![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
daget no masz szczęście, że się zameldowałaś
![]() wklej zdjęcia własnoręcznie zrobionych dekoracji, przez które zaniedbałaś nasz wątek ![]() i dziękuję ![]() teraz to już serio idę spać bo z mojego planu to się wielkie nic zrobi ![]() Spokojnej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Ja też się dziewczynki żegnam, tym co jeszcze siedzą dobranoc, tym co już nie dzień dobry
![]()
#2553 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nie pożegnałam się wczoraj z Wami bo internet padł- mój TZ stwierdził że się przegrzało od naszych plotek na wizażu ![]() Zbieram się i jadę pozałatwiać koleżance rzeczy na obronę- już tak tydzień latam od jej promotora do recenzenta do dziekanatu i te sprawy. Ma 200km na uczelnię, nie chce zostawiac swoich mężczyzn by u mnie nocować i samemu to załatwić. Kamil mówi że daję się wykorzystywać ale co ja mam zrobić? Powiedzieć- przyjedź i sama załatwiaj?? Tym bardziej że jak jej nie sprawdziłabym wczoraj tych papierów to moja podróż okazałaby sie daremna. Dobra lecę bo muszę to jej załatwić przed 9 bo potem jej promotor wyjeżdża ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewuszki z rana, jak to dobrze, ze dzis piatek i nawet pogoda sie poprawia
![]() ![]() Przy okazji dorwania aparatu zrobilam rowniez zdjecia naszych obraczek ![]() Bym zapomnialam ciesze sie zw widze nasza Mo(r)deratorke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Wtajemniczenie
|
Witam w piękny słoneczny poranek i zapraszam na kawkę do Zasiedmiogórogrodu
![]() w koncu piątek, a ja rano poprztykałam się z moim TŻ-powód: miał przesunąć rozpoczęcie urlopu o 2 dni-ze środy na piątek i miałam w piątek wieczorem po Niego jechać. Dzisiaj dzwoni i mówi: to jesteśmy umówieni?, w środę w południe będziesz?ja nieprzytomna zaspania pytam w jaką środę. A On:przecież mam urlop, co nie chcesz po mnie jechać?to nie-wrócę sam. ech z Facetem to gorzej czasem niż z Dzieckiem. ale jest już ok. pojadę po NIego po pracy w środę. ![]() izazusia Ciebie to jest święta Kobieta ![]() (dzisiaj wysyłam sztyft ![]() buziaczki ![]() Daget dziękuję za pamięć też mam pióraski tylko bordowe ![]() napracowałyście się ![]() i te obrączki ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-18 o 07:11 Powód: pochwałka dla Dagecika:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wypiłam kawkę to teraz mogę nadrobić Wasze wczorajsze <niemałe> wypocinki! Rozdaliśmy następne 4 zaproszenia, więc jestem happy! ![]() Zaraz napiszę znów jak tylko przebrnę przez ten stos postów! Nie myślcie, że się mnie pozbędziecie kociaki ![]()
#2557 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszę sie ze jest oki jakie te ozdoby na klamki mozesz pokazac? Cytat:
bardzo mi miło się z Wami pisze klika smieje itp ale mam dwójke dzieci i nie mam jak po pracy wchodzic na neta także wybaczcie mi buziaki a tymczasem z pracy moge klikac Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 12:46 Powód: uduszę za post pod postem! |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam z rana juz po kawusi i domowej jagodziance (teściowa wczoraj upiekła) Mniam...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To dobrze. Cytat:
![]() ![]() Ale sukienki to jeszcze nic. Moja siostra ma chłopaka w Anglii. Jak przylatywał na nasze to powiedziała, żeby jej kupił puder, a on biedny chłopaczyna przywiózł fluid ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Rozeznanie
|
jak załącza sie plik ?
o poradziłam sobie ta guzik chyba za duzy plik Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 12:47 Powód: uduszę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w ten niezbyt słoneczny poranek i życze miłego dnia.
![]() ![]() ![]()
#2561 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie piekny i słoneczny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() śliczne maleństwo ![]() ![]() Cytat:
![]() Martuś bardzo się cieszę Kochana ![]() Cytat:
![]() Liluś normalnie prosto z podłogi popełzłam do domku ![]() Cytat:
![]() a ja już po kawce jestem i wcinam ciasteczko ![]() miłego dzionka Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dopiero doszłam do 84 strony!
