|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
daget no masz szczęście, że się zameldowałaś
![]() wklej zdjęcia własnoręcznie zrobionych dekoracji, przez które zaniedbałaś nasz wątek ![]() i dziękuję ![]() teraz to już serio idę spać bo z mojego planu to się wielkie nic zrobi ![]() Spokojnej nocy |
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się dziewczynki żegnam, tym co jeszcze siedzą dobranoc, tym co już nie dzień dobry
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nie pożegnałam się wczoraj z Wami bo internet padł- mój TZ stwierdził że się przegrzało od naszych plotek na wizażu ![]() Zbieram się i jadę pozałatwiać koleżance rzeczy na obronę- już tak tydzień latam od jej promotora do recenzenta do dziekanatu i te sprawy. Ma 200km na uczelnię, nie chce zostawiac swoich mężczyzn by u mnie nocować i samemu to załatwić. Kamil mówi że daję się wykorzystywać ale co ja mam zrobić? Powiedzieć- przyjedź i sama załatwiaj?? Tym bardziej że jak jej nie sprawdziłabym wczoraj tych papierów to moja podróż okazałaby sie daremna. Dobra lecę bo muszę to jej załatwić przed 9 bo potem jej promotor wyjeżdża Buziaki
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewuszki z rana, jak to dobrze, ze dzis piatek i nawet pogoda sie poprawia
... Na prosbe Lilusi wklejam nasze wczorajsze wypocinki... aaaaa i dodam, ze mam bzika na punkcie piorek ![]() Przy okazji dorwania aparatu zrobilam rowniez zdjecia naszych obraczek ![]() Bym zapomnialam ciesze sie zw widze nasza Mo(r)deratorke
|
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w piękny słoneczny poranek i zapraszam na kawkę do Zasiedmiogórogrodu
![]() w koncu piątek, a ja rano poprztykałam się z moim TŻ-powód: miał przesunąć rozpoczęcie urlopu o 2 dni-ze środy na piątek i miałam w piątek wieczorem po Niego jechać. Dzisiaj dzwoni i mówi: to jesteśmy umówieni?, w środę w południe będziesz?ja nieprzytomna zaspania pytam w jaką środę. A On:przecież mam urlop, co nie chcesz po mnie jechać?to nie-wrócę sam. ech z Facetem to gorzej czasem niż z Dzieckiem. ale jest już ok. pojadę po NIego po pracy w środę. ![]() izazusia Ciebie to jest święta Kobieta ![]() (dzisiaj wysyłam sztyft idę na pocztę po pracy bo rano nie zdążyłam.buziaczki ![]() Daget dziękuję za pamięć też mam pióraski tylko bordowe ![]() napracowałyście się ![]() i te obrączki
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-18 o 08:11 Powód: pochwałka dla Dagecika:) |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wypiłam kawkę to teraz mogę nadrobić Wasze wczorajsze <niemałe> wypocinki! Rozdaliśmy następne 4 zaproszenia, więc jestem happy! Zaraz napiszę znów jak tylko przebrnę przez ten stos postów! Nie myślcie, że się mnie pozbędziecie kociaki
|
#2557 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszę sie ze jest oki jakie te ozdoby na klamki mozesz pokazac? Cytat:
bardzo mi miło się z Wami pisze klika smieje itp ale mam dwójke dzieci i nie mam jak po pracy wchodzic na neta także wybaczcie mi buziaki a tymczasem z pracy moge klikac Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 13:46 Powód: uduszę za post pod postem! |
||
|
|
|
#2558 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana juz po kawusi i domowej jagodziance (teściowa wczoraj upiekła) Mniam...
Cytat:
dobreCytat:
Cytat:
Jakie śliczne...a jakie do mamusi podobne![]() Cytat:
To dobrze. Cytat:
ja bym się zastanowiła nad głębszym sensem, gdzie on te mini tak ogląda ))Ale sukienki to jeszcze nic. Moja siostra ma chłopaka w Anglii. Jak przylatywał na nasze to powiedziała, żeby jej kupił puder, a on biedny chłopaczyna przywiózł fluid ) Trzeba było widzieć moją siostrę w akcji, jak ona nie mogła zrozumieć jak mozna fluid z pudrem pomylić Ale sie wtedy nasmiałam a z drugiej strony to było mi szwagra szkoda
|
|||||
|
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
jak załącza sie plik ?
o poradziłam sobie ta guzik chyba za duzy plik Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 13:47 Powód: uduszę! |
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w ten niezbyt słoneczny poranek i życze miłego dnia.
