam tylko(aż ) 6kg do zrzucenia i co? a dziewczyny tu po 10 albo więcej gubią
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam, że jak byliśmy w Chorwacji i codziennie imprezowaliśmy, co oznaczało picie słodkich drinków i jedliśmy na mieście - pizzę, lasagne itp. to czułam się ok, bo nie myślałam o kaloriach, ale po powrocie ciężko było przejść na zdrowe odżywianie...
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na 1 fazę nie pójdę, bo wiem, że nie dam rady teraz na tyle wyzeczeń, a najbardziej owoce, i po co mam sie katować i wzbudzać u sibie jakies durne poczucie winy, będe od razu na 2 fazie i mam nadzieję, że będzie dobze. |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ma szans bym do końca sierpnia schudła a miałam jechac mierzyc suknię
trudno poczekam mam nadziję, że mi się uda
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
ślubną??
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
tak bo chiałam konkretny krój przymierzyć ale jeszcze nie kupić tylko sprawdzić czy łądnie się prezentuje
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc musze zobaczyć w sklepie bo inazej w dresie pójde u nas zostało rok i 9 miesięcy bo my w kwietniu slubujemy
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny.
Rzadko sie tu ostatnio pokazuje, bo nie chce Wam motywacji odbierac...Ostatnie dwa dni to jedna wielka porazka! Dzisiaj juz ladnie jest i bedzie na dlugo. Mam dzisiaj w sobie tyle motywacji! Przemyslalam wszystko i teraz pelna kontrola i ladne jedzonko chocby nie wiem jak mnie ciagnelo do grzechow! Kupilam sobie dzisiaj chrom - moze cos mi pomoze. Dobrze, ze codziennie cwicze i mam na to ochote. Niestety ta pogoda zle na mnie wplywa, a w dodatku jestem przed @. Kaska87 nie martw sie, bo waga na pewno bedzie spadac. A na ktorej jestes fazie? Bo mi sie wydaje, ze juz na II, wiec teraz powinno spadac ok 0,5-1kg tygodniowo. Edit: Widze, ze jestesmy w zwiazkach podobny okres. Ja jestem z mojmTz 4 lata 2 miesiace i bodajze 14 dni ![]() Onaella milo, ze znow sie pojawilas na forum. Mam podobny problem co do wyboru fazy. Jem zgodnie z II, ale mam ochote wskoczyc na I. Niestety ja tak kocham owoce. Reszte produktow przezyje, ale owoce niestety nie...
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jeszcze ponad 2 lata bo my w sierpniu. żeby całkowicie nie odbiegać od tematu wątku to napisze tak...........MAM NADZIEJĘ WAŻYĆ WTEDY Z 7 KG MNIEJ,no...to powiedziałam co wiedziałam ![]() Domi22 dlatego ja nie będę sie katować 1 fazą, bo wiem ze mogę nie dac rady, a potem wyrzuty sumienia a to jest chora sytuacja, dlatego skoro mogę chudnąc na 2 fazie to czmu nie skorzystać
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
Ja przed slubem przytylam prawie 6 kg
Gdy pojechalam w styczniu mierzyc suknie i zdecydowalam sie juz na konretny model panie w sklepie spinaly mi ja na plecach bo leciala, wydawalo sie ze cala do przerobki. Na miesiac przed okazalo sie ze nie ma co zwezac, a na ostatniej przymiarce balam sie ze juz w nia nei wejde. Smieje sie ze jestem jedyna panna mlodą która przytyla przed a nie po. Wszystko przez to, ze przed nie bylo kolorowo, caly stres zajadalam. Po tym jak zrzucilam na SB ponad 10kg wszyscy mowili ze zle wygladam, w kołko chcieli mnie czyms czestować. Ubzduralo mi sie ze caly swiat chce mnie utuczyc i nikt we mnie nie wierzy. Troche zajelo zanim z tego "wyszlam". Teraz grzecznie na SB 52 dzien i poki co odzyskalam juz 4 kg, ale chudne duzo wolniej niz za pierwszym razem ![]() Moze to i lepiej, nie wroci tak szybko. Zaczynając SB w lutym 2007 wazyłam 66kg, zeszlam do lipca na 51kg. Slub miałam w kiwetniu 2008 i w tydzień po nim wazylam 63kg. Teraz po tych 52 dniach diety waga od wskazuje dluzszego czasu 57kg. Chcialabym zatrzymać się tak na 54kg i przedewszystkim je utrzymać ![]() Echh... |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
jak startowałam to wazyłam 62 teraz po ponad tygodniu waże 60 i jeszcze te 5kg
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam nie gadaj głupot bo lanie dostaniesz