Ufffff.... ale tego jest!!! I same rzeczy do komentowania!!! Będę to robiła na raty ![]() Cytat:
ależ się uśmiałam ![]() Troszkę się wstydziocham ![]() ale bardzo mi miło słysząc takie pochlebstwa milusie... ![]() I za cóż tu Cię mam bić kochanie??? Tylko i wyłącznie całować ![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjęcie Izulka z miłością rzeczywiście bomba ![]() A co do tej dyskusji... Same wiecie z resztą, że mam rybkę i wiecie co napisałam <byłam tam aktywna>! Nic więcej nie dodam. ![]() Wyglądasz bombowo w księżniczce!!! Jak prawdziwa księżniczka!!! ![]() I się niczym nie przejmuj, bo wiesz że jesteśmy szczere i obiektywne!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wariatki moje kochane!!! ![]() Cytat:
![]() Będzie Ci pasował myślę! ![]() Kochana a czy pokażesz mi swoją sukienusię lub najlepiej siebie w niej???? Prosię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2564 |
Rozeznanie
|
fajne kiecki
i super biżuteria w 4 zdjatku |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
umarłam!!! ![]() Kochanie jak już się uspokoiłam to napiszę, że bardzo mi się podobasz w tej sukni!!! Jest naprawdę śliczna!!! szczerze!!! ![]() Ale zgadzam sie z dziewuszkami co do welonu! Jest troszkę przytłaczający samą Ciebie i Twoją suknię! Powinien być delikatniejszy... Przemyśl to jeszcze! ![]() Cytat:
Jeśli się spoci jak szczurek to w pogotowiu będzie na niego czekała koszula z krótkim. To tak w razie czego ![]() Ojej.... wzruszyłam się ![]() Witamy stałego bywalca wizażu! Bo przecież jest ciągle obecny ze swoją mamusią! ![]() Cytat:
![]() Ja również stawiam na drugi bukiet!!! Bardziej podoba mi się od 3! ![]() Wracam do czytania! ![]()
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
![]() Jeszcze raz dziekuje za serdecznie przyjecie mnie do grona zwariowanych PM 2008 ![]() Oczywiscie tempo pisania na forum ani na chwilke nie maleje, wiec juz od wczoraj mam spore zaległości ![]() I nie wiem kiedy to nadrobie, bo dzis po pracy idziemy do ksiedza a potem zapraszac gości. Trzymajcie kciuki zeby wszystko poszło gładko ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i zycze miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupie dzisiaj bedzie z gowy Komu komu ??? Sztyft Compedd ? za 7.30€ ewentualnie zamowienia skladac do srody wlacznie potem mnie nie bedzie :p No to super bo zamowilam 3 bukiet i sie ciesze ze bedzie pasowal , a juz mialam watpliwosci ![]() Cieszem siem ![]() Ma cos w sobie i jabardzo lubie lilie i slicznie pachna tyljko tesciowa i moja mama mnie zapachem straszyly, zolzy jedne. [ Cytat:
-------- ja bym tak zrobila ![]() Cytat:
![]() Nie ma za co z cytowaniem ![]() musi byc max 122 kb ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza jest sliczna,a dwie ostatnie to Linea Rafaelii...uwielbiam suknie tej firmy,chociaż słyszałam opinie,że tak fantastycznie wygladają tylko zdjeciach katalogowych,w rzeczywistosci juz nie są tak "cudaczne" ![]()
![]() |
#2569 |
Rozeznanie
|
fajny makijaz i fryzurka
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
Widze wiinii ze ciezko pracujesz w pracy... Hihiihih czyzbys dopracowywala swoj image slubny ?
![]() Kurcze ile razy chce Ci cos napisac to zaczynam Wanili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
mam teraz luzik guzik w pracy wiec dopracowuje ostro co by dobrze wypasc ![]() Cytat:
mam ochote podesłac tej pani od Ciebie co dostałam namiary na własnie taka bizu - jak myslisz poradzi sobie? a Ty koniecznie pokaz swoja jak bedziesz juz miała lub podeslij zdjatko z projektu ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-18 o 12:47 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Masz zdjecie w drodze wyjatku, ale wiecie co wklejam sukienke bukiet i fryza wsztystko w jednym i tezaz prosze "Prosie" o opinie, czy razem to wszystko pasuje ? ![]() Cytat:
![]() albo kupie sobie jedna przed slubem i caly dzien bede ja ze soba nosic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A daget ja tez mam fiola na punkcie piorek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do piorek, to koncepcje mam podobna do Twojej do bukietow, lecz ja mam caly wor (przyslany poczta od babci ze wsi). Mama sie nabijala, iz dobrze, ze Poczta nie wiedziala co jest w paczce bo by mnie smiechem zabili. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Rozeznanie
|
i jeszcze coś
nie jestem tradycjonalista lubie inaczej oryginalnie nie lubie tez koków na głowie - to sa za ciezkie i postarzające fryzury dla Was kobietki |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
Katia 0117 Linea Rafaelii- przymierzalam te suknie wlasnie ta z kolnierzem i serio w rzeczywistosci naprawde nie ma to uroku wyglada jakby to byly farfocle - no ale ja mam klasyczny gust i przymierzalam sukienke bedac na "nie" , a co do biju mysle ze wiinii bardzo bedzie ci pasowala do twojej sukienki wez tez koniecznie bransoletke a w uszach pojedyncze perelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||||
Raczkowanie
|
witam w piątek :0
Cytat:
![]() Cytat:
Ale trochę się martwię, bo żadna z Was nie napisała, że bukiet nr 1 jest ładny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() aha - nie wiem, czy się chwaliłam, ale jutro mam wieczór panieński ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
albo tak
ta szara mogłaby by ecru badź biała |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lucucelo jak bedziesz miala mocowany welon?? Pytanie czysto techniczne, bo wszystko mi sie podoba fryzura rewelacja, tylko nie wiem jak w to zamocuja welon. W sumie jeszcze jade na zdjecia i zastanawialam sie, czy moglebym sie w ten sposob uczesac ![]() Suknia i welon po prostu rewelka... dodam, ze moj mial podobne wykonczenie krysztalkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez tak myslałam mam burze loków na głowiei długie wiec kolczyków moze nie byc widac chce mieć lekkie fale i luzno upiete pełen romantyzm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.