![]() ![]()
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie piekny i słoneczny
|
|
|
|
|
#2562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczne maleństwo Cytat:
Martuś bardzo się cieszę Kochana Cytat:
Liluś normalnie prosto z podłogi popełzłam do domku , heheCytat:
a ja już po kawce jestem i wcinam ciasteczko ![]() miłego dzionka Kochane |
||||
|
|
|
#2563 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dopiero doszłam do 84 strony!
Ufffff.... ale tego jest!!! I same rzeczy do komentowania!!! Będę to robiła na raty ![]() Cytat:
ależ się uśmiałam ![]() Troszkę się wstydziocham ![]() ale bardzo mi miło słysząc takie pochlebstwa milusie... I za cóż tu Cię mam bić kochanie??? Tylko i wyłącznie całować ![]() Cytat:
Zdjęcie Izulka z miłością rzeczywiście bomba ![]() A co do tej dyskusji... Same wiecie z resztą, że mam rybkę i wiecie co napisałam <byłam tam aktywna>! Nic więcej nie dodam. ![]() Wyglądasz bombowo w księżniczce!!! Jak prawdziwa księżniczka!!! I się niczym nie przejmuj, bo wiesz że jesteśmy szczere i obiektywne!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wariatki moje kochane!!! Cytat:
![]() Będzie Ci pasował myślę! ![]() Kochana a czy pokażesz mi swoją sukienusię lub najlepiej siebie w niej???? Prosię Cytat:
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
fajne kiecki
i super biżuteria w 4 zdjatku |
|
|
|
#2565 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() hahahahahahhaha dobre Cytat:
umarłam!!! ![]() Kochanie jak już się uspokoiłam to napiszę, że bardzo mi się podobasz w tej sukni!!! Jest naprawdę śliczna!!! szczerze!!! Ale zgadzam sie z dziewuszkami co do welonu! Jest troszkę przytłaczający samą Ciebie i Twoją suknię! Powinien być delikatniejszy... Przemyśl to jeszcze! Cytat:
Jeśli się spoci jak szczurek to w pogotowiu będzie na niego czekała koszula z krótkim. To tak w razie czego Ojej.... wzruszyłam się Witamy stałego bywalca wizażu! Bo przecież jest ciągle obecny ze swoją mamusią! ![]() Cytat:
Ja również stawiam na drugi bukiet!!! Bardziej podoba mi się od 3! ![]() Wracam do czytania!
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
![]() Jeszcze raz dziekuje za serdecznie przyjecie mnie do grona zwariowanych PM 2008 ![]() Oczywiscie tempo pisania na forum ani na chwilke nie maleje, wiec juz od wczoraj mam spore zaległości ![]() I nie wiem kiedy to nadrobie, bo dzis po pracy idziemy do ksiedza a potem zapraszac gości. Trzymajcie kciuki zeby wszystko poszło gładko ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i zycze miłego dnia |
|
|
|
#2567 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupie dzisiaj bedzie z gowy Komu komu ??? Sztyft Compedd ? za 7.30€ ewentualnie zamowienia skladac do srody wlacznie potem mnie nie bedzie :p No to super bo zamowilam 3 bukiet i sie ciesze ze bedzie pasowal , a juz mialam watpliwosci Cieszem siem Ma cos w sobie i jabardzo lubie lilie i slicznie pachna tyljko tesciowa i moja mama mnie zapachem straszyly, zolzy jedne. [ Cytat:
-------- ja bym tak zrobila Cytat:
od mlodych slliczny symbol, a nie daje u mmnie ze by nie bylo TOOOOOOOOO Much Nie ma za co z cytowaniem musi byc max 122 kb trzeba zmniejszyc
|
|||
|
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja co prawda w spodnicach zadko chodzę,a jesli już to też takich w kolanko już trochę za.A co do dekoldów,to on chyba nie widział dużego dekoldu,bo jak już coś zakładam to tylko moze delikatnie jet podkreslone to i owow,a zresztą niby co by mi się miało wylewac z tego dekoldu przy moim 75 B ![]() Pierwsza jest sliczna,a dwie ostatnie to Linea Rafaelii...uwielbiam suknie tej firmy,chociaż słyszałam opinie,że tak fantastycznie wygladają tylko zdjeciach katalogowych,w rzeczywistosci juz nie są tak "cudaczne" ...tak czy siak też chce mieć taką bizuterię!!!!!!!!!!
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
fajny makijaz i fryzurka
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Widze wiinii ze ciezko pracujesz w pracy... Hihiihih czyzbys dopracowywala swoj image slubny ?