Twoja waga jest już naprawdę w pożadku, wiem, że napewno chciałabyć ważyć mniej, ale pomyśl sobie, że sporo dziewczyn póki co marzy żeby ważyć 60 kg, np ja.
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz go nie ma 2 miesiące to chcę to zgubićale ale pochwale się bo kaloryfer na brzuszku powraca a myślicie, że jak ćwicze to tłuszcz "zamienia sę" w mięśnie i waga może nie spadać a i tak chudnę ![]() rano chyba pójde do parku biegac trchę sie boję bo mi keidyś jakiś zboczuch pokazał...blech
|
|
#984 |
|
Przyczajenie
|
3 dzien na SB i coraz bardziej mi sie podoba
Wszystkie przepisy są łatwe do przyrządzenia i akurat trafione w mój gust :d :d śniadanie: jajko na twardo i pół papryki nadzianej polowa serka wiejskiego3% ze szczypiorkiem,pomidorem,r zodkiewka. 2 sniadanie: jajko na twardo 2 zawijasy(pol serka wiejskiego, 2 plasterki szynki gotowanej) czerwona herbata.Obiad: sałatka- piers pokrojona na kawałki i usmażona, sałata lodowa,pomidor rzodkiewka,szczypiorek,pa pryka,sos czosnkowy(oczywiscie własnej roboty z jogurtu naturalnego 0%), garsc pestek łuskanych ze slonecznika i zielona herbata. na kolacje pewnie serek wiejski z warzywami. Wydaje mi sie ze dzien dzisiaj minął bez żadnych grzechów (jak narazie ) Mam racje? :d
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie czy jesli będe przez miesiąc na I fazie to nic mi nie będzie (chodzi mi o zdrówko) bo ja nie jestem głodna jedząć I fazowo i moge tak całe zycie jeść
tylko czy jest to dozwolone
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
od razu muszę to napisać, bo ahhh : dziękuję Wam skarby moje, że tyle pozytywnych opinii na temat mojego wyglądu się pojawiło to tak miło czytać.. i wiem, że płyną prosto z serduszka. aa i taki PS nie wiem, co Wy wszyscy widzicie w tych moich nogach :P nawet w świecie rzeczywistym, często słyszę że mam ładne nogi. ![]() a co u mnie więcej? wczoraj mi się wziął i monitor spalił i byłam pozbawiona na wieczór wizażu. dzisiaj już byłam na Piotrkowskiej z bratem i kupiliśmy. 20sto calowy, więc mam teraz duuuuuży wizaż. (; co do dietki - I fazę przechodzę bardzo łagodnie. (; jem zgodnie z zasadami, z małymi wyjątkami. (; gdyż dzisiaj zjadłam sobie małego loda włoskiego, a później z koleżanką na takie "gibki" od neastle, one mają tylko 50 kcal, więc nie jest źle ;] także oprócz tych lodów dwa dni przebiegły spokojnie. a w jadłospisie przedstawia to się tak: ś omlet na słodko /słodzik, cynamon, homo nat/ grzeszek: lód włoski II ś homo grzeszek: lód 'gibek' O kalafior z nat /nie miałam piersi z kuraka w domu!!!/ i teraz tylko kolację zjem, ze 2 jajka może, bo strasznie pełna jestem. ![]() + czerwona herbata od dzisiaj znowu regularne ćwiczonka, tzn. skakanka, brzuszki i step'erek z filmiku i gitez malinka (; w sklepie. ![]() ![]() Cytat:
wrzuć do mnie na pw i już jesteś na liście. ![]() edit: kaska87 Kasiu nie wolno, aż tak mocno przedłużać I fazy, niezdrowe by to było. Wskocz od razu na II fazę, tylko po woli dodawaj węgle. Jakieś owoce, czy ciemne pieczywo. (; |
|
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro się okażę, ale na nic nie liczę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie stawiałam pasjansa z pytaniem ' czy juz coś schudłam? '
i wyszło, że nie, haha.
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
a ja po prostu to czuję
![]() za bardzo zgrzeszyłam parę razy, ale wiedzie co? dla mnie najważniejszy jest jednak komfort psychiczny. czuję się lepiej jedząc zdrowo, chociaż podobno ta I faza nie taka zdrowa :-P
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
niezdrowa? ;>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

) 6kg do zrzucenia i co? a dziewczyny tu po 10 albo więcej gubią

więc musze zobaczyć w sklepie bo inazej w dresie pójde u nas zostało rok i 9 miesięcy bo my w kwietniu slubujemy
Przemyslalam wszystko i teraz pelna kontrola i ladne jedzonko chocby nie wiem jak mnie ciagnelo do grzechow!

Twoja waga jest już naprawdę w pożadku, wiem, że napewno chciałabyć ważyć mniej, ale pomyśl sobie, że sporo dziewczyn póki co marzy żeby ważyć 60 kg, np ja.

wystarczy Marzena