Fryzurka, makijaz, bizu ... Pieknie, pieknie... Kurcze ile razy chce Ci cos napisac to zaczynam Wanili ... a potem patrze, ze zle napisalam
|
|
|
|
#2571 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam teraz luzik guzik w pracy wiec dopracowuje ostro co by dobrze wypasc ![]() Cytat:
mam ochote podesłac tej pani od Ciebie co dostałam namiary na własnie taka bizu - jak myslisz poradzi sobie? a Ty koniecznie pokaz swoja jak bedziesz juz miała lub podeslij zdjatko z projektu
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 13:47 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#2572 | |||
|
Raczkowanie
|
no i ze moge wklejac moja suknie do woli Cytat:
( wyglada na to ze ze mnie nie jest swieta krowa a swiete prosie ) Masz zdjecie w drodze wyjatku, ale wiecie co wklejam sukienke bukiet i fryza wsztystko w jednym i tezaz prosze "Prosie" o opinie, czy razem to wszystko pasuje ? - wklejam tez buty Cytat:
albo kupie sobie jedna przed slubem i caly dzien bede ja ze soba nosic ![]() ![]() Cytat:
A daget ja tez mam fiola na punkcie piorek i zrobilam tylko ze moje sa fioletowe i zamierzam dodac do bukietow na stolach a ty w jakim celu sie meczylas?
|
|||
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko zgrabniutko dopasowane. Ja osobiscie nie znosze zapachu lilii dlatego z pierwowzoru bukietu je wyrzucilam. Co by mnie nie zemdlilo. A co do piorek, to koncepcje mam podobna do Twojej do bukietow, lecz ja mam caly wor (przyslany poczta od babci ze wsi). Mama sie nabijala, iz dobrze, ze Poczta nie wiedziala co jest w paczce bo by mnie smiechem zabili. Reszta piorek zawisnie na drucikach i bedze zwisala z sufitu w lokalu, jak rowniez bedzie dodana do stroikow na swiecznikach oraz dekoracji koszy (na wodke i cukierki).
|
||
|
|
|
#2574 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze coś
nie jestem tradycjonalista lubie inaczej oryginalnie nie lubie tez koków na głowie - to sa za ciezkie i postarzające fryzury dla Was kobietki |
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Katia 0117 Linea Rafaelii- przymierzalam te suknie wlasnie ta z kolnierzem i serio w rzeczywistosci naprawde nie ma to uroku wyglada jakby to byly farfocle - no ale ja mam klasyczny gust i przymierzalam sukienke bedac na "nie" , a co do biju mysle ze wiinii bardzo bedzie ci pasowala do twojej sukienki wez tez koniecznie bransoletke a w uszach pojedyncze perelki
|
|
|
|
#2576 | ||||
|
Raczkowanie
|
witam w piątek :0
Cytat:
![]() Cytat:
Ale trochę się martwię, bo żadna z Was nie napisała, że bukiet nr 1 jest ładny hmCytat:
Cytat:
. Też będziemy mieli księgę gości. Okładka jest z drewna, ześrubowana a w srodku kartki z papieru czerpanego. Mi się szalenie podoba kilka pierwszych kartek zamierzam wykorzystać i zamieścić tam kilka naszych zdjęć z dzieciństwa i tak przez całe życie przelecieć, coś o naszych zainteresowaniach i do każdego zdjęcia jedno zdanie komentarzu, a i na początku będzie też taka prowizoryczna mapa Polski z miejscami ważnymi w naszym życiu, bo każde z nas pochodzi z innych krańców Polski, poznaliśmy się w W-wie, a teraz mieszkamy na południu, ale slub bierzemy jeszcze gdzie indziej, więc trochę to wyszło zabawnie.aha - nie wiem, czy się chwaliłam, ale jutro mam wieczór panieński i nie mogę się już doczekać
|
||||
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
albo tak
ta szara mogłaby by ecru badź biała |
|
|
|
#2578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lucucelo jak bedziesz miala mocowany welon?? Pytanie czysto techniczne, bo wszystko mi sie podoba fryzura rewelacja, tylko nie wiem jak w to zamocuja welon. W sumie jeszcze jade na zdjecia i zastanawialam sie, czy moglebym sie w ten sposob uczesac Suknia i welon po prostu rewelka... dodam, ze moj mial podobne wykonczenie krysztalkami
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez tak myslałam mam burze loków na głowiei długie wiec kolczyków moze nie byc widac chce mieć lekkie fale i luzno upiete pełen romantyzm
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Buziaki
hand-made: urodzinowo na 40tkę

dobre

ta cena to nawet mnie lekko zszokowała (oczywiście biała, długi rekaw na spinki)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo bym chciała jednolicie i poprzycierać je żeby uzuskać taki "stary" efekt, jak któraś z szanownych wizażanek się w tym orientuję to poproszę o